Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!

Οι ανεπισημοι τροποι τι ρισκο εχουν; Και πως καταφερνουν να το ξεμπλοκαρουν;

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρατηρώ κάτι περίεργο στο iphone 4. Όταν πατάω το home button κι επιστρέφει στην κεντρική σελίδα δείχνει ότι προσπαθεί να συνδεθεί κάπου στο ιντερνέτ. Ενώ σταματά όταν ανοίγω οποιαδήποτε εφαρμογή ή μπαίνω στις ρυθμίσεις. Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτο γιατί νομίζω πως έχει επίπτωση στην αυτονομία της μπαταρίας. Εαν κλείσω το wifi ή το data τοτε δεν υπάρχει θέμα.

[ f i l i p p o s ]

Παρατηρώ κάτι περίεργο στο iphone 4. Όταν πατάω το home button κι επιστρέφει στην κεντρική σελίδα δείχνει ότι προσπαθεί να συνδεθεί κάπου στο ιντερνέτ. Ενώ σταματά όταν ανοίγω οποιαδήποτε εφαρμογή ή μπαίνω στις ρυθμίσεις. Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτο γιατί νομίζω πως έχει επίπτωση στην αυτονομία της μπαταρίας. Εαν κλείσω το wifi ή το data τοτε δεν υπάρχει θέμα.

δες τι έχεις ανοιχτά στο multitasking κι αν έχεις ανοιχτές τις υπηρεσίες τοποθεσίας!

Δες μήπως έχει σχέση με το photostream. Κάνε ένα restart και αν δεν δουλέψει κάνε ένα soft reset πατώντας home button + lock button.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ΚΑλημερα σας,

Φιλη εχει το iphone 4 (A1332)

και της βγαζει το iphone απενεργοποιηθηκε, συνδεση με itunes.

Δεν εχει σωσει τιποτα, πως γινεται να μην τα χασει?

Διαβασα στο ιντερνετ πωσ θελει συνδεσει με itunes και μετα παταμε restore.

Το βασικο δεν θελουμε να χα8ει τιποτα.

Τι χρειαζεται να μαθω απο την ιδιοκτητρια? την ρωτησα κατι για app center username και pass αλλα δεν θυμαται τιποτα.

ΚΑλημερα σας,

Φιλη εχει το iphone 4 (A1332)

και της βγαζει το iphone απενεργοποιηθηκε, συνδεση με itunes.

Δεν εχει σωσει τιποτα, πως γινεται να μην τα χασει?

Διαβασα στο ιντερνετ πωσ θελει συνδεσει με itunes και μετα παταμε restore.

Το βασικο δεν θελουμε να χα8ει τιποτα.

Τι χρειαζεται να μαθω απο την ιδιοκτητρια? την ρωτησα κατι για app center username και pass αλλα δεν θυμαται τιποτα.

Από τη στιγμή που της έχει βγάλει σύνδεση με το iTunes και το iTunes σου λέει πως η συσκευή είναι σε recovery mode, κατά 95% έχει χάσει ό,τι περιέχει η συσκευή. Εάν ήθελε να διαφυλλάξει τα δεδομένα της θα έπρεπε να κρατά backup.

Πατώντας restore θα γίνει πλήρη διαγραφή της συσκευής, χώρις να μπορεί να σώσει τίποτε.

Τώρα εάν είχε ενεργοποιημένο το iCloud και συγχρονίζει τις επαφές εκεί, τότε μπορεί να τις επαναφέρει.

Θα πρέπει να μπει στο http://www.icloud.com, εισάγοντας username (Apple ID) και password. Εάν δεν θυμάται ούτε αυτά, τότε προσωρινά έχει αχρηστεύσει τη συσκευή της και θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Apple Support αφού επαναφέρει τη συσκευή για να την ξεκλειδώσουν.

τιποτα αλλο δηλαδη...

ουτε αν το στειλουμε infoquest αντιπροσωπεια?

στο icloud σωνονται μονο επαφες ή και φωτογραφιες????

Οι φωτογραφίες διατηρούνται οι χίλιες τελευταίες δεν αποθηκεύονται, οι επαφές δεν χάνονται!

κολλησα,

οι χιλιες τελευταιες αποθηκεύονται?

Η οι πρωτες χιλιες?

Βιντεο?

Τι χωρο εχει το icloud? 1gb?

Δηλαδη αν θυμηθει κωδικους icloud 8α μπουμε μεσα και θα δουμε τι εχουν αποθυκευτει? Σωστα?

κολλησα,

οι χιλιες τελευταιες αποθηκεύονται?

Η οι πρωτες χιλιες?

Βιντεο?

Τι χωρο εχει το icloud? 1gb?

Δηλαδη αν θυμηθει κωδικους icloud 8α μπουμε μεσα και θα δουμε τι εχουν αποθυκευτει? Σωστα?

Οι χίλιες τελευταίες , ο δωρεάν χωρίς είναι 5gb, ναι ακριβώς

τελικα βρηκαμε το appled id και τον κωδικο και καναμε login

καθως και login με τα ιδια στοιχεια στο icloud αλλα δεν εχει μεσα τιποτα.

Αρα δεν το ειχε ρυθμισει να σωνει σωστα?

Η μπορει να εχει αλλο λογαριασμο icloud απο το apple id?

Edited by lambros69

τελικα βρηκαμε το appled id και τον κωδικο και καναμε login

καθως και login με τα ιδια στοιχεια στο icloud αλλα δεν εχει μεσα τιποτα.

Αρα δεν το ειχε ρυθμισει να σωνει σωστα?

Η μπορει να εχει αλλο λογαριασμο icloud απο το apple id?

Ναι υπάρχει πιθανότητα να έχει διαφορετικό λογαριασμό στο icloud κ διαφορετικό για αγορές από itunes/app store.

Επίσης, μπορεί κ να ήταν μόνο ένας ο λογαριασμός, αλλά να μην είχε ενεργοποιήσει το συγχρονισμό με icloud, backup κ τις λοιπές δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει η Apple.

Επίσης, μια διόρθωση σε προηγούμενο σχόλιο .. η infoquest δεν είναι η αντιπροσωπεία των iPhone. οπότε και δεν θα σε βοηθήσει για το πρόβλημα σου.

Εφ' όσον η συσκευή έχει αγοραστεί από Ελλάδα, αντιπρόσωποι είναι οι πάροχοι δλδ Voda, Cote, Wind.

Σε περίπτωση που έχει αγοραστεί από skroutzομάγαζα και λοιπούς μη εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μπορείς να πας σε οποιοδήποτε επίσημο αντιπρόσωπο ή να πάρεις και στο AppleCare Ελλάδας, και να σου πουν ο συγκεκριμένος σειριακός της συσκευής από που έχει έρθει.

Μόνο στην περίπτωση που η συσκευή σου είναι από εξωτερικό (κι όχι όλες τις χώρες βέβαια) μπορείς να πας σε οποιοδήποτε Apple Authorised Service Provider ( εδώ λειτουργεί η Infoquest κι όχι μόνο) και να σου κάνει service στη συσκευή.

Βάσει του μηνύματος στην οθόνη της συσκευής, είσαι σε μονόδρομο. Μόνο restore μέσω iTunes θα δείξει αν κ εφ' όσον το πρόβλημα στη συσκευή είναι software- ικό. Αν με το restore επανέλθει, είσαι κομπλέ. Αν όχι, θέλει service - δλδ αντικατάσταση - δλδ χοντρικά 250-300 ευρώ.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Δηλαδη ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ???

Η AppleCare Ελλαδος δεν μπορει να κανει τιποτα??? Εστω και με χρεωση????

Όχι. 'Οχι, δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά θέμα "υποχρέωσης" του χρήστη να φυλάσσει τα δεδομένα του.

Έτσι κι αλλιώς ο ρόλος τους ως προς την υποστήριξη των iPhone είναι μηδενικός (μιλάμε για software & hardware προβλήματα). Μόνο να τους δώσεις το s/n για να μάθεις ποιος πάροχος σε υποστηρίζει.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

http://www.any-data-recovery.com/product/iphone-data-recovery.html

Το παραπάνω δοκίμασα με επιτυχία πριν αρκετό καιρό! Μπορείς να δοκιμάσεις το trial και αν δεις ότι σε καλύπτει, αγόρασε το!

http://www.any-data-recovery.com/product/iphone-data-recovery.html

Το παραπάνω δοκίμασα με επιτυχία πριν αρκετό καιρό! Μπορείς να δοκιμάσεις το trial και αν δεις ότι σε καλύπτει, αγόρασε το!

Ευχαριστω πολυ φιλε ,

ΔΟΥΛΕΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εσωσαμε τα παντα , φωτο , βιντεο, επαφες , ημερολογιο,σημειωσεις , και σε μορφη που μπορεις να τα δεις.

Προχωράμε τωρa σε Repair απο το Itunes

αυτό ναι , είναι κινητό κρίμα που το παρατήρησαν απο το ios Edited by mirrorofsorrow
άσκοπη χρήση μορφοποίησης κειμένου

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Γεια χαρα!ερωτηση!??

εχω βγαλει τα ματια μου να βρω στο ifile το φακελο να διαγραψω το newsstand αλλα τζιφος!

ξερει κανεις την ακριβη ονομασια να το διαγραψω απο τα apps!???

Ευχαριστω!

Γεια χαρα!ερωτηση!??

εχω βγαλει τα ματια μου να βρω στο ifile το φακελο να διαγραψω το newsstand αλλα τζιφος!

ξερει κανεις την ακριβη ονομασια να το διαγραψω απο τα apps!???

Ευχαριστω!

iFile - var - stach - Applications.hRsXsx - και διαγράφεις τα stock apps που επιθυμείς.

iFile - var - stach - Applications.hRsXsx - και διαγράφεις τα stock apps που επιθυμείς.

Κατα ρχην ευχαριστω για την απαντηση,τα χω σβησει ολα μονο το newsstand δε βρισκω μπορεις να μου πεις ακριβως το path οπως εκανες πριν να το βρω!??

δεν υπαρχει στα apps φακελος newsstand η κατι παρομιο! εχω σβησει ολα ταλλα stock αλλα αυτο το γ*****ο δε το βρισκω!:p

Κατα ρχην ευχαριστω για την απαντηση,τα χω σβησει ολα μονο το newsstand δε βρισκω μπορεις να μου πεις ακριβως το path οπως εκανες πριν να το βρω!??

δεν υπαρχει στα apps φακελος newsstand η κατι παρομιο! εχω σβησει ολα ταλλα stock αλλα αυτο το γ*****ο δε το βρισκω!:p

Δυστυχώς δεν έχω jailbroken συσκευή τώρα, θυμόμουν το location για τα apps, :(

Δυστυχώς δεν έχω jailbroken συσκευή τώρα, θυμόμουν το location για τα apps, :(

το προβλημα μου ειναι οτι πουθενα δεν υπαρχει φακελος newsstand οτι αλλο στοκ ηθελα το διεγραψα...το προβλημα μου ειναι τι ονομα ακριβως ειναι το folder που ειναι μεσα το newsstand!ευχαριστω πολυ παντως!

παιδια αν καταλαβε καποιος τι ακριβως λεω...ας μου πει το folder του newsstand να το σβησω...δεν θελω το ρουτ για να μπω στον φακελο τον apps ειμαι ηδη εκει το newsstand δε βρισκω σαν app..εχω διαγραψει stocks αpps το newsstand ομως μεσα στο iFile - var - stach - Applications.hRsXsx-(αυτο θελω φακελο newsstand)????

εχει κανεις διαγραψει το newsstand να μου πει σιγουρα!??

Παιδιά, χθες το iPhone 4 που είχα στο συρτάρι, είπα να το φορτίσω μην πάει τζάμπα η μπαταρία! Λοιπόν το φόρτισα και σήμερα το έβγαλα για να πάρω μερικές φωτογραφίες παλιές από μέσα αλλά ενώ η οθόνη δουλεύει ο φωτισμός δεν δουλεύει καθόλου, πρέπει να είσαι κάτω από τον ήλιο για να το ψιλο-δεις! Είναι κρίμα να πάει τζάμπα το τηλεφωνάκι δεν έχει ούτε το παραμικρό είναι σαν να το έβγαλες τώρα απο το κουτί, 3 μήνες όλο όλο να δούλεψε!

Γνωρίζουμε πόσο είναι το κόστος της επισκευής (ανταλλακτικά και εργατικά) ? (Να πω σε αυτό το σημείο ότι δεν μπορώ να αγοράσω πράγματα από το εξωτερικό)...

• The title was changed to iPhone 4