Teo010 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Να βελτιώσουν την απόδοση της κάμερας και να γίνει όπως ήταν με την Anna, τον browser και τη διάρκεια της μπαταρίας, Aν δεν ξεκλειδωσουν λιγο τον επεξεργαστη τοτε δεν θα δουμε καλες επιδοσεις απο τον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Aν δεν ξεκλειδωσουν λιγο τον επεξεργαστη τοτε δεν θα δουμε καλες επιδοσεις απο τον browser. το Ν900 με 600mhz, 256mb ram και νομιζω ιδια καρτα γραφικων με το Ν8 (αν οχι κατωτερη) ειχε απαιχτο browser. οποτε μια χαρα ειναι το Ν8 απο θεμα δυναμης. Δεν ειναι εκει το προβλημα. Πρεπει να γραφτει "απο την αρχη" το προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 με το περασμα σε 100% Qt αναμενω καλυτερα αποτελεσματα, και οχι μονο σε browser :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Πρεπει να γραφτει "απο την αρχη" το προγραμμα. Μιλωντας με βαση αυτο που εχουμε τωρα μιλησα. Σαφως αν του βαλουν 100% Qt τα πραγματα θα ειναι καλυτερα. Το Ν900 τα κανει ολα αυτα γιατι δεν εχει symbian.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Συμφωνουμε στην ουσια. Θεμα qt , θεμα Symbian ... σιγουρα παντως δεν ειναι θεμα "δυναμης" της συσκευης. Η συσκευη (Ν8) εχει τη δυναμη να προσφερει μια χαρα Ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Βλέπω πάντως όλο και περισσότερες εφαρμογές να αναβαθμίζονται για να είναι συμβατές με Belle FP1....λέτε να την δούμε σύντομα και στα S^3 Gen 1!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Βλέπω πάντως όλο και περισσότερες εφαρμογές να αναβαθμίζονται για να είναι συμβατές με Belle FP1....λέτε να την δούμε σύντομα και στα S^3 Gen 1!? Το ειπαν αρκετοι (οχι επισημα) και το πιστευω.. Ιουνιο-Ιουλιο περιπου Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Στο navifirm κυκλοφορει τις τελευταιες μερες update της belle απο την 111.030.0609 στην 111.030.0610! Λετε να εχουμε κανα τυχερο???? http://www.symbiantweet.com/new-firmware-belle-111-030-610-appears-over-navifirm-for-n8-available-for-download Edited May 30, 2012 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Στο navifirm κυκλοφορει τις τελευταιες μερες update της belle απο την 111.030.0609 στην 111.030.0610! Λετε να εχουμε κανα τυχερο???? http://www.symbiantweet.com/new-firmware-belle-111-030-610-appears-over-navifirm-for-n8-available-for-download αυτό έχει βγεί και για τα C7 και Ε6. κι επίσης βγήκε και νέα έκδοση για το 500. μόνο το C6-01 έμεινε στην απέξω:@ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 αυτό έχει βγεί και για τα C7 και Ε6. κι επίσης βγήκε και νέα έκδοση για το 500. μόνο το C6-01 έμεινε στην απέξω:@ Ισχυει! Βεβαια ακομα δεν μου την εχει βγαλει στην αναζητηση ενημερωσεων! Αναμενουμε λοιπον! Δεν νομιζω ομως να το αφησουν εκτος το C6-01! Ισως αργησει λιγο! Την εχουμε συνηθισει πλεον την Nokia σε αργοπορημενες διανομες των updates! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Πάντως σήμερα μου έβγαλε αναβάθμιση της σουίτας, άρα και η FP1 θα είναι κοντά... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Πάντως σήμερα μου έβγαλε αναβάθμιση της σουίτας, άρα και η FP1 θα είναι κοντά... ;) Μακαρι φιλε μου! Μολις το εβγαλε κ σε εμενα κ ειναι σε εξελιξη η αναβαθμιση της σουιτας! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Symbian Donna / Belle FP2 Surfaces! | It’s coming this September http://symbian-developers.net/symbian-belle-fp2-information-leaked-its-coming-this-september/ Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Στο navifirm κυκλοφορει τις τελευταιες μερες update της belle απο την 111.030.0609 στην 111.030.0610! Ισπανική έκδοση της belle για συσκεκριμένο πάροχο... Symbian Donna / Belle FP2 Surfaces! | It’s coming this September Αν δεις την εικόνα από το PR1.1 πάει στο PR3.0. Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό. Edited May 31, 2012 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alsthom Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μακαρι φιλε μου! Μολις το εβγαλε κ σε εμενα κ ειναι σε εξελιξη η αναβαθμιση της σουιτας! Sorry:O Για ποιά σουίτα μιλάτε?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Sorry:O Για ποιά σουίτα μιλάτε?:O το nokia suite στον υπολογιστή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Ορίστε και ένα βίντεο που δείχνει πως θα είναι η fp2 :) http://mynokiablog.com/2012/06/29/video-symbian-belle-fp2-leaked-on-rda-looking-sweet/ Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex380 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ρε παιδια εχει κανεις ακουστα ποτε θα παρουν τα παλιας γενιας s^3 οπως το c6-01 το fp1?Λεγανε 26 εβδομαδα αλλα περασε και τιποτα...εχει ακουσει καποιος κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Μάλλον πάμε για Σεπτέμβριο ... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Κρίνοντας από τα λίγα που έχω δει στη Belle FP1 στο 701 του αδερφού μου, δε νομίζω να μου λείψει κάτι συνταρακτικά πολύ σε σχέση με τη Belle by lagoskon που έχω ήδη στο Ν8 μου. Μια χαρά θα βγει το καλοκαιράκι κι έτσι. Το μόνο που θα άλλαζε πολύ σοβαρά τα πράγματα θα ήταν να είχα τα φράγκα να πάρω το 808. Άλλα δεν πειράζει, από φθινόπωρο βλέπουμε. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Κρίνοντας από τα λίγα που έχω δει στη Belle FP1 στο 701 του αδερφού μου, δε νομίζω να μου λείψει κάτι συνταρακτικά πολύ σε σχέση με τη Belle by lagoskon που έχω ήδη στο Ν8 μου. Μια χαρά θα βγει το καλοκαιράκι κι έτσι. Το μόνο που θα άλλαζε πολύ σοβαρά τα πράγματα θα ήταν να είχα τα φράγκα να πάρω το 808. Άλλα δεν πειράζει, από φθινόπωρο βλέπουμε. :) Φιλε μου μια χαρα ειμαστε με το n8.Απο φθινοπωρο κ μετα βλεπουμε.Στην ουσια του πραγματος μια ιδεα ειναι τελικα για το 808,αν το παρεις απο τους πρωτους.Σημερα μετρανε τι φραγκα εχεις κ ποσο θα το αγορασεις!! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 διαπίστωσα απο αυτό πως τελικά τα Symbian^3 πρώτης γενιάς δεν θα λάβουν fp1 / fp2. Έχει κάποιος καμιά εξτρά πληροφορία? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 διαπίστωσα απο αυτό πως τελικά τα Symbian^3 πρώτης γενιάς δεν θα λάβουν fp1 / fp2. Έχει κάποιος καμιά εξτρά πληροφορία? Καλά τώρα κι εσύ, θεωρείς σοβαρή πηγή το Nokia Discussions; Σύμφωνα με αυτούς ούτε καν downgrade από Belle σε Anna γίνεται. :p Πάντως πιστεύω ότι ακόμα κι αν δεν πάρουμε την πλήρη έκδοση της Belle FP1, τουλάχιστον κάποια βασικά στοιχεία θα τα πάρουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, π.χ. τον νέο browser, τον music player ή τον task manager. Έτσι κι αλλιώς έχουν κάνει κάποιες χαζομάρες στη συγκεκριμένη έκδοση, π.χ. αφαίρεση των προφίλ από το πλήκτρο λειτουργίας κλπ, και προσωπικά δεν ξέρω αν θέλω την πλήρη αναβάθμιση στο Ν8 μου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Καλά τώρα κι εσύ, θεωρείς σοβαρή πηγή το Nokia Discussions; Σύμφωνα με αυτούς ούτε καν downgrade από Belle σε Anna γίνεται. :p Πάντως πιστεύω ότι ακόμα κι αν δεν πάρουμε την πλήρη έκδοση της Belle FP1, τουλάχιστον κάποια βασικά στοιχεία θα τα πάρουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, π.χ. τον νέο browser, τον music player ή τον task manager. Έτσι κι αλλιώς έχουν κάνει κάποιες χαζομάρες στη συγκεκριμένη έκδοση, π.χ. αφαίρεση των προφίλ από το πλήκτρο λειτουργίας κλπ, και προσωπικά δεν ξέρω αν θέλω την πλήρη αναβάθμιση στο Ν8 μου. ;) :lol: :lol: δεν το γνώριζα τα περί downgrade ... απλά επειδή το comment ήταν απο στέλεχος είπα μήπως ήταν όντως "επίσημο" .. Εγώ πάλι την θέλω ολόκληρη για να έχω ελπίδες για πετσοκομμένη fp2 .. Γιατί με πετσοκομμένη fp1, υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να πάρω το οτιδήποτε απο fp2 . Επίσης είχαν κάνει λόγο και για overclock με την έλευση της fp1 πράγμα που επίσης ήθελα για διάφορα μικρό lag .. Θα δούμε.. Έχει αργήσει όμως πολύ :( Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 :lol: :lol: δεν το γνώριζα τα περί downgrade ... απλά επειδή το comment ήταν απο στέλεχος είπα μήπως ήταν όντως "επίσημο" .. Εγώ πάλι την θέλω ολόκληρη για να έχω ελπίδες για πετσοκομμένη fp2 .. Γιατί με πετσοκομμένη fp1, υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να πάρω το οτιδήποτε απο fp2 . Επίσης είχαν κάνει λόγο και για overclock με την έλευση της fp1 πράγμα που επίσης ήθελα για διάφορα μικρό lag .. Θα δούμε.. Έχει αργήσει όμως πολύ :( Άσε, μια χαρά είμαστε και με τα 680MHz, δεν έχω όρεξη να φορτίζω 2 φορές τη μέρα, και δε βγαίνει και η άτιμη η μπαταρία, να είχα 2-3 όπως παλιά. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts