Jump to content

volt_tiger

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by volt_tiger

  1. Μεταξύ του e-banking της Εμπορικής και της Citibank ποιό προτείνετε? Ευχαριστώ
  2. Δεν με ενδιαφέρουν οι κάρτες, με ενδιαφέρουν μόνο οι καταθετικοί λογαριασμοί για νέους/φοιτητές:)
  3. Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση... Έχουν όλες οι τράπεζες λογαριασμούς για νέους/φοιτητές? Ξέρω σίγουρα οτι έχει η Alpha Bank (το διάβασα παραπάνω!) και η Εμπορική (μακριά όμως γιατι το younique έχει "συμβολική" χρέωση 4 ευρώ το μήνα) Ποιές άλλες τράπεζες έχουν ?
  4. Εμένα δε βρίσκει update!Τι στο καλό???:mad:
  5. Παιδιά, θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι. Μέσα σε 2 μέρες χρήσης το κινητό έχει κολλήσει 2 φορές. Μία όταν πήγα να μπω στις ρυθμίσεις και μία σήμερα το πρωί όταν το ενεργοποίησα μετά το ξυπνητήρι. Και τις δύο φορές αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία. Είναι φυσιολογικό? :lol::lol::lol:
  6. Και κάτι άλλο. Με το κουμπί της κάμερας που δε δουλεύει? Αν πάω μέσα από τη βοήθεια και ενεργοποιήσω την κάμερα, τότε το κουμπί δουλεύει. Αλλά δε δουλεύει όταν θέλω να ενεργοποιήσω την κάμερα...
  7. Να ρωτήσω κάτι κι εγώ? Όταν γυρνάω το κινητό πλάγια, τότε πρώτα σβήνει η οθόνη και μετά ξαναανάβει με την πλάγια εμφάνιση. Είναι φυσιολογικό?
  8. Καλησπέρα. Μόλις σήμερα πήρα κι εγώ τη συσκευή στα χέρια μου. Είναι όμορφη απλά έχω κι εγώ το πρόβλημα με τη σχισμή και θα το παω το συντομότερο δυνατόν σε ένα nokia shop. Κάποια στιγμή και ενώ πήγα να μπω στις ρυθμίσεις, το κινητό κόλλησε και έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία. Δε νομίζω βέβαια ότι είναι κάτι σοβαρό γιατί δεν μου το ξαναέκανε. Κατά τα άλλα, όμορφο κομψό και λειτουργικό.
  9. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, όντως ενεργοποιήθηκε! Να σε ρωτησω και κάτι άλλο αν ξέρεις? Πόσο χρεώνομαι στον τηλεφωνητή κάθε φορά που ακούω τα μηνύματά μου?
  10. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση για το τηλεφωνητή, έχω μια κάρτα wind f2g1 και θέλω να ενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή με το προσωπικό μου μήνυμα. Κάλεσα το 122 όπως έγραφε στο site της wind και ηχογράφησα το προσωπικό χαιρετισμό. Όταν τελείωσα την κλήση μου είχε αφαιρέσει 4 ευρώ! Περίμενα οτι η χρέωση θα ήταν ανα κλήση αλλά προφανώ έκανα λάθος! Το θέμα είναι πως όταν καλώ απο άλλο κινητό το δικο μου (όταν το χω κλειστό) δεν μου βγαίνει ο τηλεφωνητης. Τι να κάνω για να ενεργοποιηθεί? Περίμενα πως με την κήση στο 122 θα είχε ήδη ενεργοποιηθεί... Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση , αλλά να σημειώσω οτι έχω ενεργή την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει...
  11. Καλείς απο 'το κινητό σου 1252 και σου λέει στο τέλος πόσο χρόνο έχεις! Για τα μηνύματα σου σου λέει και στο myaccount πόσα σου απομένουν...
  12. Τώρα η βονταφον εχει βγάλει ένα καινούργιο σε συνεργασία με την νόκια.
  13. Μην ξεχνάς οτι υπάρχουν και στα συμβόλαια πακέτα sms & mms!
  14. Πως και καταργήθηκε η καρτοκινητή champion?
  15. Τελικά τι γίνεται με το wind1 ? Στην ιστοσελίδα πάντως της εταιρίας όταν κάνεις κλικ πάνω σε παραπέμπει σε παλαιότερα προγράμματα συμβολαίου (εμπορικά μη-διαθέσιμα)
  16. μάλλον το δεύτερο, αλλά κοιτα και το airport express της apple. Εγώ αυτό έχω
  17. Όχι , δεν τα έχω δεί! Αλλά και πάλι, ακόμη χειρότερα.. σε δεσμεύουν 2 χρόνια για... μισό λάπτοπ! χε χε!
  18. Υπάρχουν επιλογές, αρκεί να μπορουν και να θέλουν (όσοι χρησιμοποιούσαν το αλα καρτ με το 1 λεπτο το λεπτο) να πάνε σε άλλο πακέτο ή εταιρεία. -Υπαρχει το cu με 600 λεπτά προς όλη τη cu παρεα. -Υπάρχουν πολλά πακέτα νον στοπ της wind με το F2G1 (το οποίο έχει τις μισές χρεώσεις του cu) με πολλες επιλογές αναλογα με το που και ποσο μιλάς -Τέλος, υπάρχει και το what's up
  19. Αυτό που λες είναι εντελώς λάθος. Δεν υπαρχει περιπτωση να καθεται να λεει καποιος υπαλληλος της κοσμοτε κλέψε τοσα απο αυτόν και τοσα απο εκείνον.... Ακούγεται πολύ ανόητο. Σιγουρα υπάρχει καποιο λάθος στο συστημά τους αλλά για να το λένε τοσοι πολλοί γιατί δεν καλεί όποιος εχει προβλημα την κοσμοτε για να δηλώσει το πρόβλημα?
  20. Σοβαρά? Μόνο 250 ευρω κανει ολόκληρο λάπτοπ? Α τους τσιφούτηδες!
  21. Βλέπω παντως απο πολλούς εδω μέσα στο φορουμ μια δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση. Είναι καλό να εκφράζουμε την αντίθεση μας στις εταιρείες όταν προσπαθούν να μας την φέρουν με τοσο κουτοπόνηρο τρόπο, και ακόμα καλύτερα (όπως είπε και ο φίλος παραπάνω) να μην υποκύπτουμε σε εκβιασμούς.
  22. Ναι και είναι κρίμα... Βέβαια ουτε η wind έχει επιλογή για πληρωμή του λογαριασμού απ το ιντερνετ ούτε και έχει my account οπως η βοντα και η κοσμοτε
×
×
  • Create New...