electricgr Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 δεν είμαι γκρινιάρης αλλά φαίνεται να λείπει και η έξοδος HDMI που το evo 4g έχει ,εκτός και άν απλά κάνω λάθος και δεν την είδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ομορφούλι ειναι τελικά αλλά πολύ μεγάλο ρε παιδιά, ένα κινητό πρέπει να χωράει άνετα και στην τσέπη αλλιώς τι να το κάνω αν θέλω τσαντάκι για να το βάζω :) Οι λάτρεις του hd2 όμως σίγουρα θα το λατρέψουν, μιας και ειναι σαφώς πιο αναβαθμισμένο σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ομορφούλι ειναι τελικά αλλά πολύ μεγάλο ρε παιδιά, ένα κινητό πρέπει να χωράει άνετα και στην τσέπη αλλιώς τι να το κάνω αν θέλω τσαντάκι για να το βάζω :) Οι λάτρεις του hd2 όμως σίγουρα θα το λατρέψουν, μιας και ειναι σαφώς πιο αναβαθμισμένο σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Σωστα.Αλλα απο καποια photo που το ειδα διπλα στο desire δε φαινεται και τοσο πολυ μεγαλυτερο [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanis Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 evo 4g 1500 η μπαταρία του 1230 του desire HD camera μπροστά το evo το desire τίποτα hdmi to evo desire πάλι τίποτα. το 2 και το τρίτο το χωνεύω άλλα 1230 η μπαταρία του έλεος το απλό desire με την 1500αρια και την πίνει σε μια μέρα.. οχι ολόκληρο τούβλο αυτό.. απαράδεκτοι είναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Ρε παιδια έλεος με αυτά τα τεράστια κινητα... Εντάξει θα μου πει κάποιος γούστα και απαιτήσεις ειναι αυτά, αλλά δηλαδή με μια οθόνη 3.5 ή αντε να πεις το μέγιστο οριακά 4" δεν κάνετε τη δουλειά σας; Για κινητά μιλάμε πάντα δηλαδή πραγματικά Portable devices. Δηλαδή θα πηγαίνετε στο μπαράκι ή στο μαγαζί για φαι με την κοπέλα σας και θα βγάζετε πάνω στο τραπέζι αυτό το πραγμα για "κινητό";;; Γιατί υπάρχει αυτή η τάση όλα να γίνονται τεράστια και να χάνεται το portability; Και φανταζομαι εκτός απο αυτό θα χάνεται και το usability. Θα μπορεί κάποιος να δουλέψει αυτό το πράγμα με το ένα χέρι; Δηλαδή μόνο εγώ είμαι ο αναχρονιστής που θέλω το κινητό μου σχετικά μαζεμένο και με μια 3.5" οθόνη είμαι ικανοποιημένος; Και να προσθεσουμε σε όλα αυτα και μια μικρή μπαταρία που λογικά σε βγάζει 1 μέρα; Κάθε βράδυ υποχρεωτικά φορτιστή και αν κάνεις το λάθος και το ζορίσεις πολύ πάει σε αφησε πριν φτάσεις σπίτι. Δεν μπορώ να καταλάβω... Τεσπα γούστα και ανάγκες είναι αυτά. Edited September 15, 2010 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ομορφούλι ειναι τελικά αλλά πολύ μεγάλο ρε παιδιά, ένα κινητό πρέπει να χωράει άνετα και στην τσέπη αλλιώς τι να το κάνω αν θέλω τσαντάκι για να το βάζω :) Οι λάτρεις του hd2 όμως σίγουρα θα το λατρέψουν, μιας και ειναι σαφώς πιο αναβαθμισμένο σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Ως χρήστης hd2 που τρέχω και android δε τρελάθηκα από τη νέα συσκευή.Εντάξει είναι διαφορετικά να τρέχεις native android από ότι στην sd αλλά και πάλι τα περισσότερα προβλήματα που υπήρχαν έχουν λυθεί.Τρέχοντας ένα δοκιμαστικό build από το evo το hd2 απλά πάει σφαίρα αλλά δεν έχει data σύνδεση.Θέλω να πιστεύω ότι το desire hd θα δώσει στους developers τα απαραίτητα εργαλεία για να λυθεί και αυτό το πρόβλημα και έτσι οι χρήστες του hd2(που δεν ενδιαφερόμαστε για την καλύτερη κάμερα κτλ) να γλιτώσουμε την 600αρα για φέτος.Για του χρόνου βλέπουμε... [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ποτε το αναμενουμε???