Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ελληνικο expansys εχει το 4 με διαθεσιμοτητα 30/7 και το αγγλικο απο 2 August.

πως γινεται αυτο;

Με 1000 ευρώ, πηγαίνω και το φέρνω και εγώ αύριο για να το έχει κάποιος την Τρίτη ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εννοεις οτι παιζει ρόλο η τιμη που το εχει;

Και μην λες τετοια εδω μεσα, θα γεμισει το inbox σου απο P.M! :lol: :p

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Εννοεις οτι παιζει ρόλο η τιμη που το εχει;

Και μην λες τετοια εδω μεσα, θα γεμισει το inbox σου απο P.M! :lol: :p

Κατά πάσα πιθανότητα με αυτή την τιμή σημαίνει ότι αγοράζεται από κάποια άλλη χώρα που κυκλοφορεί ήδη ελεύθερο (π.χ. Αγγλία / Γαλλία) και έρχεται "κουτί" και με ένα πολύ καλό κέρδος από την τεράστια διαφορά τιμής.

Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος είχε το χρόνο να το κάνει και να μαζέψει 3-4 τέτοιες παραγγελίες θα μπορούσε να βγάλει με αυτό τον τρόπο ένα γρήγορο καλό χαρτζηλίκι της τάξης των 400-500 ευρώ:

1000 ευρώ (και όχι 1110 + μεταφορικά όπως το expansys) για το 32άρι Χ 4 παραγγελίες = 4.000 ευρώ

- μείον 500 ευρώ για ένα διήμερο ταξίδι στο Παρίσι με μια διανυκτέρευση = 3500 ευρώ

- μείον 740 ευρώ Χ 4 τηλέφωνα που έχει στο γαλλικό Apple Store το 32άρι = περίπου 3.000 ευρώ,

περισσεύουν και 500 ευρώ για 2ήμερη απασχόληση συν μια βόλτα στο Παρίσι - δεν είναι και άσχημα!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Λοιπον παιδια, αν μαζευτειτε 5, με 1000 ευρω το κομματι, παω Αγγλια και σας τα φερνω εγω :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Τελικα ο μονος μου ενδιασμος ειναι η τιμη που θα ερθει εδω περα μιας και διαβαζοντας βλεπω οτι δεν υπαρχει τελικα προβλημα με το σημα σε τοσο μεγαλες εκτασεις , δεν εχουμε κανενα νεο σχετικα με ημερομηνια κυκλοφοριας η τιμη ε ? Edited by Spireto_2158

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

White iPhone 4 delay: the challenges faced by Apple's glass supplier

Κι απο'οτι φαίνεται η διαθεσιμότητα του λευκου IP4 θα είναι αρχικά περιορισμένη.

Καλύτερα κατα τη γνώμη,αν έτσι αποφευχθεί ακόμα ένα δημοσιοσχετίστικο φιάσκο.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Τελικα ο μονος μου ενδιασμος ειναι η τιμη που θα ερθει εδω περα μιας και διαβαζοντας βλεπω οτι δεν υπαρχει τελικα προβλημα με το σημα σε τοσο μεγαλες εκτασεις , δεν εχουμε κανενα νεο σχετικα με ημερομηνια κυκλοφοριας η τιμη ε ?

Αγνωστο το ποτε ετσι οπως παει, αλλα αυτη τη φορα εγω δεν θα περιμενω να το παρω με επιδοτηση. Την αλλη φορα στην αναμονη... και το πηρα τελικα απο αλλου οταν ηρθε. Αυτη τη φορα ισως το παρω πριν ερθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

30 Ιουλιου παει Ιταλια κτλ...

Σιγα μην ερθει Ελλαδα ΑΡΧΕΣ Αυγουστου... το βλεπω για τελος!

Samsung S21 Ultra

Και στο Galaxy S το ίδιο πρόβλημα με το σήμα? και στο Satio που είδα σε άλλο βίντεο? και στο δικό μου ΝΟΚΙΑ Ν96? άρα έχει δίκιο ο Steve και ελπίζω όταν με το καλό κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα και καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι το τηλέφωνο είναι μια χαρά να σταματήσει όλο το θέμα γιατί με κούρασε πολύ!

Από πληροφορίες που έχω από άτομο με γνωριμίες στην cosmote και στην vodafone το iphone 4 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από 22 Αυγούστου. Υπομονή για όλους μας...
Life is a game

Και στο Galaxy S το ίδιο πρόβλημα με το σήμα? και στο Satio που είδα σε άλλο βίντεο? και στο δικό μου ΝΟΚΙΑ Ν96? άρα έχει δίκιο ο Steve και ελπίζω όταν με το καλό κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα και καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι το τηλέφωνο είναι μια χαρά να σταματήσει όλο το θέμα γιατί με κούρασε πολύ!

για satio που το αναφερει ?????:(

LG G4

για satio που το αναφερει ?????:(

σε άλλο βίντεο... αν δεις στο youtube μετά το θέμα με το iphone 4 έχουν δοκιμαστεί πάρα πολλά μοντέλα παρουσιάζοντας ανεξαιρέτως το ένα μετά το άλλο ακριβώς το ίδιο "πρόβλημα"....!!!! για τα οποία όμως ποτέ δεν είχε γίνει θέμα....

σε άλλο βίντεο... αν δεις στο youtube μετά το θέμα με το iphone 4 έχουν δοκιμαστεί πάρα πολλά μοντέλα παρουσιάζοντας ανεξαιρέτως το ένα μετά το άλλο ακριβώς το ίδιο "πρόβλημα"....!!!! για τα οποία όμως ποτέ δεν είχε γίνει θέμα....

Αναμενόμενο δεν είναι; Εδώ η συντριπτική πλειοψηφία των κορυφαίων μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά ως "multi-touch" είναι στην πραγματικότητα "dual-touch", άλλα που πλασσάρονται με super-duper αναλύσεις 800x480 έχουν πραγματικό resolution μόνο 392x653px, ενώ το κορυφαίο κατ' όνομα ανταγωνιστικό μοντέλο έχει ελαττωματικό GPS, και παρ'όλα αυτά κανείς δεν νοιάζεται ιδιαίτερα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η θετική ή αρνητική κριτική, και γενικότερα οι προβολείς της δημοσιότητας πέφτουν πάντοτε επάνω σε αυτά τα προϊόντα που ηγούνται του ενδιαφέροντος της αγοράς. Χρόνια τώρα το βλέπουμε να συμβαίνει με τα προϊόντα π.χ. της Microsoft, ήρθε τώρα η ώρα της Apple να πληρώσει και αυτή με τη σειρά της το τίμημα της επιτυχίας. :)

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Από πληροφορίες που έχω από άτομο με γνωριμίες στην cosmote και στην vodafone το iphone 4 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από 22 Αυγούστου. Υπομονή για όλους μας...

Κυριακάτικα? Καλή φάση!

Και δωρο η θηκη ???:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πραγματικα αν και ειμαι happy 3GS user δεν με ενδιαφερει καθολου να παρω ενα Κατασκευαστικα ελατωματικο 4 εκτος και αν διορθωθει το προβλημα

Και δωρο η θηκη ???:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πραγματικα αν και ειμαι happy 3GS user δεν με ενδιαφερει καθολου να παρω ενα Κατασκευαστικα ελατωματικο 4 εκτος και αν διορθωθει το προβλημα

θα διορθωθει 100%. απλα δεν προκειται να το πουν τωρα ετσι ωστε να φευγει το κακο στοκ, να περασουν και οι 30 μερες απ τις τελευταιες πωλησεις για να μην παιζουν επιστροφες και μετα θα ρθει το hw revision!!

εγω παντως πηρα το xperia mini και μετα το καλοκαιρι , να ερθει με το καλο , να το δουμε , και μαλλον θα το παρω , προς το παρον το xperia mini παει γαντι με το ipad μου ......

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

ενα πραγματικα ενδιαφερον αρθρο για το ποιο ακριβως ειναι το προβλημα και πως ο jobs καταφερε να το γενικευσει και να αποπροσανατολισει...http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10679

και πριν βιαστουν καποιοι να μ αρπαξουν ειχα ολα τα iphone απο το πρωτο και σκοπευω να παρω και το 4.αλλα μη μας περναει και για ιθαγενεις...

iphone classic 1.1.2 otb

iphone 3G 2.1

iphone 3GS 16GB white

iphone 4 16gb black:ninja:

Κάπου εδώ ας ηρεμήσουμε παιδια.
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ενα πραγματικα ενδιαφερον αρθρο για το ποιο ακριβως ειναι το προβλημα και πως ο jobs καταφερε να το γενικευσει και να αποπροσανατολισει...http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10679

και πριν βιαστουν καποιοι να μ αρπαξουν ειχα ολα τα iphone απο το πρωτο και σκοπευω να παρω και το 4.αλλα μη μας περναει και για ιθαγενεις...

+1000 για το συγκεκριμένο άρθρο. Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα μετά την συνέντευξη της παρασκευής. Μην τα συγχέουμε όλα. Το όλο ζήτημα προκύπτει καθαρά από την λανθασμένη κατ΄εμέ τοποθέτηση της κεραίας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το "death grip" υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Το ζήτημα είναι η ευκολία ενεργοποίησης του. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

επειδή μου κάνει όμως λίγο κουλό τόσα εκατομμύρια χρηστών να ασχολούνται με το death grip και να μην μπήκαν στον κόπο να τεστάρουν αυτό με το δάχτυλο, μπορεί κάποιος απο τα παιδιά που λενε οτι δεν εχουν πρόβλημα να κάνουν το πείραμα και να μας ανεβάσουν ένα βιντεάκι?

Εχω διαβάσει τα πάντα και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Μιλάμε για κάποια ελλατωματικά τηλέφωνα ή για όλα? Μιλάμε για όλες τις συνθήκες ή για συγκεκριμένες?

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.

+1000 για το συγκεκριμένο άρθρο. Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα μετά την συνέντευξη της παρασκευής. Μην τα συγχέουμε όλα. Το όλο ζήτημα προκύπτει καθαρά από την λανθασμένη κατ΄εμέ τοποθέτηση της κεραίας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το "death grip" υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Το ζήτημα είναι η ευκολία ενεργοποίησης του. ;)

Κι εγώ συμφωνώ,όπως και με το άρθρο του Gizmodo που κινείται στο ίδιο πνεύμα.Όπως διαφωνώ και με αρκετά σημεία που θίχτηκαν στην press conference,που πραγματικά μέχρι τωρα δεν έχω καταλάβει γιατι έπρεπε να λάβει χώρα.

Τέσπα εικάζω πως μέχρι το Σεπτέμβρη θα έχει αναθεωρηθεί η διακασια παραγωγής του IP4,θα προστεθεί μια μη αγώγιμη επίστρωση στο επίμαχο σημείο and that's it,end of story.

Ο χρόνος θα δείξει...

Guest lagoudakis
επειδή μου κάνει όμως λίγο κουλό τόσα εκατομμύρια χρηστών να ασχολούνται με το death grip και να μην μπήκαν στον κόπο να τεστάρουν αυτό με το δάχτυλο, μπορεί κάποιος απο τα παιδιά που λενε οτι δεν εχουν πρόβλημα να κάνουν το πείραμα και να μας ανεβάσουν ένα βιντεάκι?

Εχω διαβάσει τα πάντα και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Μιλάμε για κάποια ελλατωματικά τηλέφωνα ή για όλα? Μιλάμε για όλες τις συνθήκες ή για συγκεκριμένες?

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.

να εισουνα και ο μονος που δεν μπορει να καταλαβει τι παιζει,ο καθενας λεει και την δικη του εκδοχη:wacko:

Κι εγώ συμφωνώ,όπως και με το άρθρο του Gizmodo που κινείται στο ίδιο πνεύμα.Όπως διαφωνώ και με αρκετά σημεία που θίχτηκαν στην press conference,που πραγματικά μέχρι τωρα δεν έχω καταλάβει γιατι έπρεπε να λάβει χώρα.

Τέσπα εικάζω πως μέχρι το Σεπτέμβρη θα έχει αναθεωρηθεί η διακασια παραγωγής του IP4,θα προστεθεί μια μη αγώγιμη επίστρωση στο επίμαχο σημείο and that's it,end of story.

Ο χρόνος θα δείξει...

το βλεπω πολυ πιθανο αυτο το σεναριο,μεγαλη γατα ο jobs,θα καταφερει για 12 μηνες να μιλανε για το iphone,ξεκινησε η ιστορια με τον μεθυσμενο(και καλα) που εχασε το iphone:pκαι το παει σχοινι κορδονι μεχρι τον σεπτεμβρη,και εχει και συνεχεια μεχρι τελος του χρονου μετα η κουβεντα για το τι αλλαξε και πανω που θα ηρεμησει το θεμα θα σκασει ο μεθυσμενος 2 με το iphone 5:D:D Edited by lagoudakis

Συγκριση του Galaxy S με το iPhone 4

http://techtacy.blogspot.com/2010/07/iphone-4-vs-samsung-captivate-galaxy-s.html

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• The title was changed to iPhone 4