Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει αυθεντικες εκει;

Επισης μις ερωτηση..ειχα φορτιση πληρως το κινητο μου στα 100% χρησιμοποιησα το 3g για μιση ωρα οταν κλειδωσα το κινητο ελεγε παλι 100% και μολις το ξεκλειδωνω ελεγρ 95%..αυτο με το σκαλωμα ειχε γινει αλλη μια φορα.γιατι γινετε;

ε μη σε αγχωνει, το εχει κανει σε πολλους αυτο, μαλλον ετυχε, δε φορτωθηκε σωστα

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα...... Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του;;;

Εχω στα χερια μου ενα iphone4 με ios 4.0 και ειναι και unlocked με ultrasnow!!!

TΑ shsh blobs που εχω ειναι μονο για την 4.0 εκδοση!! Μπορω να του κανω αναβαθμιση στην 6.0.1 η 6.1.2;;;

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

• 2 weeks later...
Συγγενικά μ πρόσωπο ψάχνει motherboard συγκεκριμένα για iphone 4 16 gb,μόνο το εξαρτημα..ξέρετε που μπορώ να βρω και κατα προτίμηση στην Θεσσαλονίκη ; ευχαριστώ εκ των προτέρων(ξερω για ebay, αλλά βιάζεται)

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα αγόρασα το iphone 4 και θέλω να περάσω τις επαφές μου από το παλιό κινητό (xperia mini).

Υπάρχει τρόπος, ή πρέπει να τις περάσω ξανά από την αρχή μία - μία;

Ευχαριστώ πολύ.

• Administrators
Τις επαφές σου τις έχεις στο gmail ή τη συσκευή; Αυτό που σε συμφέρει περισσότερο ειναι να τις περάσεις στο gmail account σου (αν δεν τις έχεις ήδη) και από εκει με έναν απλό συγχρονισμό περνάνε στη νέα σου συσκευή. Υπάρχουν σχετικοί οδηγοί στο Internet.

Modpic.gif

καλησπερα παιδια, εχω το iphone 4 και το εκανε δωο ενας φιλος μου. παω να το συνδεσω με τον υπολογιστη μου και να το κανω restore αλλα μου βγαζει το μηνυμα an error occured 23. εχω κανει update το itunes.

το κινητο δεν εχει μεσα καρτα sim γιατι δεν ην εχω παρει ακομα.

τι κανουμε?

καλησπερα παιδια, εχω το iphone 4 και το εκανε δωο ενας φιλος μου. παω να το συνδεσω με τον υπολογιστη μου και να το κανω restore αλλα μου βγαζει το μηνυμα an error occured 23. εχω κανει update το itunes.

το κινητο δεν εχει μεσα καρτα sim γιατι δεν ην εχω παρει ακομα.

τι κανουμε?

παιδια οκ το ελυσα το προβλημα, ηθελε update το macbook.

κατι αλλο τωρα. η καρτα sim η μικρη απο που παω να την παρω? απο τον παροχο μου ?

και ποσο την πληρωνω?

επεισης ο φιλος μου εχει χασει τη θηκουλα στην οποια μπαινει μεσα η sim. υπαρχει τετοιο στο εμποριο και ποσο εχει?>

παιδια οκ το ελυσα το προβλημα, ηθελε update το macbook.

κατι αλλο τωρα. η καρτα sim η μικρη απο που παω να την παρω? απο τον παροχο μου ?

και ποσο την πληρωνω?

επεισης ο φιλος μου εχει χασει τη θηκουλα στην οποια μπαινει μεσα η sim. υπαρχει τετοιο στο εμποριο και ποσο εχει?>

δυστυχως δεν καταφερα κατι, για βοηθειστε με ρε παιδια. κανει εδω και μια ωρα restoring iphone firmware και ειχε κολησει η μπαρα που εμφανιζεται στην οθονη του κινητου περιπου στη μεση, μεχρις οτου μου εβγαλε το μηνυμα, an error occured (-1)

το εβαλα και σε dfu μοδε και παλι μου κολλαει γυρψ στο 70%

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

δυστυχως δεν καταφερα κατι, για βοηθειστε με ρε παιδια. κανει εδω και μια ωρα restoring iphone firmware και ειχε κολησει η μπαρα που εμφανιζεται στην οθονη του κινητου περιπου στη μεση, μεχρις οτου μου εβγαλε το μηνυμα, an error occured (-1)

Μπες εδώ http://www.idownloadblog.com/download/ φίλε και κατέβασε ξανά το firmware ίσως να μην κατέβηκε σωστα αν δεν έχεις καλή σύνδεση , και βάλτο σε dfu mode πάλι και λογικά - κανονικά πρέπει να κάνει .

άσχημα τα νεα..το -1 ειναι hardware και υποδηλώνει πρόβλημα στη μητρική, συγκεκριμένα κάψιμο του baseband τσιπ. αν εχει εγγύηση το πας πίσω αλλιώς να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό.

http://www.ifixit.com/Answers/View/111178/What+is+error+-1

καλημερα σε ολη την παρεα...

τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχω ενα πολυ κουφο (η τουλαχιστον εμενα ετσι μου φαινεται!) προβλημα. μολις προσπαθω να κανω μια κληση, αυτοματα ανοιγει η ενδειξη του μεγαφωνου και ο αλλος συνομιλητης δεν με ακουει αλλα ουτε κι εγω ακουω κατι (ουτε καν τον ηχο που καλει πριν ο αλλος το σηκωσει), η ιδια ιστορια γινεται και οταν με παιρνουν τηλεφωνο.

δοκιμασα να το δουλεψω με hands free αλλα παλι τα ιδια... επισης κοιταξα και κατι που μου ειπαν στις ρυθμισεις-προσβασιμοτητα-εισερχομενες κλησεις αλλα παλι τιποτα.

το πιο τρελο ολων ειναι αυτο το κανει τελειως ανεξελεγκτα δηλαδη μπορει τωρα να κανω μια κληση κανονικα και σε 5' να μην δουλευει για την επομενη μερα, επισης το reset δεν του κανει τιποτα ουτε το format. η εκδοση που εχει πανω τωρα ειναι η 6.1.3

αν μπορει καποιος ας βοηθησει παρακαλω...

ευχαριστω

Μιχαλης

καταρχην συγνωμη που ανοιξα καινουργιο θεμα εκανα βλακεια και το καταλαβα μετα...

βρηκα τη λυση σε αυτο το προβλημα και ειπα να την μοιραστω με ολους μιας απ οτι φαινεται το προβλημα ταλαιπωρει πολλους χρηστες iphone 4 αλλα και 4s.

το θεμα λοιπον δεν αφορα στο software οπως στην αρχη νομιζα αλλα εχει να κανει με το τσιπ ηχου η αλλιως audio IC (ελεγχει κυριως τη λειτουργια του μικροφωνου, απ οτι καταλαβα). το οποιο μαλλον απ καποια τουμπα δεν εκανε καλη επαφη.

κανοντας λοιπον ακριβως οτι δειχνει το παρακατω βιντεακι το προβλημα λυθηκε (ελπιζω για παντα)

αν θελει καποιος MOD ας μεταφερει το συγκεκριμενο θεμα εκει που ανηκει (αν και το προβλημα αυτο παρουσιαζεται και στα δυο 4αρια)

σας ευχαριστω

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

Καλησπέρα,

έχω ένα Iphone 4 jailbreak και θέλω να το "καθαρίσω" για να το παραδώσω στον επόμενο τυχερό ιδιοκτήτη. Προσπαθώ από χθες μάταια όμως να κάνω erase all content and settings. Απλά εμφανίζει το σήμα της φόρτωσης στο κέντρο του τηλεφώνου ( το έχω αφήσει μέχρι και 2 ώρες...)

Τι να κάνω? Έχω απελπιστεί, και το παιδί που το θέλει έχει έρθει απο επαρχία !!

pLS HELP !!

Καλησπέρα,

έχω ένα Iphone 4 jailbreak και θέλω να το "καθαρίσω" για να το παραδώσω στον επόμενο τυχερό ιδιοκτήτη. Προσπαθώ από χθες μάταια όμως να κάνω erase all content and settings. Απλά εμφανίζει το σήμα της φόρτωσης στο κέντρο του τηλεφώνου ( το έχω αφήσει μέχρι και 2 ώρες...)

Τι να κάνω? Έχω απελπιστεί, και το παιδί που το θέλει έχει έρθει απο επαρχία !!

pLS HELP !!

δεν έπρεπε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων σε jailbroken συσκευή γιατι γίνεται τούβλο.

σύνδεση στον υπολογιστή και restore απο itunes τώρα.

άσχημα τα νεα..το -1 ειναι hardware και υποδηλώνει πρόβλημα στη μητρική, συγκεκριμένα κάψιμο του baseband τσιπ. αν εχει εγγύηση το πας πίσω αλλιώς να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό.

http://www.ifixit.com/Answers/View/111178/What+is+error+-1

και οταν λεμε οτι ενα κινητο εχει προβλημα στο hardware ποσο περιπου μπορει να κοστισει?

για παραδειγμα υπαρχουν και περιπτωσεις που ειναι πιθανον να σου ζητησουν και 100ε?

• Administrators
Η 6.1.3 αξίζει? Την έβαλε κανείς??

Όχι μη την βάλεις, θα βρεθείς αντιμέτωπος με αδικαιολόγητο battery drain.

Modpic.gif

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ iphone ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΧΙ ΟΝΟΜΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

Μήπως θέλει το +30 μπροστά από τους αριθμούς;

Μην γράφεις με κεφαλαία :)

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω στη οθόνη αναζήτηση στο iphone όταν γραφώ μια λέξη να μου βρει σε sms μου βγάζει τα αποτελέσματα και όταν πάω να πατήσω πάνω σε ένα από αυτά με βγάζει πάντα στο τελευταίο sms. Παλιά δεν το έκανε αυτό , πως μπορώ να το φτιάξω ? έχω την έκδοση ios 6.1.3

Έχω ένα iphone 4 μιας φίλης που μου το είχε δώσει για να το επισκευάσω. Ήθελε οθόνη, γιατί είχε σπάσει. Από τότε που άλλαξα την οθόνη, δεν μπορεί να βρει με τίποτε σήμα, ενώ βρίσκει μερικές φορές τα δίκτυα, δεν μπορεί να συνδεθεί με κανένα. Το γωνστό "No service" ή Searching issue δηλαδή. Έχω επισκευάσει και άλλα iphones και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει; Δοκίμασα και με άλλη κεραία από άλλο iphone. Έχει πλέον την τελευταία έκδοση του iOs.
Hello moto....!

μερικα ποστς πιο πανω ειχα γραψει οτι μου εδωσαν ενα iphone αλλα μου εβγαζε σφαλμα στο itunes (-1). το πηγα λοιπον σε πολυ γνωστο καταστημα το οποιο εχει και service μεσα με σκοπο να τους το αφησω και να μου πουν τι εχει.

και μου λεει το παλικαρακι εκει που το επαιζε εξυπνος.

δεν ανοιγει φιλε του λεω, μπορεις να στο αφησω να του ριξεις μια ματια να μου πεις τι εχει?

δεν ανοιγει? εδω ειναι και λιγο σπασμενη η οθονη ειναι και γραντζουνισμενο.

ναι του λεω γιαυτο δεν ανοιγει?

οχι αλλα τι να φτιαξεις απο αυτο δεν αξιζει.

αφου δεν ειδες τι εχει που ξερεις αν αξιζει, το συνδεω του λεω με το itunes και μου βγαζει ενα error.

aa σοy βγαζει error? η πλακετα ειναι, 240ε. μην το φτιαξεις δεν αξιζει.

και ρωτω, ειναι συμπεριφορα αυτη σε πολυ γνωστο καταστημα? ελεος δλδ ηθελα να τον βρισω αλλα ηταν ακμ πρωι και δεν ειχα ορεξη. ουτε να με ρωτησει τι error εβγαζε ουτε τιποτα.

τι να κανω τωρα να το παω σε καμια comsote να το στειλουν αυτοι για service? και αν οντως εχει 240ε γιατι δεν αξιζει? καινουργιο ειναι το κινητο αχρησιμοποιητο απλα το ειχε ο θειος μου στο ραφι για 2 χρονια. καινουργιο εχει 500+ απο ελλαδα. τι λετε να κανω?

• The title was changed to iPhone 4