Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσως θα πρέπει να ξαναδοκιμάσεις και να μας πεις τι περίπου σου γράφει. Αλλιως δοκίμασε άλλη έκδοση, η οποία να είναι froyo και wwe, χωρίς όμως να είναι branded σε καποιο δίκτυο ;)
Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ίσως θα πρέπει να ξαναδοκιμάσεις και να μας πεις τι περίπου σου γράφει. Αλλιως δοκίμασε άλλη έκδοση, η οποία να είναι froyo και wwe, χωρίς όμως να είναι branded σε καποιο δίκτυο ;)

θα το ξανακανω ρε villi και θα σου πω με την πρωτη ευκαιρια. οταν λεσ να δοκιμασω άλλη έκδοση, η οποία να είναι froyo και wwe, χωρίς όμως να είναι branded σε καποιο δίκτυο τι ενοεις? μπορεις να γινεις λιγο ποιο ξεκαθαρος για δεν γνωριζω και πολλα:wacko:

Εννοώ να δεις στο shipped roms τα αρχεία που υπάρχουν και να έχουν στο filename τις λέξεις wwe (δηλαδή αγγλική-παγκόσμια γλώσσα), froyo και να μην είναι branded, δηλαδή να μην έχει το όνομα κάποιου παρόχου, πχ telstra, verizon, at&t, bell κι άλλα τέτοια ;-)
Τhe end of an era...

Εννοώ να δεις στο shipped roms τα αρχεία που υπάρχουν και να έχουν στο filename τις λέξεις wwe (δηλαδή αγγλική-παγκόσμια γλώσσα), froyo και να μην είναι branded, δηλαδή να μην έχει το όνομα κάποιου παρόχου, πχ telstra, verizon, at&t, bell κι άλλα τέτοια ;-)

δεν μπoρω να το ξανακατεβασω. δεν ξερω τι επαθε.

τελικα βρηκα ακρη. πηγα να το κανv εγκατασταση, μολις ξεκιναει σταματαει κ μου λεει intallations aborted. αυτα

και κατι ακομη villi, ειχα κανει παλαια μια καρτα και την ειχα κανει partision μεσω της recovery, τωρα θελω να την επαναφερω στη κανονικη της μορφη και δεν μπορω. ειναι 4 gb και μου εμφανιζει τα 2. κανω διαμορφωσει κατρας και παλι τιποτα. τι μπορω να κανω και πωσ?

Edited by lakhsdiam

Εγώ έκανα format μέσω κάποιου partition manager στα windows (πχ αυτό της acronis). Θα λυθεί το πρόβλημα με τα partitions. Αλλά τελικά δεν κατάλαβα. Λύθηκε το πρόβλημά σου με την εγκατάσταση της stock rom, ή όχι;
Τhe end of an era...

Οχι δεν λυθικε. Αφου σου ειπα τι εγινε. Σου γραφω τη μου μηνυμα εβγαλε και δεν μου το κανει εγκατασταση

Aπλά δεν είχα καταλάβει αν το "τελικα βρηκα ακρη" ήταν γενικό η αφορούσε το πρόβλημά σου να κατεβάσεις την εφαρμογή! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο κάνει αυτό. Ίσως θα μπορούσες να δεις και στο xda. Από τη στιγμή που το αρχείο είναι σωστό (wwe και unbranded) δε θα έπρεπε να γίνεται αυτό!
Τhe end of an era...

Aπλά δεν είχα καταλάβει αν το "τελικα βρηκα ακρη" ήταν γενικό η αφορούσε το πρόβλημά σου να κατεβάσεις την εφαρμογή! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο κάνει αυτό. Ίσως θα μπορούσες να δεις και στο xda. Από τη στιγμή που το αρχείο είναι σωστό (wwe και unbranded) δε θα έπρεπε να γίνεται αυτό!

δεν ξερω villi τι να σου πω.....πραγματικα δεν ξερω. και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να κανω κ update. μετα το σερβις ενω ειναι s-off ενο ξαναπερασα την recovery, ενημερωση λογισμικου δν μου κανει και ειναι 2,1

παιδι αυτο το τηλεφωνο με οριτζιναλ ρομ ειναι καλο, αξιζει να το παρω?

αν το ρουτάρεις και περάσεις cm7 αξίζει περισσότερο ;)

ανάλογα πάντα τα λεφτά.. είναι κινητό δυο χρόνων, android 2.2 επίσημα και 2.3 custom , χωρίς gpu (δεν παίζει καλά τα απαιτητικά παιχνίδια, πχ και το angry birds "κολλάει"

τις βασικές εφαρμογές τις τρέχει απροβλημάτιστα, εγώ τουλάχιστον δεν εχω κάποιο θέμα...

οπότε πες μας πόσο μπορείς να το βρεις και τι θες απο το κινητό, να δουμε αν αξίζει ;-)

το βρηκα 140€ και λεω να το παρω σημερα. θελω ενα καλο σμαρτφον μικρο να το βγαζω συνεχεια απο τη τσεπη στη δουλεια.

βαρεθηκα τις μεγαλες οθονες δεν με βολευουν πια

το βρηκα 140€ και λεω να το παρω σημερα. θελω ενα καλο σμαρτφον μικρο να το βγαζω συνεχεια απο τη τσεπη στη δουλεια.

πολλα ειναι...

Θα σου προτεινα το explorer στις ιδιες διαστασεις...καμμια σχεση σαν κινητα.αποψη μου βεβαια.

Κ εγω το εχω κ καθεται κ θελωνα το δωσω αλλα νομιζω δεν αξιζει τα λεφτα.

νομιζω το wildfire s εχει 160 τωρα....?

Γεια χαρά. Χτες σε ενα wildfire έκανα s-off και έβαλα cyanogen 7.2. Ηθελα να ρωτήσω εσεις σε τι min-max συχνότητες το δουλεύετε χωρίς να κολλάει? Επίσης οι ρυθμίσεις χρονισμού μετά απο επανεκίνηση χάνονται ακόμα και αν εχω τικάρει την επιλογή διατήρησης κατά το επόμενο μπουτάρισμα (σε ένα lg p500 που έχω με cyanogen, οι ρυθμίσεις υπεχρονισμού παραμένουν κατά τα επόμενα μπουταρίσματα). Τί φταίει? Ευχαριστώ.
Χριστόφορος :music:

με interactive governor, 352 min (default) και 614 ή 633 max

για το άλλο δεν ξέρω να σου πω, εγώ έχω τικαρισμένο το set on boot και διατηρούνται..

...χτες το έβαλα στο max (νομίζω 768) και γρήγορα έκανε επανεκίνηση. Μετά το δούλευα στα 748 και ήταν σταθερό. Min εχω το ελάχιστο. Λέω να το αφήσω έτσι. Το άλλο με τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να κατάλαβω που οφείλεται. Βαριέμαι να το ξαναφλασάρω δεν πιστεύω έτσι και αλλιώς να οφείλεται σε κακό φλασάρισμα. Μηπως οφείλεται επειδή από κεκτημένη ταχύτητα είχα βάλει το AnTUTU για overclocking και μετά το έβγαλα γιατί θυμήθηκα ότι ειχε δυνατότητα native το cyanogen?

εχει, πας settings->cyanogenmod settings->performance-> CPU settings

7.2 είναι πολύ κομπλέ, όσο καιρό την έχω από RC1 ή RC2, δεν εχει προβλήματα, και με την stable, που την εχω βαλει σχεδον απο τοτε που βγήκε δεν εχω καποιο θεμα...

δεν ξερω villi τι να σου πω.....πραγματικα δεν ξερω. και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να κανω κ update. μετα το σερβις ενω ειναι s-off ενο ξαναπερασα την recovery, ενημερωση λογισμικου δν μου κανει και ειναι 2,1

Μπορείς να βάλεις και κάποια sense-based (rooted) rom αφού έχεις recovery. Θα μοιάζει πολύ με την εργοστασιακή και θα έχει κ κάποιες αλλες προσθήκες ;)

Όπως σου είπαν και τα παιδιά, πολύ ακριβό για αυτά τα λεφτά!

Γεια χαρά. Χτες σε ενα wildfire έκανα s-off και έβαλα cyanogen 7.2. Ηθελα να ρωτήσω εσεις σε τι min-max συχνότητες το δουλεύετε χωρίς να κολλάει? Επίσης οι ρυθμίσεις χρονισμού μετά απο επανεκίνηση χάνονται ακόμα και αν εχω τικάρει την επιλογή διατήρησης κατά το επόμενο μπουτάρισμα (σε ένα lg p500 που έχω με cyanogen, οι ρυθμίσεις υπεχρονισμού παραμένουν κατά τα επόμενα μπουταρίσματα). Τί φταίει? Ευχαριστώ.

Εγώ το είχα σε 352 και 633 όπως κι ο charlie και είχα τον interactive governor. Οι ρυθμίσεις πάντως μένανε με το set on boot!

...χτες το έβαλα στο max (νομίζω 768) και γρήγορα έκανε επανεκίνηση. Μετά το δούλευα στα 748 και ήταν σταθερό. Min εχω το ελάχιστο. Λέω να το αφήσω έτσι. Το άλλο με τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να κατάλαβω που οφείλεται. Βαριέμαι να το ξαναφλασάρω δεν πιστεύω έτσι και αλλιώς να οφείλεται σε κακό φλασάρισμα. Μηπως οφείλεται επειδή από κεκτημένη ταχύτητα είχα βάλει το AnTUTU για overclocking και μετά το έβγαλα γιατί θυμήθηκα ότι ειχε δυνατότητα native το cyanogen?

Πολλά κινητά είχανε πρόβλημα με το 768 απ'ότι θυμάμαι. Είναι λίγο τυχαίο το γεγονός. Πάντως προσωπικά δε βλέπω το λόγο για τόσο ψηλό χρονισμό! Εγώ το είχα στα 633 και ήμουν μια χαρά :)

Τhe end of an era...

εχει, πας settings->cyanogenmod settings->performance-> CPU settings

7.2 είναι πολύ κομπλέ, όσο καιρό την έχω από RC1 ή RC2, δεν εχει προβλήματα, και με την stable, που την εχω βαλει σχεδον απο τοτε που βγήκε δεν εχω καποιο θεμα...

Σε ευχαριστω..το min του επεξεργαστη γιατι δεν το βαζεται στο κατωτετο που υπαρχει;

γιατί πρέπει να λειτουργει το κινητό :P

φαντάζομαι, χωρίς να το έχω δοκιμάσει, ότι αν μπει στο min μπορεί να το έχεις ώρα στην αναμονή και όταν σου κάνουν κλήση ή σου στείλουν μήνυμα να κολλήσει ή να μην πάρει αμέσως μπρος..

Ακριβώς έτσι είναι. Μπορεί να έχεις τρελά κολλήματα όταν δεχτείς κλήση ή όταν πας να ξυπνήσεις τη συσκευή από την αναμονή ;)
Τhe end of an era...

Καλησπέρα, ισχύει για το wildfire με custom recovery και την cyanogen 7.2 οτι με κλειστό το τηλέφωνο φορτίζει με το led να μένει στο κόκκινο και εαν βγάλεις το καλωδιο ο μονος τρόπος για να ανοιξει το τηλέφωνο ειναι με volume down trackpad και power?