alfeios Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Εγώ χρησιμοποιώ το e-banking της Eurobank χρόνια τώρα και η αλήθεια είναι ότι μετά την αναβάθμιση που του έκαναν έγινε δύσκολο και σπαζοκεφαλιά. Αλλά αν το συνηθίσεις τότε ανακαλύπτεις ότι δεν είναι δύσκολο. Ίσως σε κάποια πράγματα να είναι και ευκολότερο. Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω ακόμα λύσει και με δυσκολεύει πολύ είναι ότι όταν κόβω e-paravolo δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι όταν έχω να κόψω 4 παράβολα για το ίδιο άτομο αναγκάζομαι να γράψω 4 φορές τα ίδια πράγματα!!! Εγω ψάχνω μέρες τώρα να βρω που τροποποιουνται τα alerts που έχω ορίσει και δεν το βρισκω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Εγώ χρησιμοποιώ το e-banking της Eurobank χρόνια τώρα και η αλήθεια είναι ότι μετά την αναβάθμιση που του έκαναν έγινε δύσκολο και σπαζοκεφαλιά. Αλλά αν το συνηθίσεις τότε ανακαλύπτεις ότι δεν είναι δύσκολο. Ίσως σε κάποια πράγματα να είναι και ευκολότερο. Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω ακόμα λύσει και με δυσκολεύει πολύ είναι ότι όταν κόβω e-paravolo δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι όταν έχω να κόψω 4 παράβολα για το ίδιο άτομο αναγκάζομαι να γράψω 4 φορές τα ίδια πράγματα!!!Μια λύση είναι αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία να κάνεις αποθήκευση συναλλαγής και μετά με ένα κουμπί στην κάνει επαναφορά με όλα τα στοιχεία ήδη περασμένα. Εγω ψάχνω μέρες τώρα να βρω που τροποποιουνται τα alerts που έχω ορίσει και δεν το βρισκωΑπό το e-banking, πάνω δεξιά στο προφίλ σου > ειδοποιήσεις > ρυθμίσεις ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Καλημερα εχει καποιος eurobank εχω μια απορεια για μια συναλλαγη εχω λαβει σε στιγμιοτυπο οθονης την συναλλαγη. Απο eurobank σε εθνικη με μεταφορα, στην πειραιως και εθνικη π.χ. τείωνοντας γραφει ολοκληρωθηκε επιτυχως. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Και στην Eurobank οταν κάνεις κάποια συναλλαγή και την επιβεβαιώνεις σου βγάζει ότι ολοκληρωθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 (edited) Και στην Eurobank οταν κάνεις κάποια συναλλαγή και την επιβεβαιώνεις σου βγάζει ότι ολοκληρωθηκε. Εδω μπορώ να ανεβασω το screen shot να δεις; Edited October 7, 2019 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Έχει γίνει η συναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Έχει γίνει η συναλλαγή. Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φιλε μου. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Εδω μπορώ να ανεβασω το screen shot να δειςΦαίνεται η συναλλαγή στο ιστορικό; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kira83 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Το winbanking της Πειραιώς είναι το καλύτερο απ όλα για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Το winbanking της Πειραιώς είναι το καλύτερο απ όλα για μένα Για σένα.... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 κι εγώ της Eurobank και νομίζω ότι είναι μία χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik153 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Μέχρι στιγμής θεωρώ πως το καλύτερο e banking είναι της εθνικής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest73 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Το πιο εύχρηστο και συνοπτικό είναι της Πειραιώς, το ποιο είναι καλύτερο είναι τελικά υποκειμενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Το πιο εύχρηστο είναι της Πειραιώς, και αυτο υποκειμενικό ειναι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madike7 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Της αλφα κομπλε ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Αν και αρχικά δυσκολεύτηκα να συνηθίσω την καινούρια εμφάνιση κινήσεων στην Alpha Bank, τελικά μου αρέσει αφάνταστα πως εμφανίζει την ώρα εκτέλεσης της κάθε συναλλαγής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike_komotini Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Eurobank είναι πολύ καλό αν και ορισμένες αργεί να δείξει τις πληροφορίες των συναλλαγών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LS2Klmt Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Υπάρχει κανείς που να έχει eurobank και να έχει πρόβλημα να συνδέσει τον τραπεζικό λαγαριασμό με το paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis2021 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Γενικά όπως έχω δει τα E Banking των 4άρων μεγάλων τραπεζών έχει βελτιωθεί πλέον αισθητά! Μου αρέσουν ιδιαίτερα της Eurobank και της Alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 πολυ φοβερη η επιλογη στην εθνικη τραπεζα που σου εμφανιζει το οριο των ανεπαφων συναλλαγων που εχεις να κανεις εως τα 150 ευρω αλλα υπαρχει και κουμπι που μπορεις να μηδενισεις το οριο ζητειται και κωδικος για να γινει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hesemesa Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 (edited) Στην Εθνικη κολλαει το συστημα ακομα και μετα απο μια μερα ..Μπαινω βλεπω ποσο εχω στην καρτα (προπληρωμενη) παω να ψωνισω και δεν εχω το ποσο που μου εδειχνε με αποτελεσμα να μην αρκουν συχνα τα χρηματα Παταω τοτε στα αναλυτικα παθαινει ενα τουρλουμπουκι, βγαζει λευκη σελιδα , ξαναμπαινω και φτιαχνει.. δηλαδη μου δειχνει πως πραγματι εχω λιγοτερα μεσα αλλα ειχε κολλησει να δειχνει ποσο ειχα κανα δυο πληρωμες πριν Ακομα κατι που κανανε τωρα ειναι πως σε πληρωμη λογαριασμου της wind (δεν γνωριζω αν και που αλλου) δεν στελνουν τον κωδικο ισχυρης ταυτοποιησης στο κιν τηλ ..(πληρωνεις απευθειας) Πηρα την τραπεζα να ρωτησω και μου λενε ετσι κανουμε τωρα γιατι το σαιτ της wind αλλα και η ιδια η wind μας ειναι εμπιστη!!! Edited March 8, 2021 by hesemesa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Στην Εθνικη κολλαει το συστημα ακομα και μετα απο μια μερα ..Μπαινω βλεπω ποσο εχω στην καρτα (προπληρωμενη) παω να ψωνισω και δεν εχω το ποσο που μου εδειχνε με αποτελεσμα να μην αρκουν συχνα τα χρηματα Παταω τοτε στα αναλυτικα παθαινει ενα τουρλουμπουκι, βγαζει λευκη σελιδα , ξαναμπαινω και φτιαχνει.. δηλαδη μου δειχνει πως πραγματι εχω λιγοτερα μεσα αλλα ειχε κολλησει να δειχνει ποσο ειχα κανα δυο πληρωμες πριν Ακομα κατι που κανανε τωρα ειναι πως σε πληρωμη λογαριασμου της wind (δεν γνωριζω αν και που αλλου) δεν στελνουν τον κωδικο ισχυρης ταυτοποιησης στο κιν τηλ ..(πληρωνεις απευθειας) Πηρα την τραπεζα να ρωτησω και μου λενε ετσι κανουμε τωρα γιατι το σαιτ της wind αλλα και η ιδια η wind μας ειναι εμπιστη!!! Καλά δεν βγάζεις άκρη με την ισχυρή ταυτοποίηση ποτέ εφαρμόζεται και ποτέ όχι. Τι πόσο πλήρωσες ? Κάτω από 30 ευρώ? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hesemesa Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Καλά δεν βγάζεις άκρη με την ισχυρή ταυτοποίηση ποτέ εφαρμόζεται και ποτέ όχι. Τι πόσο πλήρωσες ? Κάτω από 30 ευρώ? . Ναι κατω Για το VDSL 25 και το δεκαρικο στο κινητο σε αλλη φαση Που ρωτησα παντως απο ποτε εχει αρχισει να ισχυει αυτο μου ειπε εδω και κανα μηνα (καπου δυο εως τωρα) ενω μου ηρθε και ενα e-mail με την πληροφορια καπου κρυμμενη σε ενα κατεβατο που σιγα μην το διαβαζα!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosdrda Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Εθνικη χρησιμοποιω ολα καλα μεχρι στιγμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 E-banking της Πειραιώς!! Μια χαρά όλα...μια λεφτά στο λεπτό!!! Σούπερ προνόμιο!! Σε σώζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts