Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά πρόβλημα δεν έχει στο να αλλαξεις καρτα οπως ειπε κ παραπαπανω ο alfa αλλα δυστυχως το Iphone μου ηρθε ελλατωματικο. Το ακουστικο απο εκει που το βαζεις στο αυτι δεν ακουγεται καθολου :( Τι restore εχω κανει τι διαφορα tips με τα ακουστικα εχω δοκιμασει για παρομοια προβληματα τπτ. :( Μαλλον θα το παω πισω στο you και θα ζητησω ειτε αντικατασταση ειτε επισκευη. Ελπιζω να γινει αμεσα ομως..

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά πρόβλημα δεν έχει στο να αλλαξεις καρτα οπως ειπε κ παραπαπανω ο alfa αλλα δυστυχως το Iphone μου ηρθε ελλατωματικο. Το ακουστικο απο εκει που το βαζεις στο αυτι δεν ακουγεται καθολου :( Τι restore εχω κανει τι διαφορα tips με τα ακουστικα εχω δοκιμασει για παρομοια προβληματα τπτ. :( Μαλλον θα το παω πισω στο you και θα ζητησω ειτε αντικατασταση ειτε επισκευη. Ελπιζω να γινει αμεσα ομως..

Αφού το πήρες τώρα θα ζητήσεις αντικατάσταση.

Μπρειτε να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό να έχω χαμηλές ταχύτητες ...

Πριν κάνω downgrade δεν είχα αυτό το πρόβλημα...καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως να φτιάξω;

Τελικα το προβλημα δεν ειναι μονο στο Installous αλλα παντου, εχω απελπιστικα χαμηλες ταχυτητες στο ιντερνετ ενω πριν κανω αναβαθμιση και παλι υποβαθμιση δεν ειχα προβλημα, κατεβαζε κανονικα και οι ταχυτητες ηταν οκ.

τι μπορει να φταει? αλλαξα καναλι στο ρουτερ, ειδα μηπως δεν παιρνει σωστη IP, εκανα επανεκινηση στο ρουτερ αλλα τιποτα....

Edited by alfa

Αυτο είναι το φυσιολογικό.

Μια προειδοποιηση είναι. Κάθε φορα που βάζεις sim απο άλλη εταιρεία η κανείς restore εμφανίζεται αυτο.

Εμένα μου μοιάζει fake αυτο το μήνυμα. Έχουν περάσει απο τα χέρια μου το 3G, 3GS, iPad, i4 και ποτε δεν είδα τέτοιο μήνυμα.

Εφόσον ήσουν JB πριν έχει κρατηθεί το SHSH της συσκευής σου στον server της cydia.

Ακολούθησε τις οδηγίες εδω και κανε downgrade στην 4.1 και ξανα jailbreak.

Αν δεν θυμάσαι πως κανείς το jailbreak δες εδω

Την ιδια sim ειχα πριν το restore και μετα απο το restore... Αν εχω το facetime ανοιχτο θα μου ερχεται συνεχεια αναφορα απο το νουμερο +44... αλλα δεν εχω κοιταξει αν με χρεωνει.. θα του κανω παλι restore οταν σχολασω απο την δουλεια..

ευχαριστω παντως

Αν παω να παρω micro sim θα μου τη δωσουν κατευθιαν η θα μου πουν έλα αύριο ???

Αν κοψω την παλια μου sim ( εχω κοψει ηδη μια και το πετυχα :p ) υπαρχει περιπτωση να υπαρχει κανα προβλημα??

Εννοω του στυλ να μη πιανει καλο σημα οσο θα πρεπε η κατι τετοιο. Να δουλευει δλδ αλλα να χανει κατι να μη δουλευει στο 100%..

Την ιδια sim ειχα πριν το restore και μετα απο το restore... Αν εχω το facetime ανοιχτο θα μου ερχεται συνεχεια αναφορα απο το νουμερο +44... αλλα δεν εχω κοιταξει αν με χρεωνει.. θα του κανω παλι restore οταν σχολασω απο την δουλεια..

ευχαριστω παντως

Φίλε μου μην ανησυχείς. Αυτές τις μέρες ταξίδευα και χρειάστηκε να αλλάξω sim.

Κάθε φορα, με το που έπαιρνε αυτόματα τις ρυθμίσεις κάθε παροχου μου έστελνε αυτο το μήνυμα.

ΕΣΥ έκανες restore οπότε διαγραφηκαν οι ρυθμίσεις του παροχου σου. Μετα το restore η συσκευη τις ξανα εγκατέστησε απο την sim σου και γι αυτο σου έστειλε αυτο το μήνυμα για να αποδεχτεις.

Έχει δοκιμαστεί απο φίλους να κάνουν κλήση face time με κάρτα που δεν είχε χρήματα. Η κλήση έγινε κανονικά. Άρα δεν χρεωνεσαι τίποτα.

Όσες μέρες ήμουν στην Ελλάδα εκανα καθημερινά 10 κλήσεις face time με εξωτερικό.

Η cosmoκαρτα που χρησιμοποιουσα δεν χρεωθηκε.

Αφού το πήρες τώρα θα ζητήσεις αντικατάσταση.

Μπρειτε να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό να έχω χαμηλές ταχύτητες ...

Πριν κάνω downgrade δεν είχα αυτό το πρόβλημα...καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως να φτιάξω;

Τελικα το προβλημα δεν ειναι μονο στο Installous αλλα παντου, εχω απελπιστικα χαμηλες ταχυτητες στο ιντερνετ ενω πριν κανω αναβαθμιση και παλι υποβαθμιση δεν ειχα προβλημα, κατεβαζε κανονικα και οι ταχυτητες ηταν οκ.

τι μπορει να φταει? αλλαξα καναλι στο ρουτερ, ειδα μηπως δεν παιρνει σωστη IP, εκανα επανεκινηση στο ρουτερ αλλα τιποτα....

Δεν είναι φυσιολογικό. Δοκίμασε με κάποιο γρήγορο site όπως αυτο της apple, δοκίμασε με 3 g και φυσικά αν μπορείς σε κάποιο άλλο wifi.

Αν το πρόβλημα παραμένει και σ αυτές τις δοκιμές, θα πρέπει να ξανα κανείς την διαδικασία γιατί κάτι μπορει να μην έκατσε καλα.

Αν παω να παρω micro sim θα μου τη δωσουν κατευθιαν η θα μου πουν έλα αύριο ???

Αν κοψω την παλια μου sim ( εχω κοψει ηδη μια και το πετυχα :p ) υπαρχει περιπτωση να υπαρχει κανα προβλημα??

Εννοω του στυλ να μη πιανει καλο σημα οσο θα πρεπε η κατι τετοιο. Να δουλευει δλδ αλλα να χανει κατι να μη δουλευει στο 100%..

Κοψτην τώρα να κανείς την δουλεια σου, αλλα στην πρώτη ευκαιρία μετα τις γιορτές πάρε μια micro.

Χθες Παρατήρησα το εξής: δυο iPhone 4 χωρίς θήκες, δίπλα δίπλα. Το ένα με κανονική micro cosmote, το άλλο με κομενη cosmote. Αυτο με την γνήσια micro είχε 1-2 γραμμές καλύτερο σήμα στο 3G.

Φυσικά αυτο δεν λέει τίποτα μπορει οι νέες κάρτες να έχουν κάποια βελτίωση, δεν ξέρω. Απλα μου έκανε εντύπωση.

Όπως και να 'χει καλο είναι να χρησιμοποιούμε γνήσιας micro.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν είναι φυσιολογικό. Δοκίμασε με κάποιο γρήγορο site όπως αυτο της apple, δοκίμασε με 3 g και φυσικά αν μπορείς σε κάποιο άλλο wifi.

Αν το πρόβλημα παραμένει και σ αυτές τις δοκιμές, θα πρέπει να ξανα κανείς την διαδικασία γιατί κάτι μπορει να μην έκατσε καλα.

Στο μαγαζι που το δοκιμασα δουλευει κανονικα, απο τα ιδια σαιτ...

το θεμα ειναι οτι πριν τις αλλαγες δουλευε και στο σπιτι...!!! δεν καταλαβαινω τι εγινε?

Στο μαγαζι που το δοκιμασα δουλευει κανονικα, απο τα ιδια σαιτ...

το θεμα ειναι οτι πριν τις αλλαγες δουλευε και στο σπιτι...!!! δεν καταλαβαινω τι εγινε?

Ψαξτο με το ρουτερ σου και την γενικα την σύνδεση.

Πριν απο μήνες εκανα restore στο iPad και η αιτία τελικά ήταν το ρουτερ μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτο είναι το φυσιολογικό.

Μια προειδοποιηση είναι. Κάθε φορα που βάζεις sim απο άλλη εταιρεία η κανείς restore εμφανίζεται αυτο.

Εμένα μου μοιάζει fake αυτο το μήνυμα. Έχουν περάσει απο τα χέρια μου το 3G, 3GS, iPad, i4 και ποτε δεν είδα τέτοιο μήνυμα.

Εφόσον ήσουν JB πριν έχει κρατηθεί το SHSH της συσκευής σου στον server της cydia.

Ακολούθησε τις οδηγίες εδω και κανε downgrade στην 4.1 και ξανα jailbreak.

Αν δεν θυμάσαι πως κανείς το jailbreak δες εδω

Πολύ καλός ο οδηγός αυτός αλλά λέει πως για κλειδωμένα τηλ πρέπει να περιμένω το pwnagetool dev team που μπορώ να μάθω πότε θα βγει το ξεκλείδωμα;επίσης μπορώ να το ξεκλειδώσω χωρίς sim γιατί που να βρω την αντίστοιχη του φορέα που είναι κλειδωμένο;

Ακομα μαθαίνω......

Μα το θεμα ειναι οτι μια μερα πριν δουλευε κανονικα...

τι αλλαξε δλδ στο ρουτερ μου? τιποτα!

Ουπς..Στελνω το πρωτο μηνυμα του 2011??:D Να πω χρονια πολλα σε ολους μας εδω,να εχουμε υγεια πανω απ'ολα,καθως και σε ολο τον κοσμο!

Εχω ενα προβληματακι που ανακαλυψα σημερα το πρωι στο τηλεφωνο μου.Ενω το ξυπνητηρι παντα λειτουργουσε κανονικα (εχω την 4.2.1) σημερα για πρωτη φορα δεν λειτουργησε.Απο αυτα που διαβασα παλιοτερα,υπηρχε ενα θεμα στην 4.1 αν ηταν η επαναλληψη ενεργοποιημενη και επρεπε η επιλογη να ηταν στο "ποτε".Αλλα αν και το ειχα στην συγκεκριμενη επιλογη δεν θυμαμαι καποιος με την 4.2.1 να ειχε θεμα.Οτι και αν εκανα παντως (εσβησα ωρα αφυπνισης και ρυθμιση ξανα,αλλαξα ωρα στο κινητο) δεν αλλαξε κατι.Υποψιαζομαι μηπως παιζει κανα προβλημα με την αλλαγη του χρονου οπως ειχε γινει και παλιοτερα με την ημερομηνια 7/11 που ξεμπλοκαραν ολα?:blink:

Ευχες και παλι και οποιος γνωριζει θα χαρω...:D

Και εγώ άργησα στη δουλειά σήμερα.

Αρνείται το iPhone 3GS να χτυπήσει σαν ξυπνητήρι.

Στάση εργασίας ........

Χρόνια Πολλά , Καλή Χρονιά, άντε και σε 8 μέρες θα έχω το iPad ............

Ημουν σιγουρος οτι επαιζε θεμα λογω αλλαγης ετους και ημερομηνιας.Οσοι δεν ενημερωθουν απο εδω η απο καπου αλλου σιγουρα θα εχουν καθυστερηση στις δουλειες τους:p

Φίλε μου μην ανησυχείς. Αυτές τις μέρες ταξίδευα και χρειάστηκε να αλλάξω sim.

Κάθε φορα, με το που έπαιρνε αυτόματα τις ρυθμίσεις κάθε παροχου μου έστελνε αυτο το μήνυμα.

ΕΣΥ έκανες restore οπότε διαγραφηκαν οι ρυθμίσεις του παροχου σου. Μετα το restore η συσκευη τις ξανα εγκατέστησε απο την sim σου και γι αυτο σου έστειλε αυτο το μήνυμα για να αποδεχτεις.

Έχει δοκιμαστεί απο φίλους να κάνουν κλήση face time με κάρτα που δεν είχε χρήματα. Η κλήση έγινε κανονικά. Άρα δεν χρεωνεσαι τίποτα.

Όσες μέρες ήμουν στην Ελλάδα εκανα καθημερινά 10 κλήσεις face time με εξωτερικό.

Η cosmoκαρτα που χρησιμοποιουσα δεν χρεωθηκε.

Κοψτην τώρα να κανείς την δουλεια σου, αλλα στην πρώτη ευκαιρία μετα τις γιορτές πάρε μια micro.

Χθες Παρατήρησα το εξής: δυο iPhone 4 χωρίς θήκες, δίπλα δίπλα. Το ένα με κανονική micro cosmote, το άλλο με κομενη cosmote. Αυτο με την γνήσια micro είχε 1-2 γραμμές καλύτερο σήμα στο 3G.

Φυσικά αυτο δεν λέει τίποτα μπορει οι νέες κάρτες να έχουν κάποια βελτίωση, δεν ξέρω. Απλα μου έκανε εντύπωση.

Όπως και να 'χει καλο είναι να χρησιμοποιούμε γνήσιας micro.

Χρονια πολλα καλη χρονια !! Εγω εχω wind και δεν μου εχουν ερθει ρυθμισεις... Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν κανει facetime και ας ειναι ενεργοποιημενο..(και στο facetime απο κατω στα settings λεει ο τηλεφωνικος αριθμος θα αποστελλεται σε ατομα τα οποια καλειτε με facetime

Edited by iliaspot

Καλη χρονια σε ολους και καλα ποσταρισματα.

στο θεμα μου, οπως εγραψα παραπανω, πριν την αλλαγη σε 4.2.1 και ξανα σε 4.1 δεν ειχα θεμα με το wifi, υπαρχει λοιπον περιπτωση να ευθυνεται ο διαφορετικος τροπος JB? πριν με limera1n ενω τωρα με greenpois0n....

καλησπερα καλη χρονια σε ολους.βαζω λοιπον εχθες το ξυπνητηρι μου στο iphone 4 μπαινει κανονικα αναβει η ενδειξη στην 1η οθονη οτι εχω βαλει ξυπνητηρι αλλα αυτο δεν χτυπαει ποτε.πρωτη φορα μου το κανει και χρησιμοποιω το ξυπνητηρι σε καθημερινη βαση.εχει τυχη σε κανεναν σας?ξερυθμιστηκε κατι?παντως απο ημερομηνιες ωρες ολα ειναι σωστα...

Οι δημοσιεύσεις που αφορούσαν σε αγορά μεταχειρισμένου iPhone 4 μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα

Καλή Χρονιά

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

αναφέρθηκε μόλις στην προηγούμενη σελίδα ότι πρόκειται για bug

σωστος επρεπε να ελεγξω τα προσφατα πριν γραψω,δεν ξερω αν εχει ανφερθει αλλα βρηκα τροπο να χτυπαει,βαζουμε την αφυπνιση στην ωρα που θελουμε και επιλεγουμε ολες τις μερες τις εβδομαδας να χτυπησει και χτυπαει κανονικα στην ωρα που θελουμε..

σωστος επρεπε να ελεγξω τα προσφατα πριν γραψω,δεν ξερω αν εχει ανφερθει αλλα βρηκα τροπο να χτυπαει,βαζουμε την αφυπνιση στην ωρα που θελουμε και επιλεγουμε ολες τις μερες τις εβδομαδας να χτυπησει και χτυπαει κανονικα στην ωρα που θελουμε..

Ή και απλα τη μερα που θες να χτυπησει. Αν δλδ θες να χτυπησει μονο σημερα, τοτε επιλεγεις την κυριακη. Και χτυπαει. Για το φοβο να χτυπαει καθε μερα την ιδια ωρα, και να ξυπνησει κανεις ενω δε θελει.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ή και απλα τη μερα που θες να χτυπησει. Αν δλδ θες να χτυπησει μονο σημερα, τοτε επιλεγεις την κυριακη. Και χτυπαει. Για το φοβο να χτυπαει καθε μερα την ιδια ωρα, και να ξυπνησει κανεις ενω δε θελει.

Φιλε AreianΕ μαλλον δεν δοκιμασες τα ξυπνητηρια σου μετα την αλλαγη του χρονου:

Εκτος και αν δεν εχει επηρεασει ολους το bug, παντως εμεις εχουμε 5/6 ατομα που το εχουμε ολοι μας.(ο ενας εχει ακομη την 3.1.3 οποτε δεν καταλαβε τιποτα)

Φιλε AreianΕ μαλλον δεν δοκιμασες τα ξυπνητηρια σου μετα την αλλαγη του χρονου:

Εκτος και αν δεν εχει επηρεασει ολους το bug, παντως εμεις εχουμε 5/6 ατομα που το εχουμε ολοι μας.(ο ενας εχει ακομη την 3.1.3 οποτε δεν καταλαβε τιποτα)

Τι ωρα λεει το ποστ μου; Εκεινη την ωρα εκανα τη δοκιμη. Και πετυχε. Αν δεν ορισω μερα δε χτυπαει. Αν ορισω, μια χαρα χτυπαει.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Άρα μια χαρά, για σένα δηλαδή δεν είναι bug. Σε iPod touch 4g με την τελευταία ενημέρωση σήμερα δεν χτύπησε το ξυπνητήρι.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Μονο αν βαλω repeat σε μερα χτυπαει. Αλλιως δε χτυπαει. Και εμενα ουτε χθες ουτε σημερα εκανε τον κοπο. Μονο το μεσημερι που το δοκιμασα με ημερα χτυπησε.

• The title was changed to iPhone 4