Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ στο s-off απ'τους alpharev αναφερόμουν... Για root έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω κάτι, αλλά μιας κι έχω το παλιό hboot θέλω κάποια στιγμή να το κάνω s-off (κυρίως για τη χρήση διαφόρων εφαρμογών). Δε θέλω να το κάνω με το xtc clip, γιατί ακόμα ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι alpharev θα κάνουν κάτι...

Για το sensation κι εγώ λόγω της προσοχής που θα λάβει, ελπίζω σε κάτι καλό!

Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εγώ στο s-off απ'τους alpharev αναφερόμουν... Για root έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω κάτι, αλλά μιας κι έχω το παλιό hboot θέλω κάποια στιγμή να το κάνω s-off (κυρίως για τη χρήση διαφόρων εφαρμογών). Δε θέλω να το κάνω με το xtc clip, γιατί ακόμα ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι alpharev θα κάνουν κάτι...

Για το sensation κι εγώ λόγω της προσοχής που θα λάβει, ελπίζω σε κάτι καλό!

μαζί σου! μόνο με sw unlock θα προχωρήσω και εγώ...και αν μη τι άλλο είμαι σίγουρος ότι θα το προχωρήσουν το projectaki και για το κινητό μας... :P

LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw

Έχει δοκιμάσει κανείς τα sony mw600 a2dp bluetooth headset? με το Wildfire se 2.2 ή 2.3 (cyanogen) να μας πει πως τα πάει από ποιότητα στον ήχο? Σκέφτομαι σοβαρά να τα αγοράσω, αλλά διαβάζω διάφορες αντικρουόμενες απόψεις στα διάφορα fora.

[Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB

[Current Phone]: Galaxy S7 Edge

μαζί σου! μόνο με sw unlock θα προχωρήσω και εγώ...και αν μη τι άλλο είμαι σίγουρος ότι θα το προχωρήσουν το projectaki και για το κινητό μας... :P

μπορεις να μου εξηγησεις τον λογο? για το xtc καταστρεφει κατι που χρειαζετε? η απλα πιστευεις οτι μεσω απο προγραμματισμο το κινητο μπορει να γυρισει sto default mode?

Για εμένα είναι κυρίως πρακτικό το θέμα... Γιατί το κάνω μόνος μου (οπότε πειραματίζομαι κιόλας και μαθαίνω κάτι καινούριο) και στο σπίτι μου με την άνεσή μου. Απ'την άλλη με s-off μέσω προγράμματος, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην default κατάσταση, ενώ για το xtc clip δεν γνωρίζω αν γίνεται κάτι τέτοιο (και νομίζω πως δε γίνεται)...
Τhe end of an era...

Για εμένα είναι κυρίως πρακτικό το θέμα... Γιατί το κάνω μόνος μου (οπότε πειραματίζομαι κιόλας και μαθαίνω κάτι καινούριο) και στο σπίτι μου με την άνεσή μου. Απ'την άλλη με s-off μέσω προγράμματος, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην default κατάσταση, ενώ για το xtc clip δεν γνωρίζω αν γίνεται κάτι τέτοιο (και νομίζω πως δε γίνεται)...

με λιγα λογια δεν ξερουμε αν μπορουμε να γυρισουμε στο default mode σε επιασα ,αν ακουει κανεις για βολο xtc clip?

με λιγα λογια δεν ξερουμε αν μπορουμε να γυρισουμε στο default mode σε επιασα ,αν ακουει κανεις για βολο xtc clip?

Το κινητό μπορεί σίγουρα να επιστρέψει σε s-on τρέχοντας ένα επίσημο RUU.

δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες για το xtc clip, αλλά αυτό που λες ακριβώς ισχύει και για μένα. Το κάνω ΜΟΝΟΣ μου με την ανεσή μου και μετά πέφτει πείραμα..(τι διάολο ηλεκτρονικοί είμαστε άλλωστε;;;)

LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw

Ας πούμε ότι χρησημοποιώ το xtc clip και κάνω την αλλαγή στο κινητό (από 2.2.1 σε 2.3.4 ή κατί τέτοιο) και θέλω κάποια στιγμή για τον οποιοδήποτε λόγο να ξανααλλάξω (είτε το stock είτε κάποιο άλλο) τι γίνεται? ξαναχρειάζομε το clip? ή γίνεται με κάποιον άλλον τρόπο?

Κινδυνεύοντας να βγω off topic, δε θεωρώ ότι κάνοντας s-off ή οτιδήποτε άλλο κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Απλά, ακολουθούμε τις οδηγίες (που τις περισσότερες φορές έχουν γραφεί για αδαείς) ανθρώπων για τους οποίους είναι πραγματική πρόκληση να κάνουν όσα σ' εμάς προσφέρονται στο "πιάτο". Δηλαδή, δεν είναι κάτι φοβερό να ακολουθήσω τις οδηγίες των alpharev ή των unrevoked. Φοβερό είναι αυτό που κάνουν αυτοί οι τύποι, για να φτάσουμε ν' απολαμβάνουμε ξεκλείδωτα κινητά. Κατανοώ την ανάγκη για ψάξιμο, αλλά στο επίπεδο του τελικού χρήστη τις περισσότερες φορές το "πείραγμα" είναι απλά τυφλοσούρτης.

Εν προκειμένη για το wildfire, δεν καταλαβαίνω Βασίλη (Villis), γιατί καίγεσαι να κάνεις s-off το κινητό σου με τους alpharev. Το μόνο που ίσως θα κερδίσεις σε πρώτη φάση είναι να μπορείς να εκτελείς εντολές μέσω fastboot (κι αυτό απλά το υποθέτω και το στηρίζω στο s-off που έχουν δώσει για το Desire, χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο και για το wildfire). Ως προς αυτό, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις με fastboot και δεν μπορείς να κάνεις μέσω recovery. Φυσικά, δε μιλάω για engineering bootloaders, όπου οι δυνατότητες είναι πολύ περισσότερες, αλλά για τους bootloaders που "πειράζει" η ομάδα των alpharev. Σε δεύτερη φάση ίσως βγάλουν τροποποιημένους bootloaders, όπου θ' αλλάζουν το μέγεθος των partitions, αλλά αυτό σε αυτή τη φάση (που s-off ακούμε, αλλά s-off δε βλέπουμε) μοιάζει με επιστημονική φαντασία.

Ας πούμε ότι χρησημοποιώ το xtc clip και κάνω την αλλαγή στο κινητό (από 2.2.1 σε 2.3.4 ή κατί τέτοιο) και θέλω κάποια στιγμή για τον οποιοδήποτε λόγο να ξανααλλάξω (είτε το stock είτε κάποιο άλλο) τι γίνεται? ξαναχρειάζομε το clip? ή γίνεται με κάποιον άλλον τρόπο?

Εννοείται ότι για να βάλεις οποιαδήποτε άλλη ROM δε χρειάζεσαι το clip, γιατί θα είσαι ήδη S-OFF και θα έχεις εγκατεστημένη recovery. Αν θέλεις να κάνεις S-ON το κινητό σου, απλά θα τρέξεις ένα επίσημο RUU.

Edited by vman
Προσθήκη παράθεσης

Κινδυνεύοντας να βγω off topic, δε θεωρώ ότι κάνοντας s-off ή οτιδήποτε άλλο κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Απλά, ακολουθούμε τις οδηγίες (που τις περισσότερες φορές έχουν γραφεί για αδαείς) ανθρώπων για τους οποίους είναι πραγματική πρόκληση να κάνουν όσα σ' εμάς προσφέρονται στο "πιάτο". Δηλαδή, δεν είναι κάτι φοβερό να ακολουθήσω τις οδηγίες των alpharev ή των unrevoked. Φοβερό είναι αυτό που κάνουν αυτοί οι τύποι, για να φτάσουμε ν' απολαμβάνουμε ξεκλείδωτα κινητά. Κατανοώ την ανάγκη για ψάξιμο, αλλά στο επίπεδο του τελικού χρήστη τις περισσότερες φορές το "πείραγμα" είναι απλά τυφλοσούρτης.

Εν προκειμένη για το wildfire, δεν καταλαβαίνω Βασίλη (Villis), γιατί καίγεσαι να κάνεις s-off το κινητό σου με τους alpharev. Το μόνο που ίσως θα κερδίσεις σε πρώτη φάση είναι να μπορείς να εκτελείς εντολές μέσω fastboot (κι αυτό απλά το υποθέτω και το στηρίζω στο s-off που έχουν δώσει για το Desire, χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο και για το wildfire). Ως προς αυτό, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις με fastboot και δεν μπορείς να κάνεις μέσω recovery. Φυσικά, δε μιλάω για engineering bootloaders, όπου οι δυνατότητες είναι πολύ περισσότερες, αλλά για τους bootloaders που "πειράζει" η ομάδα των alpharev. Σε δεύτερη φάση ίσως βγάλουν τροποποιημένους bootloaders, όπου θ' αλλάζουν το μέγεθος των partitions, αλλά αυτό σε αυτή τη φάση (που s-off ακούμε, αλλά s-off δε βλέπουμε) μοιάζει με επιστημονική φαντασία.

Δε θεωρώ ότι βγαίνουμε off-topic, μιας και το s-off που λέμε αφορά τη συσκευή αυτή καθ'αυτή!

Και προς Θεού δε θεωρώ ότι κάνω κάτι τρομερό ακολουθώντας τις οδηγίες. Κατανοώ ότι το να κάνω μόνος μου κάτι τέτοιο και να μην έχω ανάγκη κανέναν είναι αδύνατο, μιας και οι προγραμματιστικές μου γνώσεις είναι βρεφικού επιπέδου... Δεν είπα ότι θα κάνω τα πειράματα τα μεγάλα και σε καμία περίπτωση δεν πάω να το παίξω ψαγμένος ή advanced user! Και ακόμα κι αυτά που λες για engineering bootloaders μου είναι άγνωστα. Προφανώς αν ήθελα να πειραματιστώ θα έπαιρνα μια άλλη συσκευή, η οποία θα είχε την "εύνοια" των developers και θα μπορούσα κι εγώ να πειραματίζομαι με το οτιδήποτε (ακολουθώντας φυσικά τις οδηγίες τους) ;)

Ο λόγος που θέλω το s-off εγώ, δεν είναι λοιπόν όλα αυτά που λες για bootloaders και τέτοια (έτσι κι αλλιώς οι ήδη λιγοστοί developers για το wildfire έχουν ήδη αρχίσει να μετατοπίζονται σε ακριβότερα κινητά). Το θέλω για να μπορώ να δοκιμάσω και άλλα πράγματα, που τώρα δε γίνονται/γίνονται δυσκολότερα. Πχ θέλω να χρησιμοποιώ το firewall με τα iptables και λόγω του ότι πρέπει να γράφει δεδομένα στο system partition, δε γίνεται αν δεν έχουμε s-off. Ακόμα και το root explorer δε λειτουργεί χωρίς s-off (δηλαδή full root αν δεν κάνω λάθος) και θα ήθελα να μπορώ να το χρησιμοποιώ για να σκαλίσω λίγο παραπάνω. Μ'αρέσει να φέρνω το κινητό στα μέτρα μου (όσο γίνεται τουλάχιστον) και όχι να πηγαίνω εγώ στα δικά του...

Και ο λόγος που δε θέλω το xtc clip είναι αφενός γιατί ακόμα και με τον τυφλοσούρτη νομίζω ότι "κάτι" κάνω κι εγώ και αφετέρου γιατί δεν ήξερα ότι το s-off μέσω xtc clip μπορεί να "αναιρεθεί" περνώντας ξανά μια official rom. Απ'ότι είχα διαβάσει, το s-off των alpharev και του xtc clip δεν είναι ακριβώς ίδια. Σε τεχνικές λεπτομέρειες δεν μπαίνω γιατί προφανώς και τα ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα ;)

Τhe end of an era...

αποφασισα να χρησιμοποιησω μια σχετικα παλια εφαρμογη την lcd dencity να δω αν θα βελτιωθει καθολου η χαμηλης αναλυσης οθονη του wildfire και ειδα διαφορα τελικα.ολα φαινονται πιο μικρα,πιο καθαρα και ειναι σαν να αυξηθηκε η αναλυση της οθονης.ειδικα στο θεμα ιντερνετ ειναι σα να βλεπεις διπλασιες πληροφοριες στην οθονη.οπως και στα μενου οπου παλι εμφανιζονται περισσοτερες επιλογες χωρις να κινεις την οθονη.σας προτεινω να το δοκιμασετε αν ειστε root

η ρυθμιση που εβαλα ειναι στα 114 dpi

το είδες από κάπου ότι είναι το προτινόμενο size για wildfire ή το δοκίμασες μόνος σου;

το είδες από κάπου ότι είναι το προτινόμενο size για wildfire ή το δοκίμασες μόνος σου;

Το κατεβαζα απο τα 120 που ειναι το default ανα 2 μοναδες και σταματησα στα 114 οπου πιστευω οτι εχουν ολα μικρο μεγεθος αλλα ειναι ευαναγνωστα και δεν ειχα και καποιο προβλημα στην κινηση απο οθονη σε οθονη

.και δεν ξερω αν ειναι εντυπωση μου αλλα νομιζω οτι ολοκληρωνονται πιο γρηγορα οι σελιδες στον broswer τωρα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Δε νομίζω να υπάρχει κάτι προτεινόμενο... Ο καθένας κάνει τις δοκιμές του και βλέπει τι τον βολεύει προσωπικά ;)
Τhe end of an era...

Παιδιά μια ερώτηση ακόμη:Μου έχουν στείλει δύο MMS και η συσκευή δε μ'αφήνει ν'αποθηκεύσω τα επισυνναπτόμενα αρχεία.Μπορώ να τα βρώ μέσω του astro file manager που έχω εγκατεστημένο ή ακόμα καλύτερα μέσω του my phone explorer??Ευχαριστώ πολύ:):):)

Δε θυμάμαι αν γίνεται πατώντας παρατεταμένα πάνω πχ στην εικόνα, αλλά κοίτα κι αυτό! :)
Τhe end of an era...

ρε παιδια, ποια η διαφορα απο το απλό με το -S ?

To απλό εχει 195 ευρω και λεω να το παρω, αλλα δεν ξερω ποια ειναι η διαφορά με το -S εκτος απο την τιμή +90 ευρω. Αξιζει το κατι παραπάνω?

ρε παιδια, ποια η διαφορα απο το απλό με το -S ?

To απλό εχει 195 ευρω και λεω να το παρω, αλλα δεν ξερω ποια ειναι η διαφορά με το -S εκτος απο την τιμή +90 ευρω. Αξιζει το κατι παραπάνω?

to s εχει επεξεργαστη 600 MHz ενω το απλο 528 MHz

το s εχει αναλυση 320 x 480 pixels ενω το απλο 240 x 320

γενικά είναι βελτιωμένο σαν πιο καινούργιο που είναι

Υπάρχει δυνατότητα video call μέσω skype με wifi?

Ναι αλλα μονο αν εχεις εκδοση 2.3 gingerbread

Sent from my HTC Wildfire

http://www.facebook.com/notes/htc/update-on-bootloaders/10150305151453084

We're reviewing the issue and our policy around bootloaders and will provide more information soon. Thank you for your interest, support and willingness to share your feedback.

Αν ξεκλειδωσουν τον bootloader, υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωσουν και την 2.2 του Wildfire (ωστε να γινεται root) ή ειναι ασχετο με αυτο?

Το οποιο να φανταστώ δεν μπορώ να το περάσω αν δεν έχω δικαιώματα root στο κινητό μούΑλήθεια πως είναι δυνατόν να είναι τόσο δύσκολο να γίνει κάποιος root σε ένα OS linux το οποιο θα eprepe να ήταν και open source κανονικάΕίναι λίγος καιρός που έχω το wildfire και μιας και είμαι χρηστης Ubuntu μου είναι λίγο αδιανότητα αυτό το πράγμα!

:)

Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Μήπως εννοείς το gtalk και όχι το skype; Γιατί αν δεν κάνω λάθος το skype για το android δεν υποστηρίζει video call ακόμη...

Το οποιο να φανταστώ δεν μπορώ να το περάσω αν δεν έχω δικαιώματα root στο κινητό μούΑλήθεια πως είναι δυνατόν να είναι τόσο δύσκολο να γίνει κάποιος root σε ένα OS linux το οποιο θα eprepe να ήταν και open source κανονικάΕίναι λίγος καιρός που έχω το wildfire και μιας και είμαι χρηστης Ubuntu μου είναι λίγο αδιανότητα αυτό το πράγμα!

Είναι open source το android και βασίζεται στον πυρήνα του linux...

Δεν ήταν δύσκολο μέχρι πρίν βγει η 2.2.1 και απ'το σημείο εκείνο και μετά άλλαξε η πολιτική της htc, η οποία θέλει να κλειδώνει τα κινητά της (αν τώρα θα το συνεχίσει αυτό, είναι κάτι που απεύχομαι)!

Τhe end of an era...