stamatis3133 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Δες εδω ευκρινεια http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/06/10x0624noiret54x690.jpg http://www.engadget.com/photos/iphone-4-vs-samsung-galaxy-s-display-face-off/#3115593 Πες με χαζο,αλλα νομιζω οτι στο Samsung βλεπουμε πιο πολυ απο την σελιδα,ενω εχει μικροτερη αναλυση οθονης,αρα στο iPhone 4 εχουν κανει zoom,οποτε ΟΧΙ δεν κοιταω ευκρινεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Πες με χαζο,αλλα νομιζω οτι στο Samsung βλεπουμε πιο πολυ απο την σελιδα,ενω εχει μικροτερη αναλυση οθονης,αρα στο iPhone 4 εχουν κανει zoom,οποτε ΟΧΙ δεν κοιταω ευκρινεια!! +10000000!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Πες με χαζο,αλλα νομιζω οτι στο Samsung βλεπουμε πιο πολυ απο την σελιδα,ενω εχει μικροτερη αναλυση οθονης,αρα στο iPhone 4 εχουν κανει zoom,οποτε ΟΧΙ δεν κοιταω ευκρινεια!! Ξεχασες την πανω σειρα στο iphone:happy: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς χθες, πρώτη μέρα κυκλοφορίας του νέου iPhone πουλήθηκαν 1,500,000 κομμάτια. Αυτό αποτελεί ρεκόρ αφού τόσο το 3G όσο και το 3GS όταν είχαν βγει είχαν πουλήσει περίπου 1,000,000 κομμάτια την πρώτη μέρα. http://troktiko.blogspot.com/2010/06/iphone-4_25.html μονο γι'αυτο το λογο δεν χρειαζεται να το σκεφτεσε . εγω το περιμενω πως και πως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Ρε παιδιά μην λέμε βλακείες σε όλα τα κινητά γίνεται αυτό....ακόμα και σε αυτό της φωτογραφίας που έχω....είχε σήμα edge 5/5 γραμμές και μόνο που το πιάνεις στο χέρι σου χάνει μια γραμμή....μετά από λίγο χάνει και άλλες 2 γραμμές και γυρνάει σε gsm...μόλις το αφήνεις κάτω γίνεται πάλι 5/5 με σήμα edge... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Sony Ericsson K810i, 4/5. Στην ίδια θέση με το χέρι πάνω στην κεραία 0/5. Μόλις αφήνω την κεραία 4/5. Όσοι χρήστες κι αν το κάνουν θα δουν ότι αυτό γίνεται. Μήπως να κάνω κι εγώ παράπονα στην Sony Ericsson; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Sony Ericsson K810i, 4/5. Στην ίδια θέση με το χέρι πάνω στην κεραία 0/5. Μόλις αφήνω την κεραία 4/5. Όσοι χρήστες κι αν το κάνουν θα δουν ότι αυτό γίνεται. Μήπως να κάνω κι εγώ παράπονα στην Sony Ericsson; Εχεις δηλαδη το χερι σου πανω στη κεραια σε κανονικη χρηση του τηλεφωνου; Ειναι δηλαδη τοποθετημενη εκει που πιανεις το κινητο; Το βιβλιο οδηγιων σου αναφερει να μην ακουμπας την κεραια ασκοπα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Ένα βίντεο με drop test του iPhone 4 Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) iphone 4 vs HTC evo 4G...μπορει σε μερικα specs το evo να υπερτερει αλλα επι του πρακτεου το iphone κερδιζει την ναυαρχιδα της HTC σχετικα ανετα...μενει το συγκριτικο με το samsung galaxy s και το motorola droid x. http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/06/iphone-vs-evo-toptop-1.jpg -The EVO scores an obvious win on size, but the iPhone certainly has it on pixel density -- approaching that of a printed page -- and even resolution (960 x 640 vs. 800 x 480), and we found it to be a brighter, higher quality display as well. -The EVO wins the spec war, but in practice we tend to prefer the photos and video produced by the iPhone. It has better sound and less artifacting when shooting video, with a higher framerate at 720p of 30 fps, vs. the EVO's 24. Photos seem better as well, with less JPEG artifacting, less grain, and less chromatic aberration. - We're confident that most people can survive with the EVO, but if you want battery "comfort," the iPhone is the best bet. -The EVO benefits from its extra real estate -- the keyboard is almost too large in portrait -- and we like some of the ways HTC handles prediction, like offering multiple word alternatives as you type, but the iPhone still offers the best touchscreen keyboard we've ever used in actual practice, -For everybody else, the iPhone is the cleaner solution, and in the multitasking-enabled apps we've been using so far, we'd say the iOS approach is usually sufficient http://www.engadget.com/2010/06/25/iphone-4-or-evo-4g-which-one-should-you-get/ Edited June 26, 2010 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Εχεις δηλαδη το χερι σου πανω στη κεραια σε κανονικη χρηση του τηλεφωνου; Ειναι δηλαδη τοποθετημενη εκει που πιανεις το κινητο; Το βιβλιο οδηγιων σου αναφερει να μην ακουμπας την κεραια ασκοπα; Η κεραία στο εν λόγω κινητό είναι εκεί που κατά 99% δεν θα πιάσεις ποτέ σου, πάνω πάνω πίσω από το ακουστικό. Με αυτό θέλω να πω ότι δεν είναι κάποιο σφάλμα software ή hardware, το ότι πρόκειται για fail της Apple που έβαλε εκεί που έβαλε την κεραία είναι άλλο θέμα (αν και αν λειτουργεί κανονικά δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν). PS: Άνοιξε ένα user manual οποιουδήποτε κινητού της ΝΟΚΙΑ να δεις ότι σε όλα λέει να μην ακουμπάς την κεραία. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) Η κεραία στο εν λόγω κινητό είναι εκεί που κατά 99% δεν θα πιάσεις ποτέ σου, πάνω πάνω πίσω από το ακουστικό. Με αυτό θέλω να πω ότι δεν είναι κάποιο σφάλμα software ή hardware, το ότι πρόκειται για fail της Apple που έβαλε εκεί που έβαλε την κεραία είναι άλλο θέμα (αν και αν λειτουργεί κανονικά δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν). PS: Άνοιξε ένα user manual οποιουδήποτε κινητού της ΝΟΚΙΑ να δεις ότι σε όλα λέει να μην ακουμπάς την κεραία. Μα γι αυτο στο ρωτησα. Οταν ενα κατασκευστης γνωριζει τις επιπτωσεις του να ακουμπας την κεραια, την τοποθετει σε μερος που δεν επηρεάζει τη χρηση και σε προειδοποιει στο βιβλιο οδηγιων ωστε να γνωριζεις τις επιπτωσεις, δεν μπορουμε να κατηγορησουμε μια τετοια εταιρεια , οπως το τηλεφωνο της nokia που ανεφερες που μονο εσκεμενα μπορεις να προκαλεσεις απωλεια σηματος, σε αντιθεση με το iphone που η ορθη χρηση ειναι η μη προτεινομενη απο την apple.... PS. Ειχα κινητο με εσωτερικη κεραια και εχω διαβασει την προειδοποιηση απο το 2001 (nokia 6210) Edited June 26, 2010 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Η κριτικη θα ηταν καλυτεραν αν ηταν ουσιωδη..... Τελικα ξερει κανεις αν γινεται να το αγορασει κανεις απο μηλοκαταστημα και να ενεργοποιησει την ΑΤ&Τ σπιτι του?????:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 1.500.000 κομματια πουλησε το ΣΚΑΡΤΟ iphone 4 ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ,,,, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟ EBAY ΣΕ ΤΙΜΗ ευκαιριας γιατι δεν εχει ΣΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ , αν βρειτε κανενα .... το θελω αμεσα .... και για να αλλαξουμε θεμα επιτελους τα σπαει το κινητο ειναι σιγουρα η επομενη αγορα μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 iPhone 4 vs HTC EVO 4G iMovie 1.5 εκατομμύρια iPhone 4 την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας http://www.9to5mac.com/apple_iphone_sales_huge iPhone 4 camera beats the smartphone competition http://www.macworld.com/article/152314/2010/06/iphonecameratests.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Θα παρακαλέσω να παραμείνουμε στο θέμα και όσο για vs και flame συζητήσεις υπάρχουν ανάλογα θέματα.. Τα άσχετα μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Η κριτικη θα ηταν καλυτεραν αν ηταν ουσιωδη..... Τελικα ξερει κανεις αν γινεται να το αγορασει κανεις απο μηλοκαταστημα και να ενεργοποιησει την ΑΤ&Τ σπιτι του?????:cry::cry: Φίλε μου σχετικά με το μηλοκατάστημα , έχω μια απορία γτ λέει οτι κοστίζει 199δολ ? Αν διάβασα σωστά κάτι για επιλεγένους πελάτες λεει και για επιστροφή του 3gs? http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPHONE-INDEX Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 εγινε γνωστη η τιμη του στο περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παντως παιδια θα ηθελα να αναφερω το εξης :δυστηχως πολυ ειναι αυτοι που μεσω του forum πουλουνν iphone 4 χωρις τελικα να το εχουν πραγματικα,ισως εχουν το βιτσιο να ξεσηκωνουν τον κοσμο και να δοκιμαζουν τα ποσα pm θα λαβουν .Παρακαλω-προκαλω τους διαχειριστες να το ελενξουν ....ιειναι κριμα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Φίλε μου σχετικά με το μηλοκατάστημα , έχω μια απορία γτ λέει οτι κοστίζει 199δολ ? Αν διάβασα σωστά κάτι για επιλεγένους πελάτες λεει και για επιστροφή του 3gs? http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPHONE-INDEX καλησπερα...λεει οτι κοστιζει τοσο με την προυποθεση οτι κανεις 2ετες συμβολαιο με τον αμερικανικο παροχο ΑΤ&Τ...απλα το θεμα ειναι αν γινεται καποιο φυσικο προσωπο εκει να το αγορασει σε αυτη τη τιμη και να εχει τη δυνατοτητα να κανει την ενεργοποιηση στο σπιτι του..αλιως η τιμη του σαν τηλεφωνο ειναι στα 599 και 699 δολλαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 καλησπερα...λεει οτι κοστιζει τοσο με την προυποθεση οτι κανεις 2ετες συμβολαιο με τον αμερικανικο παροχο ΑΤ&Τ...απλα το θεμα ειναι αν γινεται καποιο φυσικο προσωπο εκει να το αγορασει σε αυτη τη τιμη και να εχει τη δυνατοτητα να κανει την ενεργοποιηση στο σπιτι του..αλιως η τιμη του σαν τηλεφωνο ειναι στα 599 και 699 δολλαρια... Εννοείς να το ενεργοποιήσει κάποιος στην Αμερική? Ωραία αν το πάρω στα 599 θα είναι κομπλέ θα το λειτουργώ κανονικά, έρχεται Ελάδα? Γιατι αν δεν κάνω κάθος Ελλάδα θα το φέρει η vodafone και θα στο δίνει μονο με πάγιο, όπως έκανε πέρισυ με το 3gs. Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) Σημερα το πηρε ο ξαδερφος μου....Το προβλημα με την κεραια απλα ειναι απογοητευτικο .... ακομα και full σημα να εχεις... κοβεται η κληση οταν το κρατας... Αναβαλεται λοιπον προσωρινα η αποστολη με usps ... Ειμαι πολυ απογοητευμενος ρε ****το....ΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΑΤΩΜΑ ??? Περασαν ΟΛΑ τα iphone απο τα χερια μου ...ειδαμε βουτια στην ποιοτητα με το 3g(Πλαστικουρα,ραγισματα,κιτρινες οθονες)... και τωρα που ειπαν να σοβαρευτουν κανουν τοσο παιδια λαθη που δεν κανει η τευεταια κινεζικη εταιρια....πιστευω οτι θα βγει revision ....υπαρχει μεγαλη πιεση Κατα τα αλλα κορυφαιο....βιντεο ..βιντεοκληση περα απο καθε φαντασια.... Edited June 26, 2010 by thanosk2006 Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 τελικα μαλλον με βλεπω να αγοραζω το 3gs... :) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) εννοω οτι καποιος αν γινεται ετσι δλδ να μπορει να το αγορασει ως συσκευη μονο απο το καταστημα και να πρεπει να κανει μετα την ενεργοποιηση του συμβολαιου στο σπιτι του(η να μην την κανει καθολου...) ]στα 599 και παλι θα ειναι "κλειδωμενο"να λειτουργει με σιμ της ΑΤ&Τ αλλα για αυτο δεν ειμαι ακομα σιγουρος ψαχνομαι και εγω...Οσο για το θεμα με το σημα αν οντως θεωρησουμε οτι εχει προβλημα(που κατα τη γνωμη μου δεν θα εχει)πρεπει να ειναι καποιο μεμονωμενο ελλατωμα σε μια παρτιδα κινητων.... Edited June 26, 2010 by nervous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) (ελπιζω να παιρνετε απο αστεια :) ) Η Apple, οπως παντα αφουγκράζεται τις αναγκες των καταναλωτων της , παρουσιαζει το επομενο Iphone μοντελλο. Τωρα βεβαια πρεπει να επιβεβαιωθει αν θα ειναι αναβαθμιση του Iphone 4 ή καποιο εντελλως νεο μοντελλο (iphone 5????) Eιδωμεν!!! Ιδου η πρωτη επισημη photo: Edited June 26, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Αν και είχα σκοπό να το πάρω άμεσα τώρα το σκέφτομαι γιατί το θέμα με την κεραία δείχνει να είναι σοβαρό και υπαρκτό ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts