hidd3n Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μήπως κανείς ξέρει πως να συνδέσουμε στην RC 7.... τις επαφές google με αυτές του Facebook? Παλαιότερα στην 2.2 και πριν ειχε ενα συνδετήρα πανω αριστερα στην κάθε επαφή όταν έκανες edit και μπορούσες να συνδέσεις του δυο λογαριασμούς τις επαφές του google και του facebook. Tώρα δεν μπόρεσα να το καταφέρω. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις πρώτον τις διπλοεγγραφές αλλά και ενημερώνεται η φωτογραφία της επαφής από το facebook. Ηταν πολύ καλή λειτουργία. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ. Συνδέει τις επαφές google με τις επαφές facebook στον υπολογιστή σου. Και απλά όταν κάποιος αλλάζει φώτο απλά κάνεις μια ανανέωση! http://heartofangel.com/google-contact-sync/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simple76s Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 αυτό το μμαμμιμμμενννο t9 πως βγαίνει από τα μηνύματα γιατί θα το σπάσω:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Πήγες στις ρυθμίσεις -> γλώσσα και πληκτρολόγιο και έσβησες την αυτόματη διόρθωση; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 οταν γυριζω τη γλωσσα στο κινητο στα αγγλικα τοτε στα μυνηματα με ελληνικους χαρακτηρες μου δινει μονο 70 χαρακτηρες και επανερχεται ξανα στους 160 οταν το επαναφερω στην ελληνικη …. ειναι αναμενομενο ή παιζει κατι αλλο? Επισης πως λενε την εφαρμογη που σου δειχνει σε ποια εταιρεια ειναι ο καθε αριθμος που καλεις γιατι με τις φορητοτητες εχω χασει τη μπαλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 οταν γυριζω τη γλωσσα στο κινητο στα αγγλικα τοτε στα μυνηματα με ελληνικους χαρακτηρες μου δινει μονο 70 χαρακτηρες και επανερχεται ξανα στους 160 οταν το επαναφερω στην ελληνικη …. ειναι αναμενομενο ή παιζει κατι αλλο? Ναι, είναι λογικό να σου δουλεύει έτσι μιας και στην ελληνική γλώσσα περιλαμβάνεται και η ανάλογη κωδικοποίηση που απαιτείται για 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Επισης πως λενε την εφαρμογη που σου δειχνει σε ποια εταιρεια ειναι ο καθε αριθμος που καλεις γιατι με τις φορητοτητες εχω χασει τη μπαλα ! Όσο γι'αυτό, υπήρχε μια εφαρμογή η οποία δε λειτουργεί πλέον. Υπάρχει υπηρεσία που παρέχει η vodafone και κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά πρέπει να είσαι συνδρομητής ;) Τέλος, για εφαρμογές συζητάμε εδώ, οπότε καλύτερα να απευθύνεσαι εκεί :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Πως ξεκινάει το τηλέφωνο σε safe mode? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Πως ξεκινάει το τηλέφωνο σε safe mode? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13678907&postcount=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Το προσπαθώ, αλλά δεν.... Υπάρχει άλλος τρόπος????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Το προσπαθώ, αλλά δεν.... Υπάρχει άλλος τρόπος????? Κοίταξε κι εδώ, αν και είναι ο ίδιος τρόπος! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos80 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) για ενημερώσει το δεν λειτουργη για windows http://revolutionary.io/ κατεβαζης κανονικα το zip αλλα η εφαρμογη ανοιγη και κλεινει αμέσως !!!!!!!!!!!!!!:mad: Edited August 20, 2011 by tasos80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 γιατί το google maps μας δεν είναι όπως άλλων κινητών που έχουν πάνω ψηλά μια μπάρα για search και δίπλα η απίστευτη επιλογή με εικονίδιο την πυξίδα που αν το πατήσεις γίνεται σαν gps κανονικό (η βελόνα που κοιτάει το κινητό είναι ευθεία συνέχεια) και αν το ξαναπατήσεις γίνεται πάλι north faced; Είχα την έκδοση για ένα φεγγάρι που είχα μόνο την μπάρα για search αλλά αυτό με την πυξίδα το βλέπω μόνο σε άλλα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Μήπως έχει να κάνει με την έκδοση του google maps; Έχεις την τελευταία; Εγώ έχω μείνει στην 5.0 μιας και δουλεύει ταχύτερα στο wildfire απ'ότι οι άλλες. Βασικά δεν έχω δοκιμάσει με sense rom κάποια πιο καινούρια, αλλά στη cm κολλάει ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Παίδες που είναι η επιλογή για το calibration του accelerometer στην CM7 (RC1) Δεν μπορώ να την βρώ με τίποτα... (εκτός και αν δεν υπάρχει, βεβαίως βεβαίως! :rolleyes: ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι ούτε στις sense roms κάτι τέτοιο, αλλά έχω και πολύ καιρό χωρίς sense. Νομίζω κάθε εφαρμογή έχει δικό της setting για calibration. Σου χρειάζεται για κάτι συγκεκριμένο; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι ούτε στις sense roms κάτι τέτοιο, αλλά έχω και πολύ καιρό χωρίς sense. Νομίζω κάθε εφαρμογή έχει δικό της setting για calibration. Σου χρειάζεται για κάτι συγκεκριμένο; Στην μανίσια ROM το calibration είναι στα settings > οθόνη... Απλά θέλω να κεντράρω την φουσκάλα... απλό πείσμα είναι :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Στο bubble level (ή κάπως έτσι) πάντως είχε calibration :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 καλημερα μια ερωτηση. τι ρυθμισεις να κανω για να εχω ιντερνετ απο το δικτυο μου (vodafone).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 καλημερα μια ερωτηση. τι ρυθμισεις να κανω για να εχω ιντερνετ απο το δικτυο μου (vodafone).... http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 καλημερα μια ερωτηση. τι ρυθμισεις να κανω για να εχω ιντερνετ απο το δικτυο μου (vodafone).... εχω την κανονικη οχι root.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εχω την κανονικη οχι root.... Και λοιπόν; Ακολούθησες τις οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εχω την κανονικη οχι root.... σορυ νομιζα πως ειναι για root.... ολα αυτα για να μπω στο ιντερνετ..... καπου διαβασα στο vodafone.gr μαλον λεει οτι δεν κανεις τιποτα μπενει μονο του αλλα τιποτα... οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Αυτό που διάβασες ισχύει κανονικά. Έχεις ανοιχτή τη σύνδεση στο internet; Στις ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας βλέπεις τον πάροχο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Μήπως έχει να κάνει με την έκδοση του google maps; Έχεις την τελευταία; Εγώ έχω μείνει στην 5.0 μιας και δουλεύει ταχύτερα στο wildfire απ'ότι οι άλλες. Βασικά δεν έχω δοκιμάσει με sense rom κάποια πιο καινούρια, αλλά στη cm κολλάει ;) πάντα έκανα το update του maps και έχω την τελευταία. Όντως στην sense το θυμάμαι αυτό, από τότε που έβαλα cm ήταν απλή η έκδοση. Σε blade που έβαλα cm (έφυγε δλδ από official) είχε ακόμα το ωραίο feature της πυξίδας/προσανατολισμού με βάση που "κοιτάει" το κιν. any clues? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 σορυ νομιζα πως ειναι για root.... ολα αυτα για να μπω στο ιντερνετ..... καπου διαβασα στο vodafone.gr μαλον λεει οτι δεν κανεις τιποτα μπενει μονο του αλλα τιποτα... οκ ευχαριστω δεν μπορω να μπω παω ασυρματα δικτυα παταω δικτυο κινητης τηλεφωνιας , μετα δικτυα κινητης τηλεφωνιας , ονοματα σημειου προσβασης και μου βγαζει 5 επιλογες......vodafone internet.vodafone.gr 2 φορες και μετα vodafone internet (webonly.vodafone.gr) kai vodafone wap kai vodafone mms..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts