Jump to content

Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να βελτιώσουν την απόδοση της κάμερας και να γίνει όπως ήταν με την Anna, τον browser και τη διάρκεια της μπαταρίας,

Aν δεν ξεκλειδωσουν λιγο τον επεξεργαστη τοτε δεν θα δουμε καλες επιδοσεις απο τον browser.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aν δεν ξεκλειδωσουν λιγο τον επεξεργαστη τοτε δεν θα δουμε καλες επιδοσεις απο τον browser.

το Ν900 με 600mhz, 256mb ram και νομιζω ιδια καρτα γραφικων με το Ν8 (αν οχι κατωτερη) ειχε απαιχτο browser.

οποτε μια χαρα ειναι το Ν8 απο θεμα δυναμης. Δεν ειναι εκει το προβλημα.

Πρεπει να γραφτει "απο την αρχη" το προγραμμα.

με το περασμα σε 100% Qt αναμενω καλυτερα αποτελεσματα, και οχι μονο σε browser :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πρεπει να γραφτει "απο την αρχη" το προγραμμα.

Μιλωντας με βαση αυτο που εχουμε τωρα μιλησα. Σαφως αν του βαλουν 100% Qt τα πραγματα θα ειναι καλυτερα. Το Ν900 τα κανει ολα αυτα γιατι δεν εχει symbian.:p

Συμφωνουμε στην ουσια. Θεμα qt , θεμα Symbian ... σιγουρα παντως δεν ειναι θεμα "δυναμης" της συσκευης.

Η συσκευη (Ν8) εχει τη δυναμη να προσφερει μια χαρα Ιντερνετ.

Βλέπω πάντως όλο και περισσότερες εφαρμογές να αναβαθμίζονται για να είναι συμβατές με Belle FP1....λέτε να την δούμε σύντομα και στα S^3 Gen 1!?

Βλέπω πάντως όλο και περισσότερες εφαρμογές να αναβαθμίζονται για να είναι συμβατές με Belle FP1....λέτε να την δούμε σύντομα και στα S^3 Gen 1!?

Το ειπαν αρκετοι (οχι επισημα) και το πιστευω..

Ιουνιο-Ιουλιο περιπου

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Στο navifirm κυκλοφορει τις τελευταιες μερες update της belle απο την 111.030.0609 στην 111.030.0610! Λετε να εχουμε κανα τυχερο???? http://www.symbiantweet.com/new-firmware-belle-111-030-610-appears-over-navifirm-for-n8-available-for-download Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Στο navifirm κυκλοφορει τις τελευταιες μερες update της belle απο την 111.030.0609 στην 111.030.0610! Λετε να εχουμε κανα τυχερο???? http://www.symbiantweet.com/new-firmware-belle-111-030-610-appears-over-navifirm-for-n8-available-for-download

αυτό έχει βγεί και για τα C7 και Ε6. κι επίσης βγήκε και νέα έκδοση για το 500. μόνο το C6-01 έμεινε στην απέξω:@

αυτό έχει βγεί και για τα C7 και Ε6. κι επίσης βγήκε και νέα έκδοση για το 500. μόνο το C6-01 έμεινε στην απέξω:@

Ισχυει! Βεβαια ακομα δεν μου την εχει βγαλει στην αναζητηση ενημερωσεων! Αναμενουμε λοιπον! Δεν νομιζω ομως να το αφησουν εκτος το C6-01! Ισως αργησει λιγο! Την εχουμε συνηθισει πλεον την Nokia σε αργοπορημενες διανομες των updates!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πάντως σήμερα μου έβγαλε αναβάθμιση της σουίτας, άρα και η FP1 θα είναι κοντά... ;)

Μακαρι φιλε μου! Μολις το εβγαλε κ σε εμενα κ ειναι σε εξελιξη η αναβαθμιση της σουιτας!

Symbian Donna / Belle FP2 Surfaces! | It’s coming this September

http://symbian-developers.net/symbian-belle-fp2-information-leaked-its-coming-this-september/

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Στο navifirm κυκλοφορει τις τελευταιες μερες update της belle απο την 111.030.0609 στην 111.030.0610!

Ισπανική έκδοση της belle για συσκεκριμένο πάροχο...

Symbian Donna / Belle FP2 Surfaces! | It’s coming this September

Αν δεις την εικόνα από το PR1.1 πάει στο PR3.0.

Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό.

Edited by mpapad

Μακαρι φιλε μου! Μολις το εβγαλε κ σε εμενα κ ειναι σε εξελιξη η αναβαθμιση της σουιτας!

Sorry:O Για ποιά σουίτα μιλάτε?:O

• 4 weeks later...

Ορίστε και ένα βίντεο που δείχνει πως θα είναι η fp2 :)

http://mynokiablog.com/2012/06/29/video-symbian-belle-fp2-leaked-on-rda-looking-sweet/

Nickolas

Ρε παιδια εχει κανεις ακουστα ποτε θα παρουν τα παλιας γενιας s^3 οπως το c6-01 το fp1?Λεγανε 26 εβδομαδα αλλα περασε και τιποτα...εχει ακουσει καποιος κατι?

Κρίνοντας από τα λίγα που έχω δει στη Belle FP1 στο 701 του αδερφού μου, δε νομίζω να μου λείψει κάτι συνταρακτικά πολύ σε σχέση με τη Belle by lagoskon που έχω ήδη στο Ν8 μου. Μια χαρά θα βγει το καλοκαιράκι κι έτσι. Το μόνο που θα άλλαζε πολύ σοβαρά τα πράγματα θα ήταν να είχα τα φράγκα να πάρω το 808. Άλλα δεν πειράζει, από φθινόπωρο βλέπουμε. :)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κρίνοντας από τα λίγα που έχω δει στη Belle FP1 στο 701 του αδερφού μου, δε νομίζω να μου λείψει κάτι συνταρακτικά πολύ σε σχέση με τη Belle by lagoskon που έχω ήδη στο Ν8 μου. Μια χαρά θα βγει το καλοκαιράκι κι έτσι. Το μόνο που θα άλλαζε πολύ σοβαρά τα πράγματα θα ήταν να είχα τα φράγκα να πάρω το 808. Άλλα δεν πειράζει, από φθινόπωρο βλέπουμε. :)

Φιλε μου μια χαρα ειμαστε με το n8.Απο φθινοπωρο κ μετα βλεπουμε.Στην ουσια του πραγματος μια ιδεα ειναι τελικα για το 808,αν το παρεις απο τους πρωτους.Σημερα μετρανε τι φραγκα εχεις κ ποσο θα το αγορασεις!!

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

διαπίστωσα απο αυτό πως τελικά τα Symbian^3 πρώτης γενιάς δεν θα λάβουν fp1 / fp2. Έχει κάποιος καμιά εξτρά πληροφορία?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

διαπίστωσα απο αυτό πως τελικά τα Symbian^3 πρώτης γενιάς δεν θα λάβουν fp1 / fp2. Έχει κάποιος καμιά εξτρά πληροφορία?

Καλά τώρα κι εσύ, θεωρείς σοβαρή πηγή το Nokia Discussions; Σύμφωνα με αυτούς ούτε καν downgrade από Belle σε Anna γίνεται. :p

Πάντως πιστεύω ότι ακόμα κι αν δεν πάρουμε την πλήρη έκδοση της Belle FP1, τουλάχιστον κάποια βασικά στοιχεία θα τα πάρουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, π.χ. τον νέο browser, τον music player ή τον task manager. Έτσι κι αλλιώς έχουν κάνει κάποιες χαζομάρες στη συγκεκριμένη έκδοση, π.χ. αφαίρεση των προφίλ από το πλήκτρο λειτουργίας κλπ, και προσωπικά δεν ξέρω αν θέλω την πλήρη αναβάθμιση στο Ν8 μου. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλά τώρα κι εσύ, θεωρείς σοβαρή πηγή το Nokia Discussions; Σύμφωνα με αυτούς ούτε καν downgrade από Belle σε Anna γίνεται. :p

Πάντως πιστεύω ότι ακόμα κι αν δεν πάρουμε την πλήρη έκδοση της Belle FP1, τουλάχιστον κάποια βασικά στοιχεία θα τα πάρουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, π.χ. τον νέο browser, τον music player ή τον task manager. Έτσι κι αλλιώς έχουν κάνει κάποιες χαζομάρες στη συγκεκριμένη έκδοση, π.χ. αφαίρεση των προφίλ από το πλήκτρο λειτουργίας κλπ, και προσωπικά δεν ξέρω αν θέλω την πλήρη αναβάθμιση στο Ν8 μου. ;)

:lol: :lol: δεν το γνώριζα τα περί downgrade ... απλά επειδή το comment ήταν απο στέλεχος είπα μήπως ήταν όντως "επίσημο" .. Εγώ πάλι την θέλω ολόκληρη για να έχω ελπίδες για πετσοκομμένη fp2 .. Γιατί με πετσοκομμένη fp1, υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να πάρω το οτιδήποτε απο fp2 .

Επίσης είχαν κάνει λόγο και για overclock με την έλευση της fp1 πράγμα που επίσης ήθελα για διάφορα μικρό lag .. Θα δούμε.. Έχει αργήσει όμως πολύ :(

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

:lol: :lol: δεν το γνώριζα τα περί downgrade ... απλά επειδή το comment ήταν απο στέλεχος είπα μήπως ήταν όντως "επίσημο" .. Εγώ πάλι την θέλω ολόκληρη για να έχω ελπίδες για πετσοκομμένη fp2 .. Γιατί με πετσοκομμένη fp1, υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να πάρω το οτιδήποτε απο fp2 .

Επίσης είχαν κάνει λόγο και για overclock με την έλευση της fp1 πράγμα που επίσης ήθελα για διάφορα μικρό lag .. Θα δούμε.. Έχει αργήσει όμως πολύ :(

Άσε, μια χαρά είμαστε και με τα 680MHz, δεν έχω όρεξη να φορτίζω 2 φορές τη μέρα, και δε βγαίνει και η άτιμη η μπαταρία, να είχα 2-3 όπως παλιά. :p