Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παιδες ξερει κανεις αν εχω ta shsh πως μπορ ωνα κανω downgrade στην 6.1.3 απο την 7.0.2 ?

Μεσω redsnow ισως κλπ?

Δυστυχώς δεν υπογράφει πλέον η apple παλαιότερη έκδοση λειτουργικού.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέλω να κάνω την αναβάθμιση παιδιά. όταν γίνει να το κάνω set as new ή όχι.....;

Αν εισαι jailbreak σιγουρα setup as new. Αν οχι δεν ειναι απαραιτητο αλλα σιγουρα καλύτερο

Και εγώ θα έλεγα να κάτσεις εκεί που είσαι.

Δεν είμαι ευχαριστημένος με το 4 σε iOS 7.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλό μήνα . ξέρουμε αν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω ios 6.1.3 ?

Γιατί δεν διαβάζετε βρε παιδιά τα προηγούμενα posts? Συγκεκριμένα 6 posts πίσω...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4924258#post4924258

Καλό μήνα . ξέρουμε αν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω ios 6.1.3 ?

Δυστυχώς δεν γίνεται να γυρίσεις πίσω προς το παρών. Αν βγει jailbreak και είχες κρατημενα τα shsh απο κάποια παλαιότερη έκδοση ίσως να βρεθεί τρόπος όπως και με iOS 6 γυριζες σε iOS 5.

Έν αναμονή απο την κοινότητα του jailbreak ίσως όμως να διορθώσουν και πολλά lags στο 4αρι με επερχόμενες αναβαθμισεις.

Δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι

Nokia 8800 Scirocco

Αξίζει να αναφέρω ότι έχω ένα 4αρι στα χέρια μου και το γύρισα πριν λίγες ώρες πίσω στο iOS 5.1.1. Είχα περάσει 7.0.2

Εντάξει τα λόγια είναι περιττά το τηλέφωνο πετάει μπορώ να πω ότι είναι και πιο γρήγορο από το 4s που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου.

Η νέα επιλογή για παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής είναι πολύ χρήσιμη.

Πηγαίνεις να κατεβασεις μια εφαρμογή και σου λέει να κατεβάσει την τελευταία συμβατή έκδοση αν δεν υποστηρίζεται πλέον η τρέχουσα από το iOS 5.1.1 που έχω εγώ συγκεκριμένα

Nokia 8800 Scirocco

Πως γύρισε στην 5,1,1 ? δεν μπορούσες να πας στην 6 ? και ςε αυτό το site λέει πώς να κατέβεις από την 7 σε 6 αυτό ισχύ ? http://argonaytis-iphone.blogspot.gr/2013/09/downgrade-ios-7-ios-6-iphone-4.html Edited by kostas275

Πως γύρισε στην 5,1,1 ? δεν μπορούσες να πας στην 6 ?

Με το ifaith έκανα έλεγχο ποια είναι τα shsh που είχαν σωθεί από παλαιότερα jailbreak για την συσκευή μου.

Βρήκα 5.1.1 και 6.1.2 και κάποιες άλλες που δεν μ ενδιέφεραν.

Τα κατέβασα αλλά μου έβγαλε ένα σφάλμα σ αυτό της 6.1.2 και δεν ξανά δοκίμασα χρησιμοποίησα 5.1.1.

Μετά κατεβαζεις την 5.1.1 για iPhone 4 που υπάρχει σε άφθονες σελίδες.

Έπειτα με την τελευταία έκδοση του redsnow στις επιλογές λέει restore, επιλέγεις το αρχείο 5.1.1 που κατεβασες και μετά τα shsh που κατεβασες και σε οδηγεί μόνο του και τέλος ανοίγει με 5.1.1 η οποία άλλη έκδοση υπάρχει δυνατότητα ανάλογα με τα shsh.

Nokia 8800 Scirocco

Με το ifaith έκανα έλεγχο ποια είναι τα shsh που είχαν σωθεί από παλαιότερα jailbreak για την συσκευή μου.

Βρήκα 5.1.1 και 6.1.2 και κάποιες άλλες που δεν μ ενδιέφεραν.

Τα κατέβασα αλλά μου έβγαλε ένα σφάλμα σ αυτό της 6.1.2 και δεν ξανά δοκίμασα χρησιμοποίησα 5.1.1.

Μετά κατεβαζεις την 5.1.1 για iPhone 4 που υπάρχει σε άφθονες σελίδες.

Έπειτα με την τελευταία έκδοση του redsnow στις επιλογές λέει restore, επιλέγεις το αρχείο 5.1.1 που κατεβασες και μετά τα shsh που κατεβασες και σε οδηγεί μόνο του και τέλος ανοίγει με 5.1.1 η οποία άλλη έκδοση υπάρχει δυνατότητα ανάλογα με τα shsh.

Τάσο πόσα ευχαριστώ να σου πω? Μόλις έσωσες το 4αρι μου.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις οδηγίες! Για μένα ήταν διαθέσιμη η 5.0.1..

Τάσο πόσα ευχαριστώ να σου πω? Μόλις έσωσες το 4αρι μου.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις οδηγίες! Για μένα ήταν διαθέσιμη η 5.0.1..

Τίποτα να σαι καλά κι εγώ ότι γνωρίζω προσπαθώ να βοηθήσω.

Τουλάχιστον τώρα μπορείς να χρησιμοποιείς την συσκευή σου απροβληματιστα μέχρι να δούμε αν η apple κάνει κάτι γι αυτήν την συσκευη που ομολογώ δεν έχει να ζηλέψει πολλά απο τον σημερινό ανταγωνισμό αν και το 4αρι είναι 3χρονων

Nokia 8800 Scirocco

Για οσους ενδιαφερονται για downgrade μονο με το redsnow που θα βρείτε παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιά είνα τα διαθέσιμα shsh για την συσκευή σας και να κάνετε downgrade σ εκείνη την έκδοση.

http://www.iphonehacks.com/download-redsn0w

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις εκδόσεις για όλα τα iphone για download.

http://www.iphonehacks.com/download-iphone-ios-firmware

Κατεβαζουμε το redsnow ανοιγουμε την εφαρμογη συνδεουμε το iphone και πηγαίνουμε extras/shsh blobs/query και μόνο του ψάχνει στο ίντερνετ και μας λέει ποιά είναι διαθέσιμα.

Αφού δούμε ποιά έκδοση μπορούμε να περάσουμε την κατεβάζουμε από το παραπάνω link και μετά στο redsnow πηγαινουμε extras/even more/restore και εκεί πλέον ακολουθούμε βήμα βήμα ότι μας λέει.

Nokia 8800 Scirocco

Όπως λέει ο Τάσος πιο πάνω θα πρέπει να έχω κάνει το κινητό μου jailbreaking ? γίνετε χωρίς jailbreaking να πάω στην 6 ? και κάτι τελευταίο πριν πάω στην 7 το κινητό μου αποθήκευσε στο pc ένα αρχείο iPhone3,1_6.1.3_10B329_Restore αφού το έχω δεν χρειάζεται να κατεβάσω?.

Όπως λέει ο Τάσος πιο πάνω θα πρέπει να έχω κάνει το κινητό μου jailbreaking ? γίνετε χωρίς jailbreaking να πάω στην 6 ? και κάτι τελευταίο πριν πάω στην 7 το κινητό μου αποθήκευσε στο pc ένα αρχείο iPhone3,1_6.1.3_10B329_Restore αφού το έχω δεν χρειάζεται να κατεβάσω?.

Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει jailbreak.

Αρχικά τρεξε το redsnow και συνδεσε την συσκευή να δεις ποια shsh είχαν σωθεί.

Nokia 8800 Scirocco

Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει jailbreak.

Αρχικά τρεξε το redsnow και συνδεσε την συσκευή να δεις ποια shsh είχαν σωθεί.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για redsn0w γιατί χάθηκα λίγο στο μενού ? και το shsh είναι το αρχείο που έγραψα πιο πάνω ότι το έχω ?

Υπάρχει κάποιος οδηγός για redsn0w γιατί χάθηκα λίγο στο μενού ? και το shsh είναι το αρχείο που έγραψα πιο πάνω ότι το έχω ?

Για το redsnow εχει γραψει ο Τασος πιο πανω ακριβως τι πρεπει να κανεις..

Οχι αυτο δεν ειναι τα shsh που χρειαζεσαι.. Η εκδοση 6.1.3 ειναι..

Για το redsnow εχει γραψει ο Τασος πιο πανω ακριβως τι πρεπει να κανεις..

Οχι αυτο δεν ειναι τα shsh που χρειαζεσαι.. Η εκδοση 6.1.3 ειναι..

Επειδή είμαι λίγο άσχετος :worry: μόνο redsnow χρειάζομαι και την έκδοση 6.1.3 που εχω ? τα shsh τι είναι ? και τα χρειάζομαι τα shsh? εγώ απλός να κατεβάσω θέλω από 7 σε 6 :) . Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας αλλά δεν πάει άλλο με την 7 :cry::cry:

Επειδή είμαι λίγο άσχετος :worry: μόνο redsnow χρειάζομαι και την έκδοση 6.1.3 που εχω ? τα shsh τι είναι ? και τα χρειάζομαι τα shsh? εγώ απλός να κατεβάσω θέλω από 7 σε 6 :) . Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας αλλά δεν πάει άλλο με την 7 :cry::cry:

Δεν μας πειράζει ότι είσαι ασχετός αλλά έχω γράψει την διαδικασία ακριβώς πιό πάνω.

1ο βήμα βάλε το redsnow σύνδεσε της συσκευή σου στον υπολογιστή και πήγαινε στο redsnow extras/shsh/query νομιζω καπώς έτσι και πεσ μας τι σου λέει.

Nokia 8800 Scirocco

Δεν μας πειράζει ότι είσαι ασχετός αλλά έχω γράψει την διαδικασία ακριβώς πιό πάνω.

1ο βήμα βάλε το redsnow σύνδεσε της συσκευή σου στον υπολογιστή και πήγαινε στο redsnow extras/shsh/query νομιζω καπώς έτσι και πεσ μας τι σου λέει.

δεν πιστευω να χασω τα δεδομενα που εχω μεσα?

δεν πιστευω να χασω τα δεδομενα που εχω μεσα?

Ναι εννοείται, όλα! Φρόντισε να αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου φωτογραφίες, μουσική, βίντεο, επαφές.. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά, τις εφαρμογές μπορείς να τις ξανα κατεβάσεις..

• The title was changed to iPhone 4