Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σας!!! Ειπα να γραφτω κ εγω εδω μηπως μου λυθουν κατι αποριες... Απο το 2005 ειχα το σουπερ τελειο πρωτο κινητο walkman! Ναι καλα καταλαβατε μιλαω για το W800i!!!!! :D

Προχθες ειπα να δοκιμασω κ εγω τη νεα τεχνολογια και πηρα το xperia X8. Μου φαινεται οτι το κινητο ειναι μαλλον οτι καλυτερο κυκλοφορει για τα λεφτα του (135€). Παρολα αυτα λογω της μεγαλης αποχης μου απο το αθλημα δε μπορω να καταλαβω καποια πραγματα και γιαυτο ζητω τη βοηθεια σας!!

Κατ αρχην οτι και να πατησω με χρεωνει. Δεν εχω ασυρματο ιντερνετ στο σπιτι και συνδεεται συνεχεια μονο του στο ιντερνετ απο το δικτυο τηλεφωνιας. Στην αρχη δεν ειχα βαλει δωρεαν ιντερνετ (ξερετε αυτες τις προσφορες με 3ε το μηνα και 1ε την ημερα) και μου εφαγε αμεσως ολη την καρτα (ευτυχως μονο 3ε). Ξερετε πως μπορω να το κανω να μη μπαινει στο ιντερνετ απο μονο του παρα μονο οταν υπαρχει διαθεσιμο wi-fi?

Πανω πανω διπλα στη μπαταρια και το σημα της κεραιας μου εμφανιζει πολυ συχνα ενα Ε ή ενα Η ή ενα 3G με 2 βελακια πανω και κατω. Ξερετε τι σημαινει αυτο? Εχω την εντυπωση οτι οταν το εμφανιζει αυτο συνδεεται στο ιντερνετ και με χρεωνει :(

Επισης να σας ρωτησω κατι σχετικα με το GPS. Εγω ξερω οτι απο το GPS το κινητο παιρνει απο το δορυφορο 2 αριθμους - τις συντεταγμενες και ετσι σου εμφανιζει που βρισκεσαι πανω στο χαρτη που εχει αποθηκευμενο στη μνημη του. Σωστα?

Το X8 εχει χαρτες στη μνημη? Εγω οταν ανοιγω το google maps συνδεεται στο ιντερνετ για να ανοιξει το χαρτη και φυσικα με χρεωνει!

Δε γινεται να κατεβασω χαρτες και να τους εχω αποθηκευμενους και να τους βλεπω οποτε θελω χωρις ιντερνετ ουτε gps ουτε τιποτα οπως κανουν τα nokia navigator?

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις. Νιωθω σαν 70αρης που δε μπορει να χειριστει το κινητο του :wacko:

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα σας!!! Ειπα να γραφτω κ εγω εδω μηπως μου λυθουν κατι αποριες... Απο το 2005 ειχα το σουπερ τελειο πρωτο κινητο walkman! Ναι καλα καταλαβατε μιλαω για το W800i!!!!! :D

Προχθες ειπα να δοκιμασω κ εγω τη νεα τεχνολογια και πηρα το xperia X8. Μου φαινεται οτι το κινητο ειναι μαλλον οτι καλυτερο κυκλοφορει για τα λεφτα του (135€). Παρολα αυτα λογω της μεγαλης αποχης μου απο το αθλημα δε μπορω να καταλαβω καποια πραγματα και γιαυτο ζητω τη βοηθεια σας!!

Κατ αρχην οτι και να πατησω με χρεωνει. Δεν εχω ασυρματο ιντερνετ στο σπιτι και συνδεεται συνεχεια μονο του στο ιντερνετ απο το δικτυο τηλεφωνιας. Στην αρχη δεν ειχα βαλει δωρεαν ιντερνετ (ξερετε αυτες τις προσφορες με 3ε το μηνα και 1ε την ημερα) και μου εφαγε αμεσως ολη την καρτα (ευτυχως μονο 3ε). Ξερετε πως μπορω να το κανω να μη μπαινει στο ιντερνετ απο μονο του παρα μονο οταν υπαρχει διαθεσιμο wi-fi?

Πανω πανω διπλα στη μπαταρια και το σημα της κεραιας μου εμφανιζει πολυ συχνα ενα Ε ή ενα Η ή ενα 3G με 2 βελακια πανω και κατω. Ξερετε τι σημαινει αυτο? Εχω την εντυπωση οτι οταν το εμφανιζει αυτο συνδεεται στο ιντερνετ και με χρεωνει :(

Επισης να σας ρωτησω κατι σχετικα με το GPS. Εγω ξερω οτι απο το GPS το κινητο παιρνει απο το δορυφορο 2 αριθμους - τις συντεταγμενες και ετσι σου εμφανιζει που βρισκεσαι πανω στο χαρτη που εχει αποθηκευμενο στη μνημη του. Σωστα?

Το X8 εχει χαρτες στη μνημη? Εγω οταν ανοιγω το google maps συνδεεται στο ιντερνετ για να ανοιξει το χαρτη και φυσικα με χρεωνει!

Δε γινεται να κατεβασω χαρτες και να τους εχω αποθηκευμενους και να τους βλεπω οποτε θελω χωρις ιντερνετ ουτε gps ουτε τιποτα οπως κανουν τα nokia navigator?

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις. Νιωθω σαν 70αρης που δε μπορει να χειριστει το κινητο του :wacko:

Καλωσήρθες!! λοιπόν τα Ε ή Η που βλέπεις με τα βελάκια φταινε που χρεώνεται η κάρτα σου. Για να τα απενεργοποιήσεις πας Ρυθμίσεις->Ασύρματο και δίκτυα->Δίκτυα κινητής και απενεργοποιείς τα δεδομένα που επιτρέπουν την σύνδεση στο ιντερνετ (μου φαίνεται είναι η πρώτη επιλογή). Αυτά επιτρέπουν σε κάθε εφαρμογή να συνδέεται αυτόματα στο ιντερνετ και να κατεβάζει δεδομένα. Επίσης στο ίδιο μενού κάπου (δεν θυμάμαι ακριβώς) έχει επιλογή ανάμεσα σε GPRS και GSM δίκτυα. Μπορείς να επιλέξεις μόνο GSM και έχεις κλείσει με το θέμα χρεώσεις ιντερνετ.

Για το GPS ψάξε να βρεις κάποιο πρόγραμμα που λειτουργεί offline όπως το Aura ή το NDrive και δεν θα χρειάζεσαι ιντερνετ κάθε φορά που το χρησημοποιείς. google it.

Για να περιορίσεις την κίνηση δεδομένων μόνο μέσω wi-fi θα πας Ρυθμίσεις > Ασύρματα και δίκτυα> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας> και να μην έχεις κλικαρισμένο τη κίνηση δεδομένων. Απλώς έχε στο μυαλό σου ότι απενεργοποιόντας αυτό δεν μπορείς να στείλεις και να λάβεις MMS.

Από το Ασύρματα και δίκτυα μπορείς να ενεργοποιείς το wi-fi και να ελέγχεις τα διαθέσιμα wi-fi δίκτυα στο σημείο που βρίσκεσαι.

Οι χάρτες του google maps χρεώνουν γιατί χρειάζονται internet όπως σωστά λες. Ένα navigator πρόγραμμα θα χρειαστεί να πάρεις κι έτσι οι χάρτες του θα είναι αποθηκευμένοι στο κινητό και επιπλέον θα έχει και πλοήγηση μέσω GPS και όχι μέσω internet. Το πρόγραμμα αυτό πρέπει να το αγοράσεις, ψάξε όμως και στο internet για περισσότερες πληροφορίες ;)

Από εκεί και πέρα θα σε βοηθήσει πολύ το συγκεκριμένο τόπικ αν το πιάσεις και το διαβάσεις από την αρχή όπως και τα

Sony Ericsson X10i/X10 mini/X10 mini pro FAQ

Μόλις αγόρασα ένα κινητό με android, τώρα τι; Απορίες αρχαρίων

Ορολογία του Android

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Επιτελους καταλαβα και τι παιζει με το GPS!

Ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα που ειμαι σιγουρος οτι εχει συζητηθει αλλα βαριεμαι να διαβασω και τις 150 σελιδες του thread :O

Το κινητο δε διαθετει το κλασικο παλιο καλο πληκτρολογιο με τους αριθμους και το λεξοκο Τ9?

Πρεπει να βαλω καποια εφαρμογη απο το android market για να γραφω μηνυματα με το αριθμητικο πληκτρολογιο αντι για το πληρες qwerty?

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία απορία σχετικά με το ίντερνετ στο κινητό και αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Στο PC συνδέομαι στο ίντερνετ μέσω κάποιου ανοιχτού δικτύου της περιοχής. Το σήμα του όμως δεν είναι τόσο δυνατό ώστε να συνδεθεί και το κινητό σε αυτό μέσω wifi. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το κινητό σε αυτό το δίκτυο μέσω του USB; Με άλλα λόγια να συνδεθώ στο κινητό με το δίκτυο που είμαι συνδεδεμένη στο PC μέσω USB ..;

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία απορία σχετικά με το ίντερνετ στο κινητό και αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Στο PC συνδέομαι στο ίντερνετ μέσω κάποιου ανοιχτού δικτύου της περιοχής. Το σήμα του όμως δεν είναι τόσο δυνατό ώστε να συνδεθεί και το κινητό σε αυτό μέσω wifi. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το κινητό σε αυτό το δίκτυο μέσω του USB; Με άλλα λόγια να συνδεθώ στο κινητό με το δίκτυο που είμαι συνδεδεμένη στο PC μέσω USB ..;

Θεωρητικά μπορείς, ρυθμίζοντας το δίκτυο στο PC σου σαν ad Hoc wireless network ούτως ώστε το κινητό σου αντί να συνδεθεί στο δίκτυο που υπάρχει free στην περιοχή σου (τυχερή...) να συνδεθεί στο PC σου μέσω WiFi.

Αυτό όμως αν θυμάμαι καλά (πρέπει να ξεσκονίσω τις σημειώσεις μου γιατί δεν θυμάμαι καλά) πρέπει να υποστηρίζεται από την κάρτα δικτύου σου νομίζω ή μάλλον από το software της κάρτας.

Θεωρητικά μπορείς, ρυθμίζοντας το δίκτυο στο PC σου σαν ad Hoc wireless network ούτως ώστε το κινητό σου αντί να συνδεθεί στο δίκτυο που υπάρχει free στην περιοχή σου (τυχερή...) να συνδεθεί στο PC σου μέσω WiFi.

Αυτό όμως αν θυμάμαι καλά (πρέπει να ξεσκονίσω τις σημειώσεις μου γιατί δεν θυμάμαι καλά) πρέπει να υποστηρίζεται από την κάρτα δικτύου σου νομίζω ή μάλλον από το software της κάρτας.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που μου έδωσες. Μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις που πρέπει να βάλω στο PC και στο κινητό, ώστε να δοκιμάσω αν γίνεται τελικά; Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά στον υπολογιστή έχω windows vista και το δίκτυο που έχω στο κινητό είναι cosmote..

με ένα γρήγορο search πιστεύω ότι αυτο εδώ σε καλύπτει http://www.kombitz.com/2009/02/09/windows-7-how-to-create-an-ad-hoc-network/

το ότι έχεις cosmote δεν έχει καμία σημασία γιατί πολύ απλά αν με τον παραπάνω οδηγό τα καταφέρεις τότε στο κινητό σου απλά θα ψάξεις να βρεις το wifi δίκτυο που δημιούργησες παραπάνω

αυτό όμως που σκέφτηκα τώρα που σου γράφω αυτό είναι ότι δεν ξέρω αν το PC σου θα μπορεί να λειτουργεί και σαν δέκτης (να παίρνεις δηλαδή το σήμα wifi) αλλά και σαν πομπός (να το μοιράζεις στο δίκτυ που θα φτιάξεις) ταυτόχρονα

αυτό ίσως εσύ θα μπορέσεις να μας το απαντήσεις...

πάντως πριν κάνεις οτιδήποτε ψάξε το

Φιλε απο πανω βλεπω στην υπογραφη σου οτι εχεις βαλει android 2.3 στο κινητο σου! Ξερεις που μπορω να βρω οδηγιες για να βαλω κ εγω?

Καταφερα κ εβαλα το Floyo (android 2.2) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Ειναι πολυ καλυτερο απο το προεγκατεστημενο 2.1 και ολα δουλευουν τελεια!

Τι λετε αξιζει να δοκιμασω και το 2.3 ή δημιουργει προβληματα και το κινητο δυσκολευεται να το σηκωσει λογω υψηλων απαιτησεων κλπ?

Να ρωτησω και κατι ακομα... Το music player του κινητου ειναι υπερβολικα απλοικο η εμενα μονο μου φαινεται ετσι? Το παλιο μου walkman κινητο ειχε ενα αρκετες ρυθμισεις equalizer μπασα πριμα κλπ. Ξερετε αν εχει και το X8 κατι αντιστοιχο? Αν οχι εχετε να προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για να ακουω mp3?

Να ρωτησω και κατι ακομα... Το music player του κινητου ειναι υπερβολικα απλοικο η εμενα μονο μου φαινεται ετσι? Το παλιο μου walkman κινητο ειχε ενα αρκετες ρυθμισεις equalizer μπασα πριμα κλπ. Ξερετε αν εχει και το X8 κατι αντιστοιχο? Αν οχι εχετε να προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για να ακουω mp3?

Δοκίμασε το MixZing. Κατά τη γνώμη μου είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟ SD ΤΩΝ 8 GB TI MΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΩΑΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ!!!

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟ SD ΤΩΝ 8 GB TI MΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΩΑΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ!!!

Κατ'αρχήν μην γράφεις με κεφαλαία γιατί απαγορεύεται.

Δεν έχει σχέση ο χώρος τηλεφώνου με τον χώρο της μνήμης. Σε εκδόσεις 2.1 και παλιότερες, δεν μπορείς να βάλεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Γι'αυτό και τα προγράμματα που έβαλες δεν δούλεψαν. Άρα έχεις δύο επιλογές. Ή να βάλεις μια custom rom (Οδηγίες θα βρείς στην ενότητα "Οδηγοί για Android") η οποία θα είναι 2.2+ οπότε υποστηρίζει μετακίνηση στην κάρτα, ή να βάλεις το Link2sd χωρίς να μπλέκεις με πολύπλοκες διαδικασίες περνώντας rom.

Οδηγίες για το πως να περάσεις το Link2sd θα βρείς εδώ.

παιδια να κανω μια ερωτηση θυμμαι καπου στο forum ειχα βρει απαντηση για το θεμα αυτο αλλα τωρα δεν το βρισκω...

κερδισα δωρεαν intenet αλλα δεν μπορω να το ενεργοποιησω.... τι να κανω ....??? ευχαριστω για το χρονο σας...:)

Καλησπερα και σε αυτο το subforum .. η γυναικα μου αγορασε το κινητο ...και θελω να ρωτησω ποιες ειναι οι πιο καλες custom για να της βαλω......εσεις που τα εχετε δοκιμασει σιγουρα θα εχετε καποια αποψη...Σαφεστατα με νοιαζει να δουλευουν ολα (για να μην με πρηξει ) :):) και να μην χρειαζεται καθε λιγο και λιγακι νεα ρομ...

Ευχαριστω εκ των προτερων

Sub;όχι φίλε μου και υπό.υπό είναι, τέτοιου είδους εκφράσεις...

Παιδιά εχω το κινητό εδώ και 3 εβδομάδες!!!

1ον Διάβασα για μια διαδικασία το root τι παραπανω κάνει στο κινητο;;;

2ον αν βγει επίσημη αναβάθμιση σε Android 2.2 η 2.3 θα μπορώ να την κάνω γιατί κάποιοι φίλοι μου, μου είπαν πως δεν γίνετε μέσω του PC Companion η το service update...

Και κάτι άλλο είδα το link2sd που μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ γιατί δεν θέλω να μπλεξω με custom rom αλλά δεν θέλω ακόμα γιατί πρώτα θέλω να του πάρω μια 8gb κάρτα μνήμης, εχω δει μια στο πλαίσιο 8gb class6 στα 25€ με usb ανταπτορα που είναι μαζί τώρα δεν ξέρω αν κανω καλά να αναφέρω τιμή η link τις κάρτας μνήμης αν κάνω λάθος να μου το πει κάποιος να το διορθώσω!!!

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων... Ελπίζω να μου απαντήσετε!!!!

Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz

Γεια σου.

1ον για το root δες στην ενότητα με τις απορίες android.

2ον δε θα βγει επίσημη αναβάθμιση σε 2.2 η 2.3

3ον νομίζω κατάλαβα ποια κάρτα λες. (Transcend 8gb class 6) Παρηγγειλα ακριβώς την ιδια από eBay κανουρια, και τιμή 11,5€ με δωρεάν μεταφορικά

Sent from my X8 using Tapatalk

Οντως δε θα βγει αναβαθμηση!

Οσο για την καρτα μνημης προσεχε μη σε πιασουν κοροιδο!

Ριξε μια ματια εδω αν θες...

http://www.skroutz.gr/s/337032/Apacer-MicroSD-8GB-Mobility-Pack.html

και επειδη απο οτι καταλαβα θες να εχεις και usb ανταπτορα

http://www.skroutz.gr/s/336066/Kingston-MicroSD-8GB-MRG2%2BSDC4-8GB.html

Ακους εκει 25ε για καρτα 8gb!!! Με τοσα λεφτα παιρνεις 16gb!!

http://www.skroutz.gr/s/337030/Apacer-MicroSD-16GB.html

Ψησου για τα 16 λοιπον :p

Αυτες που σου δειχνω εδω ειναι class 4 ομως... ενω αυτη που λες εσυ ειναι class 6 (νομιζω)

Να ρωτησω κ εγω κατι με τη σειρα μου...

1)Εχετε να προτεινετε καμια καλη εφαρμογη που να παιζει αρχεια divX avi Xvid κλπ? Εγω εχω βρει αρκετες που λενε οτι παιζουν κ καλα τετοια αρχεια αλλα τελικα παιζουν μονο τα κλασικα 3gp mp4 και τιποτα απο τα αλλα!

και μια πιο δυσκολη ερωτηση για τους μεγαλους χακερ του φορουμ...

2)Ξερετε πως μπορω να κανω λεγομενο reverse tethering? Δηλαδη να χρησιμοποιησω τη συνδεση στο internet του υπολογιστη μου για να μπω στο ιντερνετ με το κινητο? Οχι με wi-fi αλλα με συνδεση usb η bluetooth. Εχω βρει κατι οδηγειες αλλα ειναι μονο για linux:(

Δυστυχως δεν εχω ασυρματο modem στο σπιτι και ολοι οι γειτονες τα εχουν κλειδωμενα οι ατιμοι!!! :p

Το λεγομενο reverse tethering...

Edited by kostass123

• Administrators
1)Εχετε να προτεινετε καμια καλη εφαρμογη που να παιζει αρχεια divX avi Xvid κλπ? Εγω εχω βρει αρκετες που λενε οτι παιζουν κ καλα τετοια αρχεια αλλα τελικα παιζουν μονο τα κλασικα 3gp mp4 και τιποτα απο τα αλλα!.

Έχεις δοκιμάσει τον mobo player;

Modpic.gif

Γεια σου.

1ον για το root δες στην ενότητα με τις απορίες android.

2ον δε θα βγει επίσημη αναβάθμιση σε 2.2 η 2.3

3ον νομίζω κατάλαβα ποια κάρτα λες. (Transcend 8gb class 6) Παρηγγειλα ακριβώς την ιδια από eBay κανουρια, και τιμή 11,5€ με δωρεάν μεταφορικά

Sent from my X8 using Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση σου!

1ον-> οκ θα το κοιτάξω κατάλαβα που λες.

2ον-> αν λέμε τώρα αν βγει θα μπορω;;; έτσι λέγανε και για το x10 το μεγάλο και να που θα παρει Android 2.3.3!!!

3ον-> δεν μπορώ να αγοράσω μέσω internet γιατί μόλις είμαι 16 χρόνων και μπαίνω εδώ μέσα με το password του αδερφού μου μήπως έχεις καμία να μου πρωτεΐνεις καμία ποιο φθηνή κάρτα;;

Και κάτι άλλο τη διαφορά έχει η κάρτα μνήμης class6 με την class4 είναι ποιο γρήγορη η class6;;

Οντως δε θα βγει αναβαθμηση!

Οσο για την καρτα μνημης προσεχε μη σε πιασουν κοροιδο!

Ριξε μια ματια εδω αν θες...

http://www.skroutz.gr/s/337032/Apacer-MicroSD-8GB-Mobility-Pack.html

και επειδη απο οτι καταλαβα θες να εχεις και usb ανταπτορα

http://www.skroutz.gr/s/336066/Kingston-MicroSD-8GB-MRG2%2BSDC4-8GB.html

Ακους εκει 25ε για καρτα 8gb!!! Με τοσα λεφτα παιρνεις 16gb!!

http://www.skroutz.gr/s/337030/Apacer-MicroSD-16GB.html

Ψησου για τα 16 λοιπον :p

Αυτες που σου δειχνω εδω ειναι class 4 ομως... ενω αυτη που λες εσυ ειναι class 6 (νομιζω)

Ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!

Όσο για την αναβάθμιση έτσι λέγανε και για το x10 το μεγάλο και να που θα πάρει Android 2.3.3 την τελευταία!!

Δεν με νοιάζει αν έχει ανταπτορα απλός σας είπα ανταπτορα για να καταλάβετε ποια θέλω!! ;)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz

Ευχαριστώ για την απάντηση σου!

1ον-> οκ θα το κοιτάξω κατάλαβα που λες.

2ον-> αν λέμε τώρα αν βγει θα μπορω;;; έτσι λέγανε και για το x10 το μεγάλο και να που θα παρει Android 2.3.3!!!

3ον-> δεν μπορώ να αγοράσω μέσω internet γιατί μόλις είμαι 16 χρόνων και μπαίνω εδώ μέσα με το password του αδερφού μου μήπως έχεις καμία να μου πρωτεΐνεις καμία ποιο φθηνή κάρτα;;

Και κάτι άλλο τη διαφορά έχει η κάρτα μνήμης class6 με την class4 είναι ποιο γρήγορη η class6;;

Μην ελπίζεις δεν πρόκειται να βγεί αναβάθμιση. Αν έβγαινε θα την ανακοίνωναν μαζί με του x10. Αλλά μικρο-αναβαθμίσεις βγαίνουν που και που. Μέσω update service μπορείς να τις περάσεις. Για πιο φθηνή μπορείς να κοιτάξεις και σε class 4. Αλλά είναι πιο αργή δηλαδή όσο μεγαλύτερη η class, τόσο γρηγορότερη η κάρτα.

Πως ένα backup ενός χρήστη χωρίς ίχνος υπεροψίας

και χωρίς να ζητά ούτε ένα ευχαριστώ, βοηθούμενος από απλούς χρήστες να του το postάρουν σαν rom και να προσπαθούν όλοι μαζί λες και είναι μέρος αυτής, να είναι σχεδόν εντυπωσιακό;

Όλη αυτή η απλότητα, σε κάνει να θες να συμμετάσχεις και εσύ λες και είναι κάτι κοινό.Λέω να προσπαθήσω και εγώ από αύριο..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1089826

http://www.shpitisme.blogspot.com/

Πολύ καλή προσπάθεια και πολύ βελτιωμένη σε σχέση με άλλες. Μόλις επιδιορθωθεί και η "Αχίλλειος πτέρνα" του Gingerbread στο Χ8, δηλαδή κάμερα (υψηλή ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο) λέω να τη δοκιμάσω ;)

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς να μου πει με ποιο τρόπο κάνουμε overclock στο x8 χωρίς όμως την εφαρμογη SetCpy; Με άλλα λόγια πώς μπορώ να κάνω overclocking χεριροκίνητα..; Βρήκα οδηγίες σε μια ξένη ιστοσελίδα αλλά δεν ήταν πολύ ξεκάθαρες, γι' αυτό είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως ξέρετε. Να σημειώσω ότι αν μου απαντήσει κάποιος δεν χρειάζεται να κάνει τον κόπο να μου γράψει όλα όσα πρέπει να κάνω με τον root explorer. Απ' ό,τι κατάλαβα τα επιπλέον που πρέπει να ρυθμίσει κανείς αν δεν θέλει να χρησιμοποιήσει το setCpy θα τα ρυθμίσει μέσα στο αρχείο hw_config.sh .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8