Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με την 2.3.5 του Mur4ik λειτουργουν ολα αυτα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379

Eβαλα την 2.3.4 και δεν λειτουργει το wifi..Ανοιγει κανονικα αλλα δεν βρισκει δικτυα...Με την 2.3.5 διορθωνεται και αυτο;

με την 2.3.5 του Mur4ik λειτουργουν ολα αυτα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379

Εβαλα την εκδοση 2.3.5 και συνεχιζει να μην βρισκει ασυρματα δικτυα

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εβαλα την εκδοση 2.3.5 και συνεχιζει να μην βρισκει ασυρματα δικτυα

θα πας στις ρυθμησεις του wifi θα πατησης το πληκτρο του μενου(πανω απο το πληκτρο της απαντησης κλησης) θα πατησεις συνθετα->κανονιστικος τομεας δοκιμασε 11 καναλια ή 14 καναλια

θα πας στις ρυθμησεις του wifi θα πατησης το πληκτρο του μενου(πανω απο το πληκτρο της απαντησης κλησης) θα πατησεις συνθετα->κανονιστικος τομεας δοκιμασε 11 καναλια ή 14 καναλια

Το δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τιποτα... Μετα απο 20 δευτερολεπτα απενεργοποιειται και το wifi... Το wifi tethering λειτουργει κανονικα.. Κατεβασα επισης το wifi manager μηπως βρει απο εκει αλλα και παλι τιποτα

Το δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τιποτα... Μετα απο 20 δευτερολεπτα απενεργοποιειται και το wifi... Το wifi tethering λειτουργει κανονικα.. Κατεβασα επισης το wifi manager μηπως βρει απο εκει αλλα και παλι τιποτα

Δεν νομίζω πως η συσκευή είναι ικανή για tethering. Εκτός αν έχει αλλάξει κατή δραματικά

Δεν νομίζω πως η συσκευή είναι ικανή για tethering. Εκτός αν έχει αλλάξει κατή δραματικά

Και ομως λειτουργει γιατι το δοκιμασα...Ομως μου φαινεται περιεργο που λειτουργει αυτο και οχι το wifi. Τι αλλο θα μπορουσα να κανω?

το ιδιο ειχα παθει και εγω πιο παλια κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

παιδιά είμαι εντελώς αρχάριος και θα ήθελα να βάλω μια custom rom στο κινητό μου!ποια μου προτείνετε;υπάρχει μήπως κάποιος οδηγός στα ελληνικά;

είμαι αναμεσα σε openswift και Gingerbread 2.3.5 ...

Εγω γύρισα το κινητό απο την 2.3.5 στην 2.1 official,γιατί ειναι πιο σταθερή,και λίγο πιο γρήγορη στο boot.

Πχ με την costum 2.3.5 cyanogenmod7 οταν εχεις ανοιχτα μια εφαρμογή και πατήσεις το home button για να βγείς στην home screen κάνει λίγο ώρα οσπου να στηθούν προγράμματα,widget κ.α (δεν ήταν φορτωμένη η home μου με πολλά widgetακια κ.α).

Ενώ με την official φορτώνουν αμέσως και είναι πιο σταθερή

Εγω γύρισα το κινητό απο την 2.3.5 στην 2.1 official,γιατί ειναι πιο σταθερή,και λίγο πιο γρήγορη στο boot.

Πχ με την costum 2.3.5 cyanogenmod7 οταν εχεις ανοιχτα μια εφαρμογή και πατήσεις το home button για να βγείς στην home screen κάνει λίγο ώρα οσπου να στηθούν προγράμματα,widget κ.α (δεν ήταν φορτωμένη η home μου με πολλά widgetακια κ.α).

Ενώ με την official φορτώνουν αμέσως και είναι πιο σταθερή

με το supercharger v6 script λυνονται ολα αυτα. εχω 2.3.5 και η αρραβωνιαστικια μου εχει official 2.1. καμια σχεση η 2.3.5 εινα μακραν καλυτερη( εχει flash player και εχω εγκαταστησει προγραμματα 500mb στην καρτα μνημης). στο boot time δεν εχω κανενα προβλημα. φορτωνει σε 45 δευτερολεπτα( οταν το κανω boot γιατι δεν το κλεινω ποτε). η μπαταρια με το boot.img της Μ6 κραταει 5-6 μερες. με την 2.1 τρεις μερες με την ιδια χρηση

Έβαλα την RC4 με boot απο την M6 και αμέσως είδα διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με την RC4 μόνη της (επίσης η μπαταρία κατεβαίνει με βήματα των 5% ενω με την RC4 κατεβαινε ανα 10%).

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως εγκαθιστούμε το Flash Player που οπως εχει αναφερθει μπορει να μπει στην συγκεκριμενη rom γιατι απο το market το βγαζει ασυμβατο το κινητο.

Επισης ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε το Quickoffice που υπήρχε στην μαμισια rom? Λειπει απο την custom ενα προγραμμα που να διαβαζει office και στο market δεν βλεπω καποιο καλο free..

Edited by sakiss

Το παραθέτω με καθε επιφύλαξη αλλα ο ιδιος ο Mur4ik γραφει στο XDA Forum (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379&page=474) οτι στο boot.img της M6 τα επίπεδα της μπαταρίας είναι "πλαστα".Κατι τετοιο εχω παρατηρησει κι εγω. Φαινεται δηλαδη να πεφτει σιγα σιγα απο το 90% μεχρι το 30-35% περιπου αλλα στο τελος πεφτει πολυ αποτομα η μπαταρια. Μαλλον θα ξαναγυρίσω στο boot.img της RC4...

Το παραθέτω με καθε επιφύλαξη αλλα ο ιδιος ο Mur4ik γραφει στο XDA Forum (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379&page=474) οτι στο boot.img της M6 τα επίπεδα της μπαταρίας είναι "πλαστα".Κατι τετοιο εχω παρατηρησει κι εγω. Φαινεται δηλαδη να πεφτει σιγα σιγα απο το 90% μεχρι το 30-35% περιπου αλλα στο τελος πεφτει πολυ αποτομα η μπαταρια. Μαλλον θα ξαναγυρίσω στο boot.img της RC4...

εμενα παντος με το boot.img RC4 κραταει 2 μερες και με το boot.img της Μ6 κραταει 5 μερες. δεν με νοιαζει αν ειναι πλαστα τα νουμερα που λεει

Έχει κανείς λογαριασμό στο xda να πει στον Mur4ik να φτιάξει την ελληνική γραμματοσειρά γιατί στο LG IME τα γράμματα με τόνο τα βγάζει με τετραγωνάκι.

• Administrators
Έχει κανείς λογαριασμό στο xda να πει στον Mur4ik να φτιάξει την ελληνική γραμματοσειρά γιατί στο LG IME τα γράμματα με τόνο τα βγάζει με τετραγωνάκι.

Και γιατί δεν φτιάχνεις εσύ λογαριασμό στο xda; Θα το χρειαστείς αργά ή γρήγορα.

Modpic.gif

Και γιατί δεν φτιάχνεις εσύ λογαριασμό στο xda; Θα το χρειαστείς αργά ή γρήγορα.

Για μια ερώτηση είπα να μη δημιουργήσω λογαριασμό. Να σου πω την αλήθεια δε πολυέψαξα το site τους να δω τι άλλο προσφέρει για να δω αν με ενδιαφέρει να ανοίξω λογαριασμό.:happy:

• 2 weeks later...
προσπαθω να βαλω το κινητο σε fastboot αλλα δεν γινεται τπτ.πιεζω το πληκτρο της καμερας και το κραταω πατημενο αλλα δεν γινεται κατι.ανοιγει κανονικα!

προσπαθω να βαλω το κινητο σε fastboot αλλα δεν γινεται τπτ.πιεζω το πληκτρο της καμερας και το κραταω πατημενο αλλα δεν γινεται κατι.ανοιγει κανονικα!

Ποια rom εχεις περασμενη φιλε μου?

thn 2.1 ekdosh kernel

Φίλε μου αυτή που έχεις είναι πιθανόν η 2.1 χωρίς fastboot. Πρέπει να βάλεις έκδοση 2.1 με fastboot. Αν ψάξεις προηγούμενα posts θα βρεις και λινκ πως να το κάνεις.

Παιδια πως μπορω να συνδεθω στο internet απο το κινητο παιρνοντας δικτυο απο ενσυρματη συνδεση ADSL του λαπτοπ μου?

Δεν τα καταφερα με το να κανω ad hoc δικτυο απο το laptop, καθως το android δεν αναγνωριζει τετοια δικτυα :blink:

Εκτος απο το να παρω wireless router, γινεται κατι αλλο?

Με αυτο εδω θα κανω δουλεια? Αν ναι, με ποιο τροπο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501830

Το θεμα ειναι οτι δεν θελω ασυρματο δικτυο, αλλά να εχω εναν ευκολο τροπο (π.χ. προσωρινο ασυρματο δικτυο μεταξυ κινητου-laptop - οπως ad hoc- αλλά να αναγνωριζεται απο το κινητο) για να μοιραζω internet στο κινητο απο το laptop.

Παιδια πως μπορω να συνδεθω στο internet απο το κινητο παιρνοντας δικτυο απο ενσυρματη συνδεση ADSL του λαπτοπ μου?

Δεν τα καταφερα με το να κανω ad hoc δικτυο απο το laptop, καθως το android δεν αναγνωριζει τετοια δικτυα :blink:

Εκτος απο το να παρω wireless router, γινεται κατι αλλο?

Με αυτο εδω θα κανω δουλεια? Αν ναι, με ποιο τροπο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501830

Το θεμα ειναι οτι δεν θελω ασυρματο δικτυο, αλλά να εχω εναν ευκολο τροπο (π.χ. προσωρινο ασυρματο δικτυο μεταξυ κινητου-laptop - οπως ad hoc- αλλά να αναγνωριζεται απο το κινητο) για να μοιραζω internet στο κινητο απο το laptop.

Δε χρειάζεσαι hardware.. κάντο με αυτό http://www.connectify.me/

• The title was changed to LG Optimus (GT540)