eirhnh_k Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 ε ναι γιατι το 4 το βαρεθηκα..:) Εγω παλι οχι! Με βολεψε μπορω να πω! Ελπιζουμε σε major update παντως κι οχι κανενα ιδιο εμφανισιακα με ελαφρως βελτιωμενο hardware. :( (καλοριζικο απο τωρα γιατι σε βλεπω αποφασισμενη να το χτυπησεις οπως κι αν ειναι ή κι αν το λενε! ;)) written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Σημερα εντελως ξαφνικα δε συνδεεται στο ιντερνετ μεσω δικτυου....Ενω ανοιγω τα δεδομενα δεν εμφανιζει το 3g κλπ και προγανψς δε συνδεεται στο διαδικτυο.....καμια λυση? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Το ίδιο θέμα μου έχει παρουσιάσει στο ipod touch το multimedia station της pioneer που έχω. Ενώ λέει ότι δεν υποστηρίζει φόρτιση, φορτίζει κανονικά τη συσκευή ενόσω παίζει τραγούδια. 1,5 χρόνο τώρα δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα! Αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου... το iphone δεν το σύνδεσα ποτέ όμως για να είμαι ειλικρινής Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p ελπιζω να μην μου βγαλει τιποτα και εμενα. αλλα αφου φορτιζει κανονικα ξερω γω... Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Την ios 5 GM μπορώ να την περάσω στο Iphone μου ή πρέπει να είμαι dev? (πρέπει να έχω κάποιο ειδικό apple ID ας πούμε; το αρχείο ipsw το έχω ήδη.) ευχαριστώ πολύ Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπέρα είδα ένα βίντεο με το iphone 4s και είδα ότι υπήρχε ένα πρόγραμμα που του μιλαγες να σου κάνει κάποιες λειτουργίες όπως sms κλπ. Αυτό θα το έχουμε εμείς που έχουμε το iphone το 4 και αν θα είναι στην ios 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Οχι θα είναι μονο για το καινουργιο iPhone διαθέσιμο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπέρα είδα ένα βίντεο με το iphone 4s και είδα ότι υπήρχε ένα πρόγραμμα που του μιλαγες να σου κάνει κάποιες λειτουργίες όπως sms κλπ. Αυτό θα το έχουμε εμείς που έχουμε το iphone το 4 και αν θα είναι στην ios 5 ? Για την ώρα δείχνει ότι είναι μόνο για το iPhone 4S. Δεν ξέρω αν θα ενσωματωθεί και στο iPhone 4 αργότερα, αν και δεν νομίζω προσωπικά. Την ios 5 GM μπορώ να την περάσω στο Iphone μου ή πρέπει να είμαι dev? (πρέπει να έχω κάποιο ειδικό apple ID ας πούμε; το αρχείο ipsw το έχω ήδη.) ευχαριστώ πολύ Ναι μπορείς να το περάσεις και χωρίς να έχεις δηλωμένο το κινητό σου μέσω development account. Αυτό που χρειάζεσαι είναι το iTunes 10.5 beta 9 και φυσικά το αρχείο ipsw της iOS 5 GM. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 @stendor παιζει και με itunes beta 7 ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Για την ώρα δείχνει ότι είναι μόνο για το iPhone 4S. Δεν ξέρω αν θα ενσωματωθεί και στο iPhone 4 αργότερα, αν και δεν νομίζω προσωπικά. Ναι μπορείς να το περάσεις και χωρίς να έχεις δηλωμένο το κινητό σου μέσω development account. Αυτό που χρειάζεσαι είναι το iTunes 10.5 beta 9 και φυσικά το αρχείο ipsw της iOS 5 GM. μπορεις να μου δωσεις λινκ για το BETA 9 windows? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 imzdl.com/download/357/file/itunes_10.5_beta_7_for_windows.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 imzdl.com/download/357/file/itunes_10.5_beta_7_for_windows.zip Σε λίγο θα γραψω εντυπωσεις (αν δεν το εχει ηδη κανει καποιος) της GM στο iphone 4 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Με εγκατάσταση του iOS5 GM, τι παίζει μτ restore/backup κτλ...?? Setup as new? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Με itunes beta 7 δεν μπορω να κανω restore την ios 5GM στο 4... μου βγάζει μνμ σφαλματος... (error 3194):mad: Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 καλησπερα!!!ξερετε πως μπορω να περασω ηχους για μηνυματα στο τηλ ? γιατι τα περναω αλλα μου τα βαζει στους ηχους κλησεις.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 καλησπερα!!!ξερετε πως μπορω να περασω ηχους για μηνυματα στο τηλ ? γιατι τα περναω αλλα μου τα βαζει στους ηχους κλησεις.. :( Εγώ ακολουθώ την παρακάτω διαδικασία και περνάω τους ήχους που θέλω! Αν ξέρει κανείς κάποιον άλλον πιο γρήγορο και πιο απλό τρόπο ας μας ενημερώσει!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Εγώ ακολουθώ την παρακάτω διαδικασία και περνάω τους ήχους που θέλω! Αν ξέρει κανείς κάποιον άλλον πιο γρήγορο και πιο απλό τρόπο ας μας ενημερώσει!! :) ειναι πολυ πολυπλοκο...:(κατι πιο απλο??βασικα ενα δυο ηχουν θελω οτι να ναι απλα δεν βρισκω ουτε ηχους ουτε τροπο να τους περασω! :( σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 respect Steve Jobs.. rip... μεγάλη παρακαταθήκη άφησες πίσω σου, στην τσέπη του καθενός μας μια πόρτα για τον κόσμο όλο... ένα μεγάλο ευχαριστώ Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasanakat Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 RIP....Τεσπά στο θέμα μου τώρα....Λοιπόν μου έστειλε ένας θειος μου από Αυστρία ένα iphone4...Εγω ειμαι θεσσαλονικη και το εστειλε στον πατερα μου στο ηρακλειο κρητης...Μου λεει λοιπον ο πατερας μου οτι το πηγε σε πολλα μαγαζια (οτε,γερμανος etc) και δεν γινεται να το ξεκλειδωσουν (βασικα νομιζω οτι γινεται αλλα του ειπαν οτι ειναι παρανομο or something like that)...Τωρα εγω τι κανω?? αδικα το εστειλε ο ανθρωπος??? μπορω να το ξεκλειδώσω καπως??? HELP!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 RIP....Τεσπά στο θέμα μου τώρα....Λοιπόν μου έστειλε ένας θειος μου από Αυστρία ένα iphone4...Εγω ειμαι θεσσαλονικη και το εστειλε στον πατερα μου στο ηρακλειο κρητης...Μου λεει λοιπον ο πατερας μου οτι το πηγε σε πολλα μαγαζια (οτε,γερμανος etc) και δεν γινεται να το ξεκλειδωσουν (βασικα νομιζω οτι γινεται αλλα του ειπαν οτι ειναι παρανομο or something like that)...Τωρα εγω τι κανω?? αδικα το εστειλε ο ανθρωπος??? μπορω να το ξεκλειδώσω καπως??? HELP!!!! Μπορείς να πάρεις μια gevey sim την οποία θ την βρεις εύκολα και θα ξεκλειδωσεις τα δίκτυα.Ακόλουθες τις οδηγίες που λέει και κομπλε. Εγώ στο δικό μου με 4.3.5 έκδοση αυτή έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να βοηθησα. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 καλημερα σας! τις δυο τελευταιες φορες εκλεισα κ μετα ανοιξα το Iphone 4 η ωρα παει μια ωρα πισω..το εχω στην αυτοματη ρυθμιση κ δε μου το ειχε ξανακανει ποτε αυτο. τι γινεται? μηπως φταει που τις προαλλες ημουνα εξωτερικο κ αλλαζε η ωρα μονη της? γιατι πιο παλια δε το χει ξανακανει...4.3.5 εχω χωρις jailbreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasanakat Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Μπορείς να πάρεις μια gevey sim την οποία θ την βρεις εύκολα και θα ξεκλειδωσεις τα δίκτυα.Ακόλουθες τις οδηγίες που λέει και κομπλε. Εγώ στο δικό μου με 4.3.5 έκδοση αυτή έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να βοηθησα. Σε ευχαριστώ...απλά είμαι λίγο άσχετος...αυτη την βρίσκω μόνο online ή και σε κάποιο μαγαζί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Παίδες hello..Είμαι νέος κάτοχος ενός iphone 4, (είχα πριν το 3gs,οπότε δεν είμαι άσχετος..):P. Θέλω να ρωτήσω κάτι όσο αναφορά στη μνήμη. Με ένα προγραματάκι παρατήρησα πως η free memory όταν αρχίζει το κινητό είναι περίπου 280-290 ΜΒ. Όταν ανοίξω μια εφαρμογή (π.χ ένα game) πέφτει στο 210 (λογικό). Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο όριο μνήμης (threshold) όπου από κει και κάτω ''κλείνουν'' οι ανοιχτές εφαρμογές? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Εγω το εχω 5 μηνες, και δεν ηρθα ποτε αντιμετωπη με το φαινομενο! Στο παρασκηνιο εχει τυχει να τρεχουν sims, tapatalk, biteSMS, καμερα, vlc player και αλλα 2-3 που δε θυμαμαι, η ram ειχε πεσει στα 80mb, αλλα δεν κολλησε κι ουτε τερματησε εφαρμογη. Αν σε βοηθα κι εχει σχεση, στο ipod touch 2g που εχω, κλεινει εφαρμογη οταν πεσει στα 8-10mb η ram. Ισως τοσο να ειναι και στο i4.. :) written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Το ρωτώ για τον εξής λόγο : Moυ έκανε εντύπωση πως (κυρίως-ίσως επειδή είναι βαριά) στα racing games, ξαφνικά ''φορτώνει'' κάπου μέσα στην πίστα ,με αποτέλεσμα στιγμιαία να πέφτει το fps (frame per second). Το χω παρατηρήσει αυτό το ''στιγμιαίο κοψιμο'' σε πολλά games (βαριά κυρίως). Το χετε παρατηρήσει? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Σε ευχαριστώ...απλά είμαι λίγο άσχετος...αυτη την βρίσκω μόνο online ή και σε κάποιο μαγαζί?? Νομίζω ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα κανε μια αναζήτηση στο google να δεις τι θα σου βγάλει. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts