Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μπορουσες να φτιαξεις μια με το θεμα της elegancia ( το βιολι μου εγω !!!!)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=755624

Με το skinning που λες μας το παίζεις και έξυπνος ε??? γιατί "η Omega ειναι ανοικτη για skinning.Δειτε πως μονοι σας να κανετε την XT"........αλλά δε σας λέω πως γίνεται :p:p...που είναι οι οδηγίες, ε? Ε?

Στο θέμα μας τώρα, πότε θα βγει η 12? :lol::lol::lol:

Στο thread της elegancia που εδωσε ο DTse εχει το Elegance IV.cab απλα το κανετε εγκατασταση.

Η γνώμη μου όμως είναι ότι η Omega Dinik είναι πολύ ανώτερη!

επίσης εδω εχει πολυ πολυ υλικο για skinning για ολα τα γουστα

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=535

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nεο build - νέα έκδοση:

Omega XT v11.1 with Cokkies Home Tab 1.8.5 WWE + ELL

Changelog

Νέο Build 24631 - AKU 5307 Windows CE: 5.2 Build 5420 (August 10 2010 15:46:08)

Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια με την v11

Φλασσαρετε αυτή την ρoμ μόνο αν θέλετε να δοκιμάσετε το νέο build

Ενημέρωση:

Τα νέα build από 231xx είναι αυτά που ακολουθούμε και σε αυτά θα ενημερώνονται όλες οι εκδόσεις και θα μπαίνουν στα πρώτα ποστ.

Όλα τα υπόλοιπα νέα build θα βγαίνουν μόνο σε Omega XT CHT (WWE+ELL) και δεν θα μπαίνουν στα πρώτα ποστ.

Απευθύνονται μόνο σε όσους θέλουν να δοκιμάζουν τα νέα build.

Download

Ελληνική (ELL)

Αγγλική (WWE)

Edited by ioathe

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
Nεο build - νέα έκδοση:

Γιάννη ίσως του ρίξω μια ευκαιρία μιας και με την 10.1 rom δεν είχα το πρόβλημα με την συνεχόμενη σύνδεση στο internet ενώ με την v11 το έχω (ξανά). Μάλλον κάτι έχει να κάνει με τα 231ΧΧ builds. Για να είμαι ειλικρινής απορώ πως είμαι ο μόνος που το παρατηρεί! :worry:

Modpic.gif

Στο thread της elegancia που εδωσε ο DTse εχει το Elegance IV.cab απλα το κανετε εγκατασταση.

Η γνώμη μου όμως είναι ότι η Omega Dinik είναι πολύ ανώτερη!

επίσης εδω εχει πολυ πολυ υλικο για skinning για ολα τα γουστα

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=535

Εμενα προσωπικα το εχω ξαναπει οτι μου αρεσει το στυλ της elegancia .

Οσον αφορα την Dinik εαν δεν ειχε τα εικονιδια σε αυτο το ριμαδιασμενο το glass style αλλα μονα τους μπορει να μου αρεσε, αλλα ετσι οπως ειναι τωρα δεν μου αρεσει γιατι θα καθρευτιζει πολυ το κινητο και θα το παιρνει η αδερφη μου για καθρευτακι

Το ιδιο ισχυει και για την Αλεξανδρος αλλα εκει με ενοχλουνε μονο τα πλαισια που εχουν τα εικονιδια.

Παιδια το προγραμματακι αυτο :

[APP] LeoCpuSpeed v4, control cpu speed & overclock

το εχετε δει υπαρχει στην Ωμεγα ?

Edited by DTse

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γιάννη ίσως του ρίξω μια ευκαιρία μιας και με την 10.1 rom δεν είχα το πρόβλημα με την συνεχόμενη σύνδεση στο internet ενώ με την v11 το έχω (ξανά). Μάλλον κάτι έχει να κάνει με τα 231ΧΧ builds. Για να είμαι ειλικρινής απορώ πως είμαι ο μόνος που το παρατηρεί! :worry:

Γιάννη την v10 έχω και δεν μου το κάνει αυτό που λές....

Κοινώς δεν μπαίνει μόνο του γιατί παρακολουθώ την κίνηση απο το spb wireless monitor και.δεν μου δείχνει επιπλέον κίνηση.......

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καλημερα σ ολους

Γιάννη σε λίγο θα έχουν ανέβει οι νέες ρομ,

δοκίμασε και ενημέρωσε με,

δεν έχει σημασια αν το κάνει μόνο σε σένα,

θα ηθελα αν ειναι προβλημα να δουμε απο που προέρχεται

και να το διορθώσω.

παντως παιδιά με το θεμα των skins εχω τη απλη ρομ ολομαυρη και ειναι σουπερ. ειναι κ η πρωτη που φλασαρα

Παιδια το προγραμματακι αυτο :

[APP] LeoCpuSpeed v4, control cpu speed & overclock

το εχετε δει υπαρχει στην Ωμεγα ?

Το έχω δοκιμάσει πριν κανά μήνα περίπου, με τη stock rom και τρελάθηκε στα κολλήματα. Το έχεις εγκαταστήσει;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Έβαλα τα link για την v11.1.

παντως παιδιά με το θεμα των skins εχω τη απλη ρομ ολομαυρη και ειναι σουπερ. ειναι κ η πρωτη που φλασαρα

Πολύ χαίρομε που σου άρεσε :):)

Θα σου πρότεινα να δοκιμασεις και τις υπόλοιπες και να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο :)

Το έχω δοκιμάσει πριν κανά μήνα περίπου, με τη stock rom και τρελάθηκε στα κολλήματα. Το έχεις εγκαταστήσει;

Το έχουμε συζητήσει για το πρόγραμμα αυτό (πιο πίσω)

Έχεις δίκαιο δημιουργεί προβλήματα!

Βρε βρε κίνηση πρωί Κυριακής.... Μα δε βγαίνει κανένας το Σαββατόβραδο πια??:confused::confused:

Μπα δε τρελαίνομαι με την Elegance....Εγώ αυτήν είδα: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7853589&postcount=904 και είπα να σε πειράξω λίιιιιγο....όπως λες η dinik είναι καλύτερη, συμφωνώ.

Γιατί έβγαλες καινούρια έκδοση πάλι :blink::blink:?? Για να μας διαολίσεις? Να τη δοκιμάσουν αυτοί που μπορούν να καταλάβουν τις έννοιες build-oem-xt κλπ και να μας πούνε και εμάς....εγώ, μέχρι αύριο, ξανά φλασάρισμα δεν κάνω :worry::worry:! Προς το παρόν έχουμε μια πολύ καλή ρομ. Αν η 11 είναι τόσο καλή όσο η 10 πρέπει να αγκυροβολήσουμε για λίγο....

Αμα σε τρώνε τα χέρια σου, πάρε κάτι από το φαρμακείο για τη φαγούρα....:p

Ενα πρόβλημα που διεπίστωσα σήμερα είναι ότι έχουν μπερδεύτείνει οι υπενθυμίσεις σε ότι αναφορά την ώρα.

Δηλαδή ενώ έχω ρυθμίσει υπενθύμιση για τις 9 το βράδυ καθημερινά αυτή έχει απορυθμιστεί για 8 το πρωί.

Το ίδιο ισχύει και για άλλες υπενθυμίσεις που είναι για μία φορά μόνο.

• Administrators
Γιάννη την v10 έχω και δεν μου το κάνει αυτό που λές....

Κοινώς δεν μπαίνει μόνο του γιατί παρακολουθώ την κίνηση απο το spb wireless monitor και.δεν μου δείχνει επιπλέον κίνηση.......

Με το Spb wireless monitor βλέπεις μόνο την κίνηση όταν κατεβάζει κάτι από το internet. Αυτό που λέω εγώ είναι διαφορετικό. Συνδέεται συνέχεια, είναι συνέχεια συνδεδεμένο χωρίς υποχρεωτικά να κατεβάζει κάτι. Πιστεύω ότι συμβαίνει σε πολλούς από τους χρήστες της συγκεκριμένης rom αλλά δεν το καταλαβαίνουν καν. Όσοι βέβαια έχουν κάνει disable τις συνδέσεις του παρόχου, λογικό είναι να μην έχουν πρόβλημα. Γιάννη το βραδάκι θα την δοκιμάσω και θα σου πω.

Modpic.gif

Nεο build - νέα έκδοση:

Changelog

Νέο Build 24631 - AKU 5307 Windows CE: 5.2 Build 5420 (August 10 2010 15:46:08)

Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια με την v11

Φλασσαρετε αυτή την ρoμ μόνο αν θέλετε να δοκιμάσετε το νέο build

Ενημέρωση:

Τα νέα build από 231xx είναι αυτά που ακολουθούμε και σε αυτά θα ενημερώνονται όλες οι εκδόσεις και θα μπαίνουν στα πρώτα ποστ.

Όλα τα υπόλοιπα νέα build θα βγαίνουν μόνο σε Omega XT CHT (WWE+ELL) και δεν θα μπαίνουν στα πρώτα ποστ.

Απευθύνονται μόνο σε όσους θέλουν να δοκιμάζουν τα νέα build.

Download

Ελληνική (ELL)

Αγγλική (WWE)

Καλημέρα, οποια rom k να έχω βάλει στο hd2 μου από omega 10 έως 11.1 όταν παο να κάνω κληση κολλάει η συσκευή k πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να ξεκινήσει πάλι. μονο με την omega 9 δουλεύει σωστά,φοράω SPL-2.08 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ενα πρόβλημα που διεπίστωσα σήμερα είναι ότι έχουν μπερδεύτείνει οι υπενθυμίσεις σε ότι αναφορά την ώρα.

Δηλαδή ενώ έχω ρυθμίσει υπενθύμιση για τις 9 το βράδυ καθημερινά αυτή έχει απορυθμιστεί για 8 το πρωί.

Το ίδιο ισχύει και για άλλες υπενθυμίσεις που είναι για μία φορά μόνο.

Αν καταλαβα καλα το προβλημα ειναι απο το restore που μαλλον εκανες.

Κοιταξε αν η ζωνη ωρας να ειναι GMT+2

μετα σβησε ολες τις υπενθυμίσεις και κανε παλι restore.

Ενημερωσε με :)

Με το Spb wireless monitor βλέπεις μόνο την κίνηση όταν κατεβάζει κάτι από το internet. Αυτό που λέω εγώ είναι διαφορετικό. Συνδέεται συνέχεια, είναι συνέχεια συνδεδεμένο χωρίς υποχρεωτικά να κατεβάζει κάτι. Πιστεύω ότι συμβαίνει σε πολλούς από τους χρήστες της συγκεκριμένης rom αλλά δεν το καταλαβαίνουν καν. Όσοι βέβαια έχουν κάνει disable τις συνδέσεις του παρόχου, λογικό είναι να μην έχουν πρόβλημα. Γιάννη το βραδάκι θα την δοκιμάσω και θα σου πω.

Οκ Γιαννη με την ησυχία σου όποτε μπορέσεις!

Καλημέρα, οποια rom k να έχω βάλει στο hd2 μου από omega 10 έως 11.1 όταν παο να κάνω κληση κολλάει η συσκευή k πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να ξεκινήσει πάλι. μονο με την omega 9 δουλεύει σωστά,φοράω SPL-2.08 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Διαβασε λιγο τις οδηγιες στο 2ο ποστ και ενημερωσε με τι ραδιο φορας.

Στη θεση σου θα τα εκανα ολα απο την αρχη

Πρωτα HSPL2 και επελεξε 1.66.HSPL

Μετα task29 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3118235#post3118235

Μετα ραδιο

Προτεινόμενα Radio:

Radio 2.10.50.28_2

Radio 2.12.50.02_2

και μετα την Omega

Η ολη διαδικασια ειναι 15 λεπτα.

Ενημερωσε με!

Θα το κοιταξω,πάντως με ραδιο .51 δεν ενεργοποιείτε η έχτρα μνήμη,λάθος απάντησα πιο πάνω :(

Α ωραία.... Θα δω τι θα μου πουν κι εμενα απο το service οτι εφταιγε, κι αν ειναι περναω ενα .51 ραδιο...:worry:

Mπορείς να δεις κι εδω που το αναφερουν: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=677979

αν πατησετε στο xda ,strange color θα δειτε οτι αναφερουν βλαβη μητρικης που την συνδυαζουν με την αυξημενη μνηνη...εγω οταν πηγα στην htc του λεω μητρικη ειναι και γελουσε....και μου λεει σε κανενα forum το διαβασες?και του λεω ναι αλλα εκει που το διαβασα ξερουν...και μου λεει καλα οθονη ειναι...μετα απο μια μερα με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει πλακετα...αχαχαχ,....δεν το ειχε δει παλι.....μαλιστα οταν με το pocket capture εβγαζα την οθονη φωτο τοτε δεν φαινοταν τιποτα.....

Ευχαριστώ για την απάντηση...;)

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Ενημερωσε με :)

Η ρύθμιση της ώρας είναι σωστή GMT +2.

Από που μπορώ να σβήσω όλες τις υπενθυμίσεις; Είναι πολλές για να τις σβήσω χειροκίνητα.

Μήπως να ξαναπεράσω από πάνω μόνο τις υπενθυμίσεις με το Pimbackup ή θα μπερδευτεί το συμπαν;

Το pimbackup έχει επιλογή κατά την επαναφορά,αν θέλεις να σου περάσει τα δεδομένα μαζί με τα ήδη υπάρχοντα ή να σβήσει τα ήδη υπάρχοντα και να περάσει μόνο αυτά από το backup.Εσύ θα επιλέξεις αυτή την επιλογή και λογικά θα είσαι οκ.

@Ioathe

Γιαννη αυτο που εγω παρατηρησα στις εκδοσεις 10,11,11.1 δεν μου βρισκει το Wifi ROUTER μου το οποιο εχω στημμενο σε καλαλι 13. Εχω δοκιμασει με δυο RADIOS το 2.10.50.28_2 και 2.12.50.02_2. Εννοειται οτι με καμια προγενεστερη εκδοση δεν ειχα κανενα ποτε προβλημα.... Δεν επιθυμω βεβαια να αλλαξω καναλι στο router γιατι παιζουν πολλα 11αρια και 1αρια και γενικα το 13 ειναι το μονο που δουλευει optimal το ROUTER..

Ευχαριστω.....

EDΙΤ : Μολις δοκιμασα για περιεργεια την Artemis 31.5 και δουλευει κανονικα

Edited by johmic
Γιαννης. Μ.

Ενημερωσε με :)!

Το pimbackup έχει επιλογή κατά την επαναφορά,αν θέλεις να σου περάσει τα δεδομένα μαζί με τα ήδη υπάρχοντα ή να σβήσει τα ήδη υπάρχοντα και να περάσει μόνο αυτά από το backup.Εσύ θα επιλέξεις αυτή την επιλογή και λογικά θα είσαι οκ.

Ευχαριστώ με το pinbackup έκανα νέα επαναφορά και συνήλθε.

μήπως θα μπορούσες φίλε μου να μας διαφωτίσεις λίγο πάνω σε αυτό το θέμα...γιατί όπως λες..πολύ πιθανό είναι να είμαστε συνδεδεμένοι...αλλα να μην το ξέρουμε...

πώς θα δουμε λοιπόν αν είμαστε συνδεδεμένοι??εγώ προσπαθώ έστω έτσι απλά να ανανεώσω τον καιρό...και λέει σφάλμα δικτύου...είμαι οκ??

Οταν είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ με data,πάνω στην taskbar δίπλα από την ισχύ του σήματος,έχει ένα μικρό G,E,Η ανάλογα με το αν είσαι συνδεδεμένος με gprs,edge,hdpa.Επίσης όταν είσαι συνδεδεμένος αν πατήσεις και κρατήσεις το power button το μενού που βγαίνει θα σου λέει κάτι για απενεργοποίηση σύνδεσης δεδομένων.

Οταν είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ με data,πάνω στην taskbar δίπλα από την ισχύ του σήματος,έχει ένα μικρό G,E,Η ανάλογα με το αν είσαι συνδεδεμένος με gprs,edge,hdpa.Επίσης όταν είσαι συνδεδεμένος αν πατήσεις και κρατήσεις το power button το μενού που βγαίνει θα σου λέει κάτι για απενεργοποίηση σύνδεσης δεδομένων.

εμένα εμφανίζει ένα "Η" σχεδόν πάντα..εκτός απο μερικές φορές που εμφανίζει ένα "G"

οταν πατάω παρατεταμένα το power τότε εμφανίζεται το "διακοπή σύνδεσης GPRS" αλλα δεν είναι ενεργοποιημένο για να μπορώ να το επιλέξω...

είμαι οκ δλδ?

• Administrators

@ioathe:

Γιάννη με μια πρώτη ματιά είδα ότι στην v11.1 δεν παρουσιάζει το πρόβλημα μόνιμης σύνδεσης στο internet. Πρέπει όμως να δοκιμάσω την συσκευή ενδελεχώς για να πω με σιγουριά. Αν και η αλήθεια είναι ότι όταν έχω πρόβλημα, παρουσιάζεται από την πρώτη στιγμή.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Ίσως να είμαι λίγο offtopic αλλά επειδή χρησιμοποιώ τις Ομεγα για αυτό κάνω την ερώτηση εδώ.

Όχι ότι είναι και μεγάλη δυσκολία αλλά για να μαθαίνουμε,

άμα φλασάρω την 11 (έχω την 10) θα πρέπει να ξαναφτιάξω και το Android?? έχω το Mattcleo 1.6b???

ευχαριστώ!!!

Ίσως να είμαι λίγο offtopic αλλά επειδή χρησιμοποιώ τις Ομεγα για αυτό κάνω την ερώτηση εδώ.

Όχι ότι είναι και μεγάλη δυσκολία αλλά για να μαθαίνουμε,

άμα φλασάρω την 11 (έχω την 10) θα πρέπει να ξαναφτιάξω και το Android?? έχω το Mattcleo 1.6b???

ευχαριστώ!!!

Αν στο φερει στο τελος στο κεφαλι η γυναίκα σου θα δουλεύει λες μετα το android? :lol:

:X

Φιλαράκι, λογικά δε θα χρειάζεται πάλι στήσιμο αφού δουλεύει μόνο από την κάρτα.