Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει κανονικοτατα το χρησημοποιησα κιολας για διαδρομη Θεσσαλονικη-Βολο και ηταν αψογο.....Φυσικα ομως θα πρεπει αφου το παρεις το κινητο να βαλης ενα προγραμμα πλοηγησης (εγω χρησημοποιησα το NDrive)που ειναι δοκιμαστικο για μια βδομαδα και εαν σου κανει να το αγορασης μετα.......

Εμένα δεν το είχε :( Υπάρχει κάπου μέσα στο τηλέφωνο και δεν το βρήκα?

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα δεν το είχε :( Υπάρχει κάπου μέσα στο τηλέφωνο και δεν το βρήκα?

Ανοιξε το market πανε στην αναζητηση και πληκτρολογησε το Ndrive....να δεις οτι θα στο βγαλη :)

κοίτα το πρώτο μήνυμα του ποστ για τα sms...

για e-mail ρυθμίσεις->ήχος και εικόνα-> ήχος ειδοποίησης

Σε ευχαριστω πολυ,

Αλλα αυτο ειναι το προβλημα αν βαλω στο ηχος ειδοποιησης κατι,

οποιο προγραμμα εχει ειδοποιησεις θα χρησημοποιει αυτο τον ηχο.

εχς θελω το καθενα να εχει δικο του, εστω και αν γινετε με προγραμμα.

Edited by Villis
Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο !

Καλησπέρα,

Έχει Βρει κανείς πως μπορούμε να αλλάξουμε τον ηχο για τα notifications ?

πχ. άλλον για sms και άλλον για email.

Aν από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων αλλάξεις ήχο, είναι γενικά ο ήχος των ειδοποιήσεων, ή των μηνυμάτων; Αλλιώς από το handcent sms μπορείς να διαλέξεις ήχο για τα sms. Κοίτα μήπως μπορείς να διαλέξεις άλλο ήχο από τις ρυθμίσεις των sms και άλλο από τις ρυθμίσεις των email.

παιδια μπορει να μου πει καποιος αν o browser του κινητου σε https σελιδες? Εγω δεν μπορεσα να μπω. Ειναι καποια ρυθμιση ή δεν εχει τη δυνατοτητα?
Όταν το είδα νόμισα ότι έκανες πλάκα... Λίγα ποστ πάνω από το δικό σου, γίνεται η ίδια κουβέντα ;)

Σε ευχαριστώ για το link. Κατάφερα να λειτουργήσω μια έκδοση αλλά δεν έχει ελληνικά. Τελικά είναι μεγάλη χασούρα για τίποτα. Ίσως κάποια στιγμή αργότερα να δοκιμάσω να προσθέσω και ελληνικά.

Υπάρχει τρόπος να πάρουμε backup της stocked rom του κινητού πριν προβούμε σε root; Έτσι ώστε αν χρειαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον να γυρίσουμε σε αυτή.

Μπορείς να φλασάρεις την αρχική ρομ και είναι σαν να την έιχες backup (εκτός από τις εφαρμογές). Υπάρχει το mybackup pro για μη rooted τηλέφωνο, που αν δεν κάνω λάθος κάνει backup εφαρμογές και τέτοια...
Τhe end of an era...

το gps μου κάνει πολύ ώρα να βρει δορυφόρο, σήμερα πχ ήμουν στο λεωφορείο και το άνοιξα για να το δοκιμάσω, και έφτασα σπίτι και δεν είχε βρει...

είναι λογικό αυτό?

(χρησιμοποιούσα το ndrive)

Αν δε "βλέπει" ουρανό, δεν πιάνει σήμα-τουλάχιστον όχι εύκολα. Κι εννοείται όταν κινείσαι είναι πιο δύσκολο να σ εντοπίσει. Αν το άνοιγες σταματημένος και έπιανε σήμα, μετά κανένα πρόβλημα. Όλα αυτά όμως υπό την προϋπόθεση να "βλέπει" ουρανό το κινητό
Τhe end of an era...

Java εφαρμογές μπορώ να εγκαταστίσω? Τις ανοίγω με τον astro manager αλλά τις ανοίγει σα zip.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Τελικά με το Skype τι γίνεται?Άκουσα οτι θέλει επεξεργαστή 600+ κ καλύτερη ανάλυση...γενικά από εφαρμογές έχει πρόβλημα?Τα pdf με ζουμ είναι ευανάγνωστά?Σκέφτομαι να το αγοράσω και γω αν κ αρχικά σκεφτόμουν το galaxy 3...h to x8 Που μου πρότειναν πρόσφατα.
x

Εχει κανονικοτατα το χρησημοποιησα κιολας για διαδρομη Θεσσαλονικη-Βολο και ηταν αψογο.....Φυσικα ομως θα πρεπει αφου το παρεις το κινητο να βαλης ενα προγραμμα πλοηγησης (εγω χρησημοποιησα το NDrive)που ειναι δοκιμαστικο για μια βδομαδα και εαν σου κανει να το αγορασης μετα.......

τζαμπα δεν υπαρχει τροπος να μπει προγραμμα πλοηγησης..?

τζαμπα δεν υπαρχει τροπος να μπει προγραμμα πλοηγησης..?

παρόλο ποθ κ μένα με ενδιαφέρει να μάθω...δε νόμιζω να στο απαντήσει κάποιος δημόσια σ ένα φόρουμ γιατί μάλλον θα το σβήσουν οι mods αφόυ απαγορεύεται.Ίσωσ κάποιος να σου απαντησει με pm.Εκτός και αν απλώς μιλάς για κάποια δωρεάν εφαρμογή..

Edited by alexndr
x

παρόλο ποθ κ μένα με ενδιαφέρει να μάθω...δε νόμιζω να στο απαντήσει κάποιος δημόσια σ ένα φόρουμ γιατί μάλλον θα το σβήσουν οι mods αφόυ απαγορεύεται.Ίσωσ κάποιος να σου απαντησει με pm.

Αν σας κάνει τελικά το NDrive τότε είναι πολύ μικρό το κόστος απόκτησης του(Νομίζω γύρω στα 40 ευρώ).

:)

Εχετε υποψιν σας καποιο ενσυρματο hands free που να εχει ποιοτικο ηχο και ενσωματωμενο χειριστηριο για μουσικη? Αυτο που δινεται μαζι δεν με καλυπτει ηχητικα...

Ευχαριστω:)

μέχρι να βρεις κάτι που να σε καλύπτει, μπορείς να χρησιμοποιείς την εφαρμογή MUSIC PLAYER με την οποία πατώντας μία φορά το κουμπί τους hands free επιλέγεις play/pause και με πατώντας το δυο φορές πας στο επόμενο κομμάτι... οκ, δεν μπορείς να πας στο προηγούμενο ή να αλλάξεις ένταση, αλλά από το τίποτα....

γεια σας φιλοι και φιλες, το εν λογο κινητο το εχει παρει ενας φιλος μου και ρωταει πιο καλο προγραμμα πλοηγησης μπορει να περασει μεσα,

καποιο δοκιμασμενο. πχ το destinator μπορει να το βαλει?

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

γεια σας φιλοι και φιλες, το εν λογο κινητο το εχει παρει ενας φιλος μου και ρωταει πιο καλο προγραμμα πλοηγησης μπορει να περασει μεσα,

καποιο δοκιμασμενο. πχ το destinator μπορει να το βαλει?

ndrive και copilot απ ό,τι λένε όλοι είναι τα καλύτερα...έχει αναφερθεί κ 3-4 Post πιο πάνω.

x

να βάλει όποιο θέλει σαν trial version και μετά να αγοράσει όποιο του άρεσε πιο πολύ! Edited by charlie_pace4

ndrive και copilot απ ό,τι λένε όλοι είναι τα καλύτερα...έχει αναφερθεί κ 3-4 Post πιο πάνω.

Εγώ έχω το navigon και το βρίσκω άψογο.Μέχρι και το traffic σου λέει

καταρχήν γεια σας.

κατά δεύτερον θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για κάθε βοήθεια που παρέχετε εδώ μέσα.

έχω κι εγώ το wildfire και θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με το froyo ? έχει βγεί? δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού αλλά μου λέει πως δεν υπάρχουν καινούριες ενημερώσεις.... κάπου διάβασα εδώ μέσα όμως ότι κάποιος ήδη το τρέχει...

και μια δεύτερη ερώτηση... πως μπορω να κάνω rooted τη συσκευή ? υπάρχει κάποιος κίνδυνος γι΄αυτό ? (απλά ρωτάω γιατί όλοι όσους ρώτησα μου είπανε να μην πειράξω τη συσκευή...)

αυτά για την ώρα :) και πάλι ευχαριστώ

Υ.Γ. γνωρίζω οτί ίσως έχουν απαντηθεί οι ερωτήσεις αυτές αλλά ο όγκος των θεμάτων... μάλλον με δυσκολεύει στο ψάξιμο....

καταρχήν γεια σας.

κατά δεύτερον θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για κάθε βοήθεια που παρέχετε εδώ μέσα.

έχω κι εγώ το wildfire και θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με το froyo ? έχει βγεί? δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού αλλά μου λέει πως δεν υπάρχουν καινούριες ενημερώσεις.... κάπου διάβασα εδώ μέσα όμως ότι κάποιος ήδη το τρέχει...

και μια δεύτερη ερώτηση... πως μπορω να κάνω rooted τη συσκευή ? υπάρχει κάποιος κίνδυνος γι΄αυτό ? (απλά ρωτάω γιατί όλοι όσους ρώτησα μου είπανε να μην πειράξω τη συσκευή...)

αυτά για την ώρα :) και πάλι ευχαριστώ

Υ.Γ. γνωρίζω οτί ίσως έχουν απαντηθεί οι ερωτήσεις αυτές αλλά ο όγκος των θεμάτων... μάλλον με δυσκολεύει στο ψάξιμο....

Όχι δεν έχει βγεί το froyo ακόμα.Αλλά μάλλον κοντεύει.Στο http://developer.htc.com/ προσθέσανε το froyo kernel.Δε νομίζω να αργήσει πολύ ακόμα

καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

σχετικα με τη σελιδα της HTC που παρέθεσες, θέλω να ρωτήσω ... τα Kernel Source Code and Binaries, πρέπει να τα κατεβάσω από τη σελίδα αυτή ? ή αρκεί με το update του λογισμικού που έχει η επιλογή του κινητού?

σχετικά με το rooted πρέπει να το φοβάμαι ή όχι ?

σχετικα με τη σελιδα της HTC που παρέθεσες, θέλω να ρωτήσω ... τα Kernel Source Code and Binaries, πρέπει να τα κατεβάσω από τη σελίδα αυτή ? ή αρκεί με το update του λογισμικού που έχει η επιλογή του κινητού?

Το Kerner source code δεν είναι η ROM :-)

Κάνε υπομονή και θα έρθει το froyo update... Μην κατεβάζεις τίποτα απο την σελίδα...

Όσο για το root... Θες να βάλεις cooked ROM? Αν όχι μην μπλέκεις με rooting φιλαράκο!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Δεν είναι κάτι για να κατεβάσεις.Απλά το ανέφερα για να ξέρουν όσοι έχουν wildfire ότι το froyo μάλλον δεν αργεί.

Όσο για το root μη κάνεις.Όλα τα roms για το wildfire έχουν ένα κάρο προβλήματα.Καλύτερα να περιμένεις για το froyo

Δεν είναι κάτι για να κατεβάσεις.Απλά το ανέφερα για να ξέρουν όσοι έχουν wildfire ότι το froyo μάλλον δεν αργεί.

Όσο για το root μη κάνεις.Όλα τα roms για το wildfire έχουν ένα κάρο προβλήματα.Καλύτερα να περιμένεις για το froyo

και περα απο τα προβληματα αν το κανεις root το πιο πιθανο ειναι οταν βγει η γνησια αναβαθμιση σε froyo απο την htc να μην την δεχεται το κινητο. το μονο πλεονεκτημα των rom 2.2 που κυκλοφορουν ειναι οτι εχουν χρονισμενο τον επεξεργαστη στα 768 mhz το οποιο ειναι η μονη λυση στα προβληματα που εχει o internet broswer με ορισμενα site τα οποια αργουν παρα πολυ να ανοιξουν

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2