Jump to content

Thoribos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thoribos

  • Ημ. Γέννησης 10/04/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Thoribos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλά θα είναι μια αλλαγή!!!Γιατί όχι!
  2. Φίλε ο Γερμανός λέει βλακείες!!!Καλύτερα πήγενε αγόρασε κανένα άλλο γιατί μετά θα σου δημιουργεί πρόβλημα!!
  3. Φίλε μπορώ να πώ πως τα PDAs Blackberry είναι τεχνολογία αιχμής δόρατος!!Από εμένα έχουν περάσει περίπου 6 Blackberries και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μόνο που ορίσμενες φορές έχω πρόβλημα με το GPS!!!
  4. Φίλε μου είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό γιατί και εγώ το προσπάθησα αλλά δεν γίνετε τίποτα!!Αν βρεις κάποια λύση στειλε PM!!Nα είσαι καλά!!
  5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ CPU-Z.ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΒΟΑRD ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΩ GOOGLE!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!
  6. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΞΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ....!
  7. Τα κατάφερα τελικά και το έβγαλα!Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!Βέβαια δεν ξέρω πως γίνετε να κλείσω το θέμα αν μπορεί κάποιος ας το κάνει γιατί είμαι καινούριος εδώ!
  8. Ευχαριστώ σε όλους που ανταποκρίθηκαν στην ερώτηση μου!Το λάπτοπ είναι ένα παλιό fujitsu siemens Amilo A.Πρέπει να έχει κολλίσει ένα πλήκτρο και δεν ξέρω πως να το ανοίξω!Πάντως δεν έχει κάποιο διακοπτάκι το οποίο να το απελευθερώνει!
  9. Καλημέρα σε όλους σας!Λοιπόν η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να ανοίξω το πληκτρολόγιο ενός λάπτοπ?Άνοίγει από κάτω ή από κάπου ααλλόυ?Υπάρχει κάποιο site που μου δείχνει πάνω κάτω πως γίνετε αυτό?
  10. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ!ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΘΗΣΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟ PC ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡ!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ!!!
  11. Thoribos

    motherboard

    OK ευχαριστώ πολύ φίλε!!!
  12. OK τα δοκιμάζω αυτά και βλέπω τι θα γίνει στην πορεία!Αν και βλέπω πως θα έχω πρόβλημα σίγουρα!Εγκατέστησα οδηγούς ήχου και λειτουργεί!Το θέμα είναι πως το laptop όντως έχει αγοραστεί από Αμερική και φοβάμαι μήπως έχω πρόβλημα με αυτό!!!Κατέβασα ένα προγραμματάκι το οποίο έβρισκε αυτόματα τους drivers και τους έκανε download!Tο θέμα είναι πως το δοκίμασα και εγκατέστησα τους drivers και αφού έκανα restart μου χτύπησε μπλε οθόνη!Μετά μπήκα από safe mode και τους απεγκατέστησα και όλα οκ!Επομένως οι drivers που έχω δεν κάνουν!ΑΑΑ Επίσης χρησιμοποιώ windows xp sp3 pro!Θα είμαστε σε επαφή!!Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Ρε παιδια λέτε να δουλέψουν οι drivers που είναι για vista σε xp sp3 pro?Ξέρω πως το laptop κατασκευάστηκε για vista και καλά!Αλλά σερωόταν άγρια και σκέφτηκα να του φορέσω τα xp!Η βλακεία μου βέβαια είναι που δεν έκανα backup τους οδηγούς!Αλλά και πάλι ήταν για vista εφόσον είχε vista! Δεν ξέρω τι να πω δώστε μου τα φώτα σας!
  13. ATI RADEON !Προσπαθώ να βρω το recovery disk!Κοιτα για να δεις χαρακτηριστικα το λαπτοπ ειναι Toshiba A135-S2266 αυτό είναι το μοντέλο!Σε παρακαλώ αν μπορείς βοήθησε γιατι έκανα format και δεν μπορω να βάλω την κάρτα γραφικών...!
  14. Θέλω να κάνω format το laptop αλλά φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω.Έχω χάσει το recovery disk το οποίο έχει τους οδηγούς.Internet σπίτι μου δεν έχω επομένως τι μπορω να κάνω πριν κάνω format?;Έψαξα στο διαδίκτυο να δω ε΄να μπορέσω να το κατεβάσω από κάπου αλλά μάταιος ο κόπος μου!!Καμία γνώμη?
  15. Καταρχήν οι ασύρματες επικοινωνίες όπως για παράδειγμα και το bluetooth εκπέμπουν μέσω της μη αδειοδοτημένης ζώνης συχνοτήτων η οποία είναι 2.4 GHz.Να φανταστείται πως ακόμα και οι συχνότητα του ραδιοφώνου FM εκπέμπει μέσω αυτής της ζώνης.Πιστεύω πως για να υπάρχει μία τέτοια ζώνη πρέπει λογικά να είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια που ορίζουν τα πρότυπα ISO.Παιδιά αυτά γνωρίζω όσον αφορά τις ασύρματες επικοινωνίες.Ελπίζω να βοήθησα λίγο!!
×
×
  • Create New...