Jump to content

Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πιο σημαντικό είναι ότι επιτέλους η Nokia θα δώσει, έστω και σε 3 συσκευές, αναβάθμιση για Feature Pack. Αυτό το φωνάζαμε από τότε που ήμασταν στα Symbian 3rd edition και μας ανάγκαζε να αγοράσουμε νέα συσκευή για να έχουμε κάποιες έξτρα δυνατότητες.

ναι οντως, αυτο ειναι το πιο σημαντικο.

ναι θυμαμαι, επαιρνες πχ το Ν93 και μετα απο λιγο, τσουπ τα FP1!

επαιρνες μετα ενα FP1 (N95) και μετα απο λιγο να σου τα FP2 (N96,N86 κλπ) χωρις δυνατοτητα αναβαθμισης σε αυτα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ολο και κατι θα τσιμπησουμε και μεις ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ολο και κατι θα τσιμπησουμε και μεις ;)

Αυτο θα εγραφα μολις τωρα :happy:

Ολο και καποιος θα βαλει το χερακι του να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλά νέα και για μας που έχουμε συσκευές τις πρώτης γενιάς του symbian^3

Nokia 808 PureView Nokia Belle Feature Pack 1 set for Nokia N8, Nokia C7

Racing because all other sports require one ball only!

• 4 weeks later...
καλησπερα σε ολους.ενα ερωτημα που ολο αυτο τον καιρο με καει με τις αναβαθμισεις του symbian n8 μου.τι θα γινει με το flash player τελικα με εμας????θα εχουμε το lite για πολυ καιρο ακομα????γιατι δεν μπορουμε εμεις να εχουμε προσβαση σε ολα τα site λογω flash?????γιατι επιμενει η adobe να μας δινει το απλο προγραμμα σε ολους τους browsers απλα επειδη ειναι symbian????υπαρχει καμια πατεντα να εχουμε πληρη υποστηριξη flash player?????ευχαριστω προκαταβολικα οσους μου λυσουν αποριες!!!

Από τη στιγμή που το μισό ίντερνετ είναι γεμάτο με φλας θα έπρεπε.

Εγώ μια μερά έψαχνα ανταλλακτικά για το μηχανάκι μου πχ και όλα τα site με Yamaha ανταλλακτικά ήταν σε φλας.

Επίσης τα site που στριμαρουν τα ματς είναι από μονός τους λόγος για να έχεις φλας,για να μην αναφέρω σελίδες από δισκογραφικές η από gadgetομαγαζα που είναι φτιαγμένες εξολοκλήρου σε flash.

Τη μέρα που θα πάψουν ολα τα site να έχουν φλας,σε καμία δεκαριά χρόνια δηλαδή,τότε θα δικαιολογούνται οι άλλοι που δεν έχουν και έχουν το "πρωτοποριακό" html5.

Είναι τόσο πρωτοποριακό που ακόμα ψάχνουμε με το φακό τέτοιο site.

Μ'αρεσει που οι iphonaκιδες πανηγύριζαν που θα εγκαταλειφθεί το φλας και αυτοί έχουν ήδη το σούπερ html5,και εντωμεταξυ θα έχουν αλλάξει τρεις συσκευές και θα έχουν γκριζαρει μέχρι να έρθει η ώρα να πούμε ότι δεν υπάρχουν flash sites.

Sent from my ATRIX

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας σε ότι αφορά το flash, αλλά δεν έχει τύχει να μπω σε κάποια σελίδα και να μην μου την ανοίξει ακόμα και με το flash lite που έχουμε, έστω και σχετικά αργά. Πάντως είναι θέμα επεξεργαστή. Για τα καινούρια s3 έχει ακουστεί ότι θα βγει κανονικό flash χωρίς να είμαι απόλυτος.

Επίσης τα site που στριμαρουν τα ματς είναι από μονός τους λόγος για να έχεις φλας

Βασικα παιζει players απλα πρεπει να δοκιμασεις για να δεις ποιους παιζει λογο της lite εκδοσης.

• 2 weeks later...

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

για το ν8? Διαφορες-βελτιώσεις? Αν την περάσουμε από πάνω θα χαθεί το χακάρισμα του λαγκοσκον?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

για το ν8? Διαφορες-βελτιώσεις? Αν την περάσουμε από πάνω θα χαθεί το χακάρισμα του λαγκοσκον?

ναι ψάξε,για Ν8 απ ό,τι είδα. και το χακάρεις κανονικά όπως όλα. δεν κοίταξα αν γίνεται να τη φλασάρεις με update

Δεν είναι επίσημη για το Ν8 έτσι? Έχει και το νέο browser μέσα αυτή η ανεπίσημη για Ν8? LAgoskon! Κάνε τα μαγικά σου!

Τα μειον

-Το X-Plore δεν δουλευει στην FP1

-Στις επιλογες στο μενου η οπουδηποτε αλλου, αφαιρεθηκε το 'Ακυρωση' που ηταν τελευταιο

-Αφαιρεθηκε η Ενεργοποιηση/Απενεργοποιηση Εφε Θεματος (!)

Χρήστος

Τα μειον

-Το X-Plore δεν δουλευει στην FP1

-Στις επιλογες στο μενου η οπουδηποτε αλλου, αφαιρεθηκε το 'Ακυρωση' που ηταν τελευταιο

-Αφαιρεθηκε η Ενεργοποιηση/Απενεργοποιηση Εφε Θεματος (!)

σε ποιο cfw αναφέρεσαι?

Δεν είναι επίσημη για το Ν8 έτσι? Έχει και το νέο browser μέσα αυτή η ανεπίσημη για Ν8? LAgoskon! Κάνε τα μαγικά σου!
τι επίσημη? στο daily βγήκε, ρίξε μια ματια..δεν ειδα κατι για νέο browser

σε ποιο cfw αναφέρεσαι?

Για την επισημη στα 603/700/701

Χρήστος

The New Task Switcher from Symbian Belle FP1 available for older belle devices! (N8, E7, C6-01, C7 etc)

Χρήστος

The New Task Switcher from Symbian Belle FP1 available for older belle devices! (N8, E7, C6-01, C7 etc)

Αν είναι το FP1 να έρθει σε κομμάτια, fine with me.. :up:

P.S.: Πολύ θα ήθελα το N8 μου να είχε την ταχύτητα του N8 στο βίντεο.... :( Τόση διαφορά η χακαρισμένη Belle από την επίσημη;.. :confused:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Αν είναι το FP1 να έρθει σε κομμάτια, fine with me.. :up:

P.S.: Πολύ θα ήθελα το N8 μου να είχε την ταχύτητα του N8 στο βίντεο.... :( Τόση διαφορά η χακαρισμένη Belle από την επίσημη;.. :confused:

Έχω την χακαρισμένη του lagoskon και πάει νομίζω ακόμα πιο γρήγορα. Έχω απενεργοποιήσει όλα τα startup προγράμματα (για αλλαγή γλώσσας δε χρειάζομαι τίποτα λόγω swype), καθώς και τα effects. Επίσης για screensaver έχω βάλει το anna screensaver+ για να μη τρέχει το sleeping screen που τρώει αρκετή μνήμη, παρόλο που είναι όμορφο. Έτσι έχω πετύχει αρκετή ταχύτητα και η μπαταρία με χρήση μου βγάζει μιαμιση μέρα άνετα.

Έχω την χακαρισμένη του lagoskon και πάει νομίζω ακόμα πιο γρήγορα. Έχω απενεργοποιήσει όλα τα startup προγράμματα (για αλλαγή γλώσσας δε χρειάζομαι τίποτα λόγω swype), καθώς και τα effects. Επίσης για screensaver έχω βάλει το anna screensaver+ για να μη τρέχει το sleeping screen που τρώει αρκετή μνήμη, παρόλο που είναι όμορφο. Έτσι έχω πετύχει αρκετή ταχύτητα και η μπαταρία με χρήση μου βγάζει μιαμιση μέρα άνετα.

Πωω.. Μη λες τέτοια... :O

Huawei Nova 5T

Ρε παιδια με ερωτηση!Στο startup πως βλεπουμε ποιες εφαρμογες ανοιγουν να τις απενεργοποιησω???Και κατι αλλο.Το ν8 στο βιντεο εχει απενεργοποιημενα τα εφε του θεματος γι αυτο ειναι τοσο γρηγορο.Και η επισημη εκδοση που χω στο c6-01 μου με απενεργοποιημενα τα εφε ετσι παει!

υπαρχει κανενα νεο σχετικα με το angry birds και το symbian;;;γιατι νομιζω οτι δεν θα κυκλοφορησει τελικα
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9