RAZR2 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Είχα για χρόνια την τότε Telestet και μετά ΤΙΜ. Μετά πήγα στην Cosmote και αργότερα στην Vodafone όπου και παραμένω.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 vodafone http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 παλιότερα είχα cosmote αλλά τα τελευταία τρια χρόνια είμαι στην wind. http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Τον πρώτο χρόνο που είχα κινητό είχα Telestet (τη σημερινή Wind). Έκτοτε μόνο Cosmote. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exis_v Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Και την πρώτη φορά που είχα συμβόλαιο, αλλά και ξανά τώρα, cosmote. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volt_tiger Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Εγω ειχα για πολλά χρόνια wind. μετα απο κατι χοντρα προβληματα χωρητικότητας στη περιοχη μου πήγα στη voda αλλά η καρτοκινητή της είναι ακριβή. Έτσι γυρισα στη wind με free2go ως κύριο αριθμό, και ενα συμβόλαιο voda για όταν θέλω να κάνω κλήσεις. Πάντως αν η vodafone είχε τις τιμές της q card στο cu ή καποιο αντίστοιχο πακέτο (q, frog) θα καθόμουν στη vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Eγω ειχα cosmote αλλα τωρα πηγα στην wind και μπορω να πω οτι γενικα ειμαι πιο ευχαριστημενος απ'οτι στην cosmote. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ρε παιδια δεν τη θελω καθολου τη vodafone αλλα ολο εκει πεφτω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebedaros Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Δεν το κατάλαβα; Αφού δεν την θές πώς έχεις συνέχεια vodafone ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 wind απολυτα ευχαριστημενος.περασα κ απο βοντα.δε τη κρατησα ουτε δυο μηνες.μιλαω για συνδεση. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Cosmokarta για βασικό νούμερο & wind συμβόλαιο(μόνο για τα δωρεάν λεπτά ομιλίας)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εγώ έχω Vodafone ώς κύριο και Wind για το Wind Plus Non-Stop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Τα τελευταία 3 χρόνια έχω Wind και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 3μιση χρόνια είχα What's Up, μετα με το ιδιο νουμερο 1 χρόνο Cosmote 60, αλλα τελικα το γύρισα σε Q (πάλι με τον ιδιο αριθμό :) ) εδω και 2 μηνες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Vodafone συμβόλαιο εδώ και 7 χρόνια. Έχω παράλληλα και WIND συμβόλαιο. Πιστεύω ότι σε αυτές τις δύο οι υπάλληλοι είναι πιο εξυπηρετικοί από την COSMOTE. Στην COSMOTE είναι όλοι ψυχροί (από προσωπική εμπειρία μιλάω). Όποτε είχα πρόβλημα και πήγα σε κατάστημα, αυτών των δύο εταιριών, εξυπηρετήθηκα χωρίς κανένα πρόβλημα. Και είμαι ευχαριστημένος και από το σήμα και των δύο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 εγω wind και ειμαι ευχαριστημενοs εχει και πολλα κολπακια και αυτο ειναι το καλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Είμαι πάντως σίγουρος πως ο Dromeas έχει SIM telestet! Αξέχαστες εποχές...:D mixtri η μανα μου εχει sim telestet και τον αριθμο τον εχει 10 χρονια περιπου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Εγώ έχω Vodafone CU για τα λεπτά που παίρνω για να μιλάω με άλλους που έχουν CU.. Είμαι πολύ ικανοποιημένος! .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Εγώ έχω Vodafone ώς κύριο και Wind για το Wind Plus Non-Stop. Εγώ πλέον έχω COSMOTE συμβόλαιο (το Vodafone θα το ακυρώσω) και μιας και το Wind Plus Non-Stop πέθανε δεν το χρησιμοποιώ άλλο πια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt550 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 εγω έχω ενα συμβόλαιο κοσμοτε και μια κοσμοκάρτα...Γενικώς στην οικογένεια ολοι κοσμοτε έχουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thoribos Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Παιδιά εγω πάντως από προσωπική εμπειρία επειδή έχω δοκιμάσει όλα τα δίκτυα προτείνω COSMOTE είναι όπως να έχει πιο εξυπηρετική!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Παιδιά εγω πάντως από προσωπική εμπειρία επειδή έχω δοκιμάσει όλα τα δίκτυα προτείνω COSMOTE είναι όπως να έχει πιο εξυπηρετική!!! Ελπίζω να μην αναφέρεσε στην Εξυπηρέτηση Πελατών γιατί χειρότερη εξυπηρέτηση δεν υπάρχει.:):p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Όντως..αυτό μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να το πάρει κανείς:lol: Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ελπίζω να μην αναφέρεσε στην Εξυπηρέτηση Πελατών γιατί χειρότερη εξυπηρέτηση δεν υπάρχει.:):p Ισχύει αυτό? Γιατί είμαι φρέσκος στην COSMOTE.. Αν βέβαια έχεις βιώσει εξυπηρέτηση πελατών TELLAS, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται άψογα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 exo vodafone sindesi 100... kai exo pari wind kai cosmocarta giana dokimaso tis ipiresies opos imode -- wind plus ktlp.. kaliteri menou ipiresion exi vodafone live gia emena :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts