Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ζήτησω την συμβουλή σας επείδη θα καταλήξω σε αγορά κινέζικου κινητού.

Σκέφτομαι τα παρακάτω μοντέλα (φυσικά όποιος κατέχει ή γνωρίζει κάποιο άλλο ας μου το προτείνει)

http://etotalk.com/newman-n1-gorilla-glass-ecompass-android40-dual-core10ghz-3g-dual-sim-43qhd-ips_p3115.html?page=2&number_of_uploads=0

http://www.etotalk.com/huawei-u8836d-ascend-g500-pro-shine-gorilla-glass-ips-android-dual-sim-43qhd-dualcore-10ghz_p3029.html

http://www.etotalk.com/zopo-zp300-zp300-pro-zp300-plus-field-dual-sim-android-40-dual-core-10ghz-cpu-45hd1280x720-3g-wcdma_p3035.html

http://www.etotalk.com/amoi-n820-3g-wcdma-android40-dual-core-1ghz-dual-sim-45qhd-3080mp_p3129.html?page=2&number_of_uploads=0

- εργασίες γραφειου

-gps

-wifi

-bluetooth

-ομιλία μέσω ιντερνετ

- να μην πολυζορίζεται σε εφαρμογές

- και σίγουρα διπλή σιμ

Για αυτούς του λόγους κοιτάω αυτά τα κινητά. Τα χρήματα που θα διαθέσω θα είναι μαξ 200 €. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια, διότι πολλοί με αποτρέπουν από αγορά κινέζικου υλικού (αλλά δύσκολες εποχές πλέον).

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει που είναι πιο γνώστης σε αυτά τα πράγματα, θα ήμουν ευγνώμων διότι δεν τα πολυ κατέχω και βιάζομαι να κάνω αγορά λόγο ότι το κινητό που έχω έχει πεθάνει και επείγη αντικατάσταση.

Edited by MustGK

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ που θέλω να πάω σε μέγεθος galaxy note, έχω σταμπάρει το zopo zp900, αλλά δεν έχω δει σχόλια καθόλου...

http://www.zopomobileshop.com/en/45-zopo-leader-zp900-android-phone.html

Εκεί γράφουν ότι στέλνουν από Ιταλία, και με 9 δολάρια, το στέλνουν rooted....

Εγώ που θέλω να πάω σε μέγεθος galaxy note, έχω σταμπάρει το zopo zp900, αλλά δεν έχω δει σχόλια καθόλου...

Εαν θες το zopo-leader-zp900 να σου πω πως κανεις ροοτ κτλπ αλλα γνωμη μου ειναι να περιμενεις 1 εβδομαδα να παρεις το ιδιο πιο φτηνο και με 2 μπαταριες χωρις λογγο zopo εκτος εαν το βεις απο τωρα

Εαν θες το zopo-leader-zp900 να σου πω πως κανεις ροοτ κτλπ αλλα γνωμη μου ειναι να περιμενεις 1 εβδομαδα να παρεις το ιδιο πιο φτηνο και με 2 μπαταριες χωρις λογγο zopo εκτος εαν το βεις απο τωρα

Φίλε έχεις Zoppo?

Σκέφτομαι να πάρω το ZP300+ και θα ήθελα να μάθω αν είσαι ευχαριστημένος από την εταιρεία?

εγω παντως με το zp100 ειμαι super.το καλλιτερο κινεζικο μεχρι τωρα που ειχα

Ελληνικό μενού είχε? Ελληνικά στα μυνήματα μπορείς να γράψεις?

Φίλε έχεις Zoppo?

Σκέφτομαι να πάρω το ZP300+ και θα ήθελα να μάθω αν είσαι ευχαριστημένος από την εταιρεία?

Ελληνικό μενού είχε? Ελληνικά στα μυνήματα μπορείς να γράψεις?

Το εχω παρη εγω ειναι αρκετα καλο . Απο καμερα επειδη εχω και το SG S2 ενταξη δεν ειναι σε θεση να συγκριθη ουτε και στο σκρουλαρισμα αλλα αλλο 300€ και αλλο 600+€ στα μειον ειναι οτι Ελληνικο 100% μενου Δεν εχη θα βηλης προγραμματακια για Ελληνικο πληκτρολογιο και θα γινη εν μερη , επισης λιγο με τις ρυθμισης τις αναλυσης τις οθονης πρεπη να ασχοληθης αν βαλης IGO δεν εμφανιζη τα μενου κατω απο τους χαρτες και αν κρατησης το δωρο που δινουνε το igo ειναι χαλια γιατι με την αναλυση που εχη ενω εχης οθονη 4,5 στο δειχνη σε 3 οποτε δεν μου αρεσε , αλλο μειον ειναι οτι Δεν περνη απο το play ολες τις εφαρμογες σε αρκετες σου λεη δεν ειναι συμβατη με το τηλ. σας επισης δεν ξερω γιατι αλλα εγω τουλαχιστων με ακομη 1 φιλο που το εψαξα δεν καταφερα να δω την συσκευη στο pc παρα μονο την καρτα μνημης του μεσα απο το τηλ λες και ειναι card rider , στα μηνυματα με καποια εφαρμογη βαζης ελληνικα αλλα δεν ειναι σε θεση να επιλεξη απο πια καρτα θα στειλη το sms οποτε αφηνης και την δικη του εφαρμογη , τελος καλο ειναι να βγουνε τα κινεζικα γιατι κανα 2-3 φορες και εγω και κανας φιλος που το πηρε να το δη γυρισε στα κινεζικα και με ελουσε κρυος ιδρωτας μεχρι να το κανω Αγγλικα και Ελληνικα ! :p

ΝΙΚΟΣ

Και εγω ψηνομαι εδω και πολυ καιρο για το zopo zp900 leader αλλα δεν εχω δει κανα σχολιο απο καποιον εδω στην Ελλαδα οποτε περιμενω...

Το αλλο που προτεινε το φιλαρακι που ειναι το ιδιο αλλα χωρις το λογγο ισως να μην ειναι ποιοτικως τοσο καλο πχ στην φωτογραφικη μηχανη και σε αλλα

Τελος αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας δωσει τα φωτα του

παιδιά επειδή βλέπω ότι πολλοί ψαχνόσαστε , θα σας πρότεινα το star n800 σε 4 ιντσες ή το n8000 για 5 ίντσες. εγώ έχω το n800 εδώ και περίπου μια βδομάδα, το έχω σκίσει πραγματικά και δεν έχω βρει κάτι που να με χάλασε. ότι θέλετε για το συγκεκριμένο κινητό ρωτήστε ελεύθερα..

παιδιά επειδή βλέπω ότι πολλοί ψαχνόσαστε , θα σας πρότεινα το star n800 σε 4 ιντσες ή το n8000 για 5 ίντσες. εγώ έχω το n800 εδώ και περίπου μια βδομάδα, το έχω σκίσει πραγματικά και δεν έχω βρει κάτι που να με χάλασε. ότι θέλετε για το συγκεκριμένο κινητό ρωτήστε ελεύθερα..

απο που το πηρες φιλε μου?

και αν εχει ελληνικα?

Edited by npil

απο που το πηρες φιλε μου?

και αν εχει ελληνικα?

Αν επιτρέπεται, πόσο έφτασε το κόστος του (τυχόν έξοδα αποστολης)?

Μετά από πόσες μέρες έφτασε στα χέρια σου από την στιγμή που το παράγγειλες?

Και εμενα με ενδιαφερει.Δωσε περισσοτερα στοιχεια και καποιο λινκ...

Και εμενα με ενδιαφερει.Δωσε περισσοτερα στοιχεια και καποιο λινκ...

http://www.minideal.net/star-n800-mini-i9220-android-4-0-dual-sim-mtk6575-3g-wcdma-smart-phone.html

εσύ αμ θέλεις ρώτησε κάτι συγκεκριμένο, δεν του έχω βρει κάτι που να μην μου αρέσει όλα δουλεύουν άψογα και το wifi του που το φοβόμουνα μήπως είναι ασθενές, και το gps του οκ. η αφή του εξαιρετική.

http://www.minideal.net/star-n800-mini-i9220-android-4-0-dual-sim-mtk6575-3g-wcdma-smart-phone.html

εσύ αμ θέλεις ρώτησε κάτι συγκεκριμένο, δεν του έχω βρει κάτι που να μην μου αρέσει όλα δουλεύουν άψογα και το wifi του που το φοβόμουνα μήπως είναι ασθενές, και το gps του οκ. η αφή του εξαιρετική.

Εχει Ελληνικα? ο τηλεφωνικος καταλογος τι χωριτικοτητα εχει?

Το dual sim το δοκιμασες? Αν μιλας στη μια γραμμη εχεις ακουστικη ειδοποιηση στη δευτερη???

Edited by jogatore

Εχει Ελληνικα? ο τηλεφωνικος καταλογος τι χωριτικοτητα εχει?

ναι κανονικά ελληνικό μενού, δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά κατεβάζεις ένα από το google play:).

o τηλεφωνικός κατάλογος δεν έχει περιορισμό όσες θες βάζεις ..

ναι κανονικά ελληνικό μενού, δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά κατεβάζεις ένα από το google play:).

o τηλεφωνικός κατάλογος δεν έχει περιορισμό όσες θες βάζεις ..

Ελληνικο μενου διχως Ελληνικο πληκτρολογιο???? Και τι εχει? κινεζικο πληκτρολογιο?

Δηλαδη δεν μπορεις να γραψεις Ελληνικα.....να διαβασεις μυνημα στα Ελληνικα μπορεις?

Τι κολπα ειναι αυτα?????

Ελληνικο μενου διχως Ελληνικο πληκτρολογιο???? Και τι εχει? κινεζικο πληκτρολογιο?

Δηλαδη δεν μπορεις να γραψεις Ελληνικα.....να διαβασεις μυνημα στα Ελληνικα μπορεις?

Τι κολπα ειναι αυτα?????

κανονικά τα διαβάζει και όλα ελληνικότατα, απλά πρέπει να κατεβάσεις το ελληνικό πληκτρολόγιο για να γράφεις ελληνικά.

Γεια σας και απο μενα. Εγω παράγγειλα το JY-G3 απο mixeshop με Air Mail (hk post register) & πληρωμή με Paypal.

Αν ξέρει κάποιος πόσες μέρες περίπου κάνει και αν θα πληρώσω τελωνείο ας μου πει?

Edited by thanos0621

Γεια σας και απο μενα. Εγω παράγγειλα το JY-G3 απο mixeshop με Air Mail (hk post register) & πληρωμή με Paypal.

Αν ξέρει κάποιος πόσες μέρες περίπου κάνει και αν θα πληρώσω τελωνείο ας μου πει?

Δεν έχω εικόνα από το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά συνήθως με airmail από Κίνα χρειάζεται τρεις εβδομάδες γεμάτες και τελωνείο πολύ χλωμό να περάσει, ειδικά αν δεν κάνει μπαμ τι είναι.

γεια σου φιλε , σου ειπε οτι το έχει διαθέσιμο?

οταν το λάβεις ενημέρωσε μας σε παρακαλώ ..εντύπωσες :)

Καλημέρα παιδιά, εγώ είμαι ανάμεσα στο ZTE V970 και στο Newman N1

Έχουν ίδια τιμή, το Newman στα specs ειναι ελαφρώς καλύτερο αλλά το zte έχει ήδη ψιλοξεκινήσει να έχει custom roms στο xda.. Και για το Newman δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα βρω πολλά πράγματα (όχι ότι θέλω δηλαδή, απλά μια δυο φορές μπορεί να αλλάξω ρομ για μια πιο stable με νέα χαρακτηριστικά)

Καλημέρα παιδιά, εγώ είμαι ανάμεσα στο ZTE V970 και στο Newman N1

Έχουν ίδια τιμή, το Newman στα specs ειναι ελαφρώς καλύτερο αλλά το zte έχει ήδη ψιλοξεκινήσει να έχει custom roms στο xda.. Και για το Newman δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα βρω πολλά πράγματα (όχι ότι θέλω δηλαδή, απλά μια δυο φορές μπορεί να αλλάξω ρομ για μια πιο stable με νέα χαρακτηριστικά)

Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η μπροστινή κάμερα και το gorilla glass πας στο Newman.

Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το Dual SIM Dual Active και τα custom ROMS που λες, πας στο ZTE.

Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το Dual SIM Dual Active και τα custom ROMS που λες, πας στο ZTE.

Όταν λες Dual Active εννοείς Full Active όπως το ΖΤΕ U960?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

• The title was changed to Dual SIM + Android