Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Rom άλλου κινητού δεν μπορείς βάλεις και καλύτερα να μην το δοκιμάσεις καν! Για το radio που χρειάζεσαι να περάσεις για το gps ποιο είναι το πρόβλημά σου; Δεν μπορείς να το κατεβάσεις ή να το περάσεις; Κατέβασε το από εδώ και ξαναδοκίμασε. Για τα sms τώρα, εγώ χρησιμοποιούσα την εφαρμογή go sms. Για κενο μήνυμα πάντως, δοκίμασε να πατήσεις μια φορά το space μπας και...
Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Rom άλλου κινητού δεν μπορείς βάλεις και καλύτερα να μην το δοκιμάσεις καν! Για το radio που χρειάζεσαι να περάσεις για το gps ποιο είναι το πρόβλημά σου; Δεν μπορείς να το κατεβάσεις ή να το περάσεις; Κατέβασε το από εδώ και ξαναδοκίμασε. Για τα sms τώρα, εγώ χρησιμοποιούσα την εφαρμογή go sms. Για κενο μήνυμα πάντως, δοκίμασε να πατήσεις μια φορά το space μπας και...

Κάνω τη διαδικασία χωρίς goldcard, νομίζω ότι τελικά έτσι διάβασα στο forum ότι δουλεύει.

Έχω δει τη rom του explorer σε wildfire αλλά λόγω της διαφορετικής ανάλυσης οθόνης η απεικόνιση δεν ήταν σωστή. Αναρωτιόμουν αν γίνεται και με άλλης μάρκας κινητά.

μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία να δουλέψει το gps πάνω στην CM 7 ?

Τo radio με απλό install zip from sd δεν εγκαθιστάτε.ενώ ξεκίνα μου λέει installation aborted.

Κάνω τη διαδικασία χωρίς goldcard, νομίζω ότι τελικά έτσι διάβασα στο forum ότι δουλεύει.

Έχω δει τη rom του explorer σε wildfire αλλά λόγω της διαφορετικής ανάλυσης οθόνης η απεικόνιση δεν ήταν σωστή. Αναρωτιόμουν αν γίνεται και με άλλης μάρκας κινητά.

Φαντάζομαι η rom που έβαλες ήταν απλά port και δεν ήταν έκδοση για άλλο κινητό μιας και δύσκολα θα έκανε boot το κινητό ;) Το ίδιο λοιπόν ισχύει για όλα τα κινητά. Ό,τι δηλαδή δεν πρόκειται να παίξει η rom...

μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία να δουλέψει το gps πάνω στην CM 7 ?

Τo radio με απλό install zip from sd δεν εγκαθιστάτε.ενώ ξεκίνα μου λέει installation aborted.

Kοίταξε στο πρώτο post και θα βρεις τον τρόπο να περάσεις το radio. Δε γίνεται να κάνεις install zip from sd card γιατί δεν είναι συμβατή η έκδοση της recovery που χρησιμοποιείς. Εν τάχει, περνάς το pc49img.zip αρχείο στην κάρτα μνήμης (όχι σε κάποιον φάκελο) και κλείνεις το κινητό. Μετά το ανοίγεις πατώντας το power on και το volume down και θα σου ζητήσει να κάνει αναβάθμιση! Πρόσεξε ωστόσο να έχεις αρκετή μπαταρία γιατί αν διακοπεί η διαδικασία μπορείς να έχεις προβλημα! Δε φέρω καμία ευθύνση φυσικά!

Τhe end of an era...

Kοίταξε στο πρώτο post και θα βρεις τον τρόπο να περάσεις το radio. Δε γίνεται να κάνεις install zip from sd card γιατί δεν είναι συμβατή η έκδοση της recovery που χρησιμοποιείς. Εν τάχει, περνάς το pc49img.zip αρχείο στην κάρτα μνήμης (όχι σε κάποιον φάκελο) και κλείνεις το κινητό. Μετά το ανοίγεις πατώντας το power on και το volume down και θα σου ζητήσει να κάνει αναβάθμιση! Πρόσεξε ωστόσο να έχεις αρκετή μπαταρία γιατί αν διακοπεί η διαδικασία μπορείς να έχεις προβλημα! Δε φέρω καμία ευθύνση φυσικά!

Το έκανα κ αυτό κ δεν μου ζητά να κάνει αναβάθμιση ενώ τσεκάρει τα αρχεία της sd. υπάρχει πρόβλημα που έχω αλλάξει όνομα του αρχείου??

πήρα αυτό http://www.ebay.com/itm/Universal-Blue-Bluetooth-V2-0-Handsfree-Headset-iPhone-Cell-Phone-PDA-/370627485942?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D1993051440742445200%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26 το bluetooth

αλλα δεν μπορω να το συνδεσω στο κινητο, δεν το εντοπιζει για την ακρίβεια το κινητο.. any ideas?

δεν εχω αλλο κινητο αυτη τη στιγμή για να δοκιμασω αν φταιει το κινητο ή το bluetooth

Κοίτα να το έχεις στο ανιχνεύσιμο το bluetooth στο κινητό και δες να αποθηκεύεις τις οδηγίες του handsfree κατά γράμμα. Πολλές φορές θέλει το hf να ενεργοποιείται με παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου on/off για να είναι ανιχνεύσιμο ;)
Τhe end of an era...

οκ, όλα καλά τώρα, στην τύχη λίγο βέβαια... απλά οι οδηγίες των κινέζων δεν ηταν και πολύ καλές :P

(for the record, αυτοι έλεγαν ότι απλά μόλις το ανοίξω και το λαμπάκι γίνει μπλε, είναι ανιχνεύσιμο, ενώ έπρεπε να το κρατήσω αρκετή παραπάνω ώρα, μέχρι που άρχισε να αναβοσβήνει μπλε-κόκκινο)

thx bill!

Εδω και κατι μερες μου αναβοσβηνει η οθονη του κινητου. Δεν το κανει παντα αλλα αμα το πιασει το κανει καθε 10 δευτερολεπτα αναβει σβηνει. Τι να φταιει;

κράτα backup απότι χρειάζεσαι, και μετά δοκίμασε να κάνεις hard reset, να δουμε αν φταίει το κινητό ή το λογισμικό ;)

οδηγίες στο πρώτο ποστ!

thx bill!

Τίποτα :D

Εδω και κατι μερες μου αναβοσβηνει η οθονη του κινητου. Δεν το κανει παντα αλλα αμα το πιασει το κανει καθε 10 δευτερολεπτα αναβει σβηνει. Τι να φταιει;

Επίσης κοίταξε μήπως πέρασες κάποια εφαρμογή που το κάνει αυτό... Το go locker πχ κάνει κάτι τέτοια ;)

Τhe end of an era...

4) Αν ωστόσο θέλετε να συνεχίσετε με την stock rom απλά rootαρισμένη, κατεβάστε το αρχείο από εδώ και περάστε το στην κάρτα μνήμης.

που μπορω να βρω την stock rom για να την περασω? γιατι απο το ποστ εχει σβιστει.

Δεν θυμάμαι τώρα λινκ, αλλά είναι μια σελίδα που έχει όλες τις official. Αν ψάξεις τις τελευταία δέκα σελίδες θα το βρεις λογικά, αν και ο villis θα θυμάται και το λινκ ;-)

Αν δεν κάνω λάθος η σελίδα είναι shippedroms η κάπως έτσι και ψάχνεις για Wildfire ή buzz.

συγνωμη αλλα δεν βρηκα τιποτα :(

δεν θελω να δρω αλλη αλλα την συγκεκρημενη για να δουλεψω το κινητο η κατι καινουργιο αν υπαρχει και καλο

ας περιμενουμε λοιπον τον villis η οποιοσ αλλος γνωριζει

Edited by lakhsdiam

το βρήκα εγώ ;)

http://www.shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Buzz

και η ρομ είναι OTA_Buzz_Froyo_HTC_WWE_2.22.405.1-1.37.405.1_release_160253md3o2yhu6sxs3txn.zip (http://www.shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Buzz&file=OTA_Buzz_Froyo_HTC_WWE_2.22.405.1-1.37.405.1_release_160253md3o2yhu6sxs3txn.zip)

με τη ρομ είσαι τώρα? εγώ θα σου πρότεινα CM 7.2, πολύ καλύτερη από την stock..

συγνωμη αλλα δεν βρηκα τιποτα :(

δεν θελω να δρω αλλη αλλα την συγκεκρημενη για να δουλεψω το κινητο η κατι καινουργιο αν υπαρχει και καλο

ας περιμενουμε λοιπον τον villis η οποιοσ αλλος γνωριζει

το βρήκα εγώ ;)

http://www.shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Buzz

και η ρομ είναι OTA_Buzz_Froyo_HTC_WWE_2.22.405.1-1.37.405.1_release_160253md3o2yhu6sxs3txn.zip (http://www.shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Buzz&file=OTA_Buzz_Froyo_HTC_WWE_2.22.405.1-1.37.405.1_release_160253md3o2yhu6sxs3txn.zip)

με τη ρομ είσαι τώρα? εγώ θα σου πρότεινα CM 7.2, πολύ καλύτερη από την stock..

την ξερω πολυ καλα. το κινητο το εχω 2χρ και το εχω δουλεψει πολυ καλα. μετα απο ενα προβλημα που ειχε με το κουμπι του το εστειλα για σερβις και τωρα θελω να το δωσω στην γυναικα μου να το εχει και δεν ζηταω τρελες απετισεις. επιδη το κινητο ειναι ειδη s-off γιαυτο κ ζητισα μια stock rom να εχει αν γινετε android 2.2. αν γνωριζεις κατι αλλο η οποισδηποτε αλλος ας μου πει

Αυτή που σου έδωσε ο charlie δεν είναι η stock froyo; Το site είναι σίγουρα σωστό πάντως...
Τhe end of an era...

εγώ όταν ήθελα να βάλω στοκ αυτή είχα κατεβάσει πάντως, γιατί μόνο αυτή έχει διαφορετικό χρώμα hyperlink :P

και αν θυμάμαι καλά 2.2 ήταν..

Αυτή που σου έδωσε ο charlie δεν είναι η stock froyo; Το site είναι σίγουρα σωστό πάντως...

villis πες μου εσυ καμοια αν ξερεισ σε παρακαλω. να μην προχορισω κ εχω προβληματα μετα

Aυτή που έδωσε ο charlie είναι η σωστή stock. Εγώ πάντως (όπως κι όλοι εδώ μέσα) προτείνω τη cm7.2 ;)
Τhe end of an era...

Aυτή που έδωσε ο charlie είναι η σωστή stock. Εγώ πάντως (όπως κι όλοι εδώ μέσα) προτείνω τη cm7.2 ;)

δεν μου την κανει εγκατασταση την ρομ αυτην. ξερω πολυ καλα για την cm7.2. την δουλεψα κ εγω πολυ καιρο. απλω τορα θα ητηελα μια στοκ ρομ για να ειναι το κινητο 2,2 και να συνεχισω με το sense τησ htc

Ξεκιναει κανονικα την εγκατασταση κ τερματιζει αμεσως. Τωρα για το τι γραφει δεν θυμαμε παντως δεν τν κανει. Και αναγκαστικα και την εσβησα.