kampinas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Πολλες φορες,ενω συνδεομαι σε wifi(δημοσιων χώρων,οπως αυτο της σχολης μου πχ) και δειχνει να εχω 3 γραμμες σημα wifi.Οταν δοκιμαζω να ανοιξω μια εφαρμογη που απαιτει ιντερνετ και παει να φορτωσει το νεο υλικο,τοτε φορτωνει συνεχεια χωρις ομως να μου εμφανιζει ποτε τιποτα.Δεν μου λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση ιντερνετ ή κατι τετοιο ουτε ομως φαινεται να εχει συνδεθει στο ιντερνετ.Γιατι συμβαινει αυτο?Υπαρχει καποιος τροπος να δω οταν ειμαι συνδεδεμενος σε ενα wifi,αν πραγματικα εχω ιντερνετ ή αν ειμαι μονο συνδεδεμενος ? άνοιξε browser να δεις αν έχει δεδομένα το wifi. Θα σου βγάλει error η σελίδα λόγω σύνδεσης ή η νέα μόδα που συνηθίζεται είναι να σε παραπέμπουν σε δική τους σελίδα που θα εισάγεις username & password (αφού δλδ τα έχεις ζητήσει αυτά). Αν συμβαίνουν ένα από τα 2 τότε φταίει το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgisantw Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 άνοιξε browser να δεις αν έχει δεδομένα το wifi. Θα σου βγάλει error η σελίδα λόγω σύνδεσης ή η νέα μόδα που συνηθίζεται είναι να σε παραπέμπουν σε δική τους σελίδα που θα εισάγεις username & password (αφού δλδ τα έχεις ζητήσει αυτά). Αν συμβαίνουν ένα από τα 2 τότε φταίει το δίκτυο. To δευτερο συμβαινει συμβαινει στο δικτυο της σχολης μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Μετά απο αρκετό καιρό εχω πίσω το κινητό μου!! Είχε πρόβλημα η οθόνη, το είχα πάει σερβίς 23 αυγούστου και χθες το πήρα πίσω. Μου άλλαξαν την οθόνη, ευτυχώς μέσα στην εγγύηση!! Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Αν επιτρέπεται, πόσον καιρό το κράτησαν στο service; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 από 23/8 μέχρι 8/9 οταν το είχα παραδώσει, χωρίς να ξέρουν ακριβώς το πρόβλημα μου είχαν πει τέλη αυγούστου με αρχές σεπτέμβρη. μου έστειλαν μήνυμα στις 2 σεπτέμβρη ότι έγινε ο έλεγχος και ξεκινάει η διαδικάσια επισκευής, καθώς είναι στην εγγύηση. Τους πήρα τηλέφωνο για να μου πουν πότε θα μπορώ να το πάρω, μου είπαν ότι περιμένουν το ανταλλακτικό και θα με ειδοποιήσουν. φαντάζομαι αν ήταν πιο καινούριο το κινητό και είχαν έτοιμα τα ανταλλακτικά θα το είχα πάρει και γύρω στις 5-6 (οταν το ειχα παραδώσει μου είχαν πει ότι από τη στιγμή που θα γίνει ο έλεγχος χρειάζεται 1-2 μέρες) γενικά προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος με το service (Ace Hellas) σε αντίθεση με πολλά σχόλια που έχω διαβάσει, με πολλά παράπονα! μακάρι όλοι να έχετε την τύχη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenderiarhs Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Προσφατα εκανα root το wildfire μου σε stable CM7 και οφειλω να πω οτι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος καθως λειπουν απειρα πραγματα που η stock version ειχε (οπως speed dial) αλλα κυριως εξαιτιας του γεγονοτος οτι το κινητο κολαει συνεχεια. Θελω να επαναφερω το wildfire στην εργοστασιακη του κατασταση. Υπαρχει καποιος οδηγος για το πως το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Θελω να επαναφερω το wildfire στην εργοστασιακη του κατασταση. Υπαρχει καποιος οδηγος για το πως το κανω? Στο πρώτο post υπάρχουν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Φόρτισα πλήρως το κινητό, το έβγαλα απο τον φορτιστη και μετά απο 7 ώρες χωρίς καθόλου χρήση, με φουλ σήμα,όχι 3g και χωρίς WiFi,απενεργοποιημενες οι αυτοματες ενημερώσεις και "σκότωσα" οτι έτρεχε με τον es taskmanager, η μπαταρία έχει πάει στο 78%!! Είναι φυσιολογικό; 44% αναμονή κυψέλης και 45% τηλ. σε αδράνεια λέει... Μπορώ να δω ποια εφαρμογή ακριβώς καταναλώνει πόση μπαταρία; (Πριν την φόρτιση η μπαταρία ήταν στο 10%, συνήθως την φορτιζω όταν είναι στο 50) Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giokal_ Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 καλησπερα σε ολους.Αποφασισα να κανω root το κινητο αλλα εψαξα και ειδα πως οταν κανεισ αναβαθμιση το κινητο σοθ σε Android 2.2 δεν μπορεις να κανεις root.Υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 το πρώτο ποστ δες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Φόρτισα πλήρως το κινητό, το έβγαλα απο τον φορτιστη και μετά απο 7 ώρες χωρίς καθόλου χρήση, με φουλ σήμα,όχι 3g και χωρίς WiFi,απενεργοποιημενες οι αυτοματες ενημερώσεις και "σκότωσα" οτι έτρεχε με τον es taskmanager, η μπαταρία έχει πάει στο 78%!! Είναι φυσιολογικό; 44% αναμονή κυψέλης και 45% τηλ. σε αδράνεια λέει... Μπορώ να δω ποια εφαρμογή ακριβώς καταναλώνει πόση μπαταρία; (Πριν την φόρτιση η μπαταρία ήταν στο 10%, συνήθως την φορτιζω όταν είναι στο 50) Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Kάνε ένα battery calibration καλού κακού γιατί αναλογικά βγάζεις 1-1,5 μέρα χρήσης, που χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα, ε είναι λίγο! ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giokal_ Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 το πρώτο ποστ δες...[/QUOT το θεμα ειναι πως μετα τιν αναβαθμιση σε 2.2 ειναι ενα αρχειο που σε εμποδιζει να κανεις το κινητο root.Αν υπαρχει καποιος που εκανε root στιν 2.2 ασ βοηθησει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Στο πρώτο ποστ αναφέρει πως θα κάνεις root στο κινητό σου τόσο αν είσαι στη 2.1 όσο και στη 2.2! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenderiarhs Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Σε συνεχεια προηγουμενου ποστ με παραπονα απο το wildfire μου απο τοτε που εβαλα cm7 (ακομα απορω γιατι εκανα αυτη τη μ.....α, συντομα παντως θα το ξανακανω unroot και θα περασω την στοκ rom), αναμεσα στα αλλα προβληματα που παρουσιαζει, ειναι και το οτι οταν εχω handsfree συνδεδεμενο στο κινητο δεν χτυπαει το κινητο καθολου με αποτελεσμα να χανω ολες τις κλησεις. Πως διορθωνεται και αυτο?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Noμίζω ότι υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις ήχου (στις cyanogenmod settings) ή στον dsp manager Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 @ Villis ή οποιοδήποτε άλλο έχει ακούσει δεί κάτι σχετικό , Βρήκα αυτή την εφαρμογή για να κάνω calibration την μπαταρία. Έχετε διαβάσει κάποιο πιθανό πρόβλημα που εμφανίζεται χρησιμοποιώντας την ; //Τελειώνει η μπαταρία μέσα σε 1 μέρα με ελάχιστη χρήση... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 μόλις την χρησιμοποίησα... θα δω αποτελέσματα και θα σου πω ;) (τώρα είμαι στην φάση που αφού διέγραψε το αρχείο με τα στοιχεία της μπαταρίας, το άφησα να ξεφορτίσει τελείως και το έβαλα πάλι στη φόρτιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 @ charlie_pace thanxx Όταν πέρασα την Cyanogenmod7.0.3 πέρασα και τα gapps με φλασάρισμα. Έκανα μια βλακεία όμως προχθές και έσβησα καταλάθος την εφαρμογή maps. Δοκίμασα να ξαναφλασάρω τα gapps αλλά δεν έγινε τπτ...Με ποιον άλλο τρόπο μπορώ να βάλω τα google maps ξανά ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Σε συνεχεια προηγουμενου ποστ με παραπονα απο το wildfire μου απο τοτε που εβαλα cm7 (ακομα απορω γιατι εκανα αυτη τη μ.....α, συντομα παντως θα το ξανακανω unroot και θα περασω την στοκ rom), αναμεσα στα αλλα προβληματα που παρουσιαζει, ειναι και το οτι οταν εχω handsfree συνδεδεμενο στο κινητο δεν χτυπαει το κινητο καθολου με αποτελεσμα να χανω ολες τις κλησεις. Πως διορθωνεται και αυτο?????????? Πάνε στις ρυθμίσεις Bluetooth πάτησε πάνω στην συσκευή που έχεις συνδεδεμένη επέλεξε το επιλογές και βγάλε την επιλογή ήχο πολυμέσων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 (edited) Πάνε στις ρυθμίσεις Bluetooth πάτησε πάνω στην συσκευή που έχεις συνδεδεμένη επέλεξε το επιλογές και βγάλε την επιλογή ήχο πολυμέσων παιδια σκεφτομαι να βαλω τιν jokerdroid 1.0 ειναι καλη επιλογη?? θελει flasharisma??:confused: Edited September 18, 2011 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 (edited) όποτε πάω να κάνω χειροκίνητο συγχρονισμό των επαφών google μου βγάζει force close... καμιά ιδέα? επίσης δημιούργησα ομάδες στο κινητό και έβαλα επαφές, αλλά στο gmail περάστηκαν μόνο οι ομάδες, όχι με τις επαφές μέσα... (πριν λίγο έβαλα να γίνει αυτόματος συγχρονισμός και μου έβγαλε σφάλμα και το twitter... τι γίνεται?) (τώρα μου έβγαλε και fc το com.htc.bgp και το com.google.process.gapps) Edited September 18, 2011 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROYDI1969 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Να κάνω μια ερώτηση ;Οταν παιζει το radio ή το mp3 με τα ακουστικα υπαρχει ρυθμιση να απανταω αυτοματα δηλ χωρις το πατημα του κουμπιου απο τα ακουστικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Καλησπέρα παίδες! :) @ Villis ή οποιοδήποτε άλλο έχει ακούσει δεί κάτι σχετικό , Βρήκα αυτή την εφαρμογή για να κάνω calibration την μπαταρία. Έχετε διαβάσει κάποιο πιθανό πρόβλημα που εμφανίζεται χρησιμοποιώντας την ; //Τελειώνει η μπαταρία μέσα σε 1 μέρα με ελάχιστη χρήση... Αν και πήρες ήδη απάντηση, όχι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή! @ charlie_pace thanxx Όταν πέρασα την Cyanogenmod7.0.3 πέρασα και τα gapps με φλασάρισμα. Έκανα μια βλακεία όμως προχθές και έσβησα καταλάθος την εφαρμογή maps. Δοκίμασα να ξαναφλασάρω τα gapps αλλά δεν έγινε τπτ...Με ποιον άλλο τρόπο μπορώ να βάλω τα google maps ξανά ; Τα gapps δεν έχουν μέσα τους χάρτες. Κατέβασε την εφαρμογή market enabler και κάνε fake provider διαλέγοντας έναν της αμερικής (μην κάνεις όμως set on boot και κάνε κι ένα backup τον δικό σου provider). Μετά από το market μπορείς να κατεβάσεις κανονικά τους χάρτες ;) παιδια σκεφτομαι να βαλω τιν jokerdroid 1.0 ειναι καλη επιλογη?? θελει flasharisma??:confused: Δε θα έβαζα τη συγκεκριμένη rom πλέον, μιας και έχει σταματήσει η ανάπτυξή της. Πλέον από sense θα δοκίμαζα την dk, αλλά όπως και να'χει δεν υπάρχει rom που να μη θέλει flasharisma. Πως αλλιώς θα την περάσεις; όποτε πάω να κάνω χειροκίνητο συγχρονισμό των επαφών google μου βγάζει force close... καμιά ιδέα? επίσης δημιούργησα ομάδες στο κινητό και έβαλα επαφές, αλλά στο gmail περάστηκαν μόνο οι ομάδες, όχι με τις επαφές μέσα... (πριν λίγο έβαλα να γίνει αυτόματος συγχρονισμός και μου έβγαλε σφάλμα και το twitter... τι γίνεται?) (τώρα μου έβγαλε και fc το com.htc.bgp και το com.google.process.gapps) Αν σου βγάζει fc, δοκίμασε να κάνεις ένα fix permissions από τη recovery. Αν το πρόβλημα συνεχίσει, ξαναflashαρε τη rom ;) Να κάνω μια ερώτηση ;Οταν παιζει το radio ή το mp3 με τα ακουστικα υπαρχει ρυθμιση να απανταω αυτοματα δηλ χωρις το πατημα του κουμπιου απο τα ακουστικα; Nομίζω δεν έχει να κάνει με το radio ή το mp3 αλλά με το αν έχεις συνδεμένο ή όχι το handsfree. Ωστόσο δε θυμάμαι που ακριβώς είναι αυτή η ρύθμιση (κλήσεις; ήχος; ) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 παιδια σκεφτομαι να βαλω τιν jokerdroid 1.0 ειναι καλη επιλογη?? θελει flasharisma??:confused: την είχα δοκιμάσει παλιότερα και έχει αρκετά προβληματάκια και όπως είπε και ο villιs έχει σταματήσει η ανάπτυξη και δεν πρόκειται να διορθωθούν ποτέ.πιστεύω δεν αξίζει για μόνιμη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftom Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Παιδιά ξαφνικά η camera μου έχασε την ανάλυση της!!! Δηλαδή ότι τραβάω μου βγαίνει σε πολύ χαμηλή ανάλυση ενώ οι ρυθμίσεις είναι όλες στο αυτόματο και η ανάλυση στα 5Μ. Τι φταίει;;; Καμία ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts