Jump to content

Σε ποιο δίκτυο ανήκετε;

Κοινοποίηση

se poio diktyo anikete?????  

1.068 members have voted

1. 1. se poio diktyo anikete?????

• Cosmote
      328
    • Wind
      233
    • Vodafone
      445
    • Q Telecom
      62

Recommended Posts

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τον πρώτο χρόνο που είχα κινητό είχα Telestet (τη σημερινή Wind). Έκτοτε μόνο Cosmote.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Εγω ειχα για πολλά χρόνια wind. μετα απο κατι χοντρα προβληματα χωρητικότητας στη περιοχη μου πήγα στη voda αλλά η καρτοκινητή της είναι ακριβή.

Έτσι γυρισα στη wind με free2go ως κύριο αριθμό, και ενα συμβόλαιο voda για όταν θέλω να κάνω κλήσεις.

Πάντως αν η vodafone είχε τις τιμές της q card στο cu ή καποιο αντίστοιχο πακέτο (q, frog) θα καθόμουν στη vodafone

Eγω ειχα cosmote αλλα τωρα πηγα στην wind και μπορω να πω οτι γενικα ειμαι πιο ευχαριστημενος απ'οτι στην cosmote.

• 4 weeks later...
wind απολυτα ευχαριστημενος.περασα κ απο βοντα.δε τη κρατησα ουτε δυο μηνες.μιλαω για συνδεση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
3μιση χρόνια είχα What's Up, μετα με το ιδιο νουμερο 1 χρόνο Cosmote 60, αλλα τελικα το γύρισα σε Q (πάλι με τον ιδιο αριθμό :) ) εδω και 2 μηνες

Vodafone συμβόλαιο εδώ και 7 χρόνια. Έχω παράλληλα και WIND συμβόλαιο. Πιστεύω ότι σε αυτές τις δύο οι υπάλληλοι είναι πιο εξυπηρετικοί από την COSMOTE. Στην COSMOTE είναι όλοι ψυχροί (από προσωπική εμπειρία μιλάω). Όποτε είχα πρόβλημα και πήγα σε κατάστημα, αυτών των δύο εταιριών, εξυπηρετήθηκα χωρίς κανένα πρόβλημα. Και είμαι ευχαριστημένος και από το σήμα και των δύο.

• 1 month later...
Είμαι πάντως σίγουρος πως ο Dromeas έχει SIM telestet! Αξέχαστες εποχές...:D

mixtri η μανα μου εχει sim telestet και τον αριθμο τον εχει 10 χρονια περιπου

Εγώ έχω Vodafone CU για τα λεπτά που παίρνω για να μιλάω με άλλους που έχουν CU.. Είμαι πολύ ικανοποιημένος!
.!.

Εγώ έχω Vodafone ώς κύριο και Wind για το Wind Plus Non-Stop.

Εγώ πλέον έχω COSMOTE συμβόλαιο (το Vodafone θα το ακυρώσω) και μιας και το Wind Plus Non-Stop πέθανε δεν το χρησιμοποιώ άλλο πια.

• 3 weeks later...
Παιδιά εγω πάντως από προσωπική εμπειρία επειδή έχω δοκιμάσει όλα τα δίκτυα προτείνω COSMOTE είναι όπως να έχει πιο εξυπηρετική!!!

• 3 weeks later...
Παιδιά εγω πάντως από προσωπική εμπειρία επειδή έχω δοκιμάσει όλα τα δίκτυα προτείνω COSMOTE είναι όπως να έχει πιο εξυπηρετική!!!

Ελπίζω να μην αναφέρεσε στην Εξυπηρέτηση Πελατών γιατί χειρότερη εξυπηρέτηση δεν υπάρχει.:):p

Όντως..αυτό μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να το πάρει κανείς:lol:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Ελπίζω να μην αναφέρεσε στην Εξυπηρέτηση Πελατών γιατί χειρότερη εξυπηρέτηση δεν υπάρχει.:):p

Ισχύει αυτό? Γιατί είμαι φρέσκος στην COSMOTE.. Αν βέβαια έχεις βιώσει εξυπηρέτηση πελατών TELLAS, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται άψογα :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...