Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά SOS!!!!!

Έχει μια φίλη μου το 4αρι και έχει το εξής πρόβλημα!

Όταν παίρνει ή την παίρνουν τηλέφωνο είτε:

1) ακούγεται η φωνή της για ένα δευτερόλεπτο και μετά τίποτα

2) ακούγεται για λίγο η φωνή της και μετά ακούγονται παράσιτα σαν ραδιόφωνο

3) δεν ακούγεται καθόλου η φωνή της

Υπέθεσα ότι τα έπαιξε το μικρόφωνο και είπα να παραγγείλω ανταλακτικό, αλλά όταν κάνει ηχογράφηση, η φωνή της ακούγεται κανονικά.

Έχετε καμιά ιδέα;;

Φταίει το μικρόφωνο, φταίει το noise cancelation ή μήπως φταίει το radio του κινητού;;

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι πιθανοτατα η μητρικη, μη επισκευασιμη βλαβη. Για να το επιβεβαιωσετε, ζουληξτε το σημειο που ειναι η σιμ απο πισω ενω μιλαει. Εαν δουλευει, ειναι αυτο που γραφω. Ολοκληρομενο πανω στη μητρικη.
Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Καλημέρα σε όλους.επειδη δε προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα ποστ μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω διαγραφή κ επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων σε ένα iPhone 4 που μόλις αγόρασα;έχει ακόμη τις φωτογραφίες και τις εφαρμογές απο τον προηγούμενο κάτοχο..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους.επειδη δε προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα ποστ μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω διαγραφή κ επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων σε ένα iPhone 4 που μόλις αγόρασα;έχει ακόμη τις φωτογραφίες και τις εφαρμογές απο τον προηγούμενο κάτοχο..

Θα το συνδέσεις στο itunes και θα κάνεις restore. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία το τηλέφωνο θα είναι όπως βγαίνει από το κουτί του.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εχω αλλο προβλημα τωρα.με το που το ανοιξα μου εβγαλε αναβαθμιση σε 6,1,3 την οποια εκανα αλλα τωρα το τηλ δεν ανοιγει.βγαινει το μηλο και φευγει και ξαναβγαινει μονο αυτο κανει.το τηλ το εφερε φιλος απο σερβια και μου ειπε πως ειναι ξεκλειδωτο.τι φταει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνε και πάλι επαναφορά μέσω του iTunes.

Σε περίπτωση που το iTunes δεν αναγνωρίζει τη συσκευή, κρατώντας τη συνδεδεμένη με το καλώδιο, σβήσε τη, και άνοιξέ τη, βάζοντας τη σε κατάσταση DFU. Έτσι θα αναγκάσεις το iTunes να εντοπίσει τη συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θα ειναι διαθέσιμο για τους developers γύρω στις 10-11 ώρα Ελλαδος. Για τους υπόλοιπους σε 2-3 εβδομάδες.

18.9 διαθέσιμη σε όλους σύμφωνα με την Apple.

Θα το συνδέσεις στο itunes και θα κάνεις restore. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία το τηλέφωνο θα είναι όπως βγαίνει από το κουτί του.

Θα μπορούσες κ από ρυθμίσεις - γενικά - επαναφορά - διαγραφή όλων (2η επιλογή) και σε πάει απευθείας σε setup screen.

Edited by mariel19
Προσθηκη απαντησης

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Θα μπορούσες κ από ρυθμίσεις - γενικά - επαναφορά - διαγραφή όλων (2η επιλογή) και σε πάει απευθείας σε setup screen.

Το ξέρω απλά αν είχε jb θα έμενε τούβλο το τηλέφωνο. Επειδή δεν ρώτησα όμως αν έχει jb του είπα αμέσως το τρόπο που πιάνει είτε έχεις jb είτε όχι :)

Edited by stendor

Πως μπορεί όταν ξεκλειδώνεις τον τηλέφωνο να μην σου έχει κωδικό ξεκλειδώματος σε ios 7 ?

• Administrators
Πως μπορεί όταν ξεκλειδώνεις τον τηλέφωνο να μην σου έχει κωδικό ξεκλειδώματος σε ios 7 ?

Ρυθμίσεις / Γενικά / Κλείδωμα με συνθηματικό

Εκεί το απενεργοποιείς.

Modpic.gif

ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΝ IOS 7 ….Όταν ξεκλειδώνεις το κινητό δεν κάνει πλέον τον ήχο υπάρχει κάποιο τρόπος να τον ξαναβάλω ? και οι ενημερώσεις από το app store κάνουν από μόνες τους τις αναβαθμίσεις και αν ναι ποτέ το κάνουν όταν βρίσκουν ιντερνέτ γιατί σκεφτομαι μην μου τρώει από το 3G και πληρώνω άδικα .

παιδια καλησπερα, μου εδω ο θειος μου το κινητο αλλα δεν ανοιγει! παω να το βαλω στο itunes και μου λεει error 23. ψαχνω λιγο στο νετ, και το βαζω στο dfu mode. το συνδεω με το itunes και μου παρακαμπτει το error κ μου δειχνει την μπαρα να φορτωνει το καινουργιο λογισμικο. αλλα περιπου στη μεση κολλαει και σταματαει εκει.!

τι μπορει να φταει?

ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΝ IOS 7 ….Όταν ξεκλειδώνεις το κινητό δεν κάνει πλέον τον ήχο υπάρχει κάποιο τρόπος να τον ξαναβάλω ? και οι ενημερώσεις από το app store κάνουν από μόνες τους τις αναβαθμίσεις και αν ναι ποτέ το κάνουν όταν βρίσκουν ιντερνέτ γιατί σκεφτομαι μην μου τρώει από το 3G και πληρώνω άδικα .

Δεν μπορείς να επαναφέρεις τον ήχο ξεκλειδώματος. Υπάρχει ρύθμιση η οποία σου επιτρέπει να επιλέξεις αν θα γίνονται αυτόματα οι αναβαθμίσεις όταν βρίσκεσαι σε wifi ή και μέσω του παρόχου σου. Αν θες να γίνονται οι αναβαθμίσεις μόνο όταν είσαι σε wifi τότε θα πας στην διαδρομή Settings > App Store & iTunes και κάτω κάτω θα βρεις έναν διακόπτη που λέει use cellular data τον οποίο και θα απενεργοποιήσεις. Αν δεν θες καθόλου να γίνονται αυτόματα οι αναβαθμίσεις τότε θα κλείσεις και τον διακόπτη updates ο οποίος βρίσκεται στον ίδιο μενού.

Καλησπέρα , με την αναβάθμιση σε iOS 7 στις ταπετσαρίες δεν βλέπω να έχει άλλες εκτός από μια. Δεν υπάρχουν;

• Administrators
Καλησπέρα , με την αναβάθμιση σε iOS 7 στις ταπετσαρίες δεν βλέπω να έχει άλλες εκτός από μια. Δεν υπάρχουν;

Έχει καινούργιες ταπετσαρίες και φαίνονται κανονικά και στο 4άρι. Δες το πάλι.

Modpic.gif

Δηλαδη για να μου κανει τις ενημερώσεις οπως παλια ( Χειροκίνητα ) πως πρεπει να το εχω ?

εκανα κι εγω την αναβθμιση και ειμαι απο τους ευχαριστημενους.ομως μετα την αναβαθμιση εχω χασει τον καιρο.τι μπορω να κανω γι'αυτο???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη για να μου κανει τις ενημερώσεις οπως παλια ( Χειροκίνητα ) πως πρεπει να το εχω ?

Θα πας στις Ρυθμίσεις > iTunes and App Store > ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΛΗΨΕΙΣ > Ενημερώσεις (OFF).

εκανα κι εγω την αναβθμιση και ειμαι απο τους ευχαριστημενους.ομως μετα την αναβαθμιση εχω χασει τον καιρο.τι μπορω να κανω γι'αυτο???

Δεν μπορεί να έχεις χάσει τον καιρό.:confused:

Εφόσον συμπεριλαμβάνεται στο λειτουργικό σύστημα.

Ψάξε μέσω του spotlight. Λογικά θα σου εμφανίσει την εφαρμογή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν έχει καθυστέρηση το ios7 στο 4 ? Γιατί εδώ λέει άλλα και είναι και πιο αργό στο βίντεο που δείχνει:

http://arstechnica.com/apple/2013/09/new-lease-on-life-or-death-sentence-ios-7-on-the-iphone-4/

• Administrators
Δεν έχει καθυστέρηση το ios7 στο 4 ? Γιατί εδώ λέει άλλα και είναι και πιο αργό στο βίντεο που δείχνει:

http://arstechnica.com/apple/2013/09/new-lease-on-life-or-death-sentence-ios-7-on-the-iphone-4/

Από αρκετούς έχουν αναφερθεί παράπονα για το πως δουλεύει το iOS7 στο 4. Άλλοι πάλι δεν έχουν πρόβλημα. Είναι γεγονός ωστόσο ότι η τελευταία έκδοση του λειτουργικού τρέχει οριακά στο 4άρι.

Modpic.gif

Μετα την ανανεωση του λειτουργικου με την 7, λοξοκοιταω πλεον ενα iphone ως δευτερο τηλεφωνο για προσωπικη δοκιμη, περα από την εμπειρια μου με συσκευες φιλων. Σκεφτομουν λοιπον για να αποφυγω το μεταχειρισμενο, ενα καινουργιο iphone 4 8GB από birdphone στα 300Ε http://www.birdphone.gr/gr/prdid/048a0341c5394fbaabc63eaa2ea1cc2f/productinfo.aspx

Επειδη δεν εχω αγορασει ποτε από τετοιο μαγαζι, τι πρεπει να προσεξω οσον αφορα την συγκεκριμενη συσκευη? (Αναφερει οτι ειναι ευρωπαικης αντιπροσωπειας και εχει εγγυηση 1 ετος)

Edited by dbal

Sony logo.gif

• The title was changed to iPhone 4