Jump to content

stabelos_a

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stabelos_a

  • Ημ. Γέννησης 19/02/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

stabelos_a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στα iMac ( εκδοση 10.6.x ) υπάρχει ενα πρόγραμμα στο Application Folder το iSync θα μπεις στην επίσημη σελίδα της sonyericsson ή στο google και θα ψάξεις για ενα add on ( Sony ericsson W910i - Mac iSync ) για το iSync οπου με το που το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου θα σου επιτρέψει να συγχρονίσεις το κινητό με τον υπολογιστή μέσο bluetooth (επαφές - ημερολόγιο κ.λ.π.) αν έχεις lion (10.7.x) αντί για Snow Leopard (10.6.x) τοτε κατέβασε το απο εδω : http://www.apple.com/support/isync/ Για οποιοδήποτε πρόβλημά στείλε μου . Ελπίζω να σε βοήθησα.
  2. stabelos_a

    iOS 4

    Αν δεν κανω λαθος τωρα ποια, ειναι στα τρια πατηματα του Home button και λοιπουν καποιες εφαρμογες στην συντομευση Ρυθμισεις/Γενικα/Προσβασιμοτητα/Τριπλο κλικ κουμπιου Αφετηριας
  3. είχα δοκιμάσει αλλά δεν έκανε τίποτα οπότε πάτησα το home και power και άνοιξέ σαν να μην τρέχει τίποτα :blink: όλα φυσιολογικά !!!!!!!!!!! ευχαριστώ πάντως!!!!!!:)
  4. Είμαι κι εγώ κάτοχος του iPhone 3GS από το καλοκαίρι που κυκλοφόρησε και το έχω ακόμα χωρίς jaibreak . Σήμερα το πρωί το έβαλα να φορτίσει για καμία ώρα και το αποσυνδεσα γιατί έπρεπε να φύγω μετά από 2 ώρες κανονικής λειτουργίας πάω να του ξεκλειδώσω την οθόνη και είναι κλειστό, πάω να το ανοίξω από το κουμπί επάνω και δεν ανοίγει το συνδέω στον υπολογιστή και δεν κάνει τίποτα ούτε ο υπολογιστής το βρίσκει ούτε δείχνει να φορτίζει . Ξέρετε αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλων και πως μπορώ να το φτιάξω; μέχρι πριν το κινητό λειτουργούσε απροβλημάτιστα χωρίς δείγμα κολλήματος .
×
×
  • Create New...