lightnt Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 στην περίπτωση που είναι κλειστό τι γίνεται? Σε περίπτωση που είναι κλειστό γίνονται όλα τα παραπάνω.Όταν το τηλέφωνο ανοίξει, τότε ισχύουν οι εντολές που έχεις δώσει οποιαδήποτε κάρτα έχει βάλει μέσα ο άλλος που στο έχει πάρει. Γιατί κάποια στιγμή σίγουρα θα το ανοίξει. Παράθεση Αγάπη είναι η μοναξιά που πρέπει στον καθένα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 καλησπερα. εχω ενα αει φοουν 4 και εχω κανει jb με Limera1n την 4.1. Η 4.2 τι διαφορεσ εχει? Τι θα πρεπει να κανω για να την περασω χωρισ να χασω τισ εφαρμογες που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 που ακριβως ειναι η free ευρεση που λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 που ακριβως ειναι η free ευρεση που λετε?? Ψάξε στο app store "find my iPhone" και κατέβασε το.. Παιδιά προσοχή! Αν σας το κλέψουν και διαγράψουν τα πάντα από τη συσκευή (settings-general-reset-delete all content) τότε όλα τα παραπάνω αναιρούνται μονομιάς... Υ.Γ. Υπενθύμιση!! Μόνο οι κάτοχοι 4, iPad, και iPod touch 4gen μπορούν να το χρησιμοποιήσουν!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δεν είναι ανάγκη να κατεβάσετε την εφαρμογή από το app store.. Μόνο ένα account χρειάζεται από το Settings > Mail, Contacts, Calendar > Add Account... > Mobile me > Find my iphone > ON kαι μετά αν μπείτε από το pc σας στο http://www.me.com θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία :) Αν πάντως αυτός που κλέψει πχ το iPhone βάλει το Find my iphone στο OFF ή κλείσει data και Location Services προφανώς δεν λειτουργεί έτσι? Όπως και αν είναι κλειστό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 οκ κατεβαζω..ειναι free εντελως ή free for trial?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 οκ κατεβαζω..ειναι free εντελως ή free for trial?? Εντελώς free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δεν είναι ανάγκη να κατεβάσετε την εφαρμογή από το app store.. Μόνο ένα account χρειάζεται από το Settings > Mail, Contacts, Calendar > Add Account... > Mobile me > Find my iphone > ON kαι μετά αν μπείτε από το pc σας στο http://www.me.com θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία :) Αν πάντως αυτός που κλέψει πχ το iPhone βάλει το Find my iphone στο OFF ή κλείσει data και Location Services προφανώς δεν λειτουργεί έτσι? Όπως και αν είναι κλειστό το κινητό. Σωστά... Στην περίπτωση που έχεις μία συσκευή iOS... Εγώ που έχω 5...έχω και την εφαρμογή σε καθεμία από αυτές.... ;) Ναι, αν τα απενεργοποιήσεις όλα αυτά, εννοείται, η συσκευή δεν μπορεί να εντοπιστεί.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 να πω και το αλλο.πρπεει απαραιτητα να εχω ios 4,2??ετσι βλεπω στο site της apple.!και επισης δεν κατι παιζει με τα email και δεν μου το παιρνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 σωστε με πως λειτουργει το air print? δε βλεπει με τιποτα τον εκτυπωτη μου ! :( Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 να πω και το αλλο.πρπεει απαραιτητα να εχω ios 4,2??ετσι βλεπω στο site της apple.!και επισης δεν κατι παιζει με τα email και δεν μου το παιρνει! 4.2 και iphone 4!!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 σωστε με πως λειτουργει το air print? δε βλεπει με τιποτα τον εκτυπωτη μου ! :( "Αirprint compatible printers on a local wireles network." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 iphone 4 εχω..4,2 δεν έχω γιατί είμαι jailbreaked.. ok περιμένοντας λοιπον για 4,2 jailbreak! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 HP Δεν υποστηριζουνε? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ποια Είναι η Καλύτερη εφαρμογη γία e -mail για iPhone 4? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 HP Δεν υποστηριζουνε? Έχει ePrint? Ποιο μοντέλο έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 HP Δεν υποστηριζουνε? Υποτίθεται ναι... Η HP είναι από τισ πιο compatible εταιρίες σχετικά με λειτουργικά Mac OS X.. Ποιο μοντέλο έχεις...; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 PhotoSmart Plus B209a-m οταν παταω εκτυπωση λεει δε βρισκει εκτυπωτη. Πρεπει να κανω κατι πρωτα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ποια Είναι η Καλύτερη εφαρμογη γία e -mail για iPhone 4? Sent from my iPhone using Tapatalk Η native εφαρμογή mail...!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Η native εφαρμογή mail...!!! ευχαριστω. απλως μου μπλοκαρη στο να στειλω αν μπενω απο το κινητο πολλες φορες με hotmail και μπενω απο το κανονικο και βαζω κωδικο για να ξεπλωκαρο γιατι με περναει για spammer Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Η υπηρεσία air print υποστηρίζεται προς το παρόν μόνο από κάποιους HP εκτυπωτές.. Η λίστα είναι η παρακάτω http://support.apple.com/kb/HT4356 Δυστυχώς ο εκτυπωτής σου δεν είναι στη λίστα. Η apple πάντως είπε ότι πολύ σύντομα θα υποστηρίζεται και από άλλους εκτυπωτές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 μολις τα ειδα. Για ενα μοντελο πισω δε το υποστηριζουν... Καποιο προγραμμα δεν υπαρχει που να κανει αυτη τη δουλεια? Μεσω wifi να εκτυπωνει τις φωτο απο το κινητο? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Yπάρχουν διάφορα προγράμματα αλλά εγώ δεν τα ξέρω και καλά.. Αυτό ίσως http://itunes.apple.com/gr/app/print-printing-for-everyday/id299423224?mt=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Η v4.2 τρέχει πιο γρήγορα στο iphone 3G από την v4.1 ή τα κολλήματα/delays εξακολουθούν να υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Η v4.2 τρέχει πιο γρήγορα στο iphone 3G από την v4.1 ή τα κολλήματα/delays εξακολουθούν να υπάρχουν? Τρέχει αρκετά πιο γρήγορα στο δικό μου (3gs) και σταμάτησαν τα κολλήματα που μου έκανε συνέχεια (ετοιμαζόμουν να το στείλω με την εγγύηση πίσω) Αλήθεια είχαν και άλλοι πρόβλημα με κολλήματα γιατί νόμιζα ότι το δικό μου ήταν ελαττωματικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts