Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

smart, αγαπητέ Στέφανε.

Δυσκολεύομαι να αφήσω τις ROM του Cyanogen αλλά οι δοκιμές είναι αναγκαίες.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όντως παιδιά κρατάει περισσότερο η μπαταρία με τη Μ5:D. Όλη μέρα το λειτούργησα σε νορμαλ κατάσταση (GPS,Internet,τηλέφωνο κανα 30 και μηνύματα) και πήγε μόνο στο 75%. Ας ελπίσω μη μου δείξει ξαφνικά κανα 20% :wacko:

Προβλημα παιδια.....Εβαλα χθες το swiftdroid v2.0 2.3.4 Μ5 που ειπε ο φιλος απο πανω αλλα απο χθες το βραδυ μου εχει κανει 2 φορες boot loop βγαινει μια η οθονη του Cyanogen Mod μια η οθονη που δινεις pin εε αυτο το πραγμα το κανει οοοση ωρα το αφησω ανοιχτο.....Για να ξανα δουλεψει παντα μπαινω στην οθονη cmd κανω την διαδικασια και μονο τοτε λειτουργει .....Αλλιως θα κανει αυτο το πραγμα μεχρι να τελειωσει η μπαταρια.......:p ...Υπαρχει περιπτωση να μου πειτε τι γινετε γιατι σιγουρα θα το ξαναπαθω......Και πως να το αντιμετωπισω.........??..:O

Απλά ξανακάνε την εγκατάσταση. Κάτι δεν πήγε καλά την πρώτη φορά. Αργά και σταθερά φίλος και ενημερωσέ μας.

Εως τωρα ολα καλα...Απλα θελω μια μικρη βοηθεια....Στο setcpu σε ποια λειτουργεια το βαζουμε στο powersave στο ondemand η στο performance......????

Για αλλη μια φορα μου κανει boot loop με αποτελεσμα να κανω παλι εγκατασταση και την εχω κανει αυτην την εγκατασταση 4 φορες και μετα παλι απο την αρχη κτλ κτλ....οποτε ξαναβαζω το 2.2.1 που ηταν πολυ safe και τελειωσε............Και τις περισσοτερες φορες μου κανει boot loop στην αναζητηση δυκτιου..............

Για αλλη μια φορα μου κανει boot loop με αποτελεσμα να κανω παλι εγκατασταση και την εχω κανει αυτην την εγκατασταση 4 φορες και μετα παλι απο την αρχη κτλ κτλ....οποτε ξαναβαζω το 2.2.1 που ηταν πολυ safe και τελειωσε............Και τις περισσοτερες φορες μου κανει boot loop στην αναζητηση δυκτιου..............

Δοκιμασε να βαλεις την Μ3 η Μ4

Εβαλα την 2.3.4 αλλα το μενου εξωτερικα ειναι στα ρωσσικα και με το που μπαινω μεσα στο εικονιδιο μου γραφει ελληνικα.......Τι γινεται.....???Πως διορθωνετε αυτο.....??? Aκυρο εκανα επαννεκινιση και ηρθαν στα ισα τους ολα.....Τι γνωμη εχετε για την 2.3.4.....Την Μ4 εβαλα βασικα.....Πειτε γνωμες............ Edited by sothrhsgr

Εβαλα την 2.3.4 αλλα το μενου εξωτερικα ειναι στα ρωσσικα και με το που μπαινω μεσα στο εικονιδιο μου γραφει ελληνικα.......Τι γινεται.....???Πως διορθωνετε αυτο.....??? Aκυρο εκανα επαννεκινιση και ηρθαν στα ισα τους ολα.....Τι γνωμη εχετε για την 2.3.4.....Την Μ4 εβαλα βασικα.....Πειτε γνωμες............

Μια χαρά και σταθερή. Απλά με την Μ5 η μπαταρία κρατάει πιο πολύ και μιλάμε για πολύ αισθητή διαφορά...

Για προσπάθησε τώρα που πέρασες άλλη rom να ξαναπεράσεις την Μ5 μήπως και ξεκολλήσει.

Μα ειχα και πριν την 2.2.1 και μετα περασα την 2.3.4.....Λογικα θα το ξανα δοκιμασω προς τελος εβδομαδας της αλλης γιατι εχω να παω καπου και για 3-4 μερες δεν θα εχω υπολογιστη και φοβαμαι μην τυχει παλι κατι...Οποτε απο τεταρτη πεμπτη βλεπουμε....Αλλα οντως αυτο με την μπαταρια το προσεξα μεχρι και εγω που δεν ειμαι ψειρας.....:cool:

Παιδιά έχει βγεί αυτή η έκδοση GreenDroid 1.8 by patryk95juve μήπως ξέρει κάποιος πως να την εγκαταστήσω? Το αρχείο που κατέβασα είναι zip. Μήπως μέσω της επιλογής απο το clockwork?

Παιδιά έχει βγεί αυτή η έκδοση GreenDroid 1.8 by patryk95juve μήπως ξέρει κάποιος πως να την εγκαταστήσω? Το αρχείο που κατέβασα είναι zip. Μήπως μέσω της επιλογής απο το clockwork?

Με recovery θα το κανεις εγκατασταση.

γεια σας παιδια ειμαι ειμαι νεος στο forum κ προσπαθω να περασω την Cyanogen Mod 7...εχω εγαταστησει το Z4root κ το εχω τρεξει, ομως οταν παω να τρεξω την MyBackup root μου λεει πως η συσκευη δεν ειναι root κ μου λεει να αγορασω την MyBackup pro..κατεβασα την MyBackup (εφαρμογη σκετη που προσφερεται στο market) κ την ετρεξε σωστα κανοντας backup...θα ηθελα να μου πειτε αν θα εχω καποιο προβλημα κανοντας backup με αυτην την εφαρμογη κ οχι με την MyBackup root..please help!

γεια σας παιδια ειμαι ειμαι νεος στο forum κ προσπαθω να περασω την Cyanogen Mod 7...εχω εγαταστησει το Z4root κ το εχω τρεξει, ομως οταν παω να τρεξω την MyBackup root μου λεει πως η συσκευη δεν ειναι root κ μου λεει να αγορασω την MyBackup pro..κατεβασα την MyBackup (εφαρμογη σκετη που προσφερεται στο market) κ την ετρεξε σωστα κανοντας backup...θα ηθελα να μου πειτε αν θα εχω καποιο προβλημα κανοντας backup με αυτην την εφαρμογη κ οχι με την MyBackup root..please help!

Κατ'αρχάς πρέπει να μας πεις ποια έκδοση android έχεις. Αν έχεις την 2.1 θα πρέπει να περάσεις την 2.1 με fastboot. Το fastboot είναι μια εφαρμογή που τρέχει με το που ανοίξεις το κινητό και σου επιτρέπει να βάλεις όποια rom θέλεις πολύ απλά. Πες μας και αν χρειαστεί θα φτιάξω έναν οδηγό αν δε βρω έναν στο net.Αν όμως ψάξεις σε αυτό το thread προηγούμενα posts θα βρεις την άκρη μιας και έχουν αναρτηθεί οδηγοί.

Παιδιά καμιά φορά και έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει όταν το τηλέφωνο είναι πολύ ώρα αχρησιμοποιήτο, δηλαδή σε αδράνεια, μόλις κάποιος με πάρει τηλέφωνο το τηλέφωνο λειτουργεί για 30 δεύτερα δηλαδή μιλάω λίγο και μετά σβήνει (!!!). Περιμένω λίγο και ανοίγει μόνο του σε ένα λεπτό .. το τηλέφωνο είναι καινούργιo και δεν έχω κάνει Root

Γιατί αυτά τα σβησίματα ?

Edited by Cynergy
Festina Lende

Κατ'αρχάς πρέπει να μας πεις ποια έκδοση android έχεις. Αν έχεις την 2.1 θα πρέπει να περάσεις την 2.1 με fastboot. Το fastboot είναι μια εφαρμογή που τρέχει με το που ανοίξεις το κινητό και σου επιτρέπει να βάλεις όποια rom θέλεις πολύ απλά. Πες μας και αν χρειαστεί θα φτιάξω έναν οδηγό αν δε βρω έναν στο net.Αν όμως ψάξεις σε αυτό το thread προηγούμενα posts θα βρεις την άκρη μιας και έχουν αναρτηθεί οδηγοί.

ευχαριστω για την απαντηση σου..εχω την 2.1 κ ακολουθω τον οδηγω που ειχατε παραθεσει σε προηγουμενο ποστ απο το androit.info.

απλα ειχα την απορεια με την συγκεκριμενη εφαρμογη..

Οκ αδερφέ,συνέχισέ το και όπου κολλήσεις ρώτα μας.

Παιδιά καμιά φορά και έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει όταν το τηλέφωνο είναι πολύ ώρα αχρησιμοποιήτο, δηλαδή σε αδράνεια, μόλις κάποιος με πάρει τηλέφωνο το τηλέφωνο λειτουργεί για 30 δεύτερα δηλαδή μιλάω λίγο και μετά σβήνει (!!!). Περιμένω λίγο και ανοίγει μόνο του σε ένα λεπτό .. το τηλέφωνο είναι καινούργιo και δεν έχω κάνει Root

Γιατί αυτά τα σβησίματα ?

Γιατί είναι....μην πω τι είναι....!!! Όλα θα φτιάξουν αν βάλεις άλλη rom. Εγώ απο τότε που έβαλα την ''2.3.4 Soft-mod SwiftDroid M5'' όλα λειτουργούν άψογα. Ούτε επαννεκινήσεις ούτε τίποτα! Αλλά...θα χάσεις την εγγύηση μιας και λες ότι είναι καινούριο το κινητό σου γιατί απλά βάζεις μη εγκεκριμένο απο την LG λειτουργικό σύστημα. Η απόφαση είναι δική σου.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

παιδια χρειαζομαι παλι βοηθεια..παω να κανω το fastboot..εκτελω ολα τα αρχεια με τη σειρα κ τις ρυθμισεις ομως οταν συνδεω το κινητο με το pc δεν μου εγκαταστει τους drivers κ οταν παταω Launch Software Update μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου λεει οτι δεν βρισκει το κινητο κ τελειωνει...η καρτα μνημης ειναι εκτος μηπως φταιει αυτο αλλα σε προηγουμενη οδηγια ελεγε να την αφαιρεσω...καμια γνωμη??

παιδια χρειαζομαι παλι βοηθεια..παω να κανω το fastboot..εκτελω ολα τα αρχεια με τη σειρα κ τις ρυθμισεις ομως οταν συνδεω το κινητο με το pc δεν μου εγκαταστει τους drivers κ οταν παταω Launch Software Update μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου λεει οτι δεν βρισκει το κινητο κ τελειωνει...η καρτα μνημης ειναι εκτος μηπως φταιει αυτο αλλα σε προηγουμενη οδηγια ελεγε να την αφαιρεσω...καμια γνωμη??

Τσέκαρε τα pm σου.

Ποίο πρόγραμμα ήταν αυτό που με το IMEI κατέβαζε μόνο του όσα προγράμματα χρειάζονται για το κινητό?

Άλλαξα σκληρό και το έχασα..

Φίλε αρχίζει και γίνεται εκνευριστικό με αυτά collapse. Θα το σκεφτώ σοβαρά να κάνω Root και μετά άλλο λειτουργικό. Μέχρι τώρα μόνο ένα προγραμματάκι έχω κατεβάσει, το z4root γράψε μου τι άλλο θα χρειαστώ για να είμαι έτοιμος.
Festina Lende

Καλησπερα,εχει βγει νεα εκδοση Μ6 και την δοκιμασα.Ειχα ενα προβλημα με τα μηνυματα,δεν μπορουσα να δω τα νεα εισερχομενα αλλα και εξερχομενα μηνυματα.Αυτο γινοταν και με το GoSMS Pro αλλα και με την απλη εφαρμογη των μηνυματων.Καποιος που να εχει δοκιμασει την νεα εκδοση εχει παρατηρησει κατι παρομοιο?

Φίλε αρχίζει και γίνεται εκνευριστικό με αυτά collapse. Θα το σκεφτώ σοβαρά να κάνω Root και μετά άλλο λειτουργικό. Μέχρι τώρα μόνο ένα προγραμματάκι έχω κατεβάσει, το z4root γράψε μου τι άλλο θα χρειαστώ για να είμαι έτοιμος.

Ποιος ο λογος να του κανεις root αφου θα αλλαξεις εκδοση?

• The title was changed to LG Optimus (GT540)