Εμενα παντως μου αρεσει το οτι ειναι μεταλλικη κατασκευη;) Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ρε παιδια έλεος με αυτά τα τεράστια κινητα... Ρε παιδιά αφού όλοι το ξέραμε μήνες πριν ότι η οθόνη του θα είναι 4.3``, γιατί τώρα γκρινιάζετε όλοι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 evo 4g 1500 η μπαταρία του 1230 του desire HD camera μπροστά το evo το desire τίποτα hdmi to evo desire πάλι τίποτα. το 2 και το τρίτο το χωνεύω άλλα 1230 η μπαταρία του έλεος το απλό desire με την 1500αρια και την πίνει σε μια μέρα.. οχι ολόκληρο τούβλο αυτό.. απαράδεκτοι είναι θα βγει φορητος φορτιστης ανα 2 ωρες πανω...... "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 1250 η μπαταρία...;;;;;;;;;; Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ποτε το αναμενουμε???Εμενα παντως μου αρεσει το οτι ειναι μεταλλικη κατασκευη;) Τον οκτωμβριο θα βγει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Επίσημα και από την HTC (http://www.htc.com/www/product/desireHD/overview.html) Και μια πρώτη παρουσίαση με video (http://www.slashgear.com/htc-desire-hd-hands-on-15102388/) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Preorder:http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=HTC&Item=HTCDesireHD&Product=1F63D001-B6B0-43BA-87F0-58F215476E4C&Category=591602F7-C32B-44D8-859D-F9230F032E7E "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Preorder:http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=HTC&Item=HTCDesireHD&Product=1F63D001-B6B0-43BA-87F0-58F215476E4C&Category=591602F7-C32B-44D8-859D-F9230F032E7E Καλά αυτά με τα pre-order ότι θέλουν λένε. Το expansys το έχει 615Ε (http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=203895). Αν δεν ανακοινωθούν από την HTC οι τιμές μην τα πολυ-πιστεύεις ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Απογοητευση.... Τοσους μηνες μετα το EVO και αντι να του προσθεσουν χαρακτηριστικα , του εκοψαν... Μαυρο δαγκωτο... Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 και μονο λογω μπαταριας το κινητο απο εμενα εχει φαει ακυρο.. κατοχος desire και το εχω λυσει το θεμα (σε καλο βαθμο) με cooked roms αλλα να παω σε πιο ενεργοβορα συσκευη με μικροτερη μπαταρια μου φαινεται αστειο s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Και μην ξεχνατε οτι ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ για AMOLED οθονες που καινε λιγοτερη μπαταρια αλλα για SLCD... Για μενα απλά απαράδεκτοι... PS: Που ειναι η μπροστινη καμερα ρε ;;;; Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ρε παιδιά σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν το παίρνει!!Υπάρχουν και αλλά threads που μπορείτε να ασχοληθείτε!!Η HTC διατυμπανει ότι ο καινούριος επεξεργαστής χρειάζεται λιγότερη ενέργεια... Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ρε παιδιά σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν το παίρνει!!Υπάρχουν και αλλά threads που μπορείτε να ασχοληθείτε!!Η HTC διατυμπανει ότι ο καινούριος επεξεργαστής χρειάζεται λιγότερη ενέργεια... καλα που το διευκρυνισες γιατι εγω νομιζα πως ειμαστε υποχρεωμενοι να το παρουμε ολοι.. :X επι της ουσιας, αποψη μου ειναι οτι με τα desire-legend στην αγορα, το desire hd θα μπορουσε να κανει το μπαμ προσφεροντας μια πολυ μεγαλυτερη μπαταρια. δυστυχως απο οτι φαινεται αυτο δεν ειναι ζητουμενο για την htc και θεωρουν σωστο να χρειαζεται η συσκευη μια φορτιση την ημερα (τουλαχιστον). πιστευω γινεται ξεκαθαρο πλεον μετα και το desire hd οτι ειναι θεμα πολιτικης της εταιρειας για τις ναυαρχιδες της s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Και επαναλαμβάνω! Την μπροστινη καμερα γιατι την εβγαλαν ; 4.3 ιντες οθονη και να μη μπορω να κανω ενα skype ; Αφου την ειχε ηδη το EVO , ποιος ο λογος να μας ξενερωνουν ετσι ; Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Και επαναλαμβάνω! Την μπροστινη καμερα γιατι την εβγαλαν ; 4.3 ιντες οθονη και να μη μπορω να κανω ενα skype ; Αφου την ειχε ηδη το EVO , ποιος ο λογος να μας ξενερωνουν ετσι ; Μονο ενα στα δεκα android εχουν μπροστινη καμερα, εδω βρηκες να βγαλεις το αχτι σου? Συμφωνω οτι ειναι ελλειψη, αλλα δεν ειναι και τοσο τρομερα, γι εμενα τουλαχιστον αλλα και για τους περισσοτερους χρηστες android. Και μην το συγχεετε με το evo, ειναι αλλο τηλεφωνο, με αλλα χαρακτηριστικα. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Μονο ενα στα δεκα android εχουν μπροστινη καμερα, εδω βρηκες να βγαλεις το αχτι σου? Συμφωνω οτι ειναι ελλειψη, αλλα δεν ειναι και τοσο τρομερα, γι εμενα τουλαχιστον αλλα και για τους περισσοτερους χρηστες android. Και μην το συγχεετε με το evo, ειναι αλλο τηλεφωνο, με αλλα χαρακτηριστικα. Καποιο λαθος κανεις... http://www.androidcentral.com/htc-desire-hd-brings-evo-4g-rest-world Ειναι ξεκαθαρο για ολους οτι το Desire HD ειναι η ευρωπαϊκη εκδοση του EVO. Και αφου δεν ειναι τοσο τρομερη για σενα η μη υπαρξη της μπροστινης καμερας θα ηθελα να μου πεις γιατι του βαζουν ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ απο τη στιγμη που το μεγαλυτερο μερος της καταναλωσης γινεται απο την οθονη. Εχεις δηλαδη 4.3 ιντσες οθονη η οποια καιει και πολυ μιας και ειναι SLCD και του βαζεις μια μπαταρια που δε βγαζει ουτε 3,5 ιντσες ; Ελεος πια! Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Καποιο λαθος κανεις... http://www.androidcentral.com/htc-desire-hd-brings-evo-4g-rest-world Ειναι ξεκαθαρο για ολους οτι το Desire HD ειναι η ευρωπαϊκη εκδοση του EVO. Και αφου δεν ειναι τοσο τρομερη για σενα η μη υπαρξη της μπροστινης καμερας θα ηθελα να μου πεις γιατι του βαζουν ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ απο τη στιγμη που το μεγαλυτερο μερος της καταναλωσης γινεται απο την οθονη. Εχεις δηλαδη 4.3 ιντσες οθονη η οποια καιει και πολυ μιας και ειναι SLCD και του βαζεις μια μπαταρια που δε βγαζει ουτε 3,5 ιντσες ; Ελεος πια! Μισό λεπτό!! Ποιά άλλη ομοιότητα έχει με το evo , εκτός από το μέγεθος της οθόνης? Επεξεργαστής? έχουν διαφορετικό Ραμ? έχει περισσότερη Σχεδιασμός? Είναι από αλουμίνιο Eίναι άλλο τηλέφωνο. Δεν είναι όπως το droid με το milestone... Για την μπαταρία, εννοείται ότι όλοι είμαστε επιφυλακτικοί. Αλλά πριν αρχίσουμε τους αφορισμούς, κάτσε να δούμε στην πράξη τι γίνεται... Δεν συμφωνείς? Διότι, μπορεί να αφαιρέθηκαν 100-150 μιλιαμπερώρια από την μπαταρία, όμως ο νέος επεξεργαστής υπόσχεται σημαντικά μικρότερη κατανάλωση. Προσωπικά πιστεύω ότι η αυτονομία του θα είναι στα συνηθισμένα, δηλαδή 15-18 ώρες με μπόλικη χρήση. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Για το θεμα της μπαταριας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δικαιολογια φιλε μου. Οταν μιλαμε για κινητα που δε βγαζουν ουτε τη μερα με σκληρη χρηση το να μικραινεις τη μπαταρια ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Εγω να δεχτω οτι νεος επεξεργαστης καιει λιγοτερο (αν και σου ειπα οτι το μεγαλυτερος μερος της μπαταριας το καταναλωνει η οθονη) . Δηλαδη αντι να μας δωσουν ενα τηλεφωνο που θα κραταει μερικες ωρες παραπανω , αποφασισαν οτι δεν τις χρειαζομαστε;;; Το συγκεκριμενο θεμα με τη μπαταρια εχει γινει και σε προηγουμενα μοντελα της HTC στο παρελθον. Αν ανατρεξεις θα δεις ποιες ηταν οι συσκευες καθως και ποιες οι εντυπωσεις των χρηστων που τα αγορασαν... Απο εμενα εφαγαν ακυρο... Edited September 16, 2010 by Lord British Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Διότι, μπορεί να αφαιρέθηκαν 100-150 μιλιαμπερώρια από την μπαταρία, όμως ο νέος επεξεργαστής υπόσχεται σημαντικά μικρότερη κατανάλωση. Προσωπικά πιστεύω ότι η αυτονομία του θα είναι στα συνηθισμένα, δηλαδή 15-18 ώρες με μπόλικη χρήση. Ξέχασες μια SLCD οθόνη μεγαλύτερη κατά 0.6" Όλοι ξέρουν ότι στη κατανάλωση ενέργειας κατά κύριο λόγο υπεύθυνη είναι η οθόνη. Όλοι όσοι είχαν Desire έλεγαν ότι έχουν ζητηματάκι με τη μπαταρία... τώρα τι θα γίνεται πρακτικά με το νέο HD που έχει και μικρότερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη, είναι απορίας άξιον. Edited September 16, 2010 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts