Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον καμια αποκριση και με το KDZ.... 0% και γραφει κατι ιερογλυφικα στο παραθυρο κατω απο το κουμπι με τα ?????????????.

την αναβαθμιση χθες την εκανα σε λαπτοπ 6 μηνων, με vista 64 bit, κλειστα ολα τα προγραμματα, και εκει εχω αναβαθμισει 3-4 φορες τα παλια μου κινητα.

και vista Και 64bit ? :p εχεις κανει εγακτασταση τους drivers για το κινητο απο παλια ?

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια...Θα μου λυσει κανενας το προβλημα μου???παω να κατευασω προγραμματα απο μαρκετ και μου λεει "η ληψη δεν ηταν επιτυχης, προσπαθηστε ξανα"...(εχω την 1.6) και δεν μπορω να κατευασω τιποτα απο πουθενα...:confused::confused:

το ιντερνετ σου λειτουρηει κανονικα ? εχεις δοκιαμσει να κατεβασει κατι απο τον browser

στο link για τον αγγλικο KDZ, δεν με βαζει, θελει γιουζερ και κωδικο .... εχει κανεις απο που μπορω να το κατεβασω?

στο link για τον αγγλικο KDZ, δεν με βαζει, θελει γιουζερ και κωδικο .... εχει κανεις απο που μπορω να το κατεβασω?

w8 περιμενε

τους ντραιβερς για το κινητο, τους εβαλα εκεινη την ωρα, απο το προγραμμα που εκανα την αναβαθμιση.... το ζηταγε σαν πρωτο βημα, τους κατεβασα, διαβασε το τηλεφωνο, συνδεθηκε το τηλεφωνο, και μετα αρχισα την αναβαθμιση. εγινε μπλε η οθονη... κτλ κτλ και μετα εγινε τσιμεντολιθο!

το ιντερνετ σου λειτουρηει κανονικα ? εχεις δοκιαμσει να κατεβασει κατι απο τον browser

απο το "getjar.com" κατευασα...απο market δεν μπορω..και εχω δοκιμασει και σε αλλο δυκτιο..

TO αγγλικο λεει τα εξης:

launching....

unpacking....

extracting...

LG mobile load...

Port = -1

connecting to phone

PHONE WAS NOT FOUND!

====FINISHED====

Αφου σας λεω οτι ειναι εντελως νεκρο, δεν το βλεπει ο υπολογιστης, ουτε το λαπτοπ. Πως να κανει αναβαθμιση? Πως να ξεκολισει το γ@@@@@@@νο? Τι αλλο να κανω, πριν το πεταξω???????

ευχαριστω παντως ολα τα παιδια, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ που το παλευει ο ανθρωπος και ασχολειται μαζι μου!!!

εγώ είχα την έκδοση 10δ , έκανε αναβάθμιση από το πρόγραμμα της ελτζι και πήγα να το κάνω ρουτ και app2sd ..

εκεί τα διέλυσα όλα και το κινητό δεν τον έβλεπε ο υπολογιστης και είχα "χάσει" και την κάρτα από το κινητό..

παιδεύτηκα 2 μέρες και τελικά(με τη βοήθεια ενός παιδιού σε άλλο φόρουμ) ανακάλυψα ότι είναι θέμα οδηγών..

φίλε

snakeyes33 και όσοι έχουν πρόβλημα.

1)αποσύνδεση από νετ και κλείσιμο firewall

2)απεγκατάσταση ότι έχει σχέση με lg (οδηγοί - προγράμματα) και επανεκκίνηση

3)Εγκατάσταση του Android Lg Driver μόνο http://files.gameworld.kz/c5z46n1ukk.html και επανεκκίνηση

4)Συνδεση του κινητού και μετά ότι λέει το άλλο παλικάρι με το KDZ FW UPdater

Ελπίζω να δουλέψει έτσι!!

Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210

TO αγγλικο λεει τα εξης:

launching....

unpacking....

extracting...

LG mobile load...

Port = -1

connecting to phone

PHONE WAS NOT FOUND!

====FINISHED====

Αφου σας λεω οτι ειναι εντελως νεκρο, δεν το βλεπει ο υπολογιστης, ουτε το λαπτοπ. Πως να κανει αναβαθμιση? Πως να ξεκολισει το γ@@@@@@@νο? Τι αλλο να κανω, πριν το πεταξω???????

εχω την εντυπωση πως στο αγγλικο KDZ_UPD εχει επιλογη για ypdate Σε κινητα τσιμεντολι8ους για δες

μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω root στο τηλ και τι σημαινει ??

Το root είναι οτι γίνεσαι super user του κινητού σου. Με μια λέξη γίνεσαι administrator. Εγω θα σου δείξω πως να γίνεις root αλλά απο εκεί και περα οτι πειράξεις στο κινητό σου ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΗΝΗ. Το τονίζω για το δικό σου καλό και του κινητού σου.

To enable Superuser access (root) on your GT540:

- Turn on the device and click the icon to open the phone dialler

- Enter the code '3845#*540#'

- Select the option 'Module Test', then 'Stability Test' then 'Enable Root Permission'

- You will now be prompted for a password - enter :SWIFT::GT540:

- A toast message will briefly appear saying 'OK' - your root access is now enabled!

- Reboot your device.

EDIT: Το ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑ!!! Στην κάρτα μνήμης κάνεις ένα φάκελο που λέγεται Media και μέσα σε αυτόν έναν που λέγεται Notifications και εκεί βάζεις όσους ήχους θες για μηνύματα (τους βρίσκει βέβαια και σαν ήχους από τις υπόλοιπες εφαρμογές)

μεγάλε, έκανα ότι λες για να βάλω mp3 για μήνυμα όμως, πάω "ρυθμίσεις" - "ήχος και εικόνα" - "ήχος ειδοποιήσεων" και μου βγάζει να διαλέξω μόνο απο τους ήχους που είχε το κινητό και δεν περιλαμβάνει αυτούς που έβαλα στον φάκελο που είπες.

παρακαλώ βοήθεια, θέλω να βάλω για ήχο μηνύματος ένα mp3!!!

ευχαριστώ εκ προοιμίου

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

εγώ είχα την έκδοση 10δ , έκανε αναβάθμιση από το πρόγραμμα της ελτζι και πήγα να το κάνω ρουτ και app2sd ..

εκεί τα διέλυσα όλα και το κινητό δεν τον έβλεπε ο υπολογιστης και είχα "χάσει" και την κάρτα από το κινητό..

παιδεύτηκα 2 μέρες και τελικά(με τη βοήθεια ενός παιδιού σε άλλο φόρουμ) ανακάλυψα ότι είναι θέμα οδηγών..

φίλε

snakeyes33 και όσοι έχουν πρόβλημα.

1)αποσύνδεση από νετ και κλείσιμο firewall

2)απεγκατάσταση ότι έχει σχέση με lg (οδηγοί - προγράμματα) και επανεκκίνηση

3)Εγκατάσταση του Android Lg Driver μόνο http://files.gameworld.kz/c5z46n1ukk.html και επανεκκίνηση

4)Συνδεση του κινητού και μετά ότι λέει το άλλο παλικάρι με το KDZ FW UPdater

Ελπίζω να δουλέψει έτσι!!

φιλε μου τα εκανα ολα οπως τα λες (εσβησα τα παντα και εβαλα τους ντραιβερς που ειπες), αλλα phone not fount!!!!!

δυστυχως τιποτα. ειναι εντελως νεκρο το τηλεφωνο και δεν το βλεπει ο υπολογιστης με τιποτα.

φιλε μου τα εκανα ολα οπως τα λες (εσβησα τα παντα και εβαλα τους ντραιβερς που ειπες), αλλα phone not fount!!!!!

δυστυχως τιποτα. ειναι εντελως νεκρο το τηλεφωνο και δεν το βλεπει ο υπολογιστης με τιποτα.

Προφανώς το κινητό σου πρέπει να πάει προς αντικατάσταση. Πες εσυ οτι το κινητό σου είναι ελατωματικό και καλή σου τύχη.

το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κατευασω τιποτα απο το market...απο αλλου μπορω...

Κάνε ένα Hard Reset της συσκευής(κάνε backup τα πάντα πρώτα) Το είχα και εγώ το πρόβλημα και με hard reset έστρωσε(Hard reset= Volume up + HOME + SEARCH για 5 δευτερόλεπτα οταν το κινητό είναι ανοικτό)

Το root είναι οτι γίνεσαι super user του κινητού σου. Με μια λέξη γίνεσαι administrator. Εγω θα σου δείξω πως να γίνεις root αλλά απο εκεί και περα οτι πειράξεις στο κινητό σου ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΗΝΗ. Το τονίζω για το δικό σου καλό και του κινητού σου.

To enable Superuser access (root) on your GT540:

- Turn on the device and click the icon to open the phone dialler

- Enter the code '3845#*540#'

- Select the option 'Module Test', then 'Stability Test' then 'Enable Root Permission'

- You will now be prompted for a password - enter :SWIFT::GT540:

- A toast message will briefly appear saying 'OK' - your root access is now enabled!

- Reboot your device.

Aυτος ο τροπος δεν δουλευει φιλος.....!πρεπει να κατεβασει (στις σελιδες πιο πισω αναλυτικα δινοντε τα παντα!) και να τρεξει απο το pc το ROOT η UNDROOT που ΔΟΥΛΕΥΕΙ μια χαρα...:happy:

snakeyes για δοκιμασε αυτο

I just had a similar problem so hopefully I can help. Take the usb cable out and the battery out of the phone, put the battery back in the phone, hold the volume down button, the search button then hold power till it vibrates, then connect the cable and try to flash the phone. If your phone disconnects while trying to flash, connect the phone the same way then go to device manager and disable the usb modem

Πηγη

επιτελους!!! μου βρηκε απο το lg suite την αναβαθμιση,και την κανω τωρα.για να δουμε

παιδια εχει 1 ωρα που εχει κολλησει στο 4,τι να κανω?αν το διακοψω θα εχω προβλημα μετα?

Edited by mpompa

Λοιπον η Vodafone κυκλοφόρησε την αναβάθμιση, Το θέμα είναι τώρα: Που θα βρώ εγώ αυτό το firmware να το περάσω;;γιατι απο το Update δε μου το αναγνωρίζει ως Vodafone πλέον

δεν μου εχει πεταξει μηνυμα το οποιο να λεει κατι απλα κολλησε στο 4,λοιπον το κλεινω και ξαναδοκιμαζω,και ο θεος βοηθος

Λοιπον η Vodafone κυκλοφόρησε την αναβάθμιση, Το θέμα είναι τώρα: Που θα βρώ εγώ αυτό το firmware να το περάσω;;γιατι απο το Update δε μου το αναγνωρίζει ως Vodafone πλέον

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/AVDXBK/V20a_00/V20A_00.kdz

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Κάνε ένα Hard Reset της συσκευής(κάνε backup τα πάντα πρώτα) Το είχα και εγώ το πρόβλημα και με hard reset έστρωσε(Hard reset= Volume up + HOME + SEARCH για 5 δευτερόλεπτα οταν το κινητό είναι ανοικτό)

υπαρχει καποιο προγραμμα??και οταν λες τα παντα τι ενωεις ακριβως??

#EDIT: Οκ το εκανα...ευχαριστω...!

Edited by pouf

• The title was changed to LG Optimus (GT540)