DjArte Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Οτι εκανα χρηση επιδοτησης και αλλαγη συμβολαιου στο unlimited 45 με internet και θα δωσω 381€ για το κινητο, τη στιγμη που αν το αγοραζα απο το site σα νεος χρηστης θα εδινα 376€. Μάλιστα αντιληπτό αυτό που λες αλλά να έχεις υπόψη σου πως πάντα οι νέοι χρήστες επιδοτούνται περισσότερο από τους ήδη υπάρχοντες για προφανείς λόγους. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Μάλιστα αντιληπτό αυτό που λες αλλά να έχεις υπόψη σου πως πάντα οι νέοι χρήστες επιδοτούνται περισσότερο από τους ήδη υπάρχοντες για προφανείς λόγους. ;) Δεν το κανω θεμα για 10€... Αυτο ελειπε. Απλα με εκνευριζει που ενω τα παιρνουν, δεν κανουν τιποτα. Μιλησα τωρα στο 13830 και μου ειπαν οτι θα μου τηλεφωνησουν εντος μιας εργασιμης για να μου πουν νεοτερα... Για να δουμε... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ω ρε γλεντια, δε το πιστευω το τι εγινε μολις τωρα. :happy: Παιρνει τηλεφωνο μια υπαλληλος απο Cosmote και τσουπ: "Γεια σας, ειχατε δηλωσει ενδιαφερον για το iPhone 4 μεσω του site μας, σας ενδιαφερει ακομα?" Την απαντηση, την ξερετε πιστευω! :D Ε λοιπον δεν περιμενα τετοια προσφορα, οποτε δεν μπορεσα να αρνηθω. Βασικα λογω μεγαλων και παρα-φουσκωμενων λογαριασμων η επιδοτηση μου ξεκιναει σχεδον παντα στο 8μηνο με τη Cosmote. Οποτε η αρχικη επιδοτηση ηταν στα 220 Εuro. :) Ειχα χωνεψει στο μυαλο μου οτι θα σκασω τα υπολοιπα 439 Euro και θα παρω το iPhone 4 τον Οκτωβρη περιπου. Ελα ντε ομως που μου λεει οτι η επιδοτηση μου θα παει στα 455 Euro αν πατε σε Cosmote απεριοριστα. Να μη τα πολυ λεω, κατεληξα στο Cosmote απεριοριστα 45 (τις λεπτομερειες τις ξερετε, να μη τα λεμε σε ασχετο τοπικ). Με συμφερει, διοτι οπως ειπα και πριν οι λογαριασμοι που κανω πανε ψηλα. :wacko: Και ενω ειχα αποφασισει να παρω το 16αρι, μου αναφερει οτι "Η επιδοτηση σας μπορει να ανεβει κι αλλο αν κανετε συμβολαιο 18 μηνων". Ενταξει, δεν εχω παραπονο με Cosmote για να φυγω οποτε λεω με ενδιαφερει και τη ρωταω "Δηλαδη ποσο θα ανεβει η επιδοτηση?" και μου απανταει "Στα 680 Euro"! Εδω κανουμε παυση και σκεφτομαι "δεν μπορει, καποιος λαθος θα εκανε η κοπελα ή εγω δεν ακουω καλα τελικα". :blink: Κι ομως, η επιδοτηση πηγε στα 680 Euro οποτε επελεξα να παρω τελικα το 32αρι iPhone 4 και θα μου το φερουν τη Τεταρτη το πρωι! Με λιγα λογια θα δωσω 99 Εuro και ολα κομπλε! :D Μπορω να πω τωρα οτι ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος! :happy: Κατι ακομα που μου ειπε ειναι σχετικα με τη SIM card οτι θα πρεπει να παω σε καταστημα Γερμανος για να παρω τη σχετικη microSIM για την οποια θα χρεωθω 14.50 Euro απ'οτι μου ειπε. Απλα ανεφερε οτι δεν θα μπορεσω να χρησιμοποιησω τη καρτα αυτη σε κανενα αλλο κινητο. Τη ρωτησα αν εννοει λογω μεγεθους ή και για καποιο αλλο λογο? Για αλλο λογο τελικα δεν γνωριζε αν και απ'οτι καταλαβα θα δουλευει και η microSIM με το σχετικο adapter και σε αλλα κινητα, ετσι δεν ειναι? Ουφ ουφ, σας κουρασα? τυχερος κουτι σου ηρθε. εμενα θα μου στειλουνε microsim μαζι με το iphone 4 και θα παρω τηλ σε ενα αριθμο και θα μου την ενεργοποιησουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Μολις τσίμπησα και εγω ενα 16, απο Περιστερι, Cosmote Corner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Μολις τσίμπησα και εγω ενα 16, απο Περιστερι, Cosmote Corner καλοριζικο φιλε! ανεβαστε καμια φωτο απο τα iphone σας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Θα το ενεργοποιήσω το βραδυ στο σπιτι και απο αυριο φωτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 θα παραμεινω στο θεμα της μπαταριας αν και νομιζω πως τελικα ελεγα βλακειες. ειναι οτι ειμαι λιγο περιεργος :p Ειμαι στις 5.30 ωρες χρησης και μιαμιση μερα αναμονης και εχω 19%. Καλα δεν ειναι? στο 3G μου ειναι ασυλληπτο νομιζω αυτο το νουμερο. Για πειτε κι εσεις τις ωρες χρησης σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Μολις τσίμπησα και εγω ενα 16, απο Περιστερι, Cosmote Corner Ολε! Φιλαρακι, φυγε απο το γραφειο και πηγαινε σπιτι για ενεργοποιηση! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Αν θελετε οταν μπορειτε μας κανετε και μια αναφορα για το σημα!καλοριζικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) αντε παλι με το σημα. Ναι χανει μπαρες οταν εισαι σε περιοχη με κακη ληψη αλλα εμενα δεν μου εχει πεσει ποτε κληση και ποτε δεν μου εχει βγαλει "καμια υπηρεσια". Το αρθρο που ανεβασε ο energetic νομιζω τα εξηγει ολα πολυ καλα http://www.anandtech.com/show/3794/the-iphone-4-review/2 Edited August 30, 2010 by jmarin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Αν θελετε οταν μπορειτε μας κανετε και μια αναφορα για το σημα!καλοριζικα!! Έχουμε πει αρκετά για το σήμα. Πριν από λίγο το έβαλα δίπλα σε ένα 3gs και έχει στάνταρ μία γραμμή λιγότερο το 4. Έκδοση 4.0.2 ενώ το 3gs παλιότερη (δε θυμάμαι ακριβώς). Από ποιότητα ομιλίας όμως μια χαρά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 μην τσατιζεσται!απλα επειδη θελουμε να το παρουμε κι εμεις ..θα θελαμε να δουμε πως τα παει με το σημα σε καθημερινη χρηση απο αυτους που τ αγορασαν και οχι απο αυτους που ακουσαν..διαβασαν..τους ειπαν.οι μαρτυριες των κατοχων ειναι για εμας τους μελλοντικους αγοραστες το..καλυτερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 ειναι απλα τραγικοι στη vodafone λαμπρινης παιρνω τηλ ρωταω αν εχει το iphone 4. μου λεει εχετε κανει προκρατηση; λεω οχι δεν εχω κανει. μου λεει δεν το εχω και του λεω αν ειχα κανει προκρατηση θα το επαιρνα τωρα μου λεει ναι. γελοιοι επιεικως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 ειναι απλα τραγικοι στη vodafone λαμπρινης παιρνω τηλ ρωταω αν εχει το iphone 4. μου λεει εχετε κανει προκρατηση; λεω οχι δεν εχω κανει. μου λεει δεν το εχω και του λεω αν ειχα κανει προκρατηση θα το επαιρνα τωρα μου λεει ναι. γελοιοι επιεικως Κάνε αίτημα για φορητότητα σε Cosmote Και μόλις δουν το αίτημα ,θα σε πάρουν και θα σου πουν οτι το βρήκαν και οτι σου αυξηθηκε και η επιδότηση και άλλα τέτοια. Ελλάντα σου λένε μετά...:lol: Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 μην τσατιζεσται!απλα επειδη θελουμε να το παρουμε κι εμεις ..θα θελαμε να δουμε πως τα παει με το σημα σε καθημερινη χρηση απο αυτους που τ αγορασαν και οχι απο αυτους που ακουσαν..διαβασαν..τους ειπαν.οι μαρτυριες των κατοχων ειναι για εμας τους μελλοντικους αγοραστες το..καλυτερο!! οχι φιλε συγγνωμη αν ακουστηκε επιθετικο απλα εχει αναλωθει τελειως το θεμα αυτο. Αν θες τη γνωμη μου παρτο αφοβα, ειναι μια απιστευτη συσκευη απ'ολες τις αποψεις και για μενα δεν υπαρχει θεμα σηματος. Ειναι κατι τελειως φυσιολογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 βλεπω οτι πολυ κουβεντα γινεται για το σημα.. εγω το μονο περιεργο που παρατηρω ειναι οτι μερικες φορες οταν χασω το σημα (παω στο υπογειο η μπω σε κανενα ασανσερ) μερικες φορες μετα οτι και να κανω δεν μπορει να πιασει σημα και αναγκαζομαι να το κλεισω και να το ανοιξω για να το βρει.. πολυ περιεργο αυτο μηπως συμβαινει σε κανεναν αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 βλεπω οτι πολυ κουβεντα γινεται για το σημα.. εγω το μονο περιεργο που παρατηρω ειναι οτι μερικες φορες οταν χασω το σημα (παω στο υπογειο η μπω σε κανενα ασανσερ) μερικες φορες μετα οτι και να κανω δεν μπορει να πιασει σημα και αναγκαζομαι να το κλεισω και να το ανοιξω για να το βρει.. πολυ περιεργο αυτο μηπως συμβαινει σε κανεναν αλλον? Φυσιολογική συμπεριφορά κάθε GSM κινητού είναι αυτό. Αν αντί να το ανοιγοκλείσεις περιμένεις λίγο παραπάνω, θα κλειδώσει και πάλι στο δίκτυό σου. Ακριβώς έτσι συμπεριφέρεται ο αλγόριθμος αναζήτησης δικτύου σε κάθε συσκευή, υπό τις ίδιες συνθήκες. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Το σήμα σε εμένα έχει πρόβλημα. Με 2 γραμμές 3G κρατώντας το φυσιολογικά με το αριστερό χέρι οδηγείται στην αναζήτηση δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Το σήμα σε εμένα έχει πρόβλημα. Με 2 γραμμές 3G κρατώντας το φυσιολογικά με το αριστερό χέρι οδηγείται στην αναζήτηση δικτύου. Με ποιο παροχο εχεις προβλημα στο σημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Το σήμα σε εμένα έχει πρόβλημα. Με 2 γραμμές 3G κρατώντας το φυσιολογικά με το αριστερό χέρι οδηγείται στην αναζήτηση δικτύου. θα το πας πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Cosmote. Στο χώρο της δουλειάς μου είναι η αλήθεια ότι μόνο Vodafone πιάνει. Αύριο θα προσπαθήσω να ανεβάσω ένα βίντεο με iPhone 4 και κάποιο άλλο κινητό και τα δύο με Cosmote στον ίδιο χρόνο ταυτόχρονα να δούμε τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoik Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Μολις πειρα και 2 ... αντε να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 παιδια πως βαζω ρυθμισεις για να εχω ιντερνετ με Q? παω δικτυο- δεδομενα αλλα δεν μου βγαζει επιλογη για να βαλω ΑΡΝ: myq οπως στο 3gs που ειχα! εχω κοψει την καρτα και την εκανα micro sim. το τηλεφωνο το πηρα απο αγγλια ηταν κλειδωμενο αλλα εγινε unlock. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 μην τσατιζεσται!απλα επειδη θελουμε να το παρουμε κι εμεις ..θα θελαμε να δουμε πως τα παει με το σημα σε καθημερινη χρηση απο αυτους που τ αγορασαν και οχι απο αυτους που ακουσαν..διαβασαν..τους ειπαν.οι μαρτυριες των κατοχων ειναι για εμας τους μελλοντικους αγοραστες το..καλυτερο!! Όχι δεν τσαντίστηκε κανείς, κουβέντα κάνουμε. Απλά εγώ έγραψα κάτι επιπλέον σε αυτά που είχα γράψει πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλομιλητα σε οσους τα πηραν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts