alkis_7 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Οι devs κανουν οτι μπορουν να την προσαρμοσουν στο χ8. Εγω ποτε δεν το brickara βαζοντας κερνελ ,μονο απο ρομς. Καλα χριστουγεννα, χρονιια πολλα με υγεια και χαρα σε ολους. Sent from my Xperia Neo V Μακαρι να καταφερουν να το προσαρμοσουν, αλλα μου μοιαζει κομματακι δυσκολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Μακαρι να καταφερουν να το προσαρμοσουν, αλλα μου μοιαζει κομματακι δυσκολο.. Ο doixanh κανει compile την cm9 για το χ8 Sent from my Xperia Neo V Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) Μικροπροβληματακι ελπιζω. Πηγα να ανοιξω το bluetooth και εκανε επανεκκινηση το κινητο... EDIT:ολα καλα. Προφανως εφαγε κανα κολληματακι.. Edited December 25, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Πας στο συρτάρι δίπλα και πατάς παρατεταμένα πάνω στην εφαρμογή που θες Και pin to home screen θα σου βγάλει ρυθμίσεις το πως θες να εμφανίζεται το tile Κάνεις τις επιλογές σου και κάτω έχει πλήκτρο click to add tile Και είσαι έτοιμος ωπ! αυτο δεν το ειχα σκεφτεί! τελεια! σ'ευχαριστώ superuser! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 ρε παιδια κανεις μια βοηθεια???? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩ!!! Έχεις κάνει format στην κάρτα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολη την παρεα...!!! που μπορουμε να βρουμε ωραια-δωρεαν θεματακια...; εχω gingerDX και κατι αλλο.... εγκατεστησα την τελευταια εκδοση της ,αλλα δεν βρισκω το google maps και ουτε απο το market το βρισκω για να το κατεβαζω...καμια ιδεα...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολη την παρεα...!!! που μπορουμε να βρουμε ωραια-δωρεαν θεματακια...; εχω gingerDX και κατι αλλο.... εγκατεστησα την τελευταια εκδοση της ,αλλα δεν βρισκω το google maps και ουτε απο το market το βρισκω για να το κατεβαζω...καμια ιδεα...; Δεν μπορω να σου δωσω εδω λινκ, αλλα ψαξε στο πρωτο απο τα δυο μερη του google maps..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Δεν μπορω να σου δωσω εδω λινκ, αλλα ψαξε στο πρωτο απο τα δυο μερη του google maps..;) αν σου ειναι ευκολο στειλε μου ενα πμ με τα "σχετικα"γιατι εχω φαει μια ωρα εδω περα....!!:p Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Χρόνια πολλα κ καλα!!! Έβαλα την ics για χαβαλε αλλα δε μπαίνει σε recovery &cwm κ με seus δε μπορω να το επαναφερω γιατι δε κανει αποπροσαρτησει τη καρτα..αλλος τρόπος να γυρισω σε gingerdx ή εστω βρε παιδί μου σε στοκ! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Χρόνια πολλα κ καλα!!! Έβαλα την ics για χαβαλε αλλα δε μπαίνει σε recovery &cwm κ με seus δε μπορω να το επαναφερω γιατι δε κανει αποπροσαρτησει τη καρτα..αλλος τρόπος να γυρισω σε gingerdx ή εστω βρε παιδί μου σε στοκ! Απ οτι βλεπω αλλαξες κινητο και του εχεις βγαλει τα ματια του x8!!!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Απ οτι βλεπω αλλαξες κινητο και του εχεις βγαλει τα ματια του x8!!!:p:p Εγωωω;;!!!!σε παρακαλώ!!!απλα πειραματα κανω:p!!! Οταν το επαναφερω θα ξαναπροσπαθησω για custom kernel,κάπου τα κανα μανταρα κ θελω να ξαναπροσπαθησω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Εγωωω;;!!!!σε παρακαλώ!!!απλα πειραματα κανω:p!!! Οταν το επαναφερω θα ξαναπροσπαθησω για custom kernel,κάπου τα κανα μανταρα κ θελω να ξαναπροσπαθησω! Περιμενουμε και εμεις να μας πεις αποτελεσματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Περιμενουμε και εμεις να μας πεις αποτελεσματα!! Αν βρω ακρη θα σου πω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Προστέθηκαν και οδηγίες εγκατάστασης kernel στον οδηγό μου. Έμειναν μόνο τεχνικές ανάνηψης και θα έχει ολοκληρωθεί. Καλά Χριστούγεννα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Έχεις κάνει format στην κάρτα; ΔΥΟ βδομαδες εει που την αγορασα θελει format??? εκανα διαμορφωση οπως μου ειπε ενα παιδι παραπανωα αλλα παλι τιποτα...!!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Προστέθηκαν και οδηγίες εγκατάστασης kernel στον οδηγό μου. Έμειναν μόνο τεχνικές ανάνηψης και θα έχει ολοκληρωθεί. Καλά Χριστούγεννα! Μπραβο ρε jim. Πολυ καλη δουλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 ΔΥΟ βδομαδες εει που την αγορασα θελει format??? εκανα διαμορφωση οπως μου ειπε ενα παιδι παραπανωα αλλα παλι τιποτα...!!!!:cry: Format = διαμoρφωση :p Εντιτ: εχεις σκεφτει να την πας εκει που την αγορασες και να αναφερεις το προβλημα; Πρεπει να εχει εγγυηση.. Sent from my Xperia Neo V Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Χρόνια πολλα κ καλα!!! Έβαλα την ics για χαβαλε αλλα δε μπαίνει σε recovery &cwm κ με seus δε μπορω να το επαναφερω γιατι δε κανει αποπροσαρτησει τη καρτα..αλλος τρόπος να γυρισω σε gingerdx ή εστω βρε παιδί μου σε στοκ! Μπες στο system/bin και κάνε rename το fx8-rec.tar Σε xrecovery.tar Και νομίζω ότι θα δουλέψει !Καλά χριστούγεννα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Μπες στο system/bin και κάνε rename το fx8-rec.tar Σε xrecovery.tar Και νομίζω ότι θα δουλέψει !Καλά χριστούγεννα σε όλους! Αψογος:) Καλα Χριστούγεννα!! Μετά το ξεμπλοκαρισμα,αυριο δουλιτσα με τον οδηγο του Δημήτρη! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 εκανα μια χοντρη βλακεια και τωρα δεν εχω task bar τι μπορω να κανω ωστε να συνδεσω το κινιτο με τον υπολογιστη και να πατησω ενεργοποιηση usb εκτος απο την task bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 εκανα μια χοντρη βλακεια και τωρα δεν εχω task bar τι μπορω να κανω ωστε να συνδεσω το κινιτο με τον υπολογιστη και να πατησω ενεργοποιηση usb εκτος απο την task bar Για ψαξε ρυθμισεις κ αποθηκευτικό χωρο Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 εκανα μια χοντρη βλακεια και τωρα δεν εχω task bar τι μπορω να κανω ωστε να συνδεσω το κινιτο με τον υπολογιστη και να πατησω ενεργοποιηση usb εκτος απο την task bar Τι λανσερ εχεις; αν την εκρυψες απο ρυθμιση λανσερ, αν μπεις στις ρυθμισεις θα την δειξει. Εκτος αν την εκρυψες απο Cyanogenmod settings. Τοτε θα πρεπει να την βαλεις να εμφανιζεται παλι Sent from my Xperia Neo V Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 ΔΥΟ βδομαδες εει που την αγορασα θελει format??? εκανα διαμορφωση οπως μου ειπε ενα παιδι παραπανωα αλλα παλι τιποτα...!!!!:cry: κανεις μια γνωμη στο δυσμοιρο ανθρωπο που περιμενει λυσεις χριστουγεννιατικα?!?!?!?!?!?!?:X:blink::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 τελικα ποιο costume Android ειναι το καλιτερο και με τα λιγοτερα προβληματα για να το περασω? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 τελικα ποιο costume Android ειναι το καλιτερο και με τα λιγοτερα προβληματα για να το περασω? Custom Rom εννοείς..σου προτινω gingerdx και το tweak του jimdem.. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts