marou Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 1. Με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης που δεν κατεβάζει τους χάρτες, ναι, λειτουργεί χωρίς χρέωση. 2. Υποθέτω ότι το router της δουλειάς έχει κάποιο MAC filtering, και επιτρέπει μόνο στα pc της δουλειάς να συνδεθούν. Πρέπει να μιλήσεις στον υπεύθυνο για να προσθέσει, αν επιτρέπεται, το τηλέφωνό σου στη λίστα. Αν δεν έχει MAC filters, μια άλλη πιθανότητα είναι το router να έχει κάποιο πρωτόκολλο ασφάλειας ασύμβατο με το κινητό... και πάλι πρέπει να ρωτήσεις κάποιον υπεύθυνο. Ευχαριστώ πολύ για τη γρηγορη απάντηση. Απλά επειδή είμαι άσχετη... Για το gps .... Ανοιγω την εφαρμογή που έχει το κινητό "Πλοήση" ή "Χάρτες" και απλά λειτουργεί όπως ένα οποιοδήποτε gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonik77 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Καλημέρα σε όλους. Την δευτέρα παραλαμβάνω το Galaxy 3 και με αυτά που διαβάζω εδω πραγματικά ανυπομονω να το πάρω στα χέρια μου! φένεται οτι η συσκευή ειναι ο ορισμός του value for money! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τη γρηγορη απάντηση. Απλά επειδή είμαι άσχετη... Για το gps .... Ανοιγω την εφαρμογή που έχει το κινητό "Πλοήση" ή "Χάρτες" και απλά λειτουργεί όπως ένα οποιοδήποτε gps? E.. όχι ακριβώς. Το "Χάρτες" δεν έχει πλοήγηση, μόνο χάρτες, όπου θα βρεί που είσαι εκείνη τη στιγμή. Και μάλιστα επειδή δεν είναι περασμένοι στο τηλέφωνο, χρεώνεσαι (εκτός αν είσαι με wifi) για να κατεβάσεις την εικόνα του χάρτη. Για πλοήγηση πρέπει να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα, όπως π.χ. το Sygic Μοbile Maps, το οποίο περιέχει τους χάρτες (οπότε δε χρεώνεσαι), και έχει και δυνατότητα πλοήγησης. Βασικά το κινητό έχει τη δυνατότητα, αλλά πρέπει να εγκαταστήσεις πρόγραμμα πρώτα, για να λειτουργήσει όπως ένα οποιοδήποτε gps. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Αμαν πια μια χαρά ηταν ολα και εκανα την αναβαθμιση του KIES στο 2.0.0.11014_49. Τωρα πάει, δε συνδέεται. Connecting αιωνίως και τιποτα αλλο. Υπάρχει μια επιλογη install driver. Αντε να δουμε αν κάνει κάτι αυτό Μπα τίποτα, εννοείται, όταν συνδέω το βυσμα επιλέγω Samsung Kies. Μου βγάζει και τα αρχεία της κάρτας στον Explorer ως GT-I5800 Card αλλα σύνδεση δεν κάνει με τπτ Καλά κρασιά, πάω να το συνδεσω με bluetooth έτσι μήπως και μου βγάζει το ωραίο "Αndroid phones do not support bt connection with KIES" Μπράβο ρε παιδιά, μας υποχρεώσατε ... μα τι παιδικές ασθένειες είναι αυτές ... Edited February 25, 2011 by dchatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_boub Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Μόλις είδα στην επίσημη σελίδα του Facebook για το Galaxy 3 ότι βγήκε η έκδοση 2.2 για Ευρώπη μόνο μέσω του Kies. Όποιος το κάνει εδώ στην Ελλάδα, ας επιβεβαιώσει. βγηκε για ορισμενες χωρες οπως νορβηγια, γερμανια κα εγω δοκιμασα μεσω kies αλλα δεν βρηκε update. οποτε μαλλον δεν βγηκε ακομα για ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Καλησπέρα έχω μια απορία σχετικά με το android market. Έχω κάνει ροοτ την συσκευή και έχω φλασαρει την 2,2.στο μάρκετ εμφανίζει μόνο τις συμβατές εφαρμογές για την συσκευει?(αν και αρκετές δεν παίζουν) ή μόνο τις δωρεάν?? ψάχνω τις gameloft και μπαίνοντας από το Η/Υ βρίσκω κάποιες αλλά όχι δωρεάν ενώ από το κινητό δεν υπάρχουν...Αν εμφανίζει μόνο τις δωρεάν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να δω και τις υπόλοιπες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodos7 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Καλησπερα σας. Παρακολουθω εδω και καιρο το forum και θα ηθελα να ρωτησω, τον κυριλο κατα προτιμηση που εχει ασχοληθει με το θεμα εκτεταμενα, το εξης: για μας που εχουμε περασει την JPF χωρις root, για να εγκαταστησουμε την επισημη froyo μεσω Kies οταν βγει, πρεπει να γυρισουμε σε Eclair πρωτα? Αν εχει απαντηθει ηδη αυτο συγνωμη προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xCoder Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 μια εφαρμογή της προκοπής για να παίρνουμε screenshots υπάρχει; thanks! Παράθεση In the flat field :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) Σκέφτομαι να πάρω το Galaxy 3 αλλα έχω κάποιες απορίες.. Η οθόνη είναι capacitive? Multitouch? Η κάμερα βγάζει vga video? Στα πόσα καρέ? Έχει ledακι για flash? Ευχαριστώ. :) Edit: :( Βρήκα πως τελικά δεν έχει flash και βίντεο μόνο qvga@15fps :( Edited February 26, 2011 by subneo Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Σκέφτομαι να πάρω το Galaxy 3 αλλα έχω κάποιες απορίες.. Η οθόνη είναι capacitive? Multitouch? Η κάμερα βγάζει vga video? Στα πόσα καρέ? Έχει ledακι για flash? Ευχαριστώ. :) Ναι και ναι. πολυ ωραια αφη αλλα δεν εχει γυαλι πανω οποτε δεν εχει το τοοσο χλιδατο feeling απο τα ακριβοτερα. Ναι στα 15fps και οχι δεν εχει ledaki :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) Αμαν πια μια χαρά ηταν ολα και εκανα την αναβαθμιση του KIES στο 2.0.0.11014_49. Τωρα πάει, δε συνδέεται. Connecting αιωνίως και τιποτα αλλο. Υπάρχει μια επιλογη install driver. Αντε να δουμε αν κάνει κάτι αυτό Μπα τίποτα, εννοείται, όταν συνδέω το βυσμα επιλέγω Samsung Kies. Μου βγάζει και τα αρχεία της κάρτας στον Explorer ως GT-I5800 Card αλλα σύνδεση δεν κάνει με τπτ Καλά κρασιά, πάω να το συνδεσω με bluetooth έτσι μήπως και μου βγάζει το ωραίο "Αndroid phones do not support bt connection with KIES" Μπράβο ρε παιδιά, μας υποχρεώσατε ... μα τι παιδικές ασθένειες είναι αυτές ... καλησπερα φιλε. δοκιμασε το εξης: πηγαινε στο "Τηλεφωνο" (κατω δεξια στην κεντρικη οθονη) και πληκτολογησε: *#7284# θα εμφανιστει ενα μενου το οποιο θα λεει UART kai USB και θα εχει τισ αντιστοιχεσ επιλογες για modem kai PDA. ΠΡΕΠΕΙ να ειναι επιλεγμενα στο UART το MODEM και στο USB το PDA. αν ειναι ήδη ετσι, άλλαξε το USB σε ΜΟDEM και επανελαβε τη διαδικασια, αλλαζοντας το ξανα σε PDA. πες μου αν δουλεψε :) Καλησπέρα έχω μια απορία σχετικά με το android market. Έχω κάνει ροοτ την συσκευή και έχω φλασαρει την 2,2.στο μάρκετ εμφανίζει μόνο τις συμβατές εφαρμογές για την συσκευει?(αν και αρκετές δεν παίζουν) ή μόνο τις δωρεάν?? ψάχνω τις gameloft και μπαίνοντας από το Η/Υ βρίσκω κάποιες αλλά όχι δωρεάν ενώ από το κινητό δεν υπάρχουν...Αν εμφανίζει μόνο τις δωρεάν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να δω και τις υπόλοιπες??? Καλησπερα. Υπαρχει μια εφαρμογουλα στο μαρκετ που λεγεται Market Enabler. αν την κατεβασεις μπορεις να "ξεγελασεις" το android market δινοντας προσωρινα στη SIM σου διαφορετικο κωδικο. θεωριτικα μπορεις να επιλεξεις εναν φορεα επικοινωνιας που βρισκεται π.χ. στην αμερικη και να βλεπεις στο μαρκετ τις εφαρμογες που ειναι διαθεσιμες εκει. πρακτικα αυτο δεν δουλεψε για εμενα, αλλα παρ'ολα αυτα, καταφερα να βλεπω ολες τις επι πληρωμη εφαρμογες. ελπίζω να βοηθησα :) μια εφαρμογή της προκοπής για να παίρνουμε screenshots υπάρχει; thanks! υπαρχουν 2-3 στο μαρκετ. απλα κανε αναζητηση "screenshot". απλα οσα εχω κοιταξει θελουν να εχεις κανει root. Edited February 26, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πατάμε "τροποποίηση" για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα, ή "πολλαπλή παράθεση" για να απαντήσουμε σε περισσότερα από ένα μηνύματα. Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Αμαν πια μια χαρά ηταν ολα και εκανα την αναβαθμιση του KIES στο 2.0.0.11014_49. Τωρα πάει, δε συνδέεται. Connecting αιωνίως και τιποτα αλλο. Υπάρχει μια επιλογη install driver. Αντε να δουμε αν κάνει κάτι αυτό Μπα τίποτα, εννοείται, όταν συνδέω το βυσμα επιλέγω Samsung Kies. Μου βγάζει και τα αρχεία της κάρτας στον Explorer ως GT-I5800 Card αλλα σύνδεση δεν κάνει με τπτ Καλά κρασιά, πάω να το συνδεσω με bluetooth έτσι μήπως και μου βγάζει το ωραίο "Αndroid phones do not support bt connection with KIES" Μπράβο ρε παιδιά, μας υποχρεώσατε ... μα τι παιδικές ασθένειες είναι αυτές ...Αφαίρεσε την κάρτα SD και μετά συνδέσου μέσω καλωδίου κανονικά μέσω KIES! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_667 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδιά πως μπορώ αν απενεργοποιήσω την default εφαρμογή για τα μηνύματα; Θέλω να φαίνονται μόνο οι ειδοποιήσεις του Handcent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 H MLS έβγαλε έκδοση του destinator για froyo αλλά όπως λέει στο site είναι για το Galaxy S. Υποθέτω ότι θα παίζει το ίδιο και σε Galaxy 3. Το δοκίμασε κανείς από σας που έχετε τα JPF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Norah Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Καλησπέρα παιδιά!Θέλω να αγοράσω το κινητό και ρωτώ όσους το έχουν καιρό,τρώει κολλήματα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arpakollas Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Κάτι πολύ περίεργο. 1)Φορτισμένη μπαταρία στο 90%. Κάνω μια κλήση 3 λεπτών και με το που τελειώνει η κλήση μου λέει ότι πρέπει να φορτίσω το κινητό. Το κλείνω και το ανοίγω και η μπαταρία ξανά στο 90% και μου κρατάει 3 μέρες. 2) Αλλάζει μόνο την εμφάνιση των επαφών από επαφές sim σε επαφές τηλεφώνου. Με αποτέλεσμα κάποιες φορές όταν μπαίνω στις επαφές να είναι κενές και να πρέπει να πάω και να βάλω απο τι ρυθμίσεις τις επαφές sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά αλλά βρήκα αυτό: Ρυθμίσεις>ασύρματη επικοινωνία>ρυθμίσεις wifi>αριστερό hard key>για προχωρημενους>πολιτική αδράνειας>πότε. Αποτέλεσμα: ΜΕΓΑΛΗ βελτίωση στη μπαταρία (τουλάχιστον για μένα).Δοκιμάστε το! :-) Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Norah Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Kαλησπέρα παιδιά!Έγραψα και χθες αλλά ξαναρωτάω και τώρα διότι έχω αγχωθεί!:worry:Αύριο μεθαύριο θα πάω να αγοράσω καινούργιο κινητό!Ήμουν ανάμεσα σε lg optimus one p500 και samsung galaxy 3.Βλέπω πως απορρίπτω το lg λόγω των πολλών προβλημάτων που έχει όπως διάβασα στο φόρουμ.O γαλαξίας πώς πάει;Έχει εμφανίσει προβλήματα;Κολλάει;Θεωρώ πως είναι κρίμα να πάρω καινούργια συσκευή χωρίς να το ψάξω γι'αυτό και ζητάω τη συμβουλή σας!Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 H MLS έβγαλε έκδοση του destinator για froyo αλλά όπως λέει στο site είναι για το Galaxy S. Υποθέτω ότι θα παίζει το ίδιο και σε Galaxy 3. Το δοκίμασε κανείς από σας που έχετε τα JPF? .. και αφού έβαλα κι εγώ την JPF - η οποία είναι όντως πολύ καλύτερη - διαπίστωσα ότι ΟΧΙ, το update για το MLS Destinator θέλει εκτός από την Froyo ΚΑΙ Samsung Galaxy S.. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα βγάλουν και για το δικό μας.. Μέχρι τότε υπομονή.. Να βάλω και το lagfix ?? Τι στο καλό αλλάζει ?? (Σίγουρα αυτά απαντήθηκαν αλλά που να τα βρείς σ' αυτό το χαμό..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coronas Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Παιδια καλησπερα σας, χρειαζομε μια αμμεση απαντηση για ενα μικρο προβλημα που εχω.. αγορασα το galaxy 3 i5800 της samsung και δεν ξερω πως να κλεισω της εφαρμογες που εχω τρεξει απο πισω!! δηλαδη μπενο ιντερνετ, μηνηματα, αρχεια κτλ και οι εφαρμογες δεν εχουν κλεισει με αποτελεσμα να μου τρωει 92% απο τον επεξεργαστη του τηλεφονου!! υπαρχει τροπος να κλεινο οτι τρεχει απο πισω που δεν το χρειαζομε πλεον?? και αν ναι πως το κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Παιδια καλησπερα σας, χρειαζομε μια αμμεση απαντηση για ενα μικρο προβλημα που εχω.. αγορασα το galaxy 3 i5800 της samsung και δεν ξερω πως να κλεισω της εφαρμογες που εχω τρεξει απο πισω!! δηλαδη μπενο ιντερνετ, μηνηματα, αρχεια κτλ και οι εφαρμογες δεν εχουν κλεισει με αποτελεσμα να μου τρωει 92% απο τον επεξεργαστη του τηλεφονου!! υπαρχει τροπος να κλεινο οτι τρεχει απο πισω που δεν το χρειαζομε πλεον?? και αν ναι πως το κανω??? Βρεσ μεσω του μαρκετ to task killer και εγκατεστησετο το!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Παιδια καλησπερα σας, χρειαζομε μια αμμεση απαντηση για ενα μικρο προβλημα που εχω.. αγορασα το galaxy 3 i5800 της samsung και δεν ξερω πως να κλεισω της εφαρμογες που εχω τρεξει απο πισω!! δηλαδη μπενο ιντερνετ, μηνηματα, αρχεια κτλ και οι εφαρμογες δεν εχουν κλεισει με αποτελεσμα να μου τρωει 92% απο τον επεξεργαστη του τηλεφονου!! υπαρχει τροπος να κλεινο οτι τρεχει απο πισω που δεν το χρειαζομε πλεον?? και αν ναι πως το κανω??? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Free Advanced Task Manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Καλησπέρα παιδιά!Θέλω να αγοράσω το κινητό και ρωτώ όσους το έχουν καιρό,τρώει κολλήματα?:worry: Σε 1` μηνα + που το εχω οχι, μονο αν βαλεις καμμια περιεργη εφαρμογη αλλα λυνεται με τη ν αφαιρεση της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Γιατί από το android market στο pc δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που είναι επί πληρωμή; Στο κινητό δεν της εμφανίζει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Για να τις εμφανίσει στο κινητό πρέπει να είσαι root. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts