BOBMARIN Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Ακόμα αν δεν είναι κόπος ας αναφέρει κάποιος μερικές εφαρμογές που θα ήταν χρήσιμες. . Καλώς ήρθες στην παρέα... Εχω ένα έτοιμο post με εφαρμογές στην σελίδα (189),πιστεύω θα σε βοηθήσει.:) Edited January 8, 2011 by BOBMARIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Επίσης το εικονικό πληκτρολόγιο μου φαίνεται λίγο μικρό μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω; φαντάζομαι σε ενοχλεί το qwerty εικονικό πληκτρολόγιο... πήγαινε από τις ρυθμίσεις στο μενού Γλώσσα και πληκτρολόγιο->touch input->τύποι πληκτρολογίου και βάλε πληκτρολόγιο τηλεφώνου... θα είναι σαν κανονικού τηλεφώνου, με νούμερα δηλαδή, ίσως σε βολέψει καλύτερα, όταν το περιστρέφεις θα γίνεται qwerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Μια ερώτηση, το κινητό από Vodafone έχει branding ? να το πάρω από εκεί ? το θέλω καθαρό ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Μια ερώτηση, το κινητό από Vodafone έχει branding ? να το πάρω από εκεί ? το θέλω καθαρό ! δεν εχει παρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Παιδες υπαρχει ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παλι μου βγαζει οτι δεν εχει αρκετο χωρο το κινητο!!!!! και πραγματικα αφαιρεσα κ αλλη εφαρμογη κ μοναχα χρηση email και browsing κανω τιποτα αλλο,εχετε καμια ιδεα??? γιατι ετσι ουτε email ερχονται ουτε ειδοποιησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Αποριών συνέχεια: α) αν έχω ανοιχτό το δίκτυο κινητής σε καθημερινή βάση κατεβάζει 4-5 ΜΒ. Υπάρχει τρόπος να ξέρω από που προέρχεται αυτός ο όγκος δεδομένων; β) υπάρχει πρόγραμμα καταμέτρησης που να ταιριάζει για πακέτα flexy? Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή που μόλις φτάνεις στό όριο των δωρεάν ΜΒ να κόβει το internet; Ευχαριστώ... α) Με την εφαρμογή trafficstats lite, βλέπεις ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τα δεδομένα σου ;) β) δεν ξέρω τα wind flexy, αλλά αν περιλαμβάνουν πχ 100 λεπτά ή 200 μηνύματα, νομίζω ότι σύντομα η εφαρμογή Droidstats θα το υποστηρίζει. Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα με τις εφαρμογές, όπου όλο και κάποιος θα γνωρίζει! Μάλλον είμαστε οι φτωχοί συγγενείς... :ninja:Εννοείται ότι πρώτα θα κοιτάξουν ακριβότερα κινητά. Απλά στην περίπτωση αυτή, δεν μπορούν από τη μια μέρα στην άλλη να το έχουν έτοιμο. Πρέπει να φάνε πολλές ώρες για να το βρουν. Και είχαν έτοιμα πράγματα για άλλο κινητό, οπότε είχαν δηλώσει ότι θα ασχοληθούν με το wildfire σε επόμενη έκδοση. Ας ελπίσουμε να τα καταφέρουν! Παιδιά καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το κινητό και καθώς είναι το πρώτο μου android να πω πως έχω χάσει λίγο την μπάλα. Αφού έπαιξα λίγο με το κινητό κατέβασα από το sait της HTC το HTCsync το οποίο όμως δεν λέει να αναγνωρίσει την συσκευή με τίποτα ( εχω windows 7 ultimate αν παίζει κάπου ρόλο αυτό). Για δώστε καμία βοήθεια γιατι δεν βγάζω άκρη. Ακόμα αν δεν είναι κόπος ας αναφέρει κάποιος μερικές εφαρμογές που θα ήταν χρήσιμες. Επίσης το εικονικό πληκτρολόγιο μου φαίνεται λίγο μικρό μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω; Ξέρω πως θα υπάρχουν κάπου εδώ μέσα οι απαντήσεις αλλα σε 200+ σελίδες είναι πολύ δύσκολο να τις βρω. Υπάρχουν πολλές κατηγοριοποιημένες εφαρμογές κι εδώ. Μια ερώτηση, το κινητό από Vodafone έχει branding ? να το πάρω από εκεί ? το θέλω καθαρό ! Εμένα που το πήρα τον Ιούλιο δεν ήταν. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι... Παιδες υπαρχει ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παλι μου βγαζει οτι δεν εχει αρκετο χωρο το κινητο!!!!! και πραγματικα αφαιρεσα κ αλλη εφαρμογη κ μοναχα χρηση email και browsing κανω τιποτα αλλο,εχετε καμια ιδεα??? γιατι ετσι ουτε email ερχονται ουτε ειδοποιησεις... Είσαι με froyo? Πέρασες τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης (όσες περνάνε); Καθάρισε και τις cache από browser και market... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Εχω μερικες ερωτησεις για καποια θεματακια που με εχουν ταλαιπωρησει αρκετα. Εχω την τελευταια επισημη απο HTC και δεν εχω κανει root. ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ Μεχρι τωρα ειχα ενα SE, εβαζα ξυπνητηρι ας πουμε στις 08:15. Οποτε το κινητο οταν κλειδωνε εμφανιζε κατω το επομενο ξυπνητηρι με το εικονιδιο για το ξυπνητηρι. Δηλαδη εμφανιζε ενα συμβολο και 08:15. Οταν χτυπαγε στην ωρα που ηταν εκανα snooze, δηλαδη το καθυστερουσα 10 λεπτα και πλεον ειχε το συμβολο και 08:25. Δηλαδη σε καθε περιπτωση κοιτωντας την οθονη του τηλεφωνου εβλεπα ποτε ηταν η ωρα να χτυπησει. Πως το κανουμε αυτο στο android; ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Δεν εχω προγραμμα data και δεν το βλεπω να βαζω με τετοιες "φιλικες" τιμες. Δεν με ενδιαφερει να βλεπω τον καιρο, θα προτιμουσα να ειχα στην πρωτη εικονα με μεγαλα νουμερα την ημερομηνια και την ωρα. Ο real time καιρος μου ειναι αχρηστος μιας και δειχνει οτι ειχε οταν μπηκα τελευταια φορα στο internet μεσω wifi. ΗΧΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ Θελω να βαλω δικα μου mp3 για γενικο ηχο κλησης, για ειδικο ηχο κλησης (για μια επαφη μονο), για το ξυπνητηρι, για τα sms. Εχω τα mp3 στην μνημη αλλα δεν βλεπω επιλογη για να τα ορισω ως ηχους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Εμένα που το πήρα τον Ιούλιο δεν ήταν. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι... Είσαι με froyo? Πέρασες τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης (όσες περνάνε); Καθάρισε και τις cache από browser και market... Ε φυσικα εχω κανει update σε froyo και Οσες περασαν περασαν... θα κανω αυτο που λες τωρααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Τον Opera τον εχω περασει στην SD και βασικα ΔΕΝ μου βγαζει διαγραφη cache στο market το εκανα. Βασικα δεν αλλαξε κατι ακομα!!!!! τι αλλο προτεινεις να κανω...?? Edited January 8, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Δεν εχω προγραμμα data και δεν το βλεπω να βαζω με τετοιες "φιλικες" τιμες. Δεν με ενδιαφερει να βλεπω τον καιρο, θα προτιμουσα να ειχα στην πρωτη εικονα με μεγαλα νουμερα την ημερομηνια και την ωρα. Ο real time καιρος μου ειναι αχρηστος μιας και δειχνει οτι ειχε οταν μπηκα τελευταια φορα στο internet μεσω wifi. μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο ρολόι για widget, που να μην δείχνει το καιρό, ή να το αφαιρέσεις τελείως. σε κάθε περίπτωση δες το πρώτο ποστ εδώ, για να δεις πως θα απενεργοποιήσεις το κατέβασμα δεδομένων. ΗΧΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ Θελω να βαλω δικα μου mp3 για γενικο ηχο κλησης, για ειδικο ηχο κλησης (για μια επαφη μονο), για το ξυπνητηρι, για τα sms. Εχω τα mp3 στην μνημη αλλα δεν βλεπω επιλογη για να τα ορισω ως ηχους... επιλέγεις το τραγούδι που θες και το βάζεις να "παίζει". πατάς μενού->ορισμός ως κουδούνισμα, και επιλέγεις ή για όλες τις επαφές, ή για μια. για sms και ξυπνητήρι, ή κοιτάς το πρώτο ποστ που έχει οδηγίες, ή βάζεις την εφαρμογή handcent sms, η οποία ουσιαστικά είναι για τα μηνύματα (must have για μένα), αλλά έχει και ένα "προγραμματάκι μέσα" που όταν πας να επιλέξεις ήχο για οτιδήποτε στο κινητό, σου εμφανίζει ένα μενού, που έχει και τα mp3 σου. __ για το ξυπνητήρι θες να κάνει απλώς snooze, ή να βλέπεις τι ώρα θα χτυπήσει? __ Παιδες υπαρχει ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παλι μου βγαζει οτι δεν εχει αρκετο χωρο το κινητο!!!!! και πραγματικα αφαιρεσα κ αλλη εφαρμογη κ μοναχα χρηση email και browsing κανω τιποτα αλλο,εχετε καμια ιδεα??? γιατι ετσι ουτε email ερχονται ουτε ειδοποιησεις... πήγαινε απο τις ρυθμίσεις->κάρτα sd και αποθηκευτικός χώρος και δες πόσο χώρο λέει ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη... πρέπει να έχεις κοντά στα 20ΜΒ (χωρίς να είμαι σίγουρος,λίγο πάνω από τα 18) για να μην σου βγάζει το μήνυμα... Edited January 8, 2011 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 σήμερα χρειάστηκε σε ένα laptop ενός φίλου, να του "δώσω" για λίγο σύνδεση στο internet, και το wifi hotspot φάνηκε πολύ χρήσιμο..θα με πείραζε σε μια custom rom/kernel να μην είχα κάποια απ'τις λειτουργίες που παρέχονται ούτως ή άλλως από το λειτουργικό..όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις, αν βρουν καμιά βελτίωση και στο θέμα αυτό ας ενημερώνουν.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Eυχαριστώ όλους για τις άμεσες απατήσεις . Ολα δουλεψαν ρολόι. Άλλαξα και το πληκτολόγιο εφτιαξα και wifi που κόλαγε. BOBMARIN χρήσιμο και αρκετά ενδιαφέρον το post τα κατέβασα σχεδόν όλα!!!!!!! Από αναβαθμίσεις χρειάζεται να κάνω καμία;Για ιντερνετ brouser ποιον προτιμάτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Eυχαριστώ όλους για τις άμεσες απατήσεις . Ολα δουλεψαν ρολόι. Άλλαξα και το πληκτολόγιο εφτιαξα και wifi που κόλαγε. BOBMARIN χρήσιμο και αρκετά ενδιαφέρον το post τα κατέβασα σχεδόν όλα!!!!!!! Από αναβαθμίσεις χρειάζεται να κάνω καμία;Για ιντερνετ brouser ποιον προτιμάτε; skyfire ο καλυτερος δεν βαραινει πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wildfire Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Καλημερα!! Τι γινεται με τους unrevoked? Προχωρανε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 πήγαινε απο τις ρυθμίσεις->κάρτα sd και αποθηκευτικός χώρος και δες πόσο χώρο λέει ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη... πρέπει να έχεις κοντά στα 20ΜΒ (χωρίς να είμαι σίγουρος,λίγο πάνω από τα 18) για να μην σου βγάζει το μήνυμα... Συνεχως αυτο παω και βλεπω,εμενα κυμαινεται απο 17-18 ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 τι να σου πω.... εγώ τώρα με 17,66 δεν έχω πρόβλημα.... στειλε κανα mail στην htc, σε 1-2 μέρες θα σου απαντησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Εαν εχω καταλαβει καλα αυτο μου το κανει απο τον μεγαλο ογκο email που εχω στο Inbox και στις αλλες κατηγοριες του Gmail.Απο κει ξεκιναει το ολο θεμα πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giagal Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Παιδιά βρήκαμε τελικά κάποια λύση στο ότι δεν φαίνονται πλέον οι εφαρμογές που έχουμε ήδη κατεβάσει στο market;σε μένα πάντως οι εφαρμογές εξαφανίστηκαν όταν για πρώτη φορά είχα παράλληλα συνδέσει το κινητό ως εξωτερικό σκληρό στο pc μου και ήμουν μέσω wifi στο net. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 skyfire ο καλυτερος δεν βαραινει πουθενα βασικα εγω δν τον βρισκο στο μαρκετ και ουτε απο το appbrain μπορω να κανω set up..αν μπορεις βοηθισε.. :) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 βασικα εγω δν τον βρισκο στο μαρκετ και ουτε απο το appbrain μπορω να κανω set up..αν μπορεις βοηθισε.. :) πριν λιγο καιρο τον ειχε γιατι ηταν δωρεαν δε καταλαβαινω περιμενω στο στελνω και δες ενημερωτικο βιντεο εδω http://www.anonym.to/?http://www.filesonic.com/file/46650527 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AC2eit_KX44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Τον Opera τον εχω περασει στην SD και βασικα ΔΕΝ μου βγαζει διαγραφη cache στο market το εκανα. Βασικα δεν αλλαξε κατι ακομα!!!!! τι αλλο προτεινεις να κανω...?? Εαν εχω καταλαβει καλα αυτο μου το κανει απο τον μεγαλο ογκο email που εχω στο Inbox και στις αλλες κατηγοριες του Gmail.Απο κει ξεκιναει το ολο θεμα πιστευω. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να σβήσεις μειλ με μεγάλα attachments ή κάποια εφαρμογή. Θα σου έλεγα και καμια custom rom ως λύση, αλλά δε γίνεται προς το παρόν ;) Εχω μερικες ερωτησεις για καποια θεματακια που με εχουν ταλαιπωρησει αρκετα. Εχω την τελευταια επισημη απο HTC και δεν εχω κανει root... Σου απάντησε ο φίλος charlie pace αλλά μπορείς να κοιτάξεις και στο πρώτο μήνυμα του θέματος, που θα βρείς λύσεις σε αυτές κι επόμενες ίσως απορίες σου ;) σήμερα χρειάστηκε σε ένα laptop ενός φίλου, να του "δώσω" για λίγο σύνδεση στο internet, και το wifi hotspot φάνηκε πολύ χρήσιμο..θα με πείραζε σε μια custom rom/kernel να μην είχα κάποια απ'τις λειτουργίες που παρέχονται ούτως ή άλλως από το λειτουργικό..όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις, αν βρουν καμιά βελτίωση και στο θέμα αυτό ας ενημερώνουν.. Μα υπάρχουν custom roms, οι οποίες έχουν τα πάντα. Η wildpuzzle (που έχω κι εγώ), βασίζεται στην επίσημη έκδοση για το wildfire και δουλεύουν τα πάντα ;) Εξαρτάται απ'την εκάστοτε rom... Καλημερα!! Τι γινεται με τους unrevoked? Προχωρανε? :) Δε θα βγάζουν και κάθε μέρα ανακοίνωση :p Όταν βγεί, θα το μάθεις σίγουρα από εδώ ;) Παιδιά βρήκαμε τελικά κάποια λύση στο ότι δεν φαίνονται πλέον οι εφαρμογές που έχουμε ήδη κατεβάσει στο market;σε μένα πάντως οι εφαρμογές εξαφανίστηκαν όταν για πρώτη φορά είχα παράλληλα συνδέσει το κινητό ως εξωτερικό σκληρό στο pc μου και ήμουν μέσω wifi στο net. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Κι εμένα δε φαίνονται όλες... Δεν ξέρω όμως αν αυτό επηρεάζει και τις ανανεώσεις. Γιατί αν όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσως αν είναι πολλές να δείχνει κάποιες μόνο κι όχι όλες ;) βασικα εγω δν τον βρισκο στο μαρκετ και ουτε απο το appbrain μπορω να κανω set up..αν μπορεις βοηθισε.. :) Λογικά δεν εμφανίζεται στο market για κάποιον λόγο. Ή είναι προσωρινό, ή απλά δε φαίνεται λόγω ανάλυσης... Δοκίμασε σε λίγες μέρες πάλι. Α και αν η εφαρμογή είναι επί πληρωμή, δε θα φαίνεται στο market... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Εχω μερικες ερωτησεις για καποια θεματακια που με εχουν ταλαιπωρησει αρκετα. Εχω την τελευταια επισημη απο HTC και δεν εχω κανει root. ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ Μεχρι τωρα ειχα ενα SE, εβαζα ξυπνητηρι ας πουμε στις 08:15. Οποτε το κινητο οταν κλειδωνε εμφανιζε κατω το επομενο ξυπνητηρι με το εικονιδιο για το ξυπνητηρι. Δηλαδη εμφανιζε ενα συμβολο και 08:15. Οταν χτυπαγε στην ωρα που ηταν εκανα snooze, δηλαδη το καθυστερουσα 10 λεπτα και πλεον ειχε το συμβολο και 08:25. Δηλαδη σε καθε περιπτωση κοιτωντας την οθονη του τηλεφωνου εβλεπα ποτε ηταν η ωρα να χτυπησει. Πως το κανουμε αυτο στο android; ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Δεν εχω προγραμμα data και δεν το βλεπω να βαζω με τετοιες "φιλικες" τιμες. Δεν με ενδιαφερει να βλεπω τον καιρο, θα προτιμουσα να ειχα στην πρωτη εικονα με μεγαλα νουμερα την ημερομηνια και την ωρα. Ο real time καιρος μου ειναι αχρηστος μιας και δειχνει οτι ειχε οταν μπηκα τελευταια φορα στο internet μεσω wifi. ΗΧΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ Θελω να βαλω δικα μου mp3 για γενικο ηχο κλησης, για ειδικο ηχο κλησης (για μια επαφη μονο), για το ξυπνητηρι, για τα sms. Εχω τα mp3 στην μνημη αλλα δεν βλεπω επιλογη για να τα ορισω ως ηχους... Στην SD δημιουργησε τη διευθυνση Media -> Audio -> Ringtones και ριξε τα mp3 εκει μεσα Αν κατεβάσω το golauncher, και για χ,ψ λόγους δε μου αρέσει, μπορώ έτσι απλά να ξαναγυρίσω στη sense ή παίζουν προβληματάκια..? Home Switcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthi Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Γειά σας!! Πως μπορώ να μεταφέρω μουσική και ταινίες απο τον υπολογιστή στο wildfire?? Εχω κατεβάσει το HTC Sync..το ανοίγει κανονικά..βρίσκει το κινητό αλλά από κει και περα δεν ξέρω τι να κάνω για τη μεταφορά δεδομένων. Το κινητό στον υπολογιστή εμφανίζεται ως αφαιρούμενος δίσκος..πατάω επάνω για να το ανοίξω και μου εμφανίζει το μήνυμα ''τοποθετήστε έναν δίσκο στην μονάδα Αφαιρούμενος δίσκος'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 όταν συνδέεις το κινητό με το pc σου εμφανίζεται ένα μήνυμα που σε ρωτάει τι θες να κάνεις: μόνο φόρτιση, htc sync, αφαιρουμενος δίσκος. εσύ επέλεξε αφαιρούμενος δίσκος και μετά με copy paste θα μπορείς να μεταφέρεις ότι θες στο κινητό... (αν δεν σου εμφανίζεται αυτό μόλις συνδέεις το κινητό, τότε κατεβασε τη μαύρη μπάρα, και πάτα αυτό που λέει κάτω από το "Εν εκελίξει" και θα σου εμφανιστεί το μενού που σου είπα... tip: για ταινίες κατέβασε την εφαρμογή rock player, παρ'όλα αυτα, αν τις βάζεις μέσα χωρίς κάποια μετατροπή ενδεχομένως να μην παίζουν και πολύ καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Μα υπάρχουν custom roms, οι οποίες έχουν τα πάντα. Η wildpuzzle (που έχω κι εγώ), βασίζεται στην επίσημη έκδοση για το wildfire και δουλεύουν τα πάντα ;) Εξαρτάται απ'την εκάστοτε rom... Ναι αλλά άμα βάλεις custom rom δεν θα αλλάξεις και kernel για να το κάνεις λίγο overclocked να μη σέρνει τα πόδια του? και απ'ότι θυμάμαι είχατε πει ότι οι kernel δεν τα υποστηρίζουν όλα, αν δε κάνω κάποιο λάθος.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts