panosz75 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Μήπως έχεις εγκαταστήσει το SlideAnswer ???? Αυτό φταίει . Δεν τρέχει καλά στην Belle. Κολάει και το Fruit Ninja !! Ναι, όντως, την έχω εγκατεστημένη την συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά δε μου δημιουργεί πρόβλημα στο Fruit Ninja. Θα δοκιμάσω να απεγκαταστήσω το Slide to answer να δω πώς θα αντιδρούν τα Angry Birds, αν και μάλλον θα επιλέξω να μην έχω Angry Birds παρά αυτή. Thanks για την απάντηση. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Λοιπον εχω θεμα με το dungeon hunter 2 hd.... Το ειχα κατεβασει απο τα ''μαγαζακια'' .Οταν μπαινω στο multiplayer και βαζω τον κωδικο μου, με πεταει εξω!Ετσι λεω να το εγκαταστησω απο την αρχη..Δεν θελω να χασω ομως το progress μου..Ποια αρχεια να κρατησω λοιπον και που ακριβως ειναι αποθηκευμενα? Please help , γιατι εχω φτιαξει και καλο character αλλα χωρις multiplayer ρε παιδια , δεν γινεται... Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 να προτεινω μερικα παιχνιδια, τα οποια δεν εχει παρει το ματι μου εδω περα :) : Αρκετα εθιστικο παιχνιδακι, απο τα αγαπημενα μου για να περνα η ωρα... : απο τα λιγα που παιζονται και σε 3D με γυαλια, τσεκαρετε το ;) Συντομα θα γραψω κι'αλλα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Λοιπον εχω θεμα με το dungeon hunter 2 hd.... Το ειχα κατεβασει απο τα ''μαγαζακια'' .Οταν μπαινω στο multiplayer και βαζω τον κωδικο μου, με πεταει εξω! Το έχεις αγοράσει κανονικά και δεν δέχεται κωδικό? και που ακριβως ειναι αποθηκευμενα Τα αρχεία τα έχει εδώ : E:\private\2003B2CE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Οχι , οπως λεω και πιο πανω το κατεβασα απο ενα αλλο site δωρεαν ....Tωρα το βρηκα καπου αλλου και θα δοκιμασω παλι..Thx! ΕDIT: Προβλημα , παλι!Εχω λοιπον τον φακελο 2003B2CE backup..Εγκαθιστω το παιχνιδι απο άλλο site , οπου δουλευει και το multiplayer.. Σβηνω τον δικο του 2003B2CE φακελο , βαζω τον backup και ξεκινωντας το παιχνιδι δεν βλεπω τον character μου! Τι κανω λαθος? Edited February 22, 2012 by mikekap Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Καλησπέρα!!!! :) Όποιος θέλει να τσεκάρει για τι πραγματικά είναι δυνατό να κάνει το Ν8, με τα "αρχαία, γερασμένα σπεκσς" του, όπως λένε κάποιοι ( :shifty: ), κατεβάστε το Asphalt 6 Adrenaline HD!! :w00t: Κοστίζει 1,23€, αλλά πραγματικά αξίζει τα ευρώ του και με το παραπάνω!! ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 καλημέρα σας μπορειτε να μου προτείνεται μερικά παιχνίδια που να μπορεις νατα παίξεις με καποιον αλλον μεσο wifi????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 επιτελους Cut the Rope στο γνωστο μερος...δεν το εχω δοκιμασει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 επιτελους Cut the Rope στο γνωστο μερος...δεν το εχω δοκιμασει ακομα το οποίο στο δικό μου n8 με επίσημη belle δεν παίζει:O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ρε παιδια , μπορει να με βοηθησει κανεις με το backup? Όταν είμαι στην εκδοση 1.0.6 του dungeon hunter 2 hd , και βαζω τον φακελο 2003B2CE, τότε βλεπω κανονικα τον character μου..Όταν περναω στην 1.07 και βαζω τον παραπανω φακελο στο Private στην Mass Memory,και ξεκιναω το παιχνδιδ , δεν βλεπω τον character....Τι κανω λαθος? Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 το οποίο στο δικό μου n8 με επίσημη belle δεν παίζει:O όποιος ενδιαφέρεται για το παιχνιδάκι στο καθημερινό υπάρχει η λύση για να παίζει και στην belle;) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 υπάρχει gameboy emulator; (για το Ε7 ενδιαφέρομαι να μάθω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 υπάρχει gameboy advance emulator & super nintedo emulator :D Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Cut the Rope :) http://store.ovi.com/content/258167?clickSource=homepage&pos=1 Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Για την ώρα δεν βλέπω να έχουμε Angry birds space στο symbian^3. Δεν ξέρω τί σχέδια έχει η Rovio, αλλά καλού-κακού ας υπογράψουμε την φόρμα εδώ, μήπως και πιέσουμε καταστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Για την ώρα δεν βλέπω να έχουμε Angry birds space στο symbian^3. Δεν ξέρω τί σχέδια έχει η Rovio, "We are working closely together with Nokia to bring our games to their platforms," Hed said. "Our mutual goal is to bring the best possible experience to our fans, including all fans using Windows Phone devices." http://uk.reuters.com/article/2012/03/23/us-rovio-windows-idUKBRE82M0RG20120323 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Πολύ φοβάμαι ότι, έτσι όπως τα γράφουν, το space θα έρθει στο symbian όταν πια κανείς δεν θα το αγοράζει σε καμία πλατφόρμα. Μάλλον έχουν επικεντρωθεί στο WP και κάποια στιγμή θα ασχοληθούν και με εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 σκευτομαι να παρω ενα νοκια [603 ,701]αλλα δεν μπωρω να βρω ενα site που να μπωρω να κατευασω παιχνιδια hd δωρεαν:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Cut the Rope :) 3 πιστες επαιξα... μετα το εβγαλα και το αγορασα :D αξιζει καθε Cent :D Δοκιμαστε και το Circus, νομιζω δωρεαν ειναι :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Σε παλαιοτερες συσκευες Νοκια (Ν97 κλπ) μπορουσαμε και παιζαμε to Quake! Τωρα με το Ν8 γινεται??? Και αν ναι, απο που??? Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Καμια βοηθεια στο 29ο επιπεδο του traintiles? :p Πολυ ωραιο παιχνιδι, τσεκαρετε το :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καμια βοηθεια στο 29ο επιπεδο του traintiles? :p κατεβασε το update απο το store και το προβλημα σου θα εξαφανιστει;) Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 α, δηλαδη κανενας δε μπορει να το περασει? γιατι εχω κανει τα παντα και ολο βρισκει το ατιμο :p thanks, θα δοκιμασω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Storm in a Tea Cup Πολυ ωραιο παιχνιδακι !! http://store.ovi.com/content/224844?clickSource=search&pos=1 Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 πανακριβο... το αξιζει ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts