Jump to content

nikmopo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikmopo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

nikmopo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά τη βοήθεια σας παρακαλώ. Εδώ και 2-3 μέρες το κινητό μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα....εκεί που εκτελώ κάποια λειτουργία, είτε μήνυμα, είτε ετοιμάζομαι για κλήση, είτε για φωτογραφία, αν το αφήσω για πάνω από 2 λέπτά χωρίς να το δουλέψω, κολλάει και δε παίρνει μπρος με τίποτα και στο ενδιάμεσο μου πετάει π.χ. το εξής μήνυμα : "Λυπούμαστε! Η δραστηριότητα Μηνύματα (σε εφαρμογή Μηνύματα) δεν αποκρίνεται" και μου έχει 2 επολογές για "αναγκαστικό κλείσιμο" ή "περιμένετε" Όποια και να επιλέξω δεν ξεκολλάει και αναγκάζομαι να το κλείνω και να το ξαναανοίγω. Ευτυχώς οι λειτουργίες του power button ανταποκρίνονται και κάνω κανονικά απενεργοποίηση χωρίς να βγάζω μπαταρία. Τι μπορεί να φταίει γιατί αρχίζει και εξαντλείται η υπομονή μου. Σε σχέση με προηγούμενα μηνύματα για μεμβράνη, εγώ έχω πάρει mirror από ebay από το ecell (πακέτο των 3) η οποία έχει εφαρμόσει ιδανικά στην οθόνη χωρίς να έχει πουθενά καμμιά φουσκαλίτσα, ούτε να ξεκολλάει στις άκρες (εδω και 3 μήνες χρήση). Το μόνο που με χαλάει είναι ότι η mirror μεμβράνη δεν κάνει για εξωτερικούς χώρους γιατί και με τέρμα το φωτισμό, η αντανάκλαση από το φως του ήλιου δε σε αφήνει να δεις τίποτα!
  2. Fingers crossed!!! :luck: :D Άντε και καλή μας επιτυχία!!!
  3. Αν εξαιρέσεις 1) την οθόνη που έχει 260.000 χρώματα, 2) την κάμερα που αν και λέει ότι είναι 12MP πρέπει να είναι μικρότερης ανάλυσης αν κρίνεις από το μέγεθος που έχει η φωτογραφία στο βίντεο της παρουσίασης, και 3) άλλη τιμή έχει βγάλει στο Antutu στο ένα site και άλλη στο βίντεο....κατά τα άλλα φαίνεται μια χαρά κινητό. Εσύ από ποιο site το παράγγειλες; Άντε, καλώς να το παραλάβεις και περιμένω να ακούσω και την γνώμη σου μετά! :)
  4. Επειδή κάποιοι, από ότι καταλαβαίνω, έχετε επαρκή εμπειρία από κινέζικα κινητά, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ψάχνω να βρω κάποιο κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά...επεξεργαστή 6577, 1 GB RAM και οθόνη από 4.3 " και πάνω. Τα υπόλοιπα καλούδια, αν και δεν είναι αμελητέα (κάμερα, dual-sim, κτλ) έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ως τώρα, όσα έχω καταφέρει να εντοπίσω σε μια "λογική" τιμή (επειδή είναι υποκειμενικό κομμάτι αυτό, "λογική" = το πολύ 160-170 €) , είτε έχουν εξαντληθεί, είτε δεν είναι ακόμα διαθέσιμα. Αν κάποιος έχει κάποια καλή πρόταση... Ευχαριστώ πολύ!
  5. Αν επιτρέπεται, πόσο έφτασε το κόστος του (τυχόν έξοδα αποστολης)? Μετά από πόσες μέρες έφτασε στα χέρια σου από την στιγμή που το παράγγειλες?
×
×
  • Create New...