Islas Canarias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς το rattling που κάνει το μεταλικό θόρυβο (σα να έχει ξεφύγει κάτι, μέσα και ψηλά στη συσκευή)? Σε μένα το κάνει και σκέφτομαι να το επιστρέψω, ακόμα δε το πήρα! http://www.google.com/search?q=strange+sound+from+iphone+4&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#hl=en&client=firefox-a&hs=1Vo&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=rattling+noise+from+iphone+4&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=f9f40df12eecbd24 και από επίσημο apple forum: Put your finger on the power switch at the top and hold it there. DO NOT PRESS DOWN, now shake your phone and the rattle is gone. Seems that the switch mechanism is whats rattling. Edited September 3, 2010 by Islas Canarias Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς το rattling που κάνει το μεταλικό θόρυβο (σα να έχει ξεφύγει κάτι, μέσα και ψηλά στη συσκευή)? Σε μένα το κάνει και σκέφτομαι να το επιστρέψω, ακόμα δε το πήρα! http://www.google.com/search?q=strange+sound+from+iphone+4&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#hl=en&client=firefox-a&hs=1Vo&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=rattling+noise+from+iphone+4&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=f9f40df12eecbd24 και από επίσημο apple forum: Put your finger on the power switch at the top and hold it there. DO NOT PRESS DOWN, now shake your phone and the rattle is gone. Seems that the switch mechanism is whats rattling. αντε παλι..και σαυτο?μετα το omnia2 και htc desire ηρθε και αυτο?τοτε ρε παιδια κατι εχει να κανει με τους σενσορες που κουβαλανε μεσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά τα φώτα σας. Δύο ερωτήσεις: α. Με χρήση 2 ωρές ομιλία και 1 ώρα browsing περίπου τη μέρα τί χρόνους αυτονομίας βγάζει το κινητό; β. Συγχρονισμό επαφών μέσω OUTLOOK μπορεί να κάνει; β. Nαι κάνει από Outlook μέσω iTunes! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 αντε παλι..και σαυτο?μετα το omnia2 και htc desire ηρθε και αυτο?τοτε ρε παιδια κατι εχει να κανει με τους σενσορες που κουβαλανε μεσα!! κ όμως. είναι μάλλον το sleep κουμπί γιατί όταν το πίανω κάνει λιγότερο θόρυβο. εντάξει δεν ειναι τραγικό θέμα, αλλά για τόσα λεφτά να τρίζει... Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 που το λεει ρε παιδια? εγω ενα coming soon.. βλεπω μονο στο λινκ οτι πιο επισημο γιαυτο το θεμα ειναι εδω... http://www.iphonehellas.gr/20617/ios-4-1-8-september/ Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 σε ευχαριστω φιλε:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ενεργοποίησα το iphone 4 και κανω εγράφη στο itunes τωρα. το iphone number που ζητάει που το βρίσκω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ενεργοποίησα το iphone 4 και κανω εγράφη στο itunes τωρα. το iphone number που ζητάει που το βρίσκω? Στις πληροφορίες στα settings του τηλεφώνου. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ενεργοποίησα το iphone 4 και κανω εγράφη στο itunes τωρα. το iphone number που ζητάει που το βρίσκω? Είναι ο αριθμόσ τηλεφώνου σου. Παράθεση Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Να ρωτησα κάτι. Μερικές φορές όταν θέλω να γράψω κάτι και κουναω το κινητό γιατί μετακινουμαι πχ, μου γράφει "nothing to undo". Σε τι περιπτώσεις αναφέρεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Να ρωτησα κάτι. Μερικές φορές όταν θέλω να γράψω κάτι και κουναω το κινητό γιατί μετακινουμαι πχ, μου γράφει "nothing to undo". Σε τι περιπτώσεις αναφέρεται; Sent from my iPhone using Tapatalk το "undo" στο iphone είναι με κούνημα του τηλεφώνου. μάλλον δεν έχεις προλάβει να γράψεις κάτι για να κάνει undo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Είναι από τα καλούδια που έβαλε η Apple με την 3.0 κάνει undo σε αυτό που έγραψες ή έσβησες. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μάλιστα. Μόλις το δοκίμασα κιόλας. Εντυπωσιακό! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Είναι ο αριθμόσ τηλεφώνου σου. το εβαλα. βαζω passworld στο itunes και μου βγαζει αυτο μηνυμα 'your passworld must have at least 8 characters and a of letters and numbers with no spaces. it must not have been used in the past year' Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 το εβαλα. βαζω passworld στο itunes και μου βγαζει αυτο μηνυμα 'your passworld must have at least 8 characters and a of letters and numbers with no spaces. it must not have been used in the past year' Ωραία. Έναν κωδικό απο 8 ψηφια όπου θα έχει 1 τουλάχιστον γράμμα και 1 τουλάχιστον νούμερο. Σαν το ψευδώνυμο σου για παράδειγμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ωραία. Έναν κωδικό απο 8 ψηφια όπου θα έχει 1 τουλάχιστον γράμμα και 1 τουλάχιστον νούμερο. Σαν το ψευδώνυμο σου για παράδειγμα. Sent from my iPhone using Tapatalk δωσε ενα παραδειγμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Απο εβδομαδα θα ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος μηλου ας ειναι καλα ενα παιδι απο δω που το βρηκα σφραγισμενο ωραιοτατο Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 παιδιά έχω το 3gs αξίζει να πάρω το iphone4, η να κρατήσω το 3gs και να πάρω το ipod touch 4g μέχρι να πέσει η τιμή του; Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 δωσε ενα παραδειγμα Νομίζω στο έδωσα. Όπως το όνομα σου. Έχει και αριθμούς και γράμματα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Νομίζω στο έδωσα. Όπως το όνομα σου. Έχει και αριθμούς και γράμματα. Sent from my iPhone using Tapatalk εβαλα αυτο και παλι το ιδιο βγαζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 εβαλα αυτο και παλι το ιδιο βγαζει Πάω στοίχημα έβαλες και την κάτω παύλα.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εγω τελικα αποφασισα οτι προς το παρον δεν θα το αγορασω.Το οτι δεν εχει βγει προς επιδειξη το κινητο ενω εχει κυκλοφορησει μια εβδομαδα λεει πολλα κατα την γνωμη μου.Προφανως και εχει προβλημα με το σημα του δεν εξηγειται αλλιως να το κρυβουν....Γουρουνι στο σακι δεν παιρνω θα το δω πρωτα και αν διαπιστωσω οτι ειναι οκ θα δωσω τα 650 ευρω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Πάω στοίχημα έβαλες και την κάτω παύλα.... Sent from my iPhone using Tapatalk οχι οπως το εγραψες το εκανα επικοληση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 οχι οπως το εγραψες το εκανα επικοληση Εγω δεν έδωσα παράδειγμα σε όνομα. Ενα άλλο παιδί έδωσε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εγω δεν έδωσα παράδειγμα σε όνομα. Ενα άλλο παιδί έδωσε. Sent from my iPhone using Tapatalk εβαλα αυτα που εδωσε το παιδι και δεν κανει τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts