Jump to content

iOS 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο 3gs μου φοράω και εγώ την 4.01... jailbreaked πλέον. Έχω κάποια σκαμπανεβάσματα στο σήμα αλλά ανεπαίσθητα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το watermark της ispazio που έριξε άγκυρα και δεν αλλάζει. Βέβαια βάζω θέματα αλλά είναι κατα 1 χιλιοστό σε υψηλότερη θέση.

Τέλος τα progs που περνάω δίχως itunes/cydia/appstore (απο το mac δλδ) τα εμφανίζει κανονικά, στην 4 τα εμφάνιζε ως λευκά εικονίδια...

όλα καλά;

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδια. εχω ενα προβλημα στο 3g μου τις τελευταιες μερες. Ισως δεν ταιριαζει στο συγκεκριμενο thread αλλα εχω παθει το εξης. Αν και εχω προγραμμα δεδομενων στο iphone απο την βονταφον τις τελευταιες μερες(δυστυχως δεν εχω προσεξει απο ποτε ακριβως) αν και μου δειχνει οτι εχω gprs ή 3g στο τηλεφωνο δεν κατεβαζει δεδομενα! με το wifi ολα καλα. μονο στο δικτυο της βονταφον το προβλημα. Λετε να φτιαξει με ριστορ ή να παρω τη βονταφον? Εχω την εντυπωση πως δεν ειναι θεμα του τηλεφωνου αλλα δικτυου αλλα χρειαζομαι και τη δικη σας γνωμη!

Γιαννης

Το σήμα δεν έχει χειροτερεύσει. Αντίθετα η ένδειξη σήματως πλέον είναι πραγματική! Πχ μπορεί να είχες σήμα και στη πραγματικότητα να μη μπορούσες να μιλήσεις.

Guest lagoudakis
ακριβως!!!το μονο που αλλαξε ειναι ο αλγοριθμος,μονο στην απεικονιση βλεπεις διαφορα,δηλαδη εκει που μιλαγες και πριν μια χαρα το ιδιο συμβαινει και τωρα,μου εχει τυχει πιο παλια θυμαμε στον ιδιο χωρο με την ιδια εταιρια να εχω 2 διαφορετικες συσκευες,η μια με 2 στα 4 και η αλλη 3 στα 4,με την πρωτη μιλαγα τελεια και με την αλλη ειχα δυσκολιες

παιδια δεν μου βγαζει στο μενου των φωτογραφιων για να στειλω mms.απο που ενεργοποιω αυτη την λειτουργεια.

καποια απαντηση?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Guest lagoudakis
καποια απαντηση?
αφου ανοιξεις την φωτο κατω αριστερα δεν σου εχει το εικονιδιο με τις επιλογες;

1.αποστολη με email

2.αποστολη με mms

3.προσθηκη σε επαφη

4.χρηση ως ταπετσαρια

καποια απαντηση?

Έχεις περάσει τις ρυθμίσεις για τα MMS? Αν όχι, θα πρέπει να περάσεις τις ρυθμίσεις των mms στο Κινητό Δίκτυο Δεδομένων (Cellular Data Network) στην διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά > Δίκτυο έτσι ώστε να σου εμφανίσει την επιλογή (για να την ενεργοποιήσεις) Μηνύματα MMS (ΜΜS Messaging) μέσα από την διαδρομή Ρυθμίσεις > Μηνύματα.

Από εκεί και πέρα θα σου εμφανίσει τις επιλογές που αναφέρει στο από κάτω post ο lagoudakis.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

iPhone 3G and 3GS battery test: iOS 3 vs. iOS 4

http://www.macworld.com/article/152768/2010/07/ios3_ios4_batterytests.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μόλις εγκατέστησα την έκδοση 4.0 στο iPhone, με έκπληξή μου παρατήρησα ότι δεν υπάρχει πια η δυνατότητα με διπλό κλικ του κουμπιού αφετηρίας, να εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού η λίστα με τα ¨Αγαπημένα". Ούτε στις "Ρυθμίσεις " εμφανίζεται το μενού "Αφετηρία" .

Τι συμβαίνει; Πως διορθώνεται;

Ευχαριστώ.

Δεν διορθώνεται. Πλέον με διπλό κλικ έχεις πρόσβαση στις τελευταίες ανοιχτές εφαρμογές (multitasking)

Αν δεν κανω λαθος τωρα ποια, ειναι στα τρια πατηματα του Home button και λοιπουν καποιες εφαρμογες στην συντομευση Ρυθμισεις/Γενικα/Προσβασιμοτητα/Τριπλο κλικ κουμπιου Αφετηριας Edited by stabelos_a

Και εμένα μου κάνει νούμερα με το σήμα αλλά είναι ΕΙΚΟΝΙΚΟ! δλδ μπορεί να μου δείχνει ότι δεν έχει και να μιλάω!!! ενώ σε άλλο κινητό έχει σήμα! εξάλλου και η ίδια η apple το είπε. Οσο για την αναβάθμιση για την διόρθωση του προβλήματος αυτού είναι η 4.0.1 εγώ τώρα έχω την 4.0 Το πρόβλημα είναι στον τρόπο που υπολογίζει το σήμα το λογισμικό για την απεικόνηση του γραφήματος στην οθόνη του και τπτ παραπάνω!

Δεν νομιζω οτι εχει πει η apple πλεον με την 4.0.1 αυτο που βλεπετε ειναι η πραγματικη ισχυη σηματος...μενω σε αποσταση απο κεραια του παροχου μου λιγοτερο απο 2χλμ την εβαλαν περσυ και πλεον ειχαμε φουλ σημα ολοι 3g με την 4.0 ειχα φουλ σημα και πλεον με την 4.0.1 δεν εχω πανω απο 3 γραμμες οταν αλλες συσκευες στο ιδιο δικτυο ειναι φουλ χωρις να πεφτουν γραμμουλα ποτε!Αρα καποια χοντρη πατατα εγινε στο update πολυ απλα...

Αν δεν κανω λαθος τωρα ποια, ειναι στα τρια πατηματα του Home button και λοιπουν καποιες εφαρμογες στην συντομευση Ρυθμισεις/Γενικα/Προσβασιμοτητα/Τριπλο κλικ κουμπιου Αφετηριας

Ακριβώς. :)

Το παρόν θέμα μεταφέρεται στην ενότητα : [software] iOS 4

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Τελικά για το call counter που ΔΕΝ παίζει στην IOS 4.0 δεν γνωρίζει κανείς τίποτα???? ή έστω κάποιο άλλο ανάλογο πρόγραμμα που να παίζει?

Δεν διορθώνεται. Πλέον με διπλό κλικ έχεις πρόσβαση στις τελευταίες ανοιχτές εφαρμογές (multitasking)

Αυτές οι ανοιχτές εφαρμογές, πώς κλείνουν?

Αυτές οι ανοιχτές εφαρμογές, πώς κλείνουν?

Παρατεταμένο πάτημα πάνω σε μια, όταν αρχίσουν και τρέμουν πατάς το μειον που έχει! Σαν να τις διαγράφεις.

Αλλά όσες κια να έχεις ανοικτές δεν επηρεάζει την λειτουργία ή την διάρκεια μπαταρίας...

Μόλις εγκατέστησα την έκδοση 4.0 στο iPhone, με έκπληξή μου παρατήρησα ότι δεν υπάρχει πια η δυνατότητα με διπλό κλικ του κουμπιού αφετηρίας, να εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού η λίστα με τα ¨Αγαπημένα". Ούτε στις "Ρυθμίσεις " εμφανίζεται το μενού "Αφετηρία" .

Τι συμβαίνει; Πως διορθώνεται;

Ευχαριστώ.

Στην 4.0 σε εμενα με διπλο κλικ το home button δειχνει την οθονη αναμονης με την εικονα-θεμα που εχω και ολες τις εφαρμογες σε μια σειρα κατω στην οθονη..?!?!?! δηλαδη οπως ανεφερε και ενας αλλλος φιλος οταν θέλεις να κλείσει μια εφαρμογή που άνοιξες, θα πρέπει να πατήσεις δύο φορές το Home Button, να σου ανοίξει η μπάρα του multitasking, να δεις ποιες εφαρμογές τρέχουν, και εκεί θα κάνεις παρατεταμένο πάτημα πάνω σε μια εώς ότου αρχίσουν να τρέμουν όλες. Τότε θα εμφανιστεί ένα μείον πάνω αριστερά. Θα το πατήσεις για κάθε μια που θέλεις να κλείσεις.

Edited by cyberbop
LG G4

Η' αν έχεις το SBsettings από το cydia, τις κλείνεις και από εκεί! αυτό κάνω εγώ, αν και ανοιχτές να είναι δεν βλέπω να ενοχλούν σε κάτι!

Tο SBSettings ειναι από τα πιό καλά προγράμματα!απέραντα χρηστικό!
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι βάζοντας off το 3G και το cellular data βελτιώνεται αρκετά το σήμα. Με 3G δίχνει ότι έχει 2 γραμμές και όταν το κάνεις off(3G & cellular data) σου προσθέτει ακόμα 2 γραμμές. Δηλαδή συνολικά 4.

Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι βάζοντας off το 3G και το cellular data βελτιώνεται αρκετά το σήμα. Με 3G δίχνει ότι έχει 2 γραμμές και όταν το κάνεις off(3G & cellular data) σου προσθέτει ακόμα 2 γραμμές. Δηλαδή συνολικά 4.

:blink: :worry: Ε..αυτό εξυπακούεται ... αφού με το 3g συνδέεται σε δίκτυο 3 γενιάς, για να μεταφέρει γρηγορότερα δεδομένα, ήχο, εικόνα, κτλ .. ενώ όταν το βάζεις off συνδέεται στο απλό γνωστό δίκτυο 2G (κοινώς gsm).

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

:blink: :worry: Ε..αυτό εξυπακούεται ... αφού με το 3g συνδέεται σε δίκτυο 3 γενιάς, για να μεταφέρει γρηγορότερα δεδομένα, ήχο, εικόνα, κτλ .. ενώ όταν το βάζεις off συνδέεται στο απλό γνωστό δίκτυο 2G (κοινώς gsm).

Ναι, το ξέρω! Απλά το λέω...

Προσωπικά εγώ το ενεργοποιώ μόνο όταν είναι να χρησιμοποιήσω το 1,5GB:D

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Προσωπικά εγώ το ενεργοποιώ μόνο όταν είναι να χρησιμοποιήσω το 1,5GB:D

Ναι, βασικά το 3G αν δεν το χρησιμοποιείς για internet πέρα από αυτό σου είναι άχρηστο.

Εξάλλου, είτε έχεις το 3G ανοιχτό είτε κλειστό, την ίδια ποιότητα ομιλίας έχεις.

• The title was changed to iOS 4