Jump to content

kmeg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kmeg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Τελικά ξεφύγαμε αρκετά από το θέμα, να προσθέσω εκτός από τους META, Viper και τους Clifford σαν επιλεγμένες μάρκες συναγερμών, μετά από έρευνα αγοράς που έκανα. Όσο για αυτά που ειπώθηκαν πριν, προσωπικά δεν θέλω να γίνει καμμία επέμβαση στο αυτοκίνητο, αλλά είναι αναπόφευκτο, όπως και να το κάνουμε είναι ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας! Από εκεί και πέρα... ;)
  2. Τώρα ίσως η μάρκα του αυτοκινήτου να μην παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο, αλλά για την ιστορία πρόκειται για ένα VW Golf IV. Μια τιμή έως 300ευρώ φαίνεται λογική (λέμε τώρα). Μέχρι στιγμής είδα κάποια συστήματα, ένα εκ των οποίων ξεχώρισα, αλλά δεν μου άρεσε το γεγονός ότι είναι ελληνικό (?) ή στην ελλάδα συναρμολογημένο... :worry: Αυτό που ενδιαφέρει είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα και προ πάντων αξιόπιστο!! Να χτυπάει όταν πρέπει και χωρίς μελανά σημεία!! Ποιό σύστημα συναγερμού έχετε να προτείνεται; Ευχαριστώ!
  3. Νομίζω έχει ερωτηθεί και στο παρελθόν: Που μπορεί κανείς να βρεί γρήγορη σύνδεση για να συνδέσει τον φορητό; Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατά προτίμηση ανατολικά! - Ρώτησα σε 2 μεγάλες αλυσίδες internet cafe, αλλά δεν συνδέουν άλλα μηχανάκια στο δίκτυό τους για λόγους ασφαλείας! (Υστερία!! Μάλλον εγώ έχω να φοβηθώ μήπως κολλήσω κάτι από το δίκτυό τους!!) - Λύσεις τύπου πήγαινε στο αεροδρόμιο / λιμάνι και μπες με wifi δεν στέκουν...! - Είχα δει κάπου ένα μικρό internet cafe με DSL σύνδεση αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που! Κάτι τέτοιο νομίζω πως ψάχνουμε... - Καλή και η πρόσβαση από το εργαστήριο του πανεπιστημίου, αρκεί να έχεις.. πρόσβαση στο εργαστήριο!! Οποιαδήποτε πόρτα δεκτή!! Ελπίζω να μην σας κούρασα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! (Και με pm!)
  4. Κατέβασα το logomanager, και με το εργαλείο για κείμενο έγραψα No Calls με γραμματοσειρά Microsoft Sans Serif (default), έντονη γραφή, μέγεθος 8! Το κείμενο βρίσκεται στο κέντρο και όσο πιο χαμηλά γίνεται! Το αποτέλεσμα το έχω σώσει εδώ. Βέβαια επειδή το πρόγραμμα είναι demo έχει κόψει λίγο το Ν και φυσικά εμφανίζει την λέξη Demo!! Κάνε ότι νομίζεις, ή το ανοίγεις και το διορθώνεις, ή πολύ εύκολα το δημιουργείς σύμφωνα με τα παραπάνω! Φυσικά θα μπορούσα να ψάξω λιγάκι στο διαδίκτυο για το πρόγραμμα αλλά για ένα λογότυπο μόνο δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! ;) Το τηλέφωνο στο έστειλα με pm και η πρόσκληση για cafe ισχύει φυσικά! :p Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο σου! :)
  5. ...διότι δεν έχω καλώδιο ή άλλο τρόπο επικοινωνίας με τον υπολογιστή!!! Ακριβώς επειδή νομίζω πως είναι εύκολο, παρακαλώ όποιον έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό να βοηθήσει!
  6. Αν κατάλαβα καλά ρωτάς για το συγκεκριμένο λογότυπο! Tίποτα το ιδιαίτερο, γραμματοσειρά όπως και το λογότυπο του παροχέα, με την ένδειξη "No Calls"! Έτσι απλά! ;)
  7. Όσο και αν έψαξα για το συγκεκριμένο logo "NO CALLS" (για το Nokia 6310i) δεν κατάφερεα να το βρώ πουθενά! Ακόμη και σαν request το ζήτησα σε αντίστοιχες σελίδες στο διαδίκτυο αλλά χωρίς αποτέλεσμα! (Άσε που χρειάζεται να στείλεις 3 μηνύματα τουλάχιστον για να κατεβάσεις κάτι!!) Μήπως κάποιος που ασχολείται με το.. σπορ θα μπορούσε να με βοηθήσει; Κερνάω και καφέ! :o :D Ευχαριστώ!
  8. Όσο και αν έψαξα για το συγκεκριμένο logo "NO CALLS" (για το Nokia 6310i) δεν κατάφερεα να το βρώ πουθενά! Ακόμη και σαν request το ζήτησα σε αντίστοιχες σελίδες στο διαδίκτυο αλλά χωρίς αποτέλεσμα! (Άσε που χρειάζεται να στείλεις 3 μηνύματα τουλάχιστον για να κατεβάσεις κάτι!!) Μήπως κάποιος που ασχολείται με το.. σπορ θα μπορούσε να με βοηθήσει; Κερνάω και καφέ! :o :D Ευχαριστώ!
  9. kmeg

    format sto pc

    Που μπορεί να βρεί κανείς τα security updates για τα Windows XP, ώστε να γλυτώσει το κατέβασμα από την σελίδα της Microsoft?
  10. Σωστόοοος!!!! :alien: Το ανατολικό μπλοκ το ίδιο δεν έκανε;! :!:
  11. Δυστυχώς το κλείδωμα του παιχνιδιού δεν υπέκυψε σε τίποτα από όλα αυτά! Συγκεκριμένα: Το ClonyXL στην καινούργια του έκδοση, δείχνει πιο είναι το κλείδωμα αλλά όπως αναφέρει και ο δημιουργός του σε καμμία περίπτωση δεν μεταφέρει πια δεδομένα στο Clone CD ώστε να γίνει η αντιγραφή! Το πρόγραμμα δούλεψε κανονικά αλλά μέχρι εκεί! :( (φυσικά μπορούσα να ψάξω για παλιότερη έκδοση αλλά τέλος πάντων 9/10 νεκροκεφαλές!) Το Alcohol 120% στην νεότερή του έκδοση δεν κατάφερε τίποτα... Το Clone CD αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες με οποινδήποτε τρόπο εγγραφής! Το Easy Cd creator 5.0 δεν τα καταφέρνει επίσης! Δεν έχω την τελευταία έκδοση οπότε δεν γνωρίζω για την ver. 6 αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είναι από τα προγράμματα που θα έκαναν μια τέτοια βρόμικη δουλειά! Τέλος σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και παρακαλώ τους mods να κλειδώσουν το thread! Ευχαριστώ! ;)
  12. Έστω ότι είμαι νόμιμος κάτοχος του αυθεντικού Command & Conquer Generals και θέλω να κάνω μια κόπια ως αντίγραφο ασφαλείας για παν ενδεχόμενο τέλος πάντων!! :o Το Easy Cd Creator καθώς και το Clone CD δεν τα καταφέρνουν, καθώς το CD είναι προστατευμένο! Τί με θα με συμβουλεύατε να χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ! :)
  13. Ναι όμως η φραγή κοστίζει 3€/μήνα!! Αξίζει;!!
  14. Προβλήματα δεν υπάρχουν τόσα πολλά (εκτός αν σου "κάθεται" κάθε φορά το τζόκερ!!) αλλά την ιδέα με το κρεββάτι καλά θα κάνεις να την ξεχάσεις!! Εκεί πιάνεσαι σίγουρα!!! Επίσης αν το έχεις στα πόδια σου στην πολυθρόνα ίσως σε ενοχλήσει η θερμότητα που βγάζει!!! Στην αρχή είναι ωραία αλλά μετά... ;) Τα υπόλοιπα λίγο πολύ απαντήθηκαν! :)
×
×
  • Create New...