georgis_4 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Τα κάνω όπως τα λες αλλά το πρόγραμμα λέει «Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση.»:dash: Ενώ έχει την 1.6 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Ευχαριστώ Eδω και καιρο εχουν κατεβασει την 2.1 απο το σαιτ γιαυτο σου λεει οτι εχεις την νεοτερη. Η κατεβαζεις την 2.1 σαν αρχειο εσυ και κανεις χειροκινητα εσυ την αναβαθμιση (δες καποιες σελιδες πιο πισω υπαρχουν ολα τα απαραιτητα) η το πας στην LG και σου περνανε δωρεαν την 2.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Ναι vodafone!!Και βασικά είναι η δεύτερη συσκευή που πήρα.Και στη πρώτη είχα πρόβλημα,το πήραν πίσω και μου έστειλαν αυτό. Αλλά πάλι τα ίδια. . . έχεις 2.1 ή 1.6;; Αν έχεις 1.6 έχεις παλιό, στείλτο πίσω να σου στείλουν ένα καταραμένο κινητό να δουλεύει! Αν σου πούνε τίποτα ζήτα ένα πιστωτικό, και πήγαινε πάρε το x8 να ησυχάσεις! Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komo20 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 έχεις 2.1 ή 1.6;; Αν έχεις 1.6 έχεις παλιό, στείλτο πίσω να σου στείλουν ένα καταραμένο κινητό να δουλεύει! Αν σου πούνε τίποτα ζήτα ένα πιστωτικό, και πήγαινε πάρε το x8 να ησυχάσεις! 1.6 έχω, δεν έκανα την αναβάθμιση.Θα πάω και αν δεν γίνεται τίποτα θα κάνω υπομονή λίγουε μήνες μέχρι να έρθει επιδότηση και θα το αλλάξω. Και σε γενικές γραμμές δν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα αλλά αυτό με τις κλήσεις δεν αντέχεται.Να σε ρωτήσω, τώρα που το έχω σε 3g αλλά έχω απενεργοποιημένο το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας,υπάρχει κινδυνος χρεώσεων internet?γιατί με wifi το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Έκανα την αναβάθμιση με τις οδηγίες από εδώ: http://android.modaco.com/content-page/318798/android-2-1-update-from-lg/page/80/ Όλα φαίνονται να έγιναν ΟΚ, αλλά τώρα παίρνω συνεχώς μηνύματα για εξαναγκασμένους τερματισμούς διαφόρων εφαρμογών. Τι έκανα λάθος; edit: Τελικά διάβασα το θέμα στο λινκ που έδωσα και κάνοντας ένα hard reset όλα ΟΚ πλέον και είμαι και εγώ ένα ευτυχής κάτοχος της έκδοσης 2,1 :D Για το link υτο η lg βλέπω οτι απανταει αυτό : Here is the message I sent to LG SUPPORT. Hello LG. I am writing to you to see if the OFFICIAL Android 2.1 Update is available for the GT540 Optimus. I have been searching android updates online and have came accross a file called "V20B_00.kbz" which people are claiming to be Android 2.1 Eclair update. I am affraid of downloading this because I am unsure if it is official and might damage my phone. Reply Soon, Thanks Here is the message I got back::::::::: Dear xxx Thank you for your email. We would strongly recommend you do not download this file. All official LG Android software will be available through our update tool. This update is rumoured to be released in Quarter 4 of this year. Please note: Any unofficial software downloads to the phone will void the warranty on our handset and therefore no future repairs or service could be completed. Best regards, LG Electronics UK Helpdesk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) Για το link υτο η lg βλέπω οτι απανταει αυτό : Here is the message I sent to LG SUPPORT. Hello LG. I am writing to you to see if the OFFICIAL Android 2.1 Update is available for the GT540 Optimus. I have been searching android updates online and have came accross a file called "V20B_00.kbz" which people are claiming to be Android 2.1 Eclair update. I am affraid of downloading this because I am unsure if it is official and might damage my phone. Reply Soon, Thanks Here is the message I got back::::::::: Dear xxx Thank you for your email. We would strongly recommend you do not download this file. All official LG Android software will be available through our update tool. This update is rumoured to be released in Quarter 4 of this year. Please note: Any unofficial software downloads to the phone will void the warranty on our handset and therefore no future repairs or service could be completed. Best regards, LG Electronics UK Helpdesk Aν το εγραψες V20B_00.kbz ειναι V20B_00.kdz το σωστο :p Φιλος το V20A_00.kdz (ελληνικη εκδοση 2.1) την εχω στο κινητο πανω απο μηνα χωρις κανενα προβλημα http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/AGRCBK/V20a_00/V20A_00.kdz (server της LG) Τωρα τι απαντηση ειναι αυτη που σου εστειλαν....ο θεος και η ψυχη του.... Edited November 28, 2010 by georgis_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 1.6 έχω, δεν έκανα την αναβάθμιση.Θα πάω και αν δεν γίνεται τίποτα θα κάνω υπομονή λίγουε μήνες μέχρι να έρθει επιδότηση και θα το αλλάξω. Και σε γενικές γραμμές δν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα αλλά αυτό με τις κλήσεις δεν αντέχεται.Να σε ρωτήσω, τώρα που το έχω σε 3g αλλά έχω απενεργοποιημένο το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας,υπάρχει κινδυνος χρεώσεων internet?γιατί με wifi το χρησιμοποιώ. Αν το στείλεις τώρα στην LG, θα σου αλλάξουν πλακέτα(πιθανότατα, ήταν ελατωμματικές) και με περασμένη τη 2.1. Πες τους απλά οτι δεν εχεις 3G στο σπίτι σου(μετακόμισες ή κάτι παρόμοιο και μόλις το κατάλαβες) και είσαι πρακτικά χωρίς κινητό. Αν δεν είσαι απο Θεσσαλονίκη, θα έρθει Courier απο το σπίτι σου, θα το πάρει, και θα στο φέρει εντελώς δωρεάν. Maximum 1 βδομαδα(για μένα που είμαι κρήτη, στην άλλη πλευρά της Ελλάδας). Αν έχεις απενεργοποιήσει το Δικτυο κινητής Τηλεφωνίας δεν συνδέεται με το gprs είτε με 3G είτε με 2G. Αν το ενεργοποιήσεις θα συνδέεται ακόμα και το 2G απλά θα είναι πιο αργό Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komo20 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Αν το στείλεις τώρα στην LG, θα σου αλλάξουν πλακέτα(πιθανότατα, ήταν ελατωμματικές) και με περασμένη τη 2.1. Πες τους απλά οτι δεν εχεις 3G στο σπίτι σου(μετακόμισες ή κάτι παρόμοιο και μόλις το κατάλαβες) και είσαι πρακτικά χωρίς κινητό. Αν δεν είσαι απο Θεσσαλονίκη, θα έρθει Courier απο το σπίτι σου, θα το πάρει, και θα στο φέρει εντελώς δωρεάν. Maximum 1 βδομαδα(για μένα που είμαι κρήτη, στην άλλη πλευρά της Ελλάδας). Αν έχεις απενεργοποιήσει το Δικτυο κινητής Τηλεφωνίας δεν συνδέεται με το gprs είτε με 3G είτε με 2G. Αν το ενεργοποιήσεις θα συνδέεται ακόμα και το 2G απλά θα είναι πιο αργό ΟΚ.Σε ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Aν το εγραψες V20B_00.kbz ειναι V20B_00.kdz το σωστο :p Φιλος το V20A_00.kdz (ελληνικη εκδοση 2.1) την εχω στο κινητο πανω απο μηνα χωρις κανενα προβλημα http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/AGRCBK/V20a_00/V20A_00.kdz (server της LG) Τωρα τι απαντηση ειναι αυτη που σου εστειλαν....ο θεος και η ψυχη του.... Χμμμμ υπάρχει κανας οδηγός μην τα κάνω πατάτα στο installation ? :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis7 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Παίδες εγώ του έβαλα μια κάρτα 8gb και ήταν κομπλε για 5-6 μέρες! Τώρα κάθε φορά που θα πατήσω κάποιο κουμπί για να το ξεκλειδώσω εμφανίζετε πάνω στην μπάρα ότι ι sd αφαιρέθηκε απότομα και μετά κάνει έλεγχο σφαλμάτων.. Γιατί το κάνει αυτό? :worry: Να πω επίσης ότι το σύστημα αρχείων στην κάρτα είναι σε FAT32 ενώ η παλιά κάρτα που δεν έχει πρόβλημα είναι σε FAT. Δοκίμασα να την κάνω και σε NTFS και exFAT άλλα δεν την αναγνώριζε το κινητό. Καμία ιδέα??? Είναι πολύ ενοχλητικό να πρέπει να περιμένεις 5 λεπτά ώστε να κάνει έλεγχο σφαλμάτων γιατί όσο το κάνει είναι σαν να μην υπάρχει η κάρτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Να πω επίσης ότι το σύστημα αρχείων στην κάρτα είναι σε FAT32 ενώ η παλιά κάρτα που δεν έχει πρόβλημα είναι σε FAT. Δοκίμασα να την κάνω και σε NTFS και exFAT άλλα δεν την αναγνώριζε το κινητό. Καμία ιδέα??? Είναι πολύ ενοχλητικό να πρέπει να περιμένεις 5 λεπτά ώστε να κάνει έλεγχο σφαλμάτων γιατί όσο το κάνει είναι σαν να μην υπάρχει η κάρτα. :) O μονος ευκολος και σωστος τροπος ειναι να κανεις την καρτα FORMAT απο το κινητο και οχι στο pc ;) οταν θελεις να την βγαζεις απο το κινητο ο πιο ασφαλες τροπος ειναι να κλεινεις το κινητο και να αφαιρεις την καρτα.αφου βαλεις οτι θελεις απλα την βαζεις ξανα στο κινητο και το ανοιγεις! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis7 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 O μονος ευκολος και σωστος τροπος ειναι να κανεις την καρτα FORMAT απο το κινητο και οχι στο pc ;) οταν θελεις να την βγαζεις απο το κινητο ο πιο ασφαλες τροπος ειναι να κλεινεις το κινητο και να αφαιρεις την καρτα.αφου βαλεις οτι θελεις απλα την βαζεις ξανα στο κινητο και το ανοιγεις! :D Την Έκανα και από το κινητό άλλα τα ίδια! Εγώ δεν θέλω να την βγάζω την κάρτα.. Απλός όταν από κατάσταση αναμονής πατήσω να το ξεκλειδώσω βλέπω να λέει ότι αφαιρέθηκε απότομα και κάνει έλεγχο σφαλμάτων (Η κάρτα δεν έχει αφαιρεθεί μια χαρά κουμπωμένη είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Σύμφωνα με email που έστειλε χρήστης του φόρουμ modaco στην LG, η LG του απάντησε οτι θα κυκλοφορίσει η έκδοση 2.2 (froyo) μέσα στον Δεκέμβριο. Το ποστ είναι εδώ: http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/324441/finally-lg-mobile-will-be-support-lg-optimus-gt540-to-froyo/ Ελπίζω το ποστ να είναι αληθινό και οχι καμιά μούφα. Ας ελπίζουμε και σε μια σύντομη ανακοίνωση της LG πριν βγει το έτος. :) Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Σύμφωνα με email που έστειλε χρήστης του φόρουμ modaco στην LG, η LG του απάντησε οτι θα κυκλοφορίσει η έκδοση 2.2 (froyo) μέσα στον Δεκέμβριο. Το ποστ είναι εδώ: http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/324441/finally-lg-mobile-will-be-support-lg-optimus-gt540-to-froyo/ Ελπίζω το ποστ να είναι αληθινό και οχι καμιά μούφα. Ας ελπίζουμε και σε μια σύντομη ανακοίνωση της LG πριν βγει το έτος. :) Καλημέρα Not in a thousand years :P !! Απο τη στιγμή που υπάρχει το Optimus One, ξεχάστε τη 2.2 στο Optimus. Θα είναι σα να βγάζει τα μάτια της η LG μόνη της. Άλλωστε απο hardware πλευρά η διαφορά το optimus με το one είναι ελάχιστες, αρα δε θα το κυκλοφορούσαν αν είχαν σκοπό να αναβαθμίσουν το optimus στη 2.2 Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Not in a thousand years :P !! Απο τη στιγμή που υπάρχει το Optimus One, ξεχάστε τη 2.2 στο Optimus. Θα είναι σα να βγάζει τα μάτια της η LG μόνη της. Άλλωστε απο hardware πλευρά η διαφορά το optimus με το one είναι ελάχιστες, αρα δε θα το κυκλοφορούσαν αν είχαν σκοπό να αναβαθμίσουν το optimus στη 2.2 Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο αρνητικός. Επείσεις δεν καταλαβαίνω πως είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος οτι δεν πρόκειτε να βγεί άλλη αναβάθμιση για το όπτιμους. Εκτός και αν είσαι μέσα απο την LG και μιλάς εκ του ασφαλούς. Χωρίς να θέλω να φανώ επιθετικός, αλλά η λογική σου δεν στηρίζεται σε κανένα σωστό επειχήρημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο αρνητικός. Επείσεις δεν καταλαβαίνω πως είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος οτι δεν πρόκειτε να βγεί άλλη αναβάθμιση για το όπτιμους. Εκτός και αν είσαι μέσα απο την LG και μιλάς εκ του ασφαλούς. Χωρίς να θέλω να φανώ επιθετικός, αλλά η λογική σου δεν στηρίζεται σε κανένα σωστό επειχήρημα. Δε χρειάζεται να είμαι απο την LG για να υποθέσω οτι 99,99% δεν πρόκειτε να αναβαθμιστεί σε 2.2. Βάλε εσύ τον εαυτό σου στή θέση της LG. Έχεις ένα κινητό, με 2.1 το οποίο πούλησε ότι πούλησε. Και έχεις και 2 ακόμα κινητά (το optimus one και το Chic) τα οποία έχουν ελάχιστες hardware διαφορές απο το optimus με μόνο ουσιαστικό πλεονέκτημα τη 2.2. Θα βγάλει λοιπόν δυο κινητα με τιμή περίπου στα 250 ευρώ απο τη στιγμή που θα έχει ανταγωνιστή τη δική της συσκευή που στοιχιζει 170 ευρώ; Νομίζω πως δεν υπάρχει πιο σωστό επιχείρημα απο τον νόμο της αγοράς, και η LG είναι αρκετά μεγάλη εταιρία για να ξέρουμε οτι θα κινηθεί έξυπνα(για το δικό της όφελος πάντα) Αλλο ένα δεδομένο που μου φαντάζει δύσκολο εως απίθανο, είναι το Deadline "Δεκέμβριος 2010". Μην ξεχνάς οτι επίσημα δεν υπάρχει η 2.1 ακόμα, πιστεύεις πραγματικά οτι σε λιγότερα απο ένα μήνα ακόμα θα έχει ανέβει και η 2.2;;; Απο το στομα του modaco και στου θεού το αυτί, μακάρι με 1000 να το κάνουν και να μείνω μπουκάλα που πιστεύω το αντίθετο, αλλα εντελως φιλικά δεν το πιστεύω με τίποτα:P Y.Γ Ε όχι και επιθετικός! για όνομα του Θεού, γνώμες εκφράζουμε! Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 +1 σε ότι λέει ο Papp0us, επίσημα δε παίζει να βγει 2.2 απο την ίδια την LG. Ανεπίσημα ετοιμάζεται ήδη απο κάποιους ρώσους developers port της διμοφηλούς cyanogen 6.1, ακόμα είναι σε beta μορφή. Προσωπικά δε καίγομαι για την 2.2 μια και την δουλεία μου την κάνω μια χαρά με την 2.1 + root + app2sd. Ποιο πιθανό να αλλάξω κινητό κάποια στιγμή παρά να πειράξω άλλο αυτό. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Μια άσχετη ερώτηση περι αναβάθισης και της ολης ιστορίας. Με το που αγόρασα το κινητό, έβαλα μέσα κοντά 600 τραγούδια. Παρατήρησα οτι απο τότε, έχει δημιουργήσει μια cache, και αν παω να αλλάξω σε ενα mp3 κάποιο tag ή genre, το κινητό με γαιδουρινή θέληση δεν το αλλάζει. Έσβησα ΟΛΑ τα τραγούδια μέσα απο το κινητό, και το κινητό εξακολουθεί να τα βλέπει ολα. (φυσικά και δεν παίζουν. αυτονόητο.) Ξέρει κανείς που είναι αυτή η ρημαδο-cache για να την σβήσω??? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Αν το συνδεσεις στον υπολογιστή, κάνεις mount την SD card και μετά unmount, τότε ξαναδημιουργεί την cache που λες. Διαφορετικά υπάρχει το πρόβλημα που ανέφερες. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Αν το συνδεσεις στον υπολογιστή, κάνεις mount την SD card και μετά unmount, τότε ξαναδημιουργεί την cache που λες. Διαφορετικά υπάρχει το πρόβλημα που ανέφερες. Το έχω κάνει άπειρες φορές αυτό. Καμιά άλλη λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Το έχω κάνει άπειρες φορές αυτό. Καμιά άλλη λύση? format την καρτα απο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο αρνητικός. Επείσεις δεν καταλαβαίνω πως είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος οτι δεν πρόκειτε να βγεί άλλη αναβάθμιση για το όπτιμους. Εκτός και αν είσαι μέσα απο την LG και μιλάς εκ του ασφαλούς. Χωρίς να θέλω να φανώ επιθετικός, αλλά η λογική σου δεν στηρίζεται σε κανένα σωστό επειχήρημα. Μακαρι αλλα απλα μη χαιρομαστε ακομα παρα μονο ΑΝ και ΟΤΑΝ βγει...:lol: Το ιδιο σκηνικο και με την 2.1 οπου σε αλλη χωρα η κατα τοπου LG απαντουσε θετικα οτι θα υπαρξει (ακομα και με ημερομηνιες) και σε αλλη χωρα απαντουσε η εκει LG αρνητικα... Εντελει βγηκε εστω και με το τσιγκελι...χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 format την καρτα απο το κινητο Την έκανα και format. Αν και δεν το θεωρώ αξιόπιστη λύση.... Κανείς άλλος καμιά ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Έχω και εγώ μια ερωτησούλα. Η μεμβράνη οθόνης που συνοδεύει το κινητό, είναι μεμβράνη προστασίας, ή απλό πλαστικό συσκευασίας; Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Εγω την θεώρησα ως συσκευασία και την ξήλωσα. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Εγω την θεώρησα ως συσκευασία και την ξήλωσα. Και κανα καλό Screen protector απο ebay παίζει;; Βρήκα και στο πλαίσιο ένα. Έχει αγοράσει κανείς; Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts