Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα η cm 7.2 rc2 με Go launcher το μόνο που μου έκανε είναι ότι μια φορά φλάσαρε και άντεξε η μπαταρία το πολύ 10 ώρες σταντ μπαη και είχα μιλήσει το πολύ 5 λέπτα...το έκανε όμως μόνο μια φορά ...του έκανα reboot και από τότε όλα κομπλέ

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εμενα νομιζω γενικα με την RC2 αντέχει λιγότερο η μπαταρία.. ειδικά όταν ακούω μουσική...

και εχω κανει μια φορεα wipe batery stats, θα ξανακανω μου φαινεται...

εμενα νομιζω γενικα με την RC2 αντέχει λιγότερο η μπαταρία.. ειδικά όταν ακούω μουσική...

και εχω κανει μια φορεα wipe batery stats, θα ξανακανω μου φαινεται...

Έιχα δει κάπου ότι η διαγραφή των battery stats δε βοηθά με κανέναν τρόπο στη βελτίωση της αυτονομίας ;)

Τhe end of an era...

Θελω να κάνω αναβάθμιση απο τη rc2 stin rc3 και δεν μου ανοιγει καν το ζιπ ,λεει οτι δεν μπορει να το ανοιξει.

Σκεφτηκα μηπως δεν εχει αρκετο χωρο στην καρτα και ειπα να τα σβησω ολα οτι εχει, ποια ειναι τα απαραιτητα αρχεια-φακελοι που πρεπει να εχει η καρτα?

την κατευαζω απο εδω ,εχετε καμια εναλλακτικη?http://download.cyanogenmod.com/?device=buzz&type=RC

μηπως πρεπει να μετονομαστει το ζιπ?

Για αρχή δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το αρχείο (το .zip) μήπως και είναι corrupted ;)
Τhe end of an era...

Για αρχή δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το αρχείο (το .zip) μήπως και είναι corrupted ;)

Bill το δοκιμασα αυτο το ξανακατεβασα2 φορες αλλα παντα απο την ιδια πηγη.τιποτα ομος.

οπωτε εσβησα ολη την sd και μ,ετα που δοκιμασα το ανοιξε και το εβαλε κανονικα,τωρα θελω να ξερω τι αρχεια πρεπει να υπαρχουν μεσα ,αν πρεπει να ειναι καποια οποωσκαι δηποτε η οχι??

Γενικότερα ό,τι αρχείο είναι από εφαρμογή μπορείς να το σβήσεις. Κράτησε ό,τι αρχεία θες (μουσική, φωτογραφίες κλπ) και κάνε ένα format την κάρτα απ'το κινητό σου. Τότε θα είσαι σίγουρος ότι έχουν μείνει μόνο τ'απολύτως απαραίτητα
Τhe end of an era...

εχω θεματακι με την μπαταρια του κινητου.

βασικα δεν ξερω αν ειναι software-CM 7.2 RC3- ή hardware, αλλά μου δείχνει ότι να ναι.

τη μια στιγμή λέει 1% και κλείνει, αν το ανοιξω μετά από 5 λεπτά μπορεί να λεει 10% και αν το κλείσω και το ξανανοίξω 40%. κατι τετοια τρελα...

έκανα ένα wipe data, και ξαναφλασαρα τη ρομ, αλλα παλι τα ιδια (δεν ειχα στο κινητο καποια αλλη δυστυχως)

any ideas? η θερμοκρασία της μπαταρίας πόσο πρέπει αν ειναι?

(βαριεμαι να ξαναβαζω επισημη για να το τεσταρω, οποτε αν εχετε να προτείνετε κάτι άλλο καλώς, αλλιώς θα την βαλω.)

επίσης έχει δοκιμάσει κανείς σας καμια τέτοια μπαταρία? GOLD 2500mAH BATTERY FOR HTC WILDFIRE G8 / LEGEND G6 / BB96100 + CAR CHARGER (http://viewitem.eim.ebay.gr/GOLD-2500mAH-BATTERY-FOR-HTC-WILDFIRE-G8--LEGEND-G6---BB96100--CAR-CHARGER/200556514311/item)

Η αλήθεια είναι ότι θα σου πρότεινα να βάλεις επίσημη, αλλά ντάξει :p

Δοκίμασε ίσως να κάνεις ένα nandroid backup και βαλ'τη μετά. Αν όχι την επίσημη, κάνε όλα τα wipes και βάλε κάποια rom στην οποία σίγουρα δεν είχες το πρόβλημα. Έτσι με το nandroid backup θα μπορέσεις να επανέλθεις αμέσως στην κατάσταση που ήσουν πρίν. Τα battery stats τα έσβησες;

Τhe end of an era...

εβαλα την CM 6.1 (μια stable τελοσπαντων) για να δω πως θα παει. τωρα δειχνει 100% η μπαταρια..

πηγα να περασω την official από το λινκ που δινεις στην πρωτη σελιδα, αλλα μου βγαζει συνεχεια error, οτι δεν εχω μπαταρια πανω απο 30%, ενω θεωρητικά εχω...

δοκιμαζω να την κατεβασω και απο το xda αλλα το εχουν σε rapidshare και αργει...

η rom φταίει καθαρά.

πέρασα όιπως σας είπα την 6.1 πριν. μέχρι πριν απο λιγο ηταν στο 75+

κανω wipe τα πάντα και περνάω πάλι την 7.2 RC3 και μολις ανοιγει για πρωτη φορα ειναι στο 45. κανω reboot πάει στο 0 !!!!!!!!!!!!!!

(sorry για το double post, απλά είπα να ενημερώσω και έχουν περάσει πολλές ωρες απο το προηγουμενο και σκεφτηκα πως καλο ειναι να φαινεται η διαφορα ωρων )

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Αυτό που μου φαίνεται ύποπτο, είναι ότι σου έλεγε έτσι για την επίσημη... Μήπως η μπαταρία ή κάποιος αισθητήρας στο κινητό έχει πρόβλημα; Στην rc2 δε στο έκανε, ε;
Τhe end of an era...

συνηθως ειναι θεμα επαφων μπαταριας(υγρασια) απο προσωπικη εμπειρια και απο αλλα κινητα οταν ειχα τετοιο θεμα...και ποιο μετα μπατακλαν η μπαραρια και την αλλαζα..
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

χμμ.. οποτε με νεα μπαταρια θα ειμαι ενταξει? ή ειναι οι υποδοχεις του κινητου που εχουν θεμα?

btw, αν παρω απο αυτες που εχουν 4-5 € στο e-bay λετε να εχω κανα προβλημα? επίσης αν δεν ειναι ιδια χωρητικότητα αλλά μεγαλύτερη?

γιατι εδώ έχουν 20+ και δεν ειναι και ευκολο να βρεις...

σημερα δεν το εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου, θα παρατηρησω τη συμπεριφορα του και αν εχω θεμα θα σας πω!

σας ευχαριστώ και για την βοήθεια και το ενδιαφερον! :D

Edited by charlie_pace4

Η αλήθεια είναι ότι θα σου πρότεινα να βάλεις επίσημη, αλλά ντάξει :p

Δοκίμασε ίσως να κάνεις ένα nandroid backup και βαλ'τη μετά. Αν όχι την επίσημη, κάνε όλα τα wipes και βάλε κάποια rom στην οποία σίγουρα δεν είχες το πρόβλημα. Έτσι με το nandroid backup θα μπορέσεις να επανέλθεις αμέσως στην κατάσταση που ήσουν πρίν. Τα battery stats τα έσβησες;

ποια ειναι τα battery stats κ ποσ τα σβινεις? μπορεισ λιγο να βοηθισεισ?

αν εισαι rooted, τότε μπορείς να βάλεις αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd και να το κανει για σενα. χειροκίνητα, μπαίνεις στην recovery, και νομίζω πας εκει που λέει advanced, αν θυμάμαι καλά... αλλά πρέπει να εχεις rootάρει το κινητό...

Έχω περάσει την official Rom από καποιο site αλλά μέσα στις γλώσσες που γράφουμε μου εμφανίζει τα κινέζικα μαζί με τα ελληνικά και τα αγγλικά.. Πως μπορώ να πιστοποιήσω ότι όντως είναι η επίσημη και δεν θα έχω πρόβλημα στο service ?

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

πάντως με το αρχείο που δινεις στο πρώτο ποστ, υπάρχει αυτό το θέμα..

το προβλημα μου δεν λύθηκε, περιμένω νεα μπαταρία.

σκέφτομαι μήπως το πάω και για σερβις.. πόσα χρόνια εγγύηση έχει? 1 ή 2? θυμαται κανεις?

Πάλι πρόβλημα με μπαταρία θα αναφέρω.

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να διαβάσω το thread.

Το κινητό είναι της γυναίκας μου, δεν το έχω δουλέψει πολύ. Στην αρχή η μπαταρία άδειαζε σχετικά γρήγορα (ας πούμε ΟΚ), μετά δεν φόρτιζε αρκετά, μετά φόρτιζε ελάχιστα έως καθόλου (ίσα που κράταγε για λίγη ώρα).

Αλλάξαμε μπαταρία (after market, 1500mAh) και πάλι μετά από μια νύχτα φόρτιση δεν γεμίζει, ίσα που γίνεται πράσινο, και μετά από λίγο αν κάνεις κάτι γίνεται πορτοκαλί.

Τι άλλο μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ.

ίσως έχει τραβήξει υγρασία η συσκευή; γιατί δεν την πας για σερβις;

Που να το πάω? Έχει κάπου σερβις η HTC? Σε άλλο μαγαζί?