alfa 156 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfeg Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Πως μπορω να δω ποια εκδοση λογισμικου εχω στο 6310i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 *#0000# Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeg Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Όσο και αν έψαξα για το συγκεκριμένο logo "NO CALLS" (για το Nokia 6310i) δεν κατάφερεα να το βρώ πουθενά! Ακόμη και σαν request το ζήτησα σε αντίστοιχες σελίδες στο διαδίκτυο αλλά χωρίς αποτέλεσμα! (Άσε που χρειάζεται να στείλεις 3 μηνύματα τουλάχιστον για να κατεβάσεις κάτι!!) Μήπως κάποιος που ασχολείται με το.. σπορ θα μπορούσε να με βοηθήσει; Κερνάω και καφέ! :o :D Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Πώς ακριβώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeg Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αν κατάλαβα καλά ρωτάς για το συγκεκριμένο λογότυπο! Tίποτα το ιδιαίτερο, γραμματοσειρά όπως και το λογότυπο του παροχέα, με την ένδειξη "No Calls"! Έτσι απλά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Μα τότε γιατί δεν το φτιάχνεις μόνος σου με το LogoManager; Τα παλιά λογότυπα δύσκολα θα τα βρεις πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeg Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 ...διότι δεν έχω καλώδιο ή άλλο τρόπο επικοινωνίας με τον υπολογιστή!!! Ακριβώς επειδή νομίζω πως είναι εύκολο, παρακαλώ όποιον έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό να βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Φτιάξτο, σώστο, στείλτο μου, στείλε και το νούμερό σου και θα στο στείλω εγώ (άντε είμαι και στις καλές μου :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeg Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Κατέβασα το logomanager, και με το εργαλείο για κείμενο έγραψα No Calls με γραμματοσειρά Microsoft Sans Serif (default), έντονη γραφή, μέγεθος 8! Το κείμενο βρίσκεται στο κέντρο και όσο πιο χαμηλά γίνεται! Το αποτέλεσμα το έχω σώσει εδώ. Βέβαια επειδή το πρόγραμμα είναι demo έχει κόψει λίγο το Ν και φυσικά εμφανίζει την λέξη Demo!! Κάνε ότι νομίζεις, ή το ανοίγεις και το διορθώνεις, ή πολύ εύκολα το δημιουργείς σύμφωνα με τα παραπάνω! Φυσικά θα μπορούσα να ψάξω λιγάκι στο διαδίκτυο για το πρόγραμμα αλλά για ένα λογότυπο μόνο δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! ;) Το τηλέφωνο στο έστειλα με pm και η πρόσκληση για cafe ισχύει φυσικά! :p Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο σου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Εβαλα στο 6310i την τελευταία του αναβάθμιση V 5,52/13-4-04 .Μήπως ξέρει κανείς τις διαφορές απο τις προηγούμενες αναβαθμίσεις του? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 basika mexri pou exoume ftasi apo apopsi anabathmiseon????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (10 Σεπ. 2004 , 10:46) basika mexri pou exoume ftasi apo apopsi anabathmiseon????? Μέχρι V 5,52 / 13-4-04 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Μετά τις διακοπές άρχισαν να μην "ακούνε" μερικά κουμπιά και τόσο καλά τα πατήματα και φοβάμαι ότι είναι αρμύρα, σκόνη ίσως και λίγη άμμος. Ξέρει κανείς πόσο πάει στη Nokia ένα καλό ξεσκόνισμα; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 gnorizei kapios pos mporo na sindeso eksoterikh kerea me to 6310 ? sto spiti mou den exei shma alla exei shma molis bgw eksw apo to spiti . euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αγόρασε μια εξωτερική κεραία. Αν δε βρείς πάρε μια αυτοκινήτου Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 agorasa mia kerea alla den sindeete panw sto kinito ! exei allo connector kai den kanei sto kinito.. oles oi kerees einai me to idio connector...:( kapia lysh ?? h kereea pou phra einai ALLGON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great ( 1 Απρ. 2004 , 23:34) Πώς ψάχνεις από το 6310 άλλες συσκευές; Αν κάνεις "αναζήτηση συσκευών ήχου" δεν θα σου βρει άλλη συσκευή γιατί ψάχνει μόνο για hands free BT. Για να βρεις συσκευή από το 6310 δοκίμασε να στείλεις κάτι μέσω ΒΤ, πχ πήγαινε σε ένα όνομα στον τηλεφωνικό κατάλογο και κάνε αποστολή μέσω ΒΤ, θα βρει τις συσκευές που υπάρχουν γύρω του με ανοιχτό το ΒΤ :) Δεν μπορώ να συνδεθώ (μέσω bluetooth). Πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ τα ακουστικά ,γιατί δεν τα αναγνωρίζει.Τα ακουστικά δεν είναι της νοκια. Ξέρει κανείς το γιατί? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Ξέρει κανείς αν και πως μπορώ να περάσω ένα ringtone από ένα 6310i σε ένα άλλο; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αν και δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο τομέα (ring tones) νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει απευθείας από την συσκευή αλλά μέσο λογισμικού, είναι κρίμα μια τέτοια λειτουργία να προσφέρεται αυτόματα σε παλαιότερα και φθηνότερα μοντέλα και όχι σε high-end συσκευές :( Υ.Γ. Έστω και αν άλλαξα σε 6230, εξακολουθώ να θεωρώ το 6310i την καλύτερη συσκευή που είχα (έχω) ποτέ :) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Έχω το Nokia PC Sync και δεν βλέπω να μπορεί να το κάνει γι'αυτό έκανα το post εδώ :( Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Κάν'το με το LogoManager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Directx (10 Οκτ. 2004 , 20:05) Αν και δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο τομέα (ring tones) νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει απευθείας από την συσκευή αλλά μέσο λογισμικού, είναι κρίμα μια τέτοια λειτουργία να προσφέρεται αυτόματα σε παλαιότερα και φθηνότερα μοντέλα και όχι σε high-end συσκευές :( Υ.Γ. Έστω και αν άλλαξα σε 6230, εξακολουθώ να θεωρώ το 6310i την καλύτερη συσκευή που είχα (έχω) ποτέ :) Μπορείς να εξηγήσεις γιατί το λές αυτό? Που υπερέχει το 6310i έναντι του 6230? Με ενδιαφέρει να ακούσω την γνώμη σου μιάς και περιμένω απο μέρα σε μέρα να μου φέρουν το 6230 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Κατ΄αρχήν απλά και μόνο στην αίσθηση των πλήκτρων (τα οποία επίσης είναι πολύ μικρότερα). Όταν το πάρεις στα χέρια θα καταλάβεις τη διαφορά και ειδικά όταν θα θέλεις να πατήσεις το πλήκτρο επιλογή και θα πρέπει να "στοχεύεις" με το κεντρικό πολυπλήκτρο αντί με το κλασσικό αριστερό όλων των κλασσικών ΝΟΚΙΑ. Για την επιπλέον έγχρωμη οθόνη του 6230 , την κάμερα, το ραδιόφωνο, και τον mp3 player, τους πολυφωνικούς ήχους ....απλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisx (11 Οκτ. 2004 , 09:18) Κατ΄αρχήν απλά και μόνο στην αίσθηση των πλήκτρων (τα οποία επίσης είναι πολύ μικρότερα). Όταν το πάρεις στα χέρια θα καταλάβεις τη διαφορά και ειδικά όταν θα θέλεις να πατήσεις το πλήκτρο επιλογή και θα πρέπει να "στοχεύεις" με το κεντρικό πολυπλήκτρο αντί με το κλασσικό αριστερό όλων των κλασσικών ΝΟΚΙΑ. Για την επιπλέον έγχρωμη οθόνη του 6230 , την κάμερα, το ραδιόφωνο, και τον mp3 player, τους πολυφωνικούς ήχους ....απλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Έμαθα οτι βγήκε νεα αναβάθμιση η V.5.60 μήπως ξέρει κανείς τις διαφορές της απο την 5.52 που εχω εγώ?Αν θυμάμαι καλά υπήρχε κάποτε ενα site με τις αναβαθμίσεις των νοκια και τις διαφορές τους, μήπως ξέρει κανείς που μπορω να το βρώ?Πάντως το δικό μου τηλ με την 5.52 αρνείται να αναγνωρίση αλλο bluetooth ακουστικό (εκτός απο νόκια)δεν ξέρω με την 5,60 αν αλλάξανε τα πράγματα........... Όποιος γνωρίζει κάτι για τα παραπάνω ερωτηματά μου ας μου απαντήσει ευχαριστώ. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts