Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πήρα στα χέρια μου το 4άρι που περίμενα τόσο καιρό.....

Να ρωτήσω ρε παιδιά. Είχα ως τώρα το 3g..... βάζω κανονικά το 4άρι να συγχρονιστεί με το itunes που ως τώρα συγχρόνιζα το 3άρι ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο....? :O

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανονικά έπρεπε να πάρει τις ρυθμίσεις αυτόματα. Ας δοκιμάσει να τις βάλει μόνος του.

Sent from my iPhone using Tapatalk

δν γινεται μονος σου δν τα διαβαζει για καποιο λογο.. το εκανα εγω κ δν μπορω να βρω ακρη..

βγηκε συσκευη που διαβαζει τα κυματα του εγκεφαλου για το μηλο μας..

δηλαδη αμα βγει iphone 5 τι θα κανει??? :D

[Περισοτερα..]

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Μια ερώτηση για τις επαφές ..πως αντιγράφω τις νέες επαφές μου απο την μνήμη συσκευής στην κάρτα SIM;

Και άλλη μια..το μόνο αρνητικό που βρισκω στην συσκευή είναι ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να σου φύγει από τα χέρια και να σου πέσει..γλιστράει πολύ..τι με συμβουλεύετε θήκη ή κάποια μεμβράνη μπρος πισω; Μεμβράνη χωρίς να δημιουργεί φυσαλίδες αέρα υπάρχει;

Μια ερώτηση για τις επαφές ..πως αντιγράφω τις νέες επαφές μου απο την μνήμη συσκευής στην κάρτα SIM;

Και άλλη μια..το μόνο αρνητικό που βρισκω στην συσκευή είναι ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να σου φύγει από τα χέρια και να σου πέσει..γλιστράει πολύ..τι με συμβουλεύετε θήκη ή κάποια μεμβράνη μπρος πισω; Μεμβράνη χωρίς να δημιουργεί φυσαλίδες αέρα υπάρχει;

1) επιλογή για να μεταφέρεις τις επαφές στην SIM δεν νομίζω ότι υπάρχει.. αν υπάρχει ας με διορθώσει κάποιος για να το ξέρουμε και πως γίνεται!

2) καλύτερη επιλογή για μένα είναι το bumper της Apple... αλλάζει το κράτημα του κινητού προς το πολύ καλύτερο χωρίς να χάνει την ομορφιά του! βάζεις και ένα set μεμβρανών μπρος-πίσω και είσαι μια χαρά! όσον αφορά τις φυσαλίδες είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό θέμα τοποθέτησης-εκτός πια αν τύχεις σε τελείως μάπα μεμβράνη που προσωπικά δεν μου έχει συμβεί!

Ρε παιδια εχω κανα δυο αποριες.

1) Οι φωτος με το flash ειναι υπερβολικα φωτεινες.. Ειδικα οταν εχει προσωπο η δερμα.. Δε το παρατηρησε κανεις??

2) Στις πληροφοριες στο μοντελο μου λεει MC603GB . Μου παν το GB θα πει ΜΕγ. Βρετανια. Δεν επρεπε να λεει GR ??

3) Ειδα απο αλλους δυο με iPhone οτι ο τονος του ασπρου διαφερει(ελαφρως). Σε ενα ηταν εντελως κατασπρο σε μενα καπως πιο κιτρινο και στον αλλο πιο κιτρινο απο μενα.. Αυτο πως μπορει να το δει κανεις γενικα μονο ετσι με συγκριση?? Γινεται να αλλαξει καπως?? Οχι οτι εχει κατι απλα επειδη διαβασα μερικους που λεγαν για αυτο κιολας ρωταω να ξερω..

Edited by martiniskiss

Ρε παιδια εχω κανα δυο αποριες.

1) Οι φωτος με το flash ειναι υπερβολικα φωτεινες.. Ειδικα οταν εχει προσωπο η δερμα.. Δε το παρατηρησε κανεις??

2) Στις πληροφοριες στο μοντελο μου λεει MC603GB . Μου παν το GB θα πει ΜΕγ. Βρετανια. Δεν επρεπε να λεει GR ??

3) Ειδα απο αλλους δυο με iPhone οτι ο τονος του ασπρου διαφερει(ελαφρως). Σε ενα ηταν εντελως κατασπρο σε μενα καπως πιο κιτρινο και στον αλλο πιο κιτρινο απο μενα.. Αυτο πως μπορει να το δει κανεις γενικα μονο ετσι με συγκριση?? Γινεται να αλλαξει καπως?? Οχι οτι εχει κατι απλα επειδη διαβασα μερικους που λεγαν για αυτο κιολας ρωταω να ξερω..

Δεν προκειτε ποτε να δεις ιδια χρωματα σε οθονες ανεξαρτητως μαρκας σε οθονη. Τωρα καποιοι που λενε οτι εχουν κιτρινη οθονη πιθανως πραγματι να ειχαν προβλημα. Αν ανοιξεις τον φωτισμο σου τερμα και διακρινεις κιτρινο χρωμα φυσικα εχεις προβλημα

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Δεν προκειτε ποτε να δεις ιδια χρωματα σε οθονες ανεξαρτητως μαρκας σε οθονη. Τωρα καποιοι που λενε οτι εχουν κιτρινη οθονη πιθανως πραγματι να ειχαν προβλημα. Αν ανοιξεις τον φωτισμο σου τερμα και διακρινεις κιτρινο χρωμα φυσικα εχεις προβλημα

Δεν βλεπω κιτρινο απλα δεν ειναι το εντελως τερμα κατασπρο ( οπως του ενος που δα ) . Ασπρο ειναι παλι δλδ.

Αν δε το βλεπα ουτε θα το καταλαβαινα :P Υπερβολικος πρεπει να μαι απλα ηθελα να ξερω πως ειναι οποιος το χει ετσι για σιγουρια!!

Στα αλλα που ειπα οποιος ξερει αν πει εμπειριες!

πεδεια καλημερα εχο μια απορια οταν παρο ενα κενουριο λαπτοπ τι κανο για να αναγνοριζι το iphone σιγνομι αλλα ειμαι ασχετος εαν μπορουσε καπιο παιδι να μου πει βιμα βιμα τι θα κανο θα ιμουν υποχρεος ευχαριστο πολυ.

Κατέβασε το iTunes από ΕΔΩ και θα το αναγνωρίσει αμέσως. Τρέξε και το iTunes μετά να δείς τι γίνεται και εδώ είμαστε...

Παιδια θελω μια βοηθεια και αν γινεται οσο πιο γρηγορα με βοηθησετε . ειμαι αυτη τη στιγμη στην αγγλια κ ειμαι ετοιμος να παρω iphone 4 ΣΚΕΤΟ χωρις συμβολαιο απο παροχο, απο το apple store της περιοχης που μενω, οπου πωλειται χωρις συνδεση.Θα εχω καποιο προβλημα με κλειδωματα ή με το να περασω ελληνικα? Ευχαριστω εκ των πρωτερων παιδια σε αμεση απαντηση!

Απο Αpple Store Αγγλιας το iPhone 4 ειναι ξεκλειδωτο. Επισης μεσω αναβαθμισης του iOS εχεις Ελληνικα. Καλη αγορα σου ευχομαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Δεν βλεπω κιτρινο απλα δεν ειναι το εντελως τερμα κατασπρο ( οπως του ενος που δα ) . Ασπρο ειναι παλι δλδ.

Αν δε το βλεπα ουτε θα το καταλαβαινα :P Υπερβολικος πρεπει να μαι απλα ηθελα να ξερω πως ειναι οποιος το χει ετσι για σιγουρια!!

Στα αλλα που ειπα οποιος ξερει αν πει εμπειριες!

Στο φλας αν τραβιξεις απο κοντινο σημειο φοτογραφια ειναι φυσικο να φενετε ποιο εντονα και το αλλο δεν γραφει σε κανενα GR

Χαίρετε, το αγόρασα κι εγώ την περασμένη Παρασκευή και είναι η πρώτη μου επαφή με προιόν της APPLE. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Αν και δεν ήθελα στην αρχή, σκέφτομαι σοβαρά πλέον να το κάνω jb. To "πρόβλημα" είναι ότι βιάστηκα και αναβάθμισα σε 4.2.1 αμέσως όταν το ενεργοποίησα. Θα ήθελα λοιπόν ένα link για να κάνω downgrade σε 4.1 και να προχωρήσω σε jb. Ευχαριστώ.
iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI

Χαίρετε, το αγόρασα κι εγώ την περασμένη Παρασκευή και είναι η πρώτη μου επαφή με προιόν της APPLE. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Αν και δεν ήθελα στην αρχή, σκέφτομαι σοβαρά πλέον να το κάνω jb. To "πρόβλημα" είναι ότι βιάστηκα και αναβάθμισα σε 4.2.1 αμέσως όταν το ενεργοποίησα. Θα ήθελα λοιπόν ένα link για να κάνω downgrade σε 4.1 και να προχωρήσω σε jb. Ευχαριστώ.

Δεν γινετε να κανεις downgrade αν δεν εχεις αποθυκευσει τα shsh οταν ησουν στην 4.1

Δεν γινετε να κανεις downgrade αν δεν εχεις αποθυκευσει τα shsh οταν ησουν στην 4.1

Πάπαλα λοιπόν...

Γεια σας.Θα αγορασω το iphone 4 απο καταστημα αυριο.Πρεπει να κοιταξω κατι στη συσκευασια?Υπαρχει καποια καλυτερη εκδοση λογισμικου να παρω?Ευχαριστω

Δεν μπορεις να επιλεξεις λογισμικο. Ισως απο το σειριακο αριθμο να εβγαζες μια περιπου ακρη αν θα εχει 4.1 ή 4.2, αλλα και παλι ειναι πιθανοτητα της πιθανοτητας. Ως προς το κουτι, αν εχει τη ζελατινα του, δε νομιζω να μην πληρει τις προυποθεσεις και να εχει καποιο θεμα. Εκτος και αν εχει κατασκευαστικο θεμα, οποτε εκει επιστρεφεται.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Κατέβασε το iTunes από ΕΔΩ και θα το αναγνωρίσει αμέσως. Τρέξε και το iTunes μετά να δείς τι γίνεται και εδώ είμαστε...

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΙΝ ΓΡΙΓΟΡΙ ΛΥΣΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΜΟΥ ΝΑΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Ρε παιδιά έχω φάει περίπου 2 ώρες προσπαθώντας να καταλάβω τη λογική του itunes στον uπολογιστή (pc). Δεν έχω καταλάβει ακόμη πώς περνάω στο τηλέφωνο μία ταινία avi. Μια βοήθεια κάποιος;

Ρε παιδιά έχω φάει περίπου 2 ώρες προσπαθώντας να καταλάβω τη λογική του itunes στον uπολογιστή (pc). Δεν έχω καταλάβει ακόμη πώς περνάω στο τηλέφωνο μία ταινία avi. Μια βοήθεια κάποιος;

Θα πρεπει με κάποιο software να την μετατρεψεις σε .mp4 και μετα να την περάσεις στο κινητο

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Θα πρεπει με κάποιο software να την μετατρεψεις σε .mp4 και μετα να την περάσεις στο κινητο

Το software το ξερω, δεν ειναι θεμα, αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι πως θα περασει η ταινια στη συσκευη. Με τη μουσικη ας πουμε, υπαρχει folder "music" στον υπολογιστη και βαζεις εκει τα τραγουδια σου και μετα συγχρονιζεις. Αλλα για τα videos, ενω παλι υπαρχει αντιστοιχο folder, δεν μου δουλευει...

Sent from my iphone 4 using Tapatalk

Το software το ξερω, δεν ειναι θεμα, αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι πως θα περασει η ταινια στη συσκευη. Με τη μουσικη ας πουμε, υπαρχει folder "music" στον υπολογιστη και βαζεις εκει τα τραγουδια σου και μετα συγχρονιζεις. Αλλα για τα videos, ενω παλι υπαρχει αντιστοιχο folder, δεν μου δουλευει...

Sent from my iphone 4 using Tapatalk

Στο iTunes, εκει που ειναι η library, λεει movies. Θα κανεις drag and drop την ταινια που θες, θα μπει στο φακελο, θα συνδεσεις το κινητο, θα πας στην καρτελα movies του κινητου, θα επιλεξεις να κανει sync με το φακελο και θα την περασει.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

• The title was changed to iPhone 4