Jump to content

kmeg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kmeg

  1. Τελικά ξεφύγαμε αρκετά από το θέμα, να προσθέσω εκτός από τους META, Viper και τους Clifford σαν επιλεγμένες μάρκες συναγερμών, μετά από έρευνα αγοράς που έκανα. Όσο για αυτά που ειπώθηκαν πριν, προσωπικά δεν θέλω να γίνει καμμία επέμβαση στο αυτοκίνητο, αλλά είναι αναπόφευκτο, όπως και να το κάνουμε είναι ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας! Από εκεί και πέρα... ;)
  2. Τώρα ίσως η μάρκα του αυτοκινήτου να μην παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο, αλλά για την ιστορία πρόκειται για ένα VW Golf IV. Μια τιμή έως 300ευρώ φαίνεται λογική (λέμε τώρα). Μέχρι στιγμής είδα κάποια συστήματα, ένα εκ των οποίων ξεχώρισα, αλλά δεν μου άρεσε το γεγονός ότι είναι ελληνικό (?) ή στην ελλάδα συναρμολογημένο... :worry: Αυτό που ενδιαφέρει είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα και προ πάντων αξιόπιστο!! Να χτυπάει όταν πρέπει και χωρίς μελανά σημεία!! Ποιό σύστημα συναγερμού έχετε να προτείνεται; Ευχαριστώ!
  3. Νομίζω έχει ερωτηθεί και στο παρελθόν: Που μπορεί κανείς να βρεί γρήγορη σύνδεση για να συνδέσει τον φορητό; Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατά προτίμηση ανατολικά! - Ρώτησα σε 2 μεγάλες αλυσίδες internet cafe, αλλά δεν συνδέουν άλλα μηχανάκια στο δίκτυό τους για λόγους ασφαλείας! (Υστερία!! Μάλλον εγώ έχω να φοβηθώ μήπως κολλήσω κάτι από το δίκτυό τους!!) - Λύσεις τύπου πήγαινε στο αεροδρόμιο / λιμάνι και μπες με wifi δεν στέκουν...! - Είχα δει κάπου ένα μικρό internet cafe με DSL σύνδεση αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που! Κάτι τέτοιο νομίζω πως ψάχνουμε... - Καλή και η πρόσβαση από το εργαστήριο του πανεπιστημίου, αρκεί να έχεις.. πρόσβαση στο εργαστήριο!! Οποιαδήποτε πόρτα δεκτή!! Ελπίζω να μην σας κούρασα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! (Και με pm!)
  4. Κατέβασα το logomanager, και με το εργαλείο για κείμενο έγραψα No Calls με γραμματοσειρά Microsoft Sans Serif (default), έντονη γραφή, μέγεθος 8! Το κείμενο βρίσκεται στο κέντρο και όσο πιο χαμηλά γίνεται! Το αποτέλεσμα το έχω σώσει εδώ. Βέβαια επειδή το πρόγραμμα είναι demo έχει κόψει λίγο το Ν και φυσικά εμφανίζει την λέξη Demo!! Κάνε ότι νομίζεις, ή το ανοίγεις και το διορθώνεις, ή πολύ εύκολα το δημιουργείς σύμφωνα με τα παραπάνω! Φυσικά θα μπορούσα να ψάξω λιγάκι στο διαδίκτυο για το πρόγραμμα αλλά για ένα λογότυπο μόνο δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! ;) Το τηλέφωνο στο έστειλα με pm και η πρόσκληση για cafe ισχύει φυσικά! :p Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο σου! :)
  5. ...διότι δεν έχω καλώδιο ή άλλο τρόπο επικοινωνίας με τον υπολογιστή!!! Ακριβώς επειδή νομίζω πως είναι εύκολο, παρακαλώ όποιον έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό να βοηθήσει!
  6. Αν κατάλαβα καλά ρωτάς για το συγκεκριμένο λογότυπο! Tίποτα το ιδιαίτερο, γραμματοσειρά όπως και το λογότυπο του παροχέα, με την ένδειξη "No Calls"! Έτσι απλά! ;)
  7. Όσο και αν έψαξα για το συγκεκριμένο logo "NO CALLS" (για το Nokia 6310i) δεν κατάφερεα να το βρώ πουθενά! Ακόμη και σαν request το ζήτησα σε αντίστοιχες σελίδες στο διαδίκτυο αλλά χωρίς αποτέλεσμα! (Άσε που χρειάζεται να στείλεις 3 μηνύματα τουλάχιστον για να κατεβάσεις κάτι!!) Μήπως κάποιος που ασχολείται με το.. σπορ θα μπορούσε να με βοηθήσει; Κερνάω και καφέ! :o :D Ευχαριστώ!
  8. Όσο και αν έψαξα για το συγκεκριμένο logo "NO CALLS" (για το Nokia 6310i) δεν κατάφερεα να το βρώ πουθενά! Ακόμη και σαν request το ζήτησα σε αντίστοιχες σελίδες στο διαδίκτυο αλλά χωρίς αποτέλεσμα! (Άσε που χρειάζεται να στείλεις 3 μηνύματα τουλάχιστον για να κατεβάσεις κάτι!!) Μήπως κάποιος που ασχολείται με το.. σπορ θα μπορούσε να με βοηθήσει; Κερνάω και καφέ! :o :D Ευχαριστώ!
  9. kmeg

    format sto pc

    Που μπορεί να βρεί κανείς τα security updates για τα Windows XP, ώστε να γλυτώσει το κατέβασμα από την σελίδα της Microsoft?
  10. Σωστόοοος!!!! :alien: Το ανατολικό μπλοκ το ίδιο δεν έκανε;! :!:
  11. Δυστυχώς το κλείδωμα του παιχνιδιού δεν υπέκυψε σε τίποτα από όλα αυτά! Συγκεκριμένα: Το ClonyXL στην καινούργια του έκδοση, δείχνει πιο είναι το κλείδωμα αλλά όπως αναφέρει και ο δημιουργός του σε καμμία περίπτωση δεν μεταφέρει πια δεδομένα στο Clone CD ώστε να γίνει η αντιγραφή! Το πρόγραμμα δούλεψε κανονικά αλλά μέχρι εκεί! :( (φυσικά μπορούσα να ψάξω για παλιότερη έκδοση αλλά τέλος πάντων 9/10 νεκροκεφαλές!) Το Alcohol 120% στην νεότερή του έκδοση δεν κατάφερε τίποτα... Το Clone CD αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες με οποινδήποτε τρόπο εγγραφής! Το Easy Cd creator 5.0 δεν τα καταφέρνει επίσης! Δεν έχω την τελευταία έκδοση οπότε δεν γνωρίζω για την ver. 6 αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είναι από τα προγράμματα που θα έκαναν μια τέτοια βρόμικη δουλειά! Τέλος σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και παρακαλώ τους mods να κλειδώσουν το thread! Ευχαριστώ! ;)
  12. Έστω ότι είμαι νόμιμος κάτοχος του αυθεντικού Command & Conquer Generals και θέλω να κάνω μια κόπια ως αντίγραφο ασφαλείας για παν ενδεχόμενο τέλος πάντων!! :o Το Easy Cd Creator καθώς και το Clone CD δεν τα καταφέρνουν, καθώς το CD είναι προστατευμένο! Τί με θα με συμβουλεύατε να χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ! :)
  13. Ναι όμως η φραγή κοστίζει 3€/μήνα!! Αξίζει;!!
  14. Προβλήματα δεν υπάρχουν τόσα πολλά (εκτός αν σου "κάθεται" κάθε φορά το τζόκερ!!) αλλά την ιδέα με το κρεββάτι καλά θα κάνεις να την ξεχάσεις!! Εκεί πιάνεσαι σίγουρα!!! Επίσης αν το έχεις στα πόδια σου στην πολυθρόνα ίσως σε ενοχλήσει η θερμότητα που βγάζει!!! Στην αρχή είναι ωραία αλλά μετά... ;) Τα υπόλοιπα λίγο πολύ απαντήθηκαν! :)
  15. Καταρχήν Καλή Χρονιά σε όλους!! :) elteo το έχω δει το site πολύ πριν!! Θέλει δουλειά ακόμη! Συγκεκριμένα για την intersalonica αντί για προσφορά έχει χχχχ οπότε είναι λειψό! Επίσης δεν παρέχει καμμία έκπτωση αρα για ποιό λόγο να μπω στον κόπο να στέλνω fax κτλ κτλ; Επίσης λείπουν στοιχεία επικοινωνίας με αρκετές μικρές εταιρίες που είδα!! Καμμία αντίρριση;!
  16. Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και εγώ στην χειρότερη περίπτωση της χρεωκοπίας, αλλά πάλι υπάρχει και το ενδεχόμενο της εξαγοράς της εταιρίας! Πάντως δεν είναι και ιδιαίτερα μικρή ούτε χθεσινή, για τον λόγο αυτό δεν νομίζω πως μπορεί να χαθεί τόσο εύκολα! Το δεν με ενδιαφέρει καθόλου καταλαβαίνω ότι δημιουργεί απορίες! Ουσιαστικά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τα οικονομικά της κάθε εταιρίας (είδα ένα σχετικό πίνακα σε δημοσίευμα, πολλές μεγάλες έχουν απίστευτα αρνητικούς ισολογισμούς και χρειάζονται επειγόντως κεφάλαιο ή αυξήσεις!! Από την άλλη υπάρχουν κάποιες μικρές που τα πηγαίνουν μια χαρά με ελάχιστα συμβόλαια και αποθεματικά!!)! Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλές εταιρίες και το ξεκαθάρσιμα δεν έχει γίνει ακόμη!! Στο θέμα μας η intersalonica έχει μια σημαντική παρουσία στην Βόρειο Ελλάδα, διαθέτει σημαντικές υποδομές και προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες! Το αν δεν πάει ή όχι καλά δεν μπορώ να το γνωρίζω αν δεν μιλήσουμε με νούμερα!! Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα χαθεί ακριβώς διότι αποτελεί δελεαστική πρόταση εξαγοράς εαν τα πράγματα είναι τόσο χάλια όσο ακούγεται! Και κάνοντας έναν απλό υπολογισμό, εαν μέχρι και τον Αύγουστο δεν χρειαστεί να κάνω εκ νέου ασφάλιση (λόγω κλεισίματος), είναι σαν να είχα παραμείνει στην παλιά μου ασφαλιστική! Κάθε μήνας που περνάει από τότε μέχρι και τον Ιανουάριο είναι "κέρδος" για μένα από την αλλαγή! Μιλάμε για σημαντική διαφορά και αξίζει νομίζω το ρίσκο! Εκτός αν αύριο κιόλας βγούν τα δυσάρεστα! Από την επίσκεψή μου στα κεντρικά τους δεν είδα ούτε περικοπές ούτε μιζέρια ούτε μύριζε μπαρούτι!!! Το αντίθετο μάλιστα! Το "δεν με νοιάζει" πηγαίνει λοιπόν στο ότι δεν με ενδιαφέρουν οι φήμες που ακούγονται, δεν είδα κάτι τέτοιο και εν τέλη δεν είμαι διατεθημένος να πληρώνω +40% για να ασφαλιστώ από το κλείσιμο της ασφαλιστικής!!! ;) Όσο για την εθνική είναι όντως κολοσσός, φαίνεται να πληρώνει καλά όσο καλά πληρώνει μια ασφαλιστική, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι η 3η ακριβότερη αυτή τη στιγμή στην αγορά!!! Ελπίζω να μην σας κούρασα και δεν είμαι σίγουρος αν το θέμα σηκώνει τόσο συζήτηση!! Καλή μας Χρονιά! :)
  17. Ανήκω στην ίδια κατηγορία με ΒΜ 7 και με βασικό πακέτο έβγαινε 200€ + θραύση κρυστάλλων 20€ για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο (2 αλλαγές παρμπρίτζ σε 3 χρόνια από πετραδάκια!!!). Έχω ακούσει επίσης ότι η intersalonica πάει για κλείσιμο αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Αχρείαστη να είναι! ;)
  18. Για την ακρίβεια είναι -25% (!!!) και έκανα την ασφάλεια σήμερα!! Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σε ευχαριστήσω και με το παραπάνω διότι βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα!!! Για τις υπηρεσίες έχω και 'γω λόγους να αμφιβάλω, αλλά η τιμή είναι στα 2/3 αυτής που πλήρωνα!! Επιπλέον παρέχει και κάποιες άλλες καλύψεις στο πακέτο αλλά δεν νομίζω να τις δεις ποτέ (αερομεταφορά στην περίπτωση που.. δεις κόκκινο ελέφαντα στις 32 Φεβρουαρίου..!) ;) Και πάλι ευχαριστώ! (Καλά στο unwired βρίσκεις απαντήσεις για όλα!!!)
  19. Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιά ασφαλιστική εταιρία να διαλέξω για την ασφάλεια του αυτοκινήτου! Αυτό που έχει σημασία είναι το κόστος, αλλά και η ιδέα μιας πολύ μικρής εταιρίας δεν με ενθουσιάζει!! Μένω Θεσσαλονίκη, οπότε οποιοδήποτε τηλ/διεύθυνση εταιρίας εκεί θα βοηθούσε! Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)
  20. Fetzisjr: Κατέβασα το powerdvd, αλλά είναι το zip αρχείο είναι προστατευμένο με κωδικό!! Το site το οποίο αναφέρει είναι στα.. γαλικά, αλλά δεν βλέπω πουθενά αναφορά για password!!
  21. Έχω το CD, θα το επιχειρήσω αύριο! Αλήθεια, το powerDVD υποστηρίζει παραμετροποίηση των υποτίτλων; Δεν είδα πουθενά κάτι τέτοιο!
  22. Δοκίμασα και με ac3 filters, κανένα αποτέλεσμα! Ναι, οι υπότιτλοι προσαρμόζονται, αρκεί να υπάρχει αντίστοιχη επιλογή από τον πρόγραμμα που χρησιμοποιείς! (όπως και σε DivX). Κατέβασα έναν πολύ απλό dvd player (rdvd player) και μου δίνει μήνυμα λάθους για χαμένο dll αρχείο! Αρχίζω να πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι εκεί ακριβώς, κάτι έσβυσα κατά λάθος... Σαν λύση βλέπω μια επανεγκατάσταση των windows (για να μην κάνω... format!!). Θα ρίξω μια ματιά και στο powerdvd σύμφωνα με τις συμβουλές σας! Ευχαριστώ!
  23. Χρησιμοποιώ το WinDVD αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το μέγεθος των υποτίτλων, με αποτέλεσμα να είναι πολύ μικροί! Προσπαθώντας να δω το DVD με τον media player, δεν έχει καθόλου ήχο!! Έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 9.0 αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Έχω εγκαταστημένο το Micro DVD player, ο οποίος βασίζεται στην κωδικοποίηση του media player με αποτέλεσμα να μην παίζει καν το DVD εκεί! Τα ίδια και με τον real player ο οποίος δεν έχει και αυτός ήχο!! Φαντάζομαι η πηγή του κακού είναι η κωδικοποίηση στον media player αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορώ να επέμβω!!! Υπάρχει και η λύση να κατεβάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής, αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία, εξάλλου δεν ξέρω ποιό είναι κατάλληλο (προσαρμογή υποτίτλων) και πόσο μεγάλο είναι για να μπορέσω να το κατεβάσω!! Κάθε βοήθεια δεκτή! (χρησιμοποιώ windows xp)
  24. Χωρίς να θέλω να σας μπερδέψω, έχω την εντύπωση ότι το calibration έτσι τουλάχιστον όπως το κατάλαβα εγώ διαβάζοντας το βιβλίο οδηγιών, γίνεται πολύ απλά, αν αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στα windows (διαχείρηση ενέργειας), ο υπολογιστής δεν πηγαίνει αυτόματα σε αδρανοποίηση όταν η μπαταρία σχεδόν αδειάσει, αλλά συνεχίζει να δουλεύει μέχρι κάποια στιγμή και απότομα να σβύσει εντελώς!! Ουσιαστικά δηλαδή επιτυγχάνεται πλήρες άδειασμα της μπαταρίας! Για να γίνει σωστά η διαδικασία, απαιτείται πλήρη φόρτιση, εκφόρτιση όπως περιγράψαμε και ξανά πλήρη φόρτιση! Αυτό γίνεται μόνο για να είναι σωστές οι ενδείξεις της μπαταρίας (χρόνος που απομένει και ποσοστά) και θα συμφωνήσω με αυτά που υπόθηκαν πριν, ότι δηλαδή δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας!! Επίσης ο κατασκευαστής συνιστά αυτή τη διαδικασία μόνο αν οι ενδείξεις δεν είναι σωστές ή η μπαταρία έμεινε εκτός υπολογιστή για περισσότερο από ένα μήνα! Κάπου διάβασα όμως ότι δεν είναι καλό να αδειάσει εντελώς μια μπαταρία λιθίου και αναρωτιέμαι... Ελπίζω να βοήθησα!
×
×
  • Create New...