mariosgeo Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) με την 2.3.5 του Mur4ik λειτουργουν ολα αυτα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379 Eβαλα την 2.3.4 και δεν λειτουργει το wifi..Ανοιγει κανονικα αλλα δεν βρισκει δικτυα...Με την 2.3.5 διορθωνεται και αυτο; με την 2.3.5 του Mur4ik λειτουργουν ολα αυτα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379 Εβαλα την εκδοση 2.3.5 και συνεχιζει να μην βρισκει ασυρματα δικτυα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 28, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rlc Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Εβαλα την εκδοση 2.3.5 και συνεχιζει να μην βρισκει ασυρματα δικτυα θα πας στις ρυθμησεις του wifi θα πατησης το πληκτρο του μενου(πανω απο το πληκτρο της απαντησης κλησης) θα πατησεις συνθετα->κανονιστικος τομεας δοκιμασε 11 καναλια ή 14 καναλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosgeo Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 θα πας στις ρυθμησεις του wifi θα πατησης το πληκτρο του μενου(πανω απο το πληκτρο της απαντησης κλησης) θα πατησεις συνθετα->κανονιστικος τομεας δοκιμασε 11 καναλια ή 14 καναλια Το δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τιποτα... Μετα απο 20 δευτερολεπτα απενεργοποιειται και το wifi... Το wifi tethering λειτουργει κανονικα.. Κατεβασα επισης το wifi manager μηπως βρει απο εκει αλλα και παλι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Το δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τιποτα... Μετα απο 20 δευτερολεπτα απενεργοποιειται και το wifi... Το wifi tethering λειτουργει κανονικα.. Κατεβασα επισης το wifi manager μηπως βρει απο εκει αλλα και παλι τιποτα Δεν νομίζω πως η συσκευή είναι ικανή για tethering. Εκτός αν έχει αλλάξει κατή δραματικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosgeo Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Δεν νομίζω πως η συσκευή είναι ικανή για tethering. Εκτός αν έχει αλλάξει κατή δραματικά Και ομως λειτουργει γιατι το δοκιμασα...Ομως μου φαινεται περιεργο που λειτουργει αυτο και οχι το wifi. Τι αλλο θα μπορουσα να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hli4S Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Το δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τιποτα... Μετα απο 20 δευτερολεπτα απενεργοποιειται και το wifi... Το wifi tethering λειτουργει κανονικα.. Κατεβασα επισης το wifi manager μηπως βρει απο εκει αλλα και παλι τιποτα το ιδιο ειχα παθει και εγω πιο παλια κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 παιδιά είμαι εντελώς αρχάριος και θα ήθελα να βάλω μια custom rom στο κινητό μου!ποια μου προτείνετε;υπάρχει μήπως κάποιος οδηγός στα ελληνικά; είμαι αναμεσα σε openswift και Gingerbread 2.3.5 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Εγω γύρισα το κινητό απο την 2.3.5 στην 2.1 official,γιατί ειναι πιο σταθερή,και λίγο πιο γρήγορη στο boot. Πχ με την costum 2.3.5 cyanogenmod7 οταν εχεις ανοιχτα μια εφαρμογή και πατήσεις το home button για να βγείς στην home screen κάνει λίγο ώρα οσπου να στηθούν προγράμματα,widget κ.α (δεν ήταν φορτωμένη η home μου με πολλά widgetακια κ.α). Ενώ με την official φορτώνουν αμέσως και είναι πιο σταθερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 δηλαδή μου προτείνεις να το αφήσω με την custom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rlc Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Εγω γύρισα το κινητό απο την 2.3.5 στην 2.1 official,γιατί ειναι πιο σταθερή,και λίγο πιο γρήγορη στο boot. Πχ με την costum 2.3.5 cyanogenmod7 οταν εχεις ανοιχτα μια εφαρμογή και πατήσεις το home button για να βγείς στην home screen κάνει λίγο ώρα οσπου να στηθούν προγράμματα,widget κ.α (δεν ήταν φορτωμένη η home μου με πολλά widgetακια κ.α). Ενώ με την official φορτώνουν αμέσως και είναι πιο σταθερή με το supercharger v6 script λυνονται ολα αυτα. εχω 2.3.5 και η αρραβωνιαστικια μου εχει official 2.1. καμια σχεση η 2.3.5 εινα μακραν καλυτερη( εχει flash player και εχω εγκαταστησει προγραμματα 500mb στην καρτα μνημης). στο boot time δεν εχω κανενα προβλημα. φορτωνει σε 45 δευτερολεπτα( οταν το κανω boot γιατι δεν το κλεινω ποτε). η μπαταρια με το boot.img της Μ6 κραταει 5-6 μερες. με την 2.1 τρεις μερες με την ιδια χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) Έβαλα την RC4 με boot απο την M6 και αμέσως είδα διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με την RC4 μόνη της (επίσης η μπαταρία κατεβαίνει με βήματα των 5% ενω με την RC4 κατεβαινε ανα 10%). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως εγκαθιστούμε το Flash Player που οπως εχει αναφερθει μπορει να μπει στην συγκεκριμενη rom γιατι απο το market το βγαζει ασυμβατο το κινητο. Επισης ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε το Quickoffice που υπήρχε στην μαμισια rom? Λειπει απο την custom ενα προγραμμα που να διαβαζει office και στο market δεν βλεπω καποιο καλο free.. Edited September 5, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Olive Office Premium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Olive Office Premium Ευχαριστώ. Καλο φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia23 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 τιποτα δεν εγινε και παλι ενω στις εικονες γινεται κανονικα μετονομασια...καμια αλλη ιδεα να προσπαθησω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Το παραθέτω με καθε επιφύλαξη αλλα ο ιδιος ο Mur4ik γραφει στο XDA Forum (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379&page=474) οτι στο boot.img της M6 τα επίπεδα της μπαταρίας είναι "πλαστα".Κατι τετοιο εχω παρατηρησει κι εγω. Φαινεται δηλαδη να πεφτει σιγα σιγα απο το 90% μεχρι το 30-35% περιπου αλλα στο τελος πεφτει πολυ αποτομα η μπαταρια. Μαλλον θα ξαναγυρίσω στο boot.img της RC4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rlc Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Το παραθέτω με καθε επιφύλαξη αλλα ο ιδιος ο Mur4ik γραφει στο XDA Forum (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379&page=474) οτι στο boot.img της M6 τα επίπεδα της μπαταρίας είναι "πλαστα".Κατι τετοιο εχω παρατηρησει κι εγω. Φαινεται δηλαδη να πεφτει σιγα σιγα απο το 90% μεχρι το 30-35% περιπου αλλα στο τελος πεφτει πολυ αποτομα η μπαταρια. Μαλλον θα ξαναγυρίσω στο boot.img της RC4... εμενα παντος με το boot.img RC4 κραταει 2 μερες και με το boot.img της Μ6 κραταει 5 μερες. δεν με νοιαζει αν ειναι πλαστα τα νουμερα που λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Έχει κανείς λογαριασμό στο xda να πει στον Mur4ik να φτιάξει την ελληνική γραμματοσειρά γιατί στο LG IME τα γράμματα με τόνο τα βγάζει με τετραγωνάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Έχει κανείς λογαριασμό στο xda να πει στον Mur4ik να φτιάξει την ελληνική γραμματοσειρά γιατί στο LG IME τα γράμματα με τόνο τα βγάζει με τετραγωνάκι. Και γιατί δεν φτιάχνεις εσύ λογαριασμό στο xda; Θα το χρειαστείς αργά ή γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Και γιατί δεν φτιάχνεις εσύ λογαριασμό στο xda; Θα το χρειαστείς αργά ή γρήγορα. Για μια ερώτηση είπα να μη δημιουργήσω λογαριασμό. Να σου πω την αλήθεια δε πολυέψαξα το site τους να δω τι άλλο προσφέρει για να δω αν με ενδιαφέρει να ανοίξω λογαριασμό.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 προσπαθω να βαλω το κινητο σε fastboot αλλα δεν γινεται τπτ.πιεζω το πληκτρο της καμερας και το κραταω πατημενο αλλα δεν γινεται κατι.ανοιγει κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 προσπαθω να βαλω το κινητο σε fastboot αλλα δεν γινεται τπτ.πιεζω το πληκτρο της καμερας και το κραταω πατημενο αλλα δεν γινεται κατι.ανοιγει κανονικα! Ποια rom εχεις περασμενη φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ποια rom εχεις περασμενη φιλε μου? thn 2.1 ekdosh kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 thn 2.1 ekdosh kernel Φίλε μου αυτή που έχεις είναι πιθανόν η 2.1 χωρίς fastboot. Πρέπει να βάλεις έκδοση 2.1 με fastboot. Αν ψάξεις προηγούμενα posts θα βρεις και λινκ πως να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisSm Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Παιδια πως μπορω να συνδεθω στο internet απο το κινητο παιρνοντας δικτυο απο ενσυρματη συνδεση ADSL του λαπτοπ μου? Δεν τα καταφερα με το να κανω ad hoc δικτυο απο το laptop, καθως το android δεν αναγνωριζει τετοια δικτυα :blink: Εκτος απο το να παρω wireless router, γινεται κατι αλλο? Με αυτο εδω θα κανω δουλεια? Αν ναι, με ποιο τροπο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501830 Το θεμα ειναι οτι δεν θελω ασυρματο δικτυο, αλλά να εχω εναν ευκολο τροπο (π.χ. προσωρινο ασυρματο δικτυο μεταξυ κινητου-laptop - οπως ad hoc- αλλά να αναγνωριζεται απο το κινητο) για να μοιραζω internet στο κινητο απο το laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδια πως μπορω να συνδεθω στο internet απο το κινητο παιρνοντας δικτυο απο ενσυρματη συνδεση ADSL του λαπτοπ μου? Δεν τα καταφερα με το να κανω ad hoc δικτυο απο το laptop, καθως το android δεν αναγνωριζει τετοια δικτυα :blink: Εκτος απο το να παρω wireless router, γινεται κατι αλλο? Με αυτο εδω θα κανω δουλεια? Αν ναι, με ποιο τροπο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501830 Το θεμα ειναι οτι δεν θελω ασυρματο δικτυο, αλλά να εχω εναν ευκολο τροπο (π.χ. προσωρινο ασυρματο δικτυο μεταξυ κινητου-laptop - οπως ad hoc- αλλά να αναγνωριζεται απο το κινητο) για να μοιραζω internet στο κινητο απο το laptop. Δε χρειάζεσαι hardware.. κάντο με αυτό http://www.connectify.me/ Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts