nasos38 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Τα widget δεν είναι εφαρμογές... Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις πατώντας σε κάποια αρχική οθόνη παρατεταμένα και μετά προσθήκη γραφικού στοιχείου! thanks man!!! σιγα σιγα μαθαινουμε και εμεις οι νέοπες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 thanks man!!! σιγα σιγα μαθαινουμε και εμεις οι νέοπες! Διάβασε και το πρώτο πόστ αν δεν το έκανες μέχρι τωρα. Πιθανώς να λύσει πολλές απορίες σου ;) Και καλώς ήρθες στο forum :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Έλα πείτε την αλήθεια... Δεν είδατε το post που έκανα χθες κι έλγα το ίδιο :lol: :p Επιτέλους έχουμε κι εμείς το 2.3 (από τους πρώτους κιόλας)! Εκτός από το ράδιο και το gps (που σε κάποιους δουλεύει και σε κάποιους όχι) δεν αναφέρονται πολλά προβληματα. Έχει ένα πρόβλημα επίσης με το ότι πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τα apns αλλά γενικά βλέπω καλά λόγια... Βέβαια no ellinikos, οπότε ακόμα δεν τη βάζω ;) Βέβαια όπως είπες κι εσύ Γιάννη, πολλά γενικότερα είναι unstable (ούτε alpha έκδοση δεν είναι καλά καλά...). Οπότε όσοι σκοπεύουν να τη βάλουν, πολλή προσοχή! Η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα! :D Απλά το έκανα ποστ όταν το πείρα χαμπάρι. :happy: Ούτε εγώ θα τη βάλω, αν και με τρώνε λίγο τα χέρια είναι η αλήθεια. Θέλω να δω κατά πόσο θα βελτιωθεί η ταχύτητα γιατί με την 2.2.1 απογοητεύτηκα λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouri Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλημέρα Χθες το βράδυ ενώ εγκαθιστούσα την sync εφαρμογή στο laptop μου (Xp Λειτουργικό) όταν τελείωσε η εγκατάσταση και έκανα restart το pc ξεκινώντας να συγχρονίσω την συσκευή μου wildfire ΄βγήκε στην οθόνη για πρώτη φορά μια εικόνα με το κινητό 2 ημικύκλια τόξα το ενα δεξιόστροφο και το άλλο αριστεροστροφο και στην μέση ένα κάθετο με την φορά του προς τα κάτω και στο τελος της οθόνης αλλη μια γραμμή που γέμιζε προφανως καθως συγχρονιζόταν. Εκ τοτε μπλοκάρισε δεν αντιποκρινόταν σε τίποτα και αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω μετά απο 5 λεπτά. Αυτό ήταν ούτε φορτίζει ούτε ανοίγει ούτε τίποτα. Θα ήθελα την βοήθεια σας πρωτού το πάω για service ή για πέταμα. Ευχαριστώ Παράθεση Stouri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Μήπως έβαλες κανένα widget που θέλει συνεχή ανανέωση; Δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα restart και δες αν άλλαξε κάτι, αλλιώς δοκίμασε να βγάλεις τις εφαρμογές που έβαλες τελευταία (πρίν παρατηρήσεις την αλλαγή στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας). Όχι δεν έχω βάλει κάποιο widget ή κάποια εφαρμογή πέρα από το voice search της google . Έχω την εντύπωση ότι κάποια εφαρμογή έχει κρασάρει στο background και γι αυτό μου δημιουργεί αυτό το θέμα . Απλά ψάχνω να βρω ποια είναι αυτή και αναρωτιέμαι κατα πόσο είναι λογικό το να μην έχει μπεί σε stand by το κινητό καθόλου από τη στιγμή που το φόρτισα . Σε εσένα το Time spent without sleeping είναι 100% ? Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos80 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 άσχετο υπάρχει κάποιο προγραμμα να μπορώ να κανω το wildfire τηλεχειριστήριο για την τηλεόραση ...... ........... ευχαριστω . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Έχω φάει ένα μικρό σκάλωμα . Η επιλογή για να μην φορτίζει με το usb που είναι ; Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Hello guys! Η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα! :D Απλά το έκανα ποστ όταν το πείρα χαμπάρι. :happy: Ούτε εγώ θα τη βάλω, αν και με τρώνε λίγο τα χέρια είναι η αλήθεια. Θέλω να δω κατά πόσο θα βελτιωθεί η ταχύτητα γιατί με την 2.2.1 απογοητεύτηκα λίγο. Αν έχεις την επίσημη 2.2.1, δεν μπορείς να βάλεις custom rom, γιατί δεν μπορείς να κάνεις root. Εκτός κι αν είσαι ήδη rooted κι έβαλες την rooted επίσημη ;) Επειδή μ'ετρωγαν τα χέρια μου εμένα πάντως, έκανα ένα nandroid backup κι έβαλα την τελευταία (προς το παρόν) έκδοση της cm 7 (2.3.1). Γρήγορη ήταν δεν μπορώ να πω, με το μενού πλήρως εξελληνισμένο και το πληκτρολόγιο στα ελληνικά (αν και χωρίς την πρόβλεψη κειμένου στα ελληνικά). Οκ δεν μπορώ να πω ήταν γρήγορη πολύ αν και λόγω έλλειψης χρόνου δεν ασχολήθηκα με τίποτα... Λίγο surfing έκανα να δω πως πάει και είναι λίγο πιο γρήγορη αν και δεν ήμουν overclocked και δεν είχα ενεργοποιήσει το jit. Γενικότερα αρκετά καλές εντυπώσεις, αλλά ακόμα δεν μπορώ να την έχω για καθημερινή χρήση, οπότε επιστροφή στο backup :) Όχι δεν έχω βάλει κάποιο widget ή κάποια εφαρμογή πέρα από το voice search της google . Έχω την εντύπωση ότι κάποια εφαρμογή έχει κρασάρει στο background και γι αυτό μου δημιουργεί αυτό το θέμα . Απλά ψάχνω να βρω ποια είναι αυτή και αναρωτιέμαι κατα πόσο είναι λογικό το να μην έχει μπεί σε stand by το κινητό καθόλου από τη στιγμή που το φόρτισα . Σε εσένα το Time spent without sleeping είναι 100% ? To έχω κι εγώ αυτό, οπότε δε νομίζω να είναι πρόβλημα... Επειδή τώρα είμαι με την cm7, δεν μπορώ να σου πω αν είναι στο 100% κι εμένα, γιατί είναι τελείως άδειο το κινητό... Από αύριο θα γυρίσω σε sense rom με το backup και τις εφαρμογές μου και θα σου πω... Δοκίμασες κανένα restart μήπως αλλάξει τίποτα; άσχετο υπάρχει κάποιο προγραμμα να μπορώ να κανω το wildfire τηλεχειριστήριο για την τηλεόραση ...... ........... ευχαριστω . . . Όχι, γιατί πολύ απλά το wildfire (όπως και τα περισσότερα (αν οχι όλα) σημερινά smartphones), δεν έχει θύρα υπερύθρων ;) Έχω φάει ένα μικρό σκάλωμα . Η επιλογή για να μην φορτίζει με το usb που είναι ; Δε νομίζω να υπάρχει τέτοια επιλογή... Τουλάχιστον εγώ δεν την πέτυχα ποτέ ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xakou Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Γεια χαρά σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο για χρήση internet και skype ταυτόχρονα. Θα μπορεί να ανταποκριθεί σωστά (λόγω επεξεργαστή) ή να δω για κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Για skype και internet ειναι τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 παταω πανω σε μια φοτο για να την ορισω σαν ταυτοτητα επαφης αλλα δεν μου εμφανιζει τις επαφες απο την sim αλλα απο το gmail mono! πως αλλαζει ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 καλημέρα παΐδια (νέος στο θέμα) ήθελα τη βοήθεια σας, δεν ξέρω αν έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα που θα αναφέρω ή αν έχει απαντηθεί ξανά (222 σελίδες είναι πολλές...) έχει το τηλέφωνο αυτό η αδελφή μου περίπου ένα μηνά και με την έκδοση μαμά 2.2. μέσο ΟΤΑ. χθες έβγαλα την sim κάρτα της από το htc και την έβαλα σε ένα s.e. Για να στείλω με bluetooth κάποια βιντεακια σε ένα vivaz το ίδιο είχα κάνει και το Σάββατο χωρίς κανένα πρόβλημα χθες όμως όταν έβαλα ξανά την sim και άνοιξα το τηλέφωνο είχε χάσει ώρα ημερομηνία οκ μέχρι εδώ. Να πω ότι και της δυο φόρες άφησα το htc με την μπαταρία εκτός για μίση ώρα περίπου. πάμε και στο πρόβλημα : το τηλέφωνο από μονό του ''πατιέται'' η οθόνη στο σημείο που είναι το νούμερο 3 όταν πατάμε το pin με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα ακόμη και να καταφέρω να βάλω το pin μετά αυτό όπου και αν πάω στο μενού - στον κατάλογο πατιέται σε αυτό το ''ύψος'' με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτα. τι μου προτείνεται να κάνω, να βγάλω την μπαταρία καμία ώρα και να το ξαναδοκιμάσω, να κάνω ξανά την αναβάθμιση? χίλια συγγνώμη και κάθε απάντηση δεκτή Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23a Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 το τηλέφωνο από μονό του ''πατιέται'' η οθόνη στο σημείο που είναι το νούμερο 3 όταν πατάμε το pin με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα ακόμη και να καταφέρω να βάλω το pin μετά αυτό όπου και αν πάω στο μενού - στον κατάλογο πατιέται σε αυτό το ''ύψος'' με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Αν σε αφηνει,προσπαθησε να πας Menu/Ρυθμισεις/Οθονη/ και τελευταια επιλογη "Βαθμονομηση G-sensor". Ισως φτιαξει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 καλημέρα παΐδια (νέος στο θέμα) ήθελα τη βοήθεια σας, δεν ξέρω αν έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα που θα αναφέρω ή αν έχει απαντηθεί ξανά (222 σελίδες είναι πολλές...) έχει το τηλέφωνο αυτό η αδελφή μου περίπου ένα μηνά και με την έκδοση μαμά 2.2. μέσο ΟΤΑ. χθες έβγαλα την sim κάρτα της από το htc και την έβαλα σε ένα s.e. Για να στείλω με bluetooth κάποια βιντεακια σε ένα vivaz το ίδιο είχα κάνει και το Σάββατο χωρίς κανένα πρόβλημα χθες όμως όταν έβαλα ξανά την sim και άνοιξα το τηλέφωνο είχε χάσει ώρα ημερομηνία οκ μέχρι εδώ. Να πω ότι και της δυο φόρες άφησα το htc με την μπαταρία εκτός για μίση ώρα περίπου. πάμε και στο πρόβλημα : το τηλέφωνο από μονό του ''πατιέται'' η οθόνη στο σημείο που είναι το νούμερο 3 όταν πατάμε το pin με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα ακόμη και να καταφέρω να βάλω το pin μετά αυτό όπου και αν πάω στο μενού - στον κατάλογο πατιέται σε αυτό το ''ύψος'' με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτα. τι μου προτείνεται να κάνω, να βγάλω την μπαταρία καμία ώρα και να το ξαναδοκιμάσω, να κάνω ξανά την αναβάθμιση? χίλια συγγνώμη και κάθε απάντηση δεκτή θα κανεις ενα back up της sd σου μετα hard reset οδηγιες στην πρωτη σελιδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273448 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παιδες παω μεσω του Browser Astro και βρισκω τα βιντεακια μου στην Sd card κ κατοπιν κανω Send -Youtube ε απο το πρωι με εχει σκασει!!!!!!!!! βγαζει το εξης error "Μη αναμενωμενη διακοπη της εφαρμογης Οι μεταφορτωσεις μου google.android,apps.uploader προσπαθηστε ξανα. Πηγα στις Εφαρμογες κ εκανα Εκκαθαριση Δεδομενων αλλα δεν αλλαξε κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Hello guys! To έχω κι εγώ αυτό, οπότε δε νομίζω να είναι πρόβλημα... Επειδή τώρα είμαι με την cm7, δεν μπορώ να σου πω αν είναι στο 100% κι εμένα, γιατί είναι τελείως άδειο το κινητό... Από αύριο θα γυρίσω σε sense rom με το backup και τις εφαρμογές μου και θα σου πω... Δοκίμασες κανένα restart μήπως αλλάξει τίποτα; Ναι έκανα restart και όλα κομπλέ τώρα δεν είναι στο 100% αλλά στο 5% :P Φαίνεται κάποια εφαρμογή δεν άφηνε το κινητό να πέσει σε stand by...Ήθελα να βρω ποια όμως . Άμα το ξανακάνει βλέπουμε...Βέβαια η αλήθεια είναι ότι είχα να το κλείσω από τη μέρα που πέρασα το froyo οπότε δεν μου κάνει και πολύ εντύπωση που κάτι κόλλησε :lol: Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 νομίζω ότι στην καινούρια έκδοση του handcent έχει πάθει κάτι η υποστήριξη στα ελληνικά, τουλάχιστον στα σχόλια του market είδα πολλά παράπονα για το ότι δεν στέλνει πλέον με 160 ελληνικούς χαρακτήρες... φαντάζομαι θα βγει σύντομα αναβάθμιση για να λυθεί το θέμα... Παίδες, είχα κι εγώ το πρόβλημα με το handcent και τούς 70 χαρακτήρες μέχρι την τελευταία ενημέρωση (Ver. 3.6.1) αλλά μόλις ανακάλυψα κάτι καινούργιο… μερικές φορές χρησιμοποιώντας το γράμμα «χ» οι χαρακτήρες πέφτουν αυτόματα στους 70,εχει παρατηρήσει κανείς άλλος μήπως κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Hello guys! Αν έχεις την επίσημη 2.2.1, δεν μπορείς να βάλεις custom rom, γιατί δεν μπορείς να κάνεις root. Εκτός κι αν είσαι ήδη rooted κι έβαλες την rooted επίσημη ;) Επειδή μ'ετρωγαν τα χέρια μου εμένα πάντως, έκανα ένα nandroid backup κι έβαλα την τελευταία (προς το παρόν) έκδοση της cm 7 (2.3.1). Γρήγορη ήταν δεν μπορώ να πω, με το μενού πλήρως εξελληνισμένο και το πληκτρολόγιο στα ελληνικά (αν και χωρίς την πρόβλεψη κειμένου στα ελληνικά). Οκ δεν μπορώ να πω ήταν γρήγορη πολύ αν και λόγω έλλειψης χρόνου δεν ασχολήθηκα με τίποτα... Λίγο surfing έκανα να δω πως πάει και είναι λίγο πιο γρήγορη αν και δεν ήμουν overclocked και δεν είχα ενεργοποιήσει το jit. Γενικότερα αρκετά καλές εντυπώσεις, αλλά ακόμα δεν μπορώ να την έχω για καθημερινή χρήση, οπότε επιστροφή στο backup :) Ευτυχώς έχω περάσει custom froyo και δεν έχω πρόβλημα. Μόλις βγάλει κάποια σταθερή, θα τη δοκιμάσω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παίδες, είχα κι εγώ το πρόβλημα με το handcent και τούς 70 χαρακτήρες μέχρι την τελευταία ενημέρωση (Ver. 3.6.1) αλλά μόλις ανακάλυψα κάτι καινούργιο… μερικές φορές χρησιμοποιώντας το γράμμα «χ» οι χαρακτήρες πέφτουν αυτόματα στους 70,εχει παρατηρήσει κανείς άλλος μήπως κάτι παρόμοιο; Το έχω παρατηρήσει. Μόνο που δεν ήξερα πως με το πάτημα του <χ> γίνεται αυτό, και αναρωτιόμουν γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Και εγώ εχω το πρόβλημα με το χ... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Αν γράφεις με μικρά, το πάτημα του χ δε δημιουργεί πρόβλημα. Edited January 22, 2011 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καλησπέρα σε όλους! :happy: Αυτό με το handcent το είχα δει κι εγώ, αλλά είχα διαβάσει ότι βγήκε (ή ότι θα έβγαινε-δε θυμάμαι καλά) η διορθωτική έκδοση. Τώρα δυστυχώς είμαι με το κινητό σε ότι να'ναι φάση, γιατί άλλαξα 2-3 ρομ και δεν έχω το backup των εφαρμογών μου εδώ... Έχετε την τελευταία έκδοση και σας το κάνει; ...το τηλέφωνο από μονό του ''πατιέται'' η οθόνη στο σημείο που είναι το νούμερο 3 όταν πατάμε το pin με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα ακόμη και να καταφέρω να βάλω το pin μετά αυτό όπου και αν πάω στο μενού - στον κατάλογο πατιέται σε αυτό το ''ύψος'' με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτα. τι μου προτείνεται να κάνω, να βγάλω την μπαταρία καμία ώρα και να το ξαναδοκιμάσω, να κάνω ξανά την αναβάθμιση? χίλια συγγνώμη και κάθε απάντηση δεκτή Δοκίμασε κανένα restart με αφαίρεση της μπαταρίας κι αν δε γίνει κάτι, δοκίμασε να κάνεις hard reset. Δε νομίζω να φταίει το ότι έβγαλες την κάρτα σιμ πάντως... Παιδες παω μεσω του Browser Astro και βρισκω τα βιντεακια μου στην Sd card κ κατοπιν κανω Send -Youtube ε απο το πρωι με εχει σκασει!!!!!!!!! βγαζει το εξης error "Μη αναμενωμενη διακοπη της εφαρμογης Οι μεταφορτωσεις μου google.android,apps.uploader προσπαθηστε ξανα. Πηγα στις Εφαρμογες κ εκανα Εκκαθαριση Δεδομενων αλλα δεν αλλαξε κατι... Το έχεις ξανακάνει; Υπήρχε πρόβλημα; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα κανένας server της google; Δεν ασχολούμαι με ανέβασμα στο youtube, οπότε δεν ξέρω να σου πω, αλλά κλασσικά θα σου έλεγα σβήσιμο cache σε astro-youtube και ότι σχετικό βλέπεις και μετά κανένα restart (πραγματικά είναι σωτήριο πολλές φορές)... Ναι έκανα restart και όλα κομπλέ τώρα δεν είναι στο 100% αλλά στο 5% :P Φαίνεται κάποια εφαρμογή δεν άφηνε το κινητό να πέσει σε stand by...Ήθελα να βρω ποια όμως . Άμα το ξανακάνει βλέπουμε...Βέβαια η αλήθεια είναι ότι είχα να το κλείσω από τη μέρα που πέρασα το froyo οπότε δεν μου κάνει και πολύ εντύπωση που κάτι κόλλησε :lol: Το restart σώζει ζωές. Κι επίσης μετά το πέρασμα καινούριας ρόμ, ένα restart είναι πάντα χρήσιμο-απαραίτητο! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Έκδοση του handcent έχω την 3.6.1 η οποία διόρθωνε το λάθος με τα ελληνικά της 3.6… αλλά απ’ ότι φαίνεται το «Χ» τους ξέφυγε… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Τα απίστευτα & όμως αληθινά συνεχίστηκαν για ακόμη μια μέρα με το Android. Ενώ μιλούσα με ένα χριστιανό, το κινητό διέκοψε τη συνομιλία & έκανε μόνο του κλήση σε άλλο αριθμό! :eek: Χρησιμοποιώ κινητό 13 χρόνια, έχω αλλάξει & εγώ δεν ξέρω πόσες συσκευές & πόσες μάρκες κινητών, αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω διαβάσει ούτε σε βιβλίο επιστημονικής φαντασίας. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Παράξενο. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Σε εμένα απλά έχει τύχει να κόβεται η συνομιλία, αλλά λόγω σήματος και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts