Tasos19s Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Και εγώ στα 512MB RAM πιστεύω ότι είναι που τα βρίσκει σκούρα το 4αρι με το iOS 7. Αυτό με τη μετάβαση από εφαρμογή σε εφαρμογή, που (σχεδόν πάντα) την "ξαναφορτώνει", το κάνει αρκετά δυσλειτουργικό ρε γμτο. Είναι λογικό γιατί μεγαλώνουν οι εφαρμογές μεγαλώνει το λειτουργικό αλλά πιστεύω ότι κάτι μπορούν να κάνουν ακόμα να το γράψουν λίγο καλύτερα γιατί φαίνεται είναι αδουλευτη η αναβάθμιση. Θα το φέρουν όμως βόλτα ακόμα λίγο να αντέξει στην αγορά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Λέω να την βάλω και αν δεν μου αρέσει να ξαναεπιστρέψω στην 5.1.1. Τώρα ειδικά που έχω και κανονικό backup για την 5 έκδοση! :) Στο πρόγραμμα για την μπαταρία μου βγάζει αυτό: CycleCount: 810 DesignCapacity: 1420 FullChargeCapacity: 1074 Status: Success BatteryCurrentCapacity: 49 BatteryIsCharging: true ExternalChargeCapable: true ExternalConnected: true FullyCharged: false Ποια εφαρμογή είναι αυτή να την περάσω να δώσει κι εδώ σε μένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 iBackupBot http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm Οταν ανοίξει η εφαρμογή θα πατήσεις το more information και θα σου τα δείξει. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 iBackupBot http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm Οταν ανοίξει η εφαρμογή θα πατήσεις το more information και θα σου τα δείξει. Για υπολογιστή είναι; Στο App Store δεν υπάρχει κάτι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Για υπολογιστή είναι; Στο App Store δεν υπάρχει κάτι; Για PC αφού το γράφει και στις απαιτήσεις στο site! έχει έκδοση για Windows και για Mac :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Για PC αφού το γράφει και στις απαιτήσεις στο site! έχει έκδοση για Windows και για Mac :) Εμένα μου δίνει CycleCount: 256 DesignCapacity: 1420 FullChargeCapacity: 1258 Έχει πέσει κι εμένα κάτω από το 90% αλλά η δικιά σου ήταν στο 70%. Αρχικά έκανα λαθος το 49 ήταν το ποσοστό που είχες εκείνη την στιγμή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εμένα μου δίνει CycleCount: 256 DesignCapacity: 1420 FullChargeCapacity: 1258 Έχει πέσει κι εμένα κάτω από το 90% αλλά η δικιά σου ήταν στο 70%. Αρχικά έκανα λαθος το 49 ήταν το ποσοστό που είχες εκείνη την στιγμή Εγώ λέω μια χαρά είναι. Εξάλλου δεν είναι φρέσκο το 4. Τελικά έβαλα την 7.0.3 δεν άντεξα. Απενεργοποισα τα εφέ και παει μια χαρά. Βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο θα μου λείψει το αυστηρό και λιτό ύφος των προηγούμενων εκδόσεων σε σχέση με την παιδική χαρά που βλέπω τώρα. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 τα εφε που βρίσκονται στο 4 να τα Απενεργοποιησω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 τα εφε που βρίσκονται στο 4 να τα Απενεργοποιησω ? Ρυθμίσεις/Γενικά/Προσβασιμότητα/Μείωση κίνησης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Καλημέρα!Μήπως γνωρίζετε απο που μπορώ να κατεβάσω το itunes 11.05 για windows ή παλιοτερο που να υποστήριζει ios6; Edited October 26, 2013 by gorgioar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλημέρα!Μήπως γνωρίζετε απο που μπορώ να κατεβάσω το itunes 11.05 ή παλιοτερο που να υποστήριζει ios6; Γράψε στο google iTunes 11.05 download και θα το βρεις. Εγώ έχω συνδέσει στο τελευταίο iTunes και 5.1.1 εσύ τι πρόβλημα εχεις με το iOS 6 γιατί κανονικά το υποστηρίζει η τελευταία έκδοση. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Μα ναι, γιατί να μην υποστηρίζει το ios 6 το itunes?? Εγώ που έχω το ios 5 στο iphone 4 με itunes 11.1 μια χαρά πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αν σε κάποιον κολλάει το κινητό σε ανύποπτη στιγμή πχ στην κλήση ή βλέποντας κάτι και δεν αποκρίνεται η οθόνη παρά μόνο το home button μπορεί να δοκιμάσει δυο πράγματα. Αν freezare όπως λένε μπορείς να πατησεις το λοκ και να κανείς ξανά unlock. Εκείνη την στιγμή θα λυθεί το πρόβλημα αλλά μπορεί να ξανά εμφανιστεί. Για μένα η λύση δόθηκε όταν απενεργοποιήσει την ανανέωση του καιρού στο παρασκήνιο. Την επιλογή θα την βρείτε στο Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ανανεση εφ. Στο υπόβαθρο. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Σ'ευχαριςτώ Taso 19s αλλά το έχω κάνει και δεν το βρίσκω.Το μοναδικό λινκ που βρήκα εγώ ήταν για την έκδοση 11.05 αλλά για mac.Δεν βρήκα για windows.Θέλω απλά να κάνω downgrade από 7.0.2 σε 6.1.3.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Σ'ευχαριςτώ Taso 19s αλλά το έχω κάνει και δεν το βρίσκω.Το μοναδικό λινκ που βρήκα εγώ ήταν για την έκδοση 11.05 αλλά για mac.Δεν βρήκα για windows.Θέλω απλά να κάνω downgrade από 7.0.2 σε 6.1.3.:) Σε 6.1.3 έχεις τα shsh? Και το iTunes γιατί το χρειάζεσαι? Μόνο με το Redsnow μπορείς να κάνεις downgrade. Έτσι κι αλλιώς με το που ανοίγεις το Redsnow κλείνει το iTunes. Edited October 26, 2013 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Πώς μπορώ να περάσω μόνο τις επαφές μου από το iCloud αφού κάνω downgrade (ναι πάλι γιατί μου την έσπασε η 7) στην 5.1.1 και set-up as new? Γενικά ποια διαδικασία ακολουθείται εσείς; Έχω κρατήσεις στο PC backup από τότε που το είχα στην 5.1.1 αλλά δεν θέλω να κάνω restore. Θέλω να τα βάλω όλα απο την αρχή. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Πώς μπορώ να περάσω μόνο τις επαφές μου από το iCloud αφού κάνω downgrade (ναι πάλι γιατί μου την έσπασε η 7) στην 5.1.1 και set-up as new? Γενικά ποια διαδικασία ακολουθείται εσείς; Έχω κρατήσεις στο PC backup από τότε που το είχα στην 5.1.1 αλλά δεν θέλω να κάνω restore. Θέλω να τα βάλω όλα απο την αρχή. https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=icloud%20restore%20only%20contacts&source=web&cd=1&ved=0CCsQFjAA&url=https%3A%2F%2Fdiscussions.apple.com%2Fthread%2F3899761&ei=HsFrUt_iFpOQhQeU74CwBQ&usg=AFQjCNEaYu9GiI2_0wzhkrf8yC8HS4Zz2g&bvm=bv.55123115,d.ZG4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=icloud%20restore%20only%20contacts&source=web&cd=1&ved=0CCsQFjAA&url=https%3A%2F%2Fdiscussions.apple.com%2Fthread%2F3899761&ei=HsFrUt_iFpOQhQeU74CwBQ&usg=AFQjCNEaYu9GiI2_0wzhkrf8yC8HS4Zz2g&bvm=bv.55123115,d.ZG4 Ευχαριστώ για το λινκ. Απο την Σπάρτη είσαι; :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Σε 6.1.3 έχεις τα shsh? Και το iTunes γιατί το χρειάζεσαι? Μόνο με το Redsnow μπορείς να κάνεις downgrade. Έτσι κι αλλιώς με το που ανοίγεις το Redsnow κλείνει το iTunes. Ααα ναι;Δεν το ήξερα φίλε μου.Μπορείς να με κατευθύνεις;Εγω διάβασα οτι πρέπει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα το ifaith νομίζω και το itunes 11.05 και πριν και μέσω αυτών να κάνω downgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδια περασα την 5.0.1 με redsnow.υπάρχει τροπος να περασω την 6.1.2 χωρίς τα shsh?οι διαθεσιμες εκδόσεις που μου έβγαλε το redsnow είναι μέχρι 5.1. Δεν έχω κανένα παλιό shsh όμως Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδια περασα την 5.0.1 με redsnow.υπάρχει τροπος να περασω την 6.1.2 χωρίς τα shsh?οι διαθεσιμες εκδόσεις που μου έβγαλε το redsnow είναι μέχρι 5.1. Δεν έχω κανένα παλιό shsh όμως Μόνο για όποια έκδοση σου εμφανίζει ότι υπάρχουν τα shsh. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γνωριζουμε αν εχει γινει τιποτα με το πως να παμε πισω στιν 6 χωρις να εχεις κρατησεις τα shsh blobs ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γνωριζουμε αν εχει γινει τιποτα με το πως να παμε πισω στιν 6 χωρις να εχεις κρατησεις τα shsh blobs ? Δεν χρειάζεται να τα εχεις κρατήσει εσύ απλά να έχει γίνει jailbreak στην συσκευή παλαιότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 οχι δεν εχει γινει ποτε jailbreak . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 οχι δεν εχει γινει ποτε jailbreak . Δεν μπορείς να γυρίσεις προς τα πίσω τότε σύμφωνα με όσα γνωρίζω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts