Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό μιας και δεν είναι θέμα συσκευής, αλλά του πρωτοκόλλου των mms που θέτει αυτόν τον περιορισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 (edited) New version Omega XT v4.0 with Diniks "Anastasia" customization Changelog v4.0: Updates - Changes: Fix to all known bugs Snooze menu Mail extended menu (can be uninstalled) Added People_Tab_4x4_WVGA_v2 (can be uninstalled) Added New You Tube v2.6.20161226.00 Added Chainfire 3d Added Anastasia End Key Removed all themes New Skinning Διόρθωσα το Skinning του Ελληνικού πληκτρολογίου (εκτός από 3 πλήκτρα) WM 6.5.X Glass Style_2 (can be uninstalled) Opera Calculator Document Tab Internet Tab Music buttons Home Tab and CHT icons-notifications New Analog clock and more... Πληροφορίες και Download στο πρώτο post Edited July 31, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αναφέρω ένα bug που διεπίστωσα στην 4.0. Εάν προσπαθήσετε να στείλετε με sms την κάρτα ενός contact (π.χ. το τηλέφωνο κλπ.), δεν γίνεται τίποτα, δηλαδή δεν στέλνει sms. Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αναφέρω ένα bug που διεπίστωσα στην 4.0. Εάν προσπαθήσετε να στείλετε με sms την κάρτα ενός contact (π.χ. το τηλέφωνο κλπ.), δεν γίνεται τίποτα, δηλαδή δεν στέλνει sms. Καλημερα :) Σε εμένα την στέλνει κανονικά, τουλάχιστον στην νέα Omega Diniks που έδωσε ο Γιάννης από πάνω :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 @ioathe: Γιάννη έχεις δοκιμάσει το 24623 build; Δείχνει να τα πάει πολύ καλά (μιας και από ότι φαίνεται το development στο 235ΧΧ build έχει σταματήσει). Επίσης έχεις δοκιμάσει σαν base rom την 3.04; Επίσης πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 @ioathe: Γιάννη έχεις δοκιμάσει το 24623 build; Δείχνει να τα πάει πολύ καλά (μιας και από ότι φαίνεται το development στο 235ΧΧ build έχει σταματήσει). Επίσης έχεις δοκιμάσει σαν base rom την 3.04; Επίσης πολύ καλή. Γιάννη, ακόμα δεν τελείωσε τις νέες ρόμ του ανάβεις φωτιές :lol::lol::lol: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Καλημέρα σε όλους. Σχετικά νέος κάτοχος HD2. Πριν το σπάσω είπα να ψάξω. Βρήκα εσάς και θα κάνω καιρό κινητό να αλλάξω!!! Έβαλα Omega V4.1 ELL, 2.10.50.28_2 και έχω βρει την υγειά μου! Ακολούθησα οδηγίες όλα καλά. 3 θεματάκια αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. 1. Δεν δουλεύει ακόμα το InCalRecording που το χρειάζομαι πολύ. 2. Στο version λέει Omega V4.0 και όχι Omega V4.1. Έκανα κάτι λάθος; 3. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο προγραμματάκι τύπου BlackList να ολοκληρώσω την προσωπική έννοια του χρήσιμου εργαλείου-κινητού; Ευχαριστώ. Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 @ioathe: Γιάννη έχεις δοκιμάσει το 24623 build; Δείχνει να τα πάει πολύ καλά (μιας και από ότι φαίνεται το development στο 235ΧΧ build έχει σταματήσει). Επίσης έχεις δοκιμάσει σαν base rom την 3.04; Επίσης πολύ καλή. Θα συμφωνησω και εγω με τον Γιαννη. Στην Clean EX DSE με build 24623 που δοκιμασα το Leo δειχνει να τα πηγαινει εξαιρετικα.... Νομιζω οτι μια Omega με το νεο bulid θα ειναι ακομη ενα βημα προς την τελειοτητα.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Καλημέρα σε όλους. Σχετικά νέος κάτοχος HD2. Πριν το σπάσω είπα να ψάξω. Βρήκα εσάς και θα κάνω καιρό κινητό να αλλάξω!!! Έβαλα Omega V4.1 ELL, 2.10.50.28_2 και έχω βρει την υγειά μου! Ακολούθησα οδηγίες όλα καλά. 3 θεματάκια αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. 1. Δεν δουλεύει ακόμα το InCalRecording που το χρειάζομαι πολύ. 2. Στο version λέει Omega V4.0 και όχι Omega V4.1. Έκανα κάτι λάθος; 3. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο προγραμματάκι τύπου BlackList να ολοκληρώσω την προσωπική έννοια του χρήσιμου εργαλείου-κινητού; Ευχαριστώ. 1) Ενεργοποιήται μόλις απαντηθεί η κλήση, δεν σου δίνει την επιλογή νωρίτερα. 2) Είναι σωστή. 3) Όταν λες BlackList; για εισερχόμενες κλήσεις; Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 1. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ενεργοποιήτε ούτε μόλις απαντηθεί η κλήση. Το menu δεν εμφανίζει άλλες επιλογές. Η Έκδοση λέει 1.1 (Κατασκευή 2014.2427). Προς το παρόν για να ηχογραφήσω την συνομιλία, κάνω δημιουργία σημείωσης, record και έχω ανοιχτή ακρόαση. 2. OK. Thanks! 3. Ναι BlackList με την λογική που υπάρχει στα Nokia. Να ορίζεις αριθμούς εισερχόμενων κλήσεων και να επιλέγεις να δείχνεις κατελλημένος, να πάει στον τηλεφωνητή κτλ. Έχεις κάτι υπόψη σου; Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 1. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ενεργοποιήτε ούτε μόλις απαντηθεί η κλήση. Το menu δεν εμφανίζει άλλες επιλογές. Η Έκδοση λέει 1.1 (Κατασκευή 2014.2427). Προς το παρόν για να ηχογραφήσω την συνομιλία, κάνω δημιουργία σημείωσης, record και έχω ανοιχτή ακρόαση. 2. OK. Thanks! 3. Ναι BlackList με την λογική που υπάρχει στα Nokia. Να ορίζεις αριθμούς εισερχόμενων κλήσεων και να επιλέγεις να δείχνεις κατελλημένος, να πάει στον τηλεφωνητή κτλ. Έχεις κάτι υπόψη σου; Όταν πατάς μενού κατά την κλήση η έναρξη εγγραφής είναι τελευταία, πρέπει να το σύρεις προς τα πάνω για να το δεις Για το φιλτράρισμα των κλήσεων δεν ξέρω κάτι για WM :( Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 1. Χμμμ... Έψαξα στο internet για screenshots και κατάλαβα τι λες. Σε μένα δεν εμφανίζεται σε κλήση αυτό το menu. Εμφανίζεται το ίδιο menu με το menu που βλέπω και όταν δεν είμαι σε κλήση, με τις 5 επιλογές (Filter,Delete Selected,Delete All,Setting,About). Είχα κατεβάσει την Omega V4.0 στο κινητό μου, έκανε ακριβώς αυτό και κατέβασα την Omega V4.1 για να μου το λύσει. Αν δεν έχει κανένας καμιά ιδέα, θα δοκιμάσω να ξαναβάλω την Omega V4.1 μήπως στρώσει... Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 .... φίλε μου δοκίμασε το call firewall. είναι δωρεάν εφαρμογή και εχω διαβάσει καλά λόγια. είναι εφαρμογή για τις κλήσεις που θέλεις. κατέβασε την από εδώ : http://db.tt/KEeLfg περιμένω τα σχόλια σου :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 1. Χμμμ... Έψαξα στο internet για screenshots και κατάλαβα τι λες. Σε μένα δεν εμφανίζεται σε κλήση αυτό το menu. Εμφανίζεται το ίδιο menu με το menu που βλέπω και όταν δεν είμαι σε κλήση, με τις 5 επιλογές (Filter,Delete Selected,Delete All,Setting,About). Είχα κατεβάσει την Omega V4.0 στο κινητό μου, έκανε ακριβώς αυτό και κατέβασα την Omega V4.1 για να μου το λύσει. Αν δεν έχει κανένας καμιά ιδέα, θα δοκιμάσω να ξαναβάλω την Omega V4.1 μήπως στρώσει... Ο apozafeir σωστά τα λέει... :rolleyes: "η επιλογη (εγγραφη) υπαρχει (μόλις ξεκινήσει να τρέχει η κλήση) απλα πρεπει να κανεις σκρολ στην οθονη πιο κατω θα την δεις!! οσο για την ηχογραφηση κλησεων ασε πονεμενη ιστορια εχω δοκιμασει ολα τα προγραματα κ κανενα δεν κανει δουλια παρα μονο αν το εχεις σε ανοιχτη ακροαση το κινητο!!!!!" όπως είπε παλιότερα και ο manolis_33..:wacko: Εννοείται θα έχεις ανοίξει το incallrecorder και θα έχεις αλλάξει τις ρυθμίσεις σε wav για το audio format και (προαιρετικά) σε memory card για storage location. Δοκίμασε με μια αναζήτηση να βρεις και να εγκαταστήσεις και το "2_Way_Plus_InCall_Recording.cab" και σου εύχομαι καλή επιτυχία!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Καλημέρα σε όλους. Σχετικά νέος κάτοχος HD2. Πριν το σπάσω είπα να ψάξω. Βρήκα εσάς και θα κάνω καιρό κινητό να αλλάξω!!! Έβαλα Omega V4.1 ELL, 2.10.50.28_2 και έχω βρει την υγειά μου! Ακολούθησα οδηγίες όλα καλά. 3 θεματάκια αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. 1. Δεν δουλεύει ακόμα το InCalRecording που το χρειάζομαι πολύ. 2. Στο version λέει Omega V4.0 και όχι Omega V4.1. Έκανα κάτι λάθος; 3. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο προγραμματάκι τύπου BlackList να ολοκληρώσω την προσωπική έννοια του χρήσιμου εργαλείου-κινητού; Ευχαριστώ. 1. Δοκίμασε το Vito Audio Notes Touch, δεν είναι free. Γενικά το θέμα της ηχογράφησης των κλήσεων δεν θα λυθεί ποτέ διότι είναι θέμα hardware!!! 3. Δες και το MagiCall, δεν είναι free αλλά είναι πολύ καλό, με έχει ξελασπώσει αρκετές φορές! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλήμερα σ' όλους @ioathe: Γιάννη έχεις δοκιμάσει το 24623 build; Δείχνει να τα πάει πολύ καλά (μιας και από ότι φαίνεται το development στο 235ΧΧ build έχει σταματήσει). Επίσης έχεις δοκιμάσει σαν base rom την 3.04; Επίσης πολύ καλή. Γιαννη δεν εχω δοκιμασει ακομα το 24623 δοκιμασα ομως το 23658 και φαίνεται πιο γρηγορο built απο το 23569. Θα δοκιμασω ομως και το νεο 24623 καθως και την βαση 3.04. Ευχαριστώ για την ενημέρωση :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλημέρα και καλό μήνα. Πέρασα την 4.1 Ελληνικη και έχω ένα προβληματακι. Δεν έχω ήχο στα εισερχομενα SMS, παρ όλο ότι έχω επιλέξει ήχο από τις ρυθμίσεις. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό? Το φαλσαρισμα έγινε με όλους τους κανόνες. Προγράμματα έχω βάλει τα ίδια που είχα και στην WWM. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλημέρα και καλό μήνα. Πέρασα την 4.1 Ελληνικη και έχω ένα προβληματακι. Δεν έχω ήχο στα εισερχομενα SMS, παρ όλο ότι έχω επιλέξει ήχο από τις ρυθμίσεις. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό? Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους :) Κώστα πρώτη φορά ακούγετε αυτό, συνήθως οι ρόμ του Γιάννη σηκώνουν την γειτονιά με τα μηνύματα :lol: Δοκίμασα και αλλαγή ήχου και είναι ΟΚ σε μένα :) Τι βλέπω.... αλλαγές :D Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους :) Κώστα πρώτη φορά ακούγετε αυτό, συνήθως οι ρόμ του Γιάννη σηκώνουν την γειτονιά με τα μηνύματα :lol: Δοκίμασα και αλλαγή ήχου και είναι ΟΚ σε μένα :) Τι βλέπω.... αλλαγές :D Xaxa Ναι όντως αλλαγές.:lol::) Ακολούθησα την συμβουλή του athanaso που λέει αν θες να έχεις και android και windows πάρε δυο συσκευές.;):) Έτσι θα έχω πραγματική εικόνα για το τι μπορούν να κάνουν τα android και θα σας πω αν αξίζει κάποιος να προχωρήσει όταν έλθει η ώρα σε μια τέτοια αλλαγή. EDIT To πρόβλημα του ήχου στα SMS λύθηκε με την αφαίρεση του cab που μετατρέπει την μπάρα στις επαφές από Ελληνικά σε αγγλικά. Edited August 1, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με το HSPL3?:confused: Πρέπει να το περάσουμε?:wacko::wacko: Θα έχουν καμιά διαφορά οι OMEGA ROMS με αυτό ή απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε??:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με το HSPL3?:confused: Πρέπει να το περάσουμε?:wacko::wacko: Θα έχουν καμιά διαφορά οι OMEGA ROMS με αυτό ή απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε??:p:p Δεν έχεις κανένα λόγο να πειραματίζεσαι! Αν υπάρξει κάποια νέα ρομ που θα χρειαστεί άλλο spl θα ενημερωθείς άμεσα από εδώ! Απόλαυσε το κινητό σου προς το παρόν! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με το HSPL3?:confused: Πρέπει να το περάσουμε?:wacko::wacko: Θα έχουν καμιά διαφορά οι OMEGA ROMS με αυτό ή απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε??:p:p Από τη στιγμή που έχεις κάνει ήδη hard-spl στη συσκευή σου... μην ασχολείσαι καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 EDIT To πρόβλημα του ήχου στα SMS λύθηκε με την αφαίρεση του cab που μετατρέπει την μπάρα στις επαφές από Ελληνικά σε αγγλικά. Κώστα Αυτό το ήξερα ανάποδα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2982086#post2982086 Πρέπει να βρεις το αντίθετο fix :rolleyes::lol: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Κώστα Αυτό το ήξερα ανάποδα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2982086#post2982086 Πρέπει να βρεις το αντίθετο fix :rolleyes::lol: Ναι συμβαίνει γιατί εγώ έχω τις επαφές μου στα αγγλικά αφού ζω στο εξωτερικό. Οπότε χρειαζομουν ένα cab να κάνει την αντίθετη μετατροπή που κάνατε εσείς πριν βγουν Ελληνικές ρομ. Δεν με πειράζει τελικά γιατί δεν πολυχρησιμοποιω την μπάρα. Το κάνω με την αναζήτηση πιο εύκολα. Θυμήθηκα τελευταία στιγμή το πρόβλημα με τα SMS και με το που αφαιρεσα το cab λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλησπέρα σας!!!!Με καποια επιλογη... εκανα οταν ερχεται ενα μηνυμα να βγαινει αναδυομενο παραθυρακι με το μηνυμα!!Τωρα δεν μπορω να βρω που ηταν αυτη η επιλογη να την απενεργοποιησω...Μπορει να μου πει καποιος πως το απενεργοποιω???Το ψαχνω εδω και 2μερες αλλα δεν μπορω να το ξαναβρω!!!Καμια βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts