Jump to content

iOS 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εγω εκανα το εξης..(ειχα την 3.1.3 jb)ανοιξα itunes εκανα backup πατησα απλα restore μου εβγαλε να κανω εγκατασταση την 3.1.3 το εκανα και μολις τελεωσε ολη η εγκατασταση πατησα update-download and install και εβαλα την 4...ειναι λαθος??

κανεις??:D

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή εχω το Iphone 3G Μερικές ερωτήσεις καθώς στο δικτυο εχουμε αναφορες για προβληματα κατα τη διαρκεια της αναβαθμισης. Εχω στο κινητο μου την 3.0.1 jailbreak και μολις βαζω το itunes απο τα windows 7 μου αναφερει οτι πρεπει να περασει αναβαμθιση πρωτα την 3.1.3 ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ. Πρεπει δηλαδη πρωτα να περασει απο την 3.0.1 στην 3.1.3 και οχι στην 4.0? Επισης αν το κατεβασω απο εδω και συνδεσω το κινητο μου με το itunes απο που παταω το shift και το restore εξηγηστε το μας...

Ετοιμάζομαι τώρα να κάνω την αναβάθμιση κ έχω μια απορία.Αφού γίνει το update με shift + update (δεν έχω jailbroken iphone) μετά να κάνω restore from backup ή set as new device?Και με τους δύο τρόπους δεν θα χάσω τα δεδομένα μου ή με κάποιον από τους δύο αυτούς τρόπους μπορώ να τα χάσω?

Αφού δεν έχεις jailbreak ο καλύτερος τρόπος είναι restore from backup οπότε δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Ετοιμάζομαι τώρα να κάνω την αναβάθμιση κ έχω μια απορία.Αφού γίνει το update με shift + update (δεν έχω jailbroken iphone) μετά να κάνω restore from backup ή set as new device?Και με τους δύο τρόπους δεν θα χάσω τα δεδομένα μου ή με κάποιον από τους δύο αυτούς τρόπους μπορώ να τα χάσω?

Νομίζω ότι έλυσα την απορία μου .Αν πατήσω shift + update δε θα μου εμφανιστεί μετά καθόλου η επιλογή restore from backup ή set as new device ,σωστά?

Αφού δεν έχεις jailbreak ο καλύτερος τρόπος είναι restore from backup οπότε δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα!

Δηλαδή αφού κάνω την αναβάθμιση θα είναι όλα στη θέση τους όπως πριν?Ρωτάω γιατί φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος και τα χάσω όλα.

Νομίζω ότι έλυσα την απορία μου .Αν πατήσω shift + update δε θα μου εμφανιστεί μετά καθόλου η επιλογή restore from backup ή set as new device ,σωστά?

το shift + update επιτρέπει να επιλέξει από μόνος του ο χρήστης το αρχείο του firmware με το οποίο θέλει να γίνει η αναβάθμιση (αντί αυτή την πρωτοβουλία να την πάρει από μόνο του το iTunes) και είναι ανεξάρτητο του αν το αναβαθμισμένο τηλέφωνο θα "κληρονομήσει" το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις της προηγούμενης έκδοσης ή θα "παραδοθεί" καινούργιο προς χρήση.

Δηλαδή αφού κάνω την αναβάθμιση θα είναι όλα στη θέση τους όπως πριν?Ρωτάω γιατί φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος και τα χάσω όλα.

Εφόσον έχει γίνει προηγουμένως backup (που στο κάνει το iTunes αυτόματα αμέσως πριν αρχίσει η αναβάθμιση) δεν χάνεις απολύτως τίποτα όταν επιλέξεις το restore from backup.

Παιδια να ρωτησω κι εγω κατι, εκανα αναβαθμιση στο os.4 , αλλά δεν μπορω να καταλάβω πως βάζουμε μια εικόνα ως φοντο στο home screen. Επιλέγω μια φωτογραφία αλλα μου τη δείχνει μονο στο lock screen. Γιατί ?

το shift + update επιτρέπει να επιλέξει από μόνος του ο χρήστης το αρχείο του firmware με το οποίο θέλει να γίνει η αναβάθμιση (αντί αυτή την πρωτοβουλία να την πάρει από μόνο του το iTunes) και είναι ανεξάρτητο του αν το αναβαθμισμένο τηλέφωνο θα "κληρονομήσει" το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις της προηγούμενης έκδοσης ή θα "παραδοθεί" καινούργιο προς χρήση.

Εφόσον έχει γίνει προηγουμένως backup (που στο κάνει το iTunes αυτόματα αμέσως πριν αρχίσει η αναβάθμιση) δεν χάνεις απολύτως τίποτα όταν επιλέξεις το restore from backup.

Ωραία!Τώρα το κατάλαβα.Και την ιδιότητα του να "κληρονομήσει" ή να "παραδοθεί" καινούριο στο χρήστη την έχουν οι επιλογές restore from backup και set as new device αντίστοιχα !

Απάντηση στο ερωτημα μου παρακαλω για την περιπτωησ του 3Gjailbreak δεν ελαβα ακομα που υπεβαλα παραπανω και παρακαλω αναλυστε τη διαδικασια με το shift απο που το παταμε και πως επιλεγουμε update βημα προς βημα. Thanks...

Δεν ξερω τι παιζει, αλλα εκει που ελεγα ολα πηγαν ΤΕΛΕΙΑ, ειπα να οργαβωσω τις απειρες (256 για την ακριβεια) εφαρμογες μου.. Επειδη ομως ηταν αδυνατο να το κανω μεσα απο το τηλ, ειπα να χρησιμοποιησω iTunes! Τις οργανωσα λοιπον οπως επρεπε και παταω apply.......

.......................

Εδω και 1,5 ωρα περιμενω!!!! Δεν εβαλα ουτε εβγαλα καμια εφαρμογη! Τι κανει τοση ωρα sync;; Σημειοτεον οτι ενδιαμεσα εγω χαζευα στο νετ κι οταν πηγα να κοιταξω πως πηγαινε, το iTunes ειναι κολλημενο! Μποερει το τηλ να μου λεει "sync in progress" αλλα δε μπορω να κανω switch στο iTunes!!

HELP!!!!!

Να σημειωσω επισης οτι τωρα εχει κολλησει και το πισι μου.. Οχι εντελως αλλα ολες οι εφαρμογες που τρεχουν (Firefox, Explorer, iTunes ηδη, μεχρι και ο task manager!).. Τι να κανω; Ειλικρινα θελω βοηθεια.. Δε μπορει τοση ωρα να κανει organise τους φακελους.. Καποιο κολλημα πρεπει να εφαγαν τα windows.. Μεχρι και τα γραφικα εχουν κολλησει:(

Επανεκκινηση δε θελω να κανω γιατι δεν μπορω να ξερω σε ποιο σταδιο βρισκεται το iTunes.. Αν διακοψω κατι και μετα τρεχω χειροτερα;; ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΛΙΖ!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

παιδια εγω εκανα το εξης..(ειχα την 3.1.3 jb)ανοιξα itunes εκανα backup πατησα απλα restore μου εβγαλε να κανω εγκατασταση την 3.1.3 το εκανα και μολις τελεωσε ολη η εγκατασταση πατησα update-download and install και εβαλα την 4...ειναι λαθος??

κανεις??:D

Μια χαρά είσαι. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Παιδια να ρωτησω κι εγω κατι, εκανα αναβαθμιση στο os.4 , αλλά δεν μπορω να καταλάβω πως βάζουμε μια εικόνα ως φοντο στο home screen. Επιλέγω μια φωτογραφία αλλα μου τη δείχνει μονο στο lock screen. Γιατί ?

Εάν έχεις 3G δεν υποστηρίζεται αλλαγή εικόνας στο home screen.

Απάντηση στο ερωτημα μου παρακαλω για την περιπτωησ του 3Gjailbreak δεν ελαβα ακομα που υπεβαλα παραπανω και παρακαλω αναλυστε τη διαδικασια με το shift απο που το παταμε και πως επιλεγουμε update βημα προς βημα. Thanks...

Με το iTunes ανοιχτό και συνδεδεμένο το τηλέφωνο μέσω USB θα πρέπει να σου εμφανίζεται το μήνυμα ότι το iTunes βρήκε νέα έκδοση firmware και μπορεί να την κατεβάσει και να αναβαθμίσει το τηλέφωνο. Σε αυτή την περίπτωση εαν θέλεις να επιλέξεις εσύ ποιο ακριβώς αρχείο firmware θέλεις να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση (χρήσιμο αν για παράδειγμα δεν έχεις βάλει ακόμη την 3.1.3 αλλά είσαι σε προηγούμενη έκδοση και θέλεις να πας κατευθείαν στην 4.0) επιλέγεις το κουμπί update αφού όμως κρατάς πατημένο το shift (windows) ή το alt (mac) ώστε να ανοίξει παράθυρο επιλογής του αρχείου. Τότε θα πρέπει να πας στο directory που είναι κατεβασμένο το αρχείο του firmware που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και να το επιλέξεις. Απο εκεί και πέρα η διαδικασία τρέχει στον "αυτόματο" εκτός του σημείου που θα ερωτηθείς αν θέλεις να στήσεις το τηλέφωνο σαν νέα συσκευή ή να χρησιμοποιηθεί το προηγούμενο backup ώστε να μεταφερθούν όλες οι ρυθμίσεις σου. Γενικά το δεύτερο είναι το λογικό να επιλέξει κανείς εκτός αν το τηλέφωνο είναι jailbroken οπότε για να μην μεταφερθούν "σκουπίδια" από την προηγούμενη κατάσταση είναι καλό να το στήσεις σαν νέα συσκευή με την πρόσθετη όμως δουλειά στη συνέχεια να ξαναμεταφέρεις τα πάντα.

Εάν πριν την αναβάθμιση κάνω συγχρονισμό τις επαφές μου μέσω Outlook ώστε να κρατηθούν, έπειτα κάνω αναβάθμιση σε iOS 4 και Set up as new device, θα μπορώ μετά σε καθαρή συσκευή να βάλω πάλι τις επαφές μου πίσω;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εάν πριν την αναβάθμιση κάνω συγχρονισμό τις επαφές μου μέσω Outlook ώστε να κρατηθούν, έπειτα κάνω αναβάθμιση σε iOS 4 και Set up as new device, θα μπορώ μετά σε καθαρή συσκευή να βάλω πάλι τις επαφές μου πίσω;

Φυσικά, αν κάνεις συγχρονισμό

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν έκανα και jailbreak!!!!! Μια χαρά προς το παρόν!!! Έχω και εγώ ταπετσαρία και ας έχω 3g θα δώ τώρα τι γίνεται και με το multitasking!!! yupiiiiiiii!!!!

και ποια η διαφορα τοτε με αυτο το λινκ http://www.iphonetech.gr/guides-and-tutorials/810-iphone-3gs-how-to-install-ios-4-gm.html ?:p

Αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο, με την εγκατάσταση του iOS 4 μην το σκαλίζεις και πολύ. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

ok ευχαριστω :D αντε να βγει jb για το 3gs τωρα...:p

Και για του λόγου το αληθές http://i216.photobucket.com/albums/cc165/paros99/IMG_0001.png Τέλειο????? Άντε γιατί είχα τα είχα πάρει που δεν τα έβαλαν όλα στο 3G!!!:D

/γεία σε όλους μια ερωτηση, εγω εχω 3GS με ios4 πλεον ενας φιλος ομως εχει το 3G και σημερα που ειδε το δικο μου ξετρελαθηκε και θα την κατεβαση και αυτος, multitasking απο οσο ξερω δεν εχει, με τα wallpaper ομως τι γινετε; αν δεν υποστιριζει και αυτο τοτε ποιος ο λογος να την βαλεις στο 3G.

APPLE :rocket:

/γεία σε όλους μια ερωτηση, εγω εχω 3GS με ios4 πλεον ενας φιλος ομως εχει το 3G και σημερα που ειδε το δικο μου ξετρελαθηκε και θα την κατεβαση και αυτος, multitasking απο οσο ξερω δεν εχει, με τα wallpaper ομως τι γινετε; αν δεν υποστιριζει και αυτο τοτε ποιος ο λογος να την βαλεις στο 3G.

APPLE :rocket:

Μόνο με jailbreak θα μπορεί να βάλει και ταπετσαρία(βλ. προηγούμενο post από το δικό σου;))

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Τεσπα κριμα για το 3G, τα wallpapers ειναι αυτο που μου αρεσε περισσοτερο οπως και η ταχυτητα της καμερας που ειναι εξαιρετικη και καποιες αλλες βελτιωσεις.

Αυτο που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ειναι το multitasking μου αρεσε που κλειναν η εφαρμογες με το home, τωρα σε οποια εφαρμογη πηγαινω μενει ανοιχτη! Καλο θα ηταν να ειχαμε επιλογη για το ποιες εφαρμογες θα θελαμε να "λειτουργουν" στο παρασκηνιο. :(

• The title was changed to iOS 4