truckman Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Kαλημερα,μια ερωτηση.Ποιο απο τα υπαρχοντα προγραμματα gps δουλευει καλα στην συσκευη σας? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Kαλημερα,μια ερωτηση.Ποιο απο τα υπαρχοντα προγραμματα gps δουλευει καλα στην συσκευη σας? NDrive :happy: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Υπάρχει επίσης mod του iGO myway που δουλεύει πολύ καλά με την ανάλυση του i5800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Με το copilot live ειμαι πολυ ευχαριστημένος και απο "γραφικα" και σαν αποδοση σε αυτο που ζητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Kαλημερα,μια ερωτηση.Ποιο απο τα υπαρχοντα προγραμματα gps δουλευει καλα στην συσκευη σας? Sygic 8.2.4 φουλ κομπλέ Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Διαβασα μετα απο τις αλλαγες χρεωσεων της cosmote στο internet οτι καλο θα ηταν να απενεργοποιησουμε το a gps πως γινεται στο galaxy3 δεν βρηκα κατι οσο και αν εψαξα? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ρυθμίσεις - Τοποθεσία και Ασφάλεια - Χρήση Ασύρματων δικτύων Ξετίκαρε την επλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 NDrive :happy: Υπάρχει επίσης mod του iGO myway που δουλεύει πολύ καλά με την ανάλυση του i5800 Με το copilot live ειμαι πολυ ευχαριστημένος και απο "γραφικα" και σαν αποδοση σε αυτο που ζητας Sygic 8.2.4 φουλ κομπλέΣας ευχαριστω παιδια,ρωτησα γιατι θελω να δω τι λειτουργει καλα στην συσκευη σας για να το βαλω σε φιλο.Φιλε AdeLaiN το copilot,προσωπικα,δεν στο προτεινω,εχει κατι κουλα το συγκεκριμενο που το καθιστα δυσχρηστο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotpitaras Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 καλησπερα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να λαβω-στειλω mms απο vodafone ειναι ολα ενταξει .Οταν λαμβανω ενα mms μου ερχεται ενα μνμ που λεει τυπος ειδοποιηση μνμ πολυμεσων και γραφει ληψη .Απο εκει και περα τιποτα φανταζομαι κατι θα κανω λαθος στις ρυθμισεις του τηλεφωνου ,εαν μπορειτε help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 καλησπερα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να λαβω-στειλω mms απο vodafone ειναι ολα ενταξει .Οταν λαμβανω ενα mms μου ερχεται ενα μνμ που λεει τυπος ειδοποιηση μνμ πολυμεσων και γραφει ληψη .Απο εκει και περα τιποτα φανταζομαι κατι θα κανω λαθος στις ρυθμισεις του τηλεφωνου ,εαν μπορειτε help Εχεις ενεργοποιησει το προφιλ ιντερνετ μεσα απο το κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotpitaras Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ναι παλιε μου φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 καλησπερα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να λαβω-στειλω mms απο vodafone ειναι ολα ενταξει .Οταν λαμβανω ενα mms μου ερχεται ενα μνμ που λεει τυπος ειδοποιηση μνμ πολυμεσων και γραφει ληψη .Απο εκει και περα τιποτα φανταζομαι κατι θα κανω λαθος στις ρυθμισεις του τηλεφωνου ,εαν μπορειτε helpΠρεπει να εχεις κλειστα data,βγαζει το σηματακι με το G,H κλπ διπλα στην μπαρα της κεραιας? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ολα αυτα τα προγραμματα ρε παιδια για το gps απο που τα αγορασατε??ας μου πει καποιος με π.μ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alogaras Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 αφου εχει βγει σε Ισπανία και η Σουδία λογικα δεν θα βγει και σε ελλαδα η 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALANOPAIDO Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Παιδιά καλημέρα σχετικά με προγράμματα για gps μιλάμε για trial εκδόσεις; free; η πληρωμένες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penirliaris Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 ρε παιδιά κατέβασα αυτό το Sygic αλλα μου εγραφε οτι το συγκεκριμένο κινητό δεν υποστηρίζει 3d γραφικα και δεν μου παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) Παιδιά καλημέρα σχετικά με προγράμματα για gps μιλάμε για trial εκδόσεις; free; η πληρωμένες;Oλες αυτες οι εφαρμογες ειναι επι πληρωμη,απαγορευεται σε αυτο το forum να συζηταμε δημοσια για παρανομο λογισμικο ;) Edited April 10, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 παιδια επειδη αυριο-μεθαυριο θα το αγορασω το κινητο θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για την φωτογταφικη μηχανη του.βγαζει καλα?ειδα οτι δεν εχει φλασ και αυτο δεν με πολυαπασχολει αλλα η καμερα του ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 παιδια επειδη αυριο-μεθαυριο θα το αγορασω το κινητο θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για την φωτογταφικη μηχανη του.βγαζει καλα?ειδα οτι δεν εχει φλασ και αυτο δεν με πολυαπασχολει αλλα η καμερα του ειναι καλη? Με καλό φωτισμό βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες. Αν πας εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276095&page=175 θα δεις κάποιες φωτογραφίες δικές μου που κάποιες είναι τραβηγμένες με το κινητό. Ακολούθησε το λινκ και οι φωτό "Μαγεία", "Κύκνος" και "Ασπρόμαυρο" είναι από το Ι5800. Δες και κρίνε μόνος σου. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katriboti Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Hi!! Παιδιά, έχει κανείς αντιμετωπίσει αδικαιολόγητες χρεώσεις (περίπου 1 λεπτό του Ευρώ / 10 λεπτά της ώρας)? Έχω καρτοκινητό και διαπιστώνω ότι ανα 10' χάνεται 1 λεπτό του ευρώ ένω νομίζω ότι έχω απένεργοποιήσει όλες τις υπηρεσίες.. (a gps, διάφορα updates).. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος..? Τι μου ξεφεύγει..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 μου αρεσει φιλε μου αλλα θα ηθελα αν εχεις την καλοσυνη να τραβηξεις μερικες και να μου δειξεις ισα ισα για να δω πως βγαζει,δεν με ενδιαφερει να ειναι και πολυ τελεια αλλα οχι και τελειως μαπα.οι φωτο που μου εδειξες μου αρεσαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_triovasalos Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 ρε παιδιά κατέβασα αυτό το Sygic αλλα μου εγραφε οτι το συγκεκριμένο κινητό δεν υποστηρίζει 3d γραφικα και δεν μου παιζει Και σε μένα το ίδιο. Όσοι το έχουν εγκαταστήσει έχουν κάνει κάτι διαφορετικό και τους έτρεξε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Hi!! Παιδιά, έχει κανείς αντιμετωπίσει αδικαιολόγητες χρεώσεις (περίπου 1 λεπτό του Ευρώ / 10 λεπτά της ώρας)? Έχω καρτοκινητό και διαπιστώνω ότι ανα 10' χάνεται 1 λεπτό του ευρώ ένω νομίζω ότι έχω απένεργοποιήσει όλες τις υπηρεσίες.. (a gps, διάφορα updates).. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος..? Τι μου ξεφεύγει..? Βάλε το APNDroid και φρόντισε να επενεργοποιήσεις τα data. Ενα κουμπί on/off είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penirliaris Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 να ρωτήσω κάτι, με το νέο firmware η εφαρμογές θα τρέχουν πιο γρήγορα από την 2.1 η το ίδιο? πχ το angry birds και κάποια αλλά κολλάνε πολύ, και είναι τελείως εκνευριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Και σε μένα το ίδιο. Όσοι το έχουν εγκαταστήσει έχουν κάνει κάτι διαφορετικό και τους έτρεξε ; Παιδιά εγώ εχω το sygic mobile maps 10 (8.2.4) κ δουλεύει άψογα. Εσείς πια εκδοση εχετε βαλει; μηπως το aura? Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts