Jump to content

lelosbusa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lelosbusa

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 24

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lelosbusa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω πολυ efrai..αυτο χρειαζομουνα να δω..εχω φερει απο εβαυ ανταπτορα για android ethernet se usb gia mid tablets.ετσι δουλευει..παλια τα tablets ειχαν και ethernet πανω τους αλλα ηταν κουμουτσες!! ευχαριστω κ τον spiderman απο την κω γιατι εστειλα και στο forum της manta!!
  2. καλημερα κ απο μενα..πηρα την προηγουμενη στο eshop στο μενιδι κ πηρα το serioux 1005 σε προσφορα.μετριες επιδοσεις αλλα καλη οθονη κ digitizer.θελω κ το manta για την δουλεια γιατι για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο.πειτε εσεις που το εχετε.εχει ethernet στις ρυθμισεις για να δουλεψω με ανταπτορακι??οποιος μπορει να μου απαντησει για να παω να το παρω στα καπακια!!η manta απο οτι βλεπω στο youtube υποστηριζει ethernet..!!
  3. καλησπερα σε ολους.ενα ερωτημα που ολο αυτο τον καιρο με καει με τις αναβαθμισεις του symbian n8 μου.τι θα γινει με το flash player τελικα με εμας????θα εχουμε το lite για πολυ καιρο ακομα????γιατι δεν μπορουμε εμεις να εχουμε προσβαση σε ολα τα site λογω flash?????γιατι επιμενει η adobe να μας δινει το απλο προγραμμα σε ολους τους browsers απλα επειδη ειναι symbian????υπαρχει καμια πατεντα να εχουμε πληρη υποστηριξη flash player?????ευχαριστω προκαταβολικα οσους μου λυσουν αποριες!!!
×
×
  • Create New